Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 27. srpna 2010 v 10:23® cormoran
cormoran

BlueShark> Ti to pěkně „plodí“, akorát nevím, co na to řekne pípa, až budem stát bok po boku:-D Včera mi volal a říká, cituji: „Já si ho stejně vezmu a když ne, tak ho aspoň wopidluju“:-))

Pátek 27. srpna 2010 v 10:22® BlueShark
BlueShark

Doufám, že ostatní masáci pohoří,
jo slyšel jsem, že dost teď jdou úhoři,
nechtěl by někdo a nastražit rousnici krásku,
pak pěkně pohoupat úlovky v udírně na ocásku?

Už se mi žaludek touhou k masu svírá,
jak je hlad, jde u ryb vniveč i míra,
nebo nechceme-li v noci potkat netopýra,
můžem zkusit parmy, zbyl mi od snídáně kus sýra,
hlavně je v něm velká vyzrálá díra,
jako má v hlavě šéfik a Dr. Ryb Píra :-)

No nic, každý tu na mě teď dokonale dlabe,
mám jen obavy, že zas půjdu sám na Labe :-((

Pátek 27. srpna 2010 v 10:07® BlueShark
BlueShark

Je hnusně, snad vysvitne brzy a dočkáme se duhy,
už touhou hořím, až budu u Labe chytat pstruhy,
když zabrouzdám rosou k vodě časně z rána,
když budu vláčet a po boku mít cormorána :-D

Kamil u Benešáku bude zase vystrkovat růžky,
přivážu nenápadně k rapale ostré nůžky,
jeho krvelačné vlasce pěkně protnu,
bude mít po candátech a návažu zlatou rotnu.

Večer oslavím to ve sportbaru zlatavým pivkem ve džbánku,
tak kde jsi sumcochyte bystrý cormoránku?
V práci mám dlouhou chvíli, tak plodím tyto řádky,
stačilo 5 minut a hurá k práci zpátky :-)

Tento příspěvek byl editován 27.8.2010 10:14:23 uživatelem BlueShark.
Pátek 27. srpna 2010 v 10:03profil byl smazán

Říkám pořád jsme prostě v akvárku :-))

Pátek 27. srpna 2010 v 9:18® BlueShark
BlueShark

mannice: Stejně čumím na www.pocasi.cz tam je to nej pro presnou orientaci a pak mrknu jinam na silu srazek :-)

Jinak kde je administrátor webu www.chytrej.cz :-D Že se ani nezapletl do debaty :-D

Pátek 27. srpna 2010 v 9:11profil byl smazán

cormoran> kolikrát se stane,že z těch menších ani nesprchne :-)

Pátek 27. srpna 2010 v 9:06® cormoran
cormoran

mannice> Dobrý..Koukám, že už se sem znova něco žene..Aspoň, že to není žádná „deka“, tyhle přeháňky se daj ve zdraví u vody přežít:-)

Pátek 27. srpna 2010 v 9:02profil byl smazán

cormoran> uplně nečitelnější je tohle http://radar.bourky.cz/.Otázka je jak je to aktuální,zatim mám takovej pocit že dost na to naše bádání. Neni za co,rád sem pomoh

Pátek 27. srpna 2010 v 8:58® cormoran
cormoran

mannice> Já to moc nepoužívám, když chci jít qodě, jdu i v děšti, akorát juknu ven, jestli zmoknu, abo ne:-) Jinak jsem koukal sem http://www.chmi.cz/…ted_show.php?… , takže i já žil v domnění, že tam jsou i ty nejaktuálnější snímky dvě hoďky starý, pač to vpravo červeně psaný už jsem samozřejmě nečetl. Takže dík za osvětu.-)

Pátek 27. srpna 2010 v 8:48profil byl smazán

cormoran> Když používáte takový vymoženosti musíte se o toho taky zamyslet :P :-)) )

Pátek 27. srpna 2010 v 8:48® BlueShark
BlueShark

cormoran: Né asi, Máňa ji má určitě, ale já koukal na tuhle stránku v práci teď poprvé tak mě ten ćas zarazil a néjak to nezkoumal, ale vím, že na jistých serverech je to zpožděné o dost nebo jsem asi měl štéstí, že to nevycházelo :-)

Pátek 27. srpna 2010 v 8:46® cormoran
cormoran

BlueShark> Máňa má asi pravdu..

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img37207.jpg
Pátek 27. srpna 2010 v 8:38profil byl smazán

BlueShark> http://portalh.chmi.cz/…radview.html normální mapa na kterou koukám.Tu co sem ti poslal poprvý,tam bylo napsáno přesně to s tim UTC,proto sem ti to posílal.

Pátek 27. srpna 2010 v 8:33® BlueShark
BlueShark

mannice: Já to právě hodně porovnávám s 3 dalšíma snímkama na jiných sitech a dostkrat to nesedí, ale to je právě tím, že je to na tom Tvém hrozně z výšky. No nic, jinak s Tebou souhlasím, testnem to někdy, ale dám přesnéjší data a mapu, je to pak lépe vidět :-) Tahle je spíš dobrá pro rusáky, když to jde ze západu, jestli zmoknou nebo ne :-D

Tento příspěvek byl editován 27.8.2010 08:36:44 uživatelem BlueShark.
Pátek 27. srpna 2010 v 8:32profil byl smazán

BlueShark> Hele nevim,napamatuju si.Až se bude valit nějaká bouřka schválně na to koukni.Je to aktuální na minuty ;-)

Pátek 27. srpna 2010 v 8:31® BlueShark
BlueShark

mannice: A v kolik přestalo pršet u Vás a v kolik u nás včera? V Ústí co šlo na Vás přestalo v 19:20. Vzhledem k tomu, že to šlo od Teplic co jsem koukal, jestli si dobře pamatuju, tak Vás teda trefila nějaká jiná vlna mraků, divné… :-)

Pátek 27. srpna 2010 v 8:27profil byl smazán

BlueShark> No já mám všee v pořádku,vim že je to aktuální snímek..Ty mi tady povídáš že je zpožděnej.Určitě je zpožděnej,ale v řádu minut né hodin..

Pátek 27. srpna 2010 v 8:21® BlueShark
BlueShark

mannice: To je právě to a přidáváš? :-)

Pátek 27. srpna 2010 v 8:20profil byl smazán

BlueShark> Nemáš pravdu,je to aktuální informace..Možná o pár minut zpožděný,ale jinak je to aktuální.UTC neni náš čas(světový čas) k němu si musíš přičíst 1–2 hodiny podle toho jestli máš letní nebo zimní čas.

Pátek 27. srpna 2010 v 8:12® BlueShark
BlueShark

mannice: Je to zpožděné, překládá to se spožděním, ale to vidíš nahoře. Teda alespoň co to mám já na svém PC, jedu přes www.chmi.cz

Pátek 27. srpna 2010 v 8:04profil byl smazán

BlueShark> když je to radarová předpověď,tak to asi nebude zpožděný přece.A ikdyby to bylo zpožděný,nedává to smysl.

Oni nám lžou,jsme ve velkym akvárku !! :-O

Tento příspěvek byl editován 27.8.2010 08:05:07 uživatelem .
Pátek 27. srpna 2010 v 7:55® BlueShark
BlueShark

Tommy: Jééé ty jsou boží :-)

Mannice: Mno nekoukáž na špatný čas, ber, že tam je to x hodin zpožděné.

Pátek 27. srpna 2010 v 7:50profil byl smazán

BlueShark> Proč myslíš že sem se ptal? Déšť přišel od severozápadu,sle­doval sem to z nudy na chmu (radarový informace). Spíš mě překvapilo že je taková prodleva mezi Ústim a Děčínem.Ikdyž ono kolikrát se tam ukazuje,že by měl být třeba 40 mm srážkový mrak a zaprší až když to je uplně jinde.

Pátek 27. srpna 2010 v 7:19® Tommy
Tommy

Včéra se dařilo a co Vy? :-)

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img37199.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img37200.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img37201.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img37202.jpg
Pátek 27. srpna 2010 v 6:59® foks01
foks01

nechce někdo koupit hausbot na Vltavě?

Pátek 27. srpna 2010 v 0:08® BlueShark
BlueShark

mannice: Je zvláštní, že déšť hodinovej šel od druhé strany než je Děčín i dle meteosatu a stejně u Vás pršelo dřív :-) No nic, tady už je mrtvo, jdu po fotbale spát, bolí mě nohy :-) ráno makat a pak ryby ryby ryby :-)

Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 22:05® Piranha
Piranha

hering> čau Fando, tak jak jste dopadli, mas ted prace asi po … Ja tam radsi ani nechci jet, radeji to tam ani nechci videt. U nas na potocich uz jezdej bagry ,,hura,, z blata do ho..a Kdyz budes mit nejaky info jak to tam vypada tak mi písni na osobku klidne.

Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 22:01® hering
hering

Vrátím se k příspěvku incredibla ohledně candátka na wobu.Vím,že záměrem bylo ukázat troufalost tohoto candátího dravčíka a né se chlubit rybou.Vůbec mu jedno focení na trávě neublíží.Že to tak malej draveček může odsr…t vypichlým okem či projetou lebkou trojhákem rybář neovlivní a rozhodně to při použití větší nástrahy nebylo úmyslem!

Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 20:30profil byl smazán

Manažerka> zítra má prý pršet celý den,takže to příjde ;-) . Na ryby nemůžu,ostatní věci nevycházej všechno se se.e :-((

Tento příspěvek byl editován 26.8.2010 20:31:57 uživatelem .
Čtvrtek 26. srpna 2010 v 19:54® Manažerka
Manažerka

mannice> u nás jen přeháňka uvidíme do rána :-1