Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 10. září 2010 ve 13:15® Prasek_2007
-
BlueShark> Máňa ne. Ozzy
- Pátek 10. září 2010 ve 12:54® BlueShark
-
Prasek_2007: omlouvám se ale nakonec nemůžu. Včera jsem se vyndal a od 16:00 jdu na véču s manažerkou O2 tak to nedám pak. Jde s Tebou alespoň Máňa?
- Pátek 10. září 2010 ve 12:38® Prasek_2007
-
All: Vyrážím do Děčína pod Tyšák na rybky. Zkusím fousatý na rousnice a pruhovaný na rybičku. Ráno šupinatý na kuku s červem. Kdyby jste měl někdo cestu kolem,budu tam od 17:00 do cca 12:00. Feederu zdar
- Pátek 10. září 2010 v 10:47® BlueShark
-
Chtěl jsem: Ale on mu ho fakt nedal!!!
Njn nikdy to nebude jako dřív, protože co bylo bylo a když tu začneš řešit ryby tak to jde do pekel, musí se tu i kecat (tlachat), od toho to je
pro konkrétní rybolovky máš dané fóra
Cormoran: Co Vám psal v noci Pípa či co
- Pátek 10. září 2010 v 7:02@ Chtěl jsem
-
foks01> Ahoj kolego, no vím asi na co narážíš.Včera jsem si to četl a musím konstatovat, že tvá reakce na to s tím twisterem byla pro mne malinko komická.Nemysli si, že teď hájím Piraňu, ale připadalo mi to od tebe docela dětinský.Jako děti ve školce (já mu dal angličáka a on mi teď nechce dát pastelky)To jsem se smál.Bavili jste se, teda dohadovali o okounovi a konkretně ty jsi pak začal tahat nějaké staré záležitosti.Promiň, ale to opravdu dělají děvčata na základní škole.Ale nevím jak až dalece ta situace u vás probíhala, tudíž nechci soudit ani jednu stranu a tento můj názor vyplývá pouze z toho, co jsem četl včera.Hádat se přes internet, to je jednoduchý, ale dokázal by jsi se s ním sejít a promluvit si s ním?Jak o těch plevelných rybách, tak i o tom twisteru?Věřím že by jsi odešel od vody s dobrým pocitem a on taky.
- Pátek 10. září 2010 v 7:02® foks01
-
cormoran> uži si to tam,rači ti to napíšu ted,pac bych to asi pak nemusel stihnout,a doval nějaké masařské fotky na které jsme od tebe zvyklí
.pic bratře
- Pátek 10. září 2010 v 6:50@ Chtěl jsem
-
BlueShark> Ahoj, raději se nebudu registrovat.Jak jsem psal, pokud to tu je takové jako do teď, tak né. Až to bude takové, jak jsem četl ty příspěvky rok zpět, tak jo.Zatím budu chodit na ryby jako do teď a bavit se s tím, kdo se zrovna namane.Nedávej to za vinu Piraňovi, ani nikomu jinému, rád si zachytám s každým a doufám že zrovna třeba Piraňa bude první, protože vím, že není to, co z něj tady někteří dělají a vím i to, že nejste ti, co z vás dělá Piraňa.Protože on to dělá vždy, když na něj někdo vyrazí. Je to hold asi tvrdá hlava a horká krev
Tak že se zatím loučím a snad si to v klídku vyříkáte a budete zase jako dřív.
- Pátek 10. září 2010 v 6:49® foks01
-
filip111> věděl sem že to skončí uplně jinde než to začne
,ale už sem to nemohl číst
- Pátek 10. září 2010 v 6:44® foks01
-
cormoran> taky ti littl boj psal v noci,ten se musel klepat jak novorozeně…
- Pátek 10. září 2010 v 6:42® foks01
-
Chtěl jsem> nemužeš nás soudit jen podle toho co tu čteš,dějou se věci i mimo internet a zde to občas vyplave na povrch,tím že se tu známe osobně to vypadá jak vypadá,svět není dokonalý…
- Pátek 10. září 2010 v 6:06® cormoran
-
Hasta otro día
- Pátek 10. září 2010 ve 2:34® BlueShark
-
Chtěl jsem: Ahoj písateli. Jsme rád jak jsi zareagoval a doufám že reagovat budeš, byť to vezme pár minut denně. Napsal jsi to výstižně a nyní můžem probírat i ryby. Měj se moc fajn a buď nám náklonen. Děkuju
- Čtvrtek 9. září 2010 ve 21:25® cormoran
-
Brý večer zápasníci..
olda> Snažil ses tu napjatou atmosféru hezky přetnout, ale marně. Tak aspoň to tu chvíli nebylo jen černobílý. Dal bych Ti za to Nobelovku, ale můžu Ti jenom poděkovat
filip111> No jeje, konečně..Jako vždycky jsem všechno nechal na poslední chvíli a byla to hoňka. Chtěl jsem jít brzy spát, ale nějak cejtím, že bych neusnul. Možná se bojím těch nočních můr
pipa> Ještě než se nám pochlubíš úlovkem, tak ti pogratuluju, pač už bych to taky nemusel včas stihnout, takže velká gratulace, takovou fišku sis zasloužil
Chtěl jsem> Zdravím kolego. Tuhle diskuzi bych na základě občasných emočních destrukcí nezavrhoval. Někdy je tu celkem bžunda a chodí sem fajn lidi, fakt
Zrovna nedávno jsem se taky koukal na začátek fóra i diskuze, kdy to bylo dost o rybách. Dneska už se většina z nás zná osobně a dost věcí si raději řekneme osobně, nebo soukromě a tady se jen tak tlachá o blbostech, pořád o rybách to taky nejde
- Čtvrtek 9. září 2010 ve 20:29® filip111
-
olda>
- Čtvrtek 9. září 2010 ve 20:27® olda
-
filip111> každého kdo mne překřtí mám v konečníku,jen sv.Petr ví jak to je.
- Čtvrtek 9. září 2010 ve 20:23® filip111
-
Manažerka> taky doufám.
- Čtvrtek 9. září 2010 ve 20:21® Manažerka
-
filip111> no snad to ještě vydrží, na dírky by bylo ještě dosti brzo …
- Čtvrtek 9. září 2010 ve 20:20® filip111
-
Manažerka> no jestli se bude počasí zhoršovat jak teď, tak příští týden chytáme na dírkách. Včera ráno jsem vylezl z baráku a okno na autě vypadalo že bude potřeba škrabka, naštěstí to tak nebylo.
- Čtvrtek 9. září 2010 ve 20:16® Manažerka
-
filip111> ryby jdou tak nějak …nijak, jsem dlouho nebyla
Jiřík byl na přesčasech a mě se samotné s klukama nechtělo…
- Čtvrtek 9. září 2010 ve 20:15@ Chtěl jsem
-
Teda!Jak na to tak koukám, tak po mých strávených 25 letech s rybářským lístkem jako rybář, jsem toto nikdy nepotkal. Kamarád mi říkal o tomto serveru, že se zde dají získat zkušenosti a je to tu celkem bezva. Ale tato situace, která tu panuje na této diskuzi mě nutí se raději na tento server neregistrovat. Jeden tu napadá druhého a to jste většina lidi od rodin, dospělí lidé. Vyhlédnete si tu jedince a toho potom atakujete tak, že to ani není věc rybařiny. Osobně jsem strávil strašně velký čas čtení starších příspěvků této diskuze a dočetl jsem se, že třeba ten Piraňa, nebo ten Mára nejsou absolutně špatní lidé.Dočetl jsem se i, že to co se zde teď mezi vámi děje je jen a pouze hloupá prkotina, která postupem času nevině vyústila v nenávist. Kamarádili jste spolu a neříkejte mi, že není žádné hezké vzpomínky, která by vás mohla vrátit zpět k tomu vztahu, jaký byl.Porvat, pohádat a hanit se umí každý, ale sednout si a otevřeně si o tom promluvit, každý s každým, na to asi nemáte.Co. Tato diskuze mi připadala celkem fajn jak jsem to četl, ale díky ne tomu Piraňovi, Márovi, Pipovi, nebo jinému, ale díky vám všem je to diskuze, která postrádá absolutně nějakou profesionalitu, charakter a důstojnost. Každý z vás by si měl uvědomit, že na tom má svou, částečnou vinu.Každý z vás by si měl sednout na dvě hodiny a přečíst si rok dva zpět a možná, pokud je v něm kousek charakterního člověka, tak si prostě sedne a promluví si. Je to jako v manželství, zahnout umí každý, ale když už se to stane, odpustit je velmi těžké. Až se to stane rád, velice rád si s vámi zachytám a podělím se o místa, zážitky a vědomosti. Ahoj a nečertěte se.
- Čtvrtek 9. září 2010 ve 20:14® filip111
-
Manažerka>
jj, koukám, že už mi to nikdo neodpárrrrrrre
Co ryby? jak ti to jde?
- Čtvrtek 9. září 2010 ve 20:13® Manažerka
-
filip111> tak vidíš… věnuj se ryčnému „R“ a bude to ok
Tento příspěvek byl editován 9.9.2010 20:15:05 uživatelem Manažerka.nemá Pípa bráchu Filipa???
http://blok.rozanek.cz/…stale-hitem/
- Čtvrtek 9. září 2010 ve 20:10® filip111
-
Manažerka> to vím náhodou úplně přesně. Už je to 7 minutek
- Čtvrtek 9. září 2010 ve 20:08® Manažerka
-
filip111> Tak ať se brzy zabydlíte
JInak by mne zajímalo od kdy…nejsi sprostej???
- Čtvrtek 9. září 2010 ve 20:03® filip111
-
Manažerka> zeptej se pípy, já nejsem sprostej
- Čtvrtek 9. září 2010 ve 20:02® filip111
-
Manažerka> jinak u nás vše ok. Doufám, že do 14ti dnů dostaneme klíče od nového bytu, tak nám začně „zábava“
- Čtvrtek 9. září 2010 ve 20:01® Manažerka
-
filip111> no a co to znamená??????
- Čtvrtek 9. září 2010 v 19:59® filip111
-
Manažerka> hned mě napadla jedná fráze, kterou jsem slyšel od pípy, ale ta asi není příliš vhodná pro 3letý děti.
nevím, jak se to píše ale zní to jako dytňáu
- Čtvrtek 9. září 2010 v 19:57® Manažerka
-
Piranha> je to citát…nefiguruje v něm žádné jméno…nic víc, nic míň…
- Čtvrtek 9. září 2010 v 19:56® Manažerka
-
filip111> jo super nestěžuji si až na to,že se budu asi muset začít učit Vietnamsky, přišel tříletej mrňous a neumí česky, takže veselo
Jinak,abych vydržela psychicky chodím cvičit a vybíjím tak nadbytečnou energii
A jak u Vás?