Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 5. června 2009 v 9:35® Filip00
Filip00

cormoran> 90 mm tak mi pak pošli foto dal bych si ho na pozadí :-D

Pátek 5. června 2009 v 9:11® BlueShark
BlueShark

Albatros Piranha :-)

nyko79: Já bych Ti moc rád poradil, ale na dravce jsem zelenáč. Navíc jsem nećetl jestli chceš vláčet nebo dřepět :-) Tam kde je točák tam jsou dravci třeba. Myslím že i ten nej dravčík-man každým rokem bude hledat jiná místa, páč to co bylo, už většinou není. Ne že bychom Tě ignorovali, ale neumíme na to odpovědět. Zkus se zeptat kam na plotice na Labi. Tak bych něco asi napsal, ale plotky jsou stejně jako dravci všude. Já letos mám vytipovaná místa a chci to s dravcema trošku rozjet. Ale jak říkám, jsem 0.

Pátek 5. června 2009 v 7:09® Piranha
Piranha

nyko79> hele podivej, na dravce se muze jit jak nad tak i pod.Na vlaceni je to lepsi pod.Nejlepsi useky jsou pod plazi cca 50m az do centra a mezi mosty.Na rybicku se da chytat vsude pokud myslis dravce touhle metodou.Je to ale preci jen lepsi od nestemic niz a v mojziri.Pokud na rybicku tak se to haze opravdu pod nohy treba nejhakech max. 5m.Nad zdymadlama jsou prevazne jelci a sumci.Dole se povede, candat, stika, parma a prevazne bolen, jelec a byvali taky okouni.Pokud chytas na feeder tak to je na dlouho a spis si precti clanky.Brzy na chytej vyjde clanek, kde jsou popsana v kostce mista na labi.

Pátek 5. června 2009 ve 2:07® nyko79

1Mara> ja nechtel vedet kde presne chytat ale kde je to lepsi na dravce zda pod ci nad stavidlama, a potreboval jsem poradit jak chytat na rychle vode a jak poznam zaber kdyz to mam porad nasponovany a na co to alespon trosicku bere nic vic. vidim ze dost rybaru chodi tam jak se vleva bilina ale nechci tam chodit a zabrat nekomu misto a zbytecne se dohadovat. me je uplne jedno kde chytam ja si chodim na ryby odpocinout a ne se dohadovat, jenom bych chtel atyk cas od casu neco chytit nebo alespin poznat zaber i od malich ryb a ne cekat na nejakou obludu ktera mi pomalu vezme prut. ale neresto ja si nejak poradim

Čtvrtek 4. června 2009 ve 23:54® cormoran
cormoran

1Mara> Zdár náčelníku, dneska už přetahuju, takže už mizím. Doobjednával jsem ještě poslední(snad) šampiony na candoše, letos mě ta 90-ka nemine:-)

Čtvrtek 4. června 2009 ve 23:52® 1Mara
1Mara

Piranha> A teď mluv :-)) ) máš tam taky takový :-D ?

Čtvrtek 4. června 2009 ve 23:50® 1Mara
1Mara

cormoran> nazdár pardále kde se flákáš ??? :-D zase nemužou spát bo có ? :-)) )

Čtvrtek 4. června 2009 ve 23:47® cormoran
cormoran

1Mara> Jinak gratuluju k „obecňákovi“. Takhle opravdu vyzerá:-)

Čtvrtek 4. června 2009 ve 23:46® cormoran
cormoran

Piranha> Zdar rybo, kdeže jsi nás s komínem viděl? V Rybolovu? Co tam děláme, když fota do časáků neposíláme…

Čtvrtek 4. června 2009 ve 23:35® 1Mara
1Mara

Piranha> To je fakt že nejsem v časáku , kdybych tam voe byl tak by si to nikdo nekoupil :-D

Tento příspěvek byl editován 4.6.2009 23:35:56 uživatelem 1Mara.
Čtvrtek 4. června 2009 ve 23:34® 1Mara
1Mara

Hoší mám otázku budete na srazu páít zlatopramen 11pivo ?

Tento příspěvek byl editován 4.6.2009 23:34:38 uživatelem 1Mara.
Čtvrtek 4. června 2009 ve 23:20® 1Mara
1Mara

nyko79> Co ti na to říct ? Nikdo ti flek neprozradí kde jsou na labku dravci a to že si sem přijdeš a hned chceš vše vědět tak to není zrovna ta správná cestička :-(( zkus si z někým jít zachytat, domluvit si rybačku na Labku a pak se pomalu můžeš dostat tam kam chceš . :-) zkuz si vyplnit profil ať víme zkým mluvíme a možná budeme příště chytat .

Tento příspěvek byl editován 4.6.2009 23:21:49 uživatelem 1Mara.
Čtvrtek 4. června 2009 ve 22:52® nyko79

hm tak vsem vam dekuju za pomoc vyzne rady k nezaplaceni.. ted alespon vim co je tady v usti za radoby rybare........

Čtvrtek 4. června 2009 ve 20:24® BlueShark
BlueShark

Tak ta změna počasí rybám dává. Dneska Labe 7 cejnů a 3 plotice a tloušť. Bída…

Čtvrtek 4. června 2009 v 18:08® Flid
Flid

Prasek_2007> neboj budou se tam číst pohádky a pít nealko a po večerníčku spát. :-D

Čtvrtek 4. června 2009 v 17:43® Piranha
Piranha

Tak jsem zakupil kajmana a rybolov.rybolov mne velice nadchl, konecne je tam co cist pro mne.Plno plavany a feederu, hodne o krmeni, cervech a tak.A videl jsem tem jednoho osklivyho cernovlasyho kluka s velkyma bilyma zubama, myslim ze se mu rika cormoran s podoustvi a jednoho napohled nevzhledneho děda nazyvajici se komín :-)) ) :-)) ) ten mel krasnou ostrou v ruce.Jsou to samozrejme kucí duchcovsky co byli plenit nase trofejky na labi a dostaly nejakou tu cenu za nej, nej, nej.Mara tam neby, ten lape jen hubou :-P :-)) ) :-)) ) :-)) ) :-)) )

Čtvrtek 4. června 2009 v 17:00® 1Mara
1Mara

A co tendle ? je to obecnák nebo né ?

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img24352.jpg
Čtvrtek 4. června 2009 v 16:58® 1Mara
1Mara

Task dnes na chvilku dva záběry jeden úhoř cca 65–70cm, a jeden karásek a dovolím si říct že obecný :-)

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img24349.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img24350.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img24351.jpg
Čtvrtek 4. června 2009 v 16:37® 1Mara
1Mara

farnas> Tak at ti to dobře dopadne :-)

Čtvrtek 4. června 2009 v 15:41® HaD
HaD

NOVÁ SOUTĚŽ! http://www.chytej.cz/…-tip-a-trik/

Čtvrtek 4. června 2009 ve 12:59® farnas
farnas

Ja asi nepojedu mohl bych s tatou taky rybaří ale ja jdu na operaci v termínu takže asi nebudu moc.:-(

Čtvrtek 4. června 2009 ve 12:35® Prasek_2007
Prasek_2007

Tak se s váma vy bando rybářská loučím,vypínám počítač a jedu vstříc dobrodružství­.Jakmile dorazíme do Suomi,tak dám vědět,jak to tam vypadá.Užijte si sraz a neudělejte si ostudu před prckama :-)) )

Čtvrtek 4. června 2009 v 9:34® 1Mara
1Mara

ULPA> Já se ani nedivím že jsi s Pirnou howno chytil :-D

Čtvrtek 4. června 2009 v 9:12® 1Mara
1Mara

Piranha> Je to sraz chytejáků co chodí sem na net a se kterýma se potkáváme u vody a na minisrazech , třeba loni na Labku.Co se ti furt nelíbí ? jasně jsem napsal že mi to je jedno tak co tu řešíš ?Mazej radči do práce , kdybys dělal dvouma rukama jako já tak bys mohl dnes a zítra v klidu na ryby :-D :-P

Čtvrtek 4. června 2009 v 7:50® ULPA
ULPA

Piranha-já taky nepojedu.Stavím barák a v sobotu dopoledne příjdou pomocníci.A s tím panem rybářem bych brzdil.Vždyť jsem s tebou za čtyři vycházky chytil jednu rybu.no nic jdu makat

Čtvrtek 4. června 2009 v 7:26® Piranha
Piranha

1Mara> tak pockej, je to sraz usteckych chytejaku nebo sraz Marovych kamaradu.Ze je neznas, neni muj problem Maro.Proto na srazu je aspon poznas.Farnas tezko pojede je mu 14.

Čtvrtek 4. června 2009 v 1:02® nyko79

ahoj vsichni vim ze pisu trosicku pozde ale chtel jsem vs poprosit o radu kam jit na dravce o zahajeni, vubec to labe neznam a havne mi to teda vubec nebere nebo bere ale nepoznam to na rychle vode :-(( , nejak si nemuzu navyknout na reku. pls porad te mi nekdo kde chytat a na co a kam jit o zahajeni. dekuju

p.s. nemusi to byt nic velkemo jenom bych si chtel konecne trochu zachytat

Čtvrtek 4. června 2009 v 0:17® 1Mara
1Mara

Piranha> Farnase a Ulpu neznám ale je mi to jedno.At vemou svou manželku a družku a přijedou :-)

Středa 3. června 2009 ve 22:49® Piranha
Piranha

A co nasi mladi a novy cleni.Farnas, ULPA, nebo lojza navždybezrybka tu moc nebyli jmenováni.Treba Farnej je mlaďas, ale když tam pojede s otcem tak si aspon okusi co ho ceka za par let samostatne.Nebo ULPA, clovek za kteryho dam ruku do vohne a to jsem s nim byl 3× u vody.Hosi to je rybar ze takovejch je mezi nami malo.Monaster a BS muzou klidne povidat. Ja rikam za sebe a rodinu, jedem.Co se tyce toho kolik vychlastam tak je to vselijaky, v hospode od 20 do 23 udelam 5–6 ale na zavodech od 6 do 23 jsem vytahl s monasem kazdej 20 tak proste nevim.Jen rikam ze s prazdnou tam mneprijedem.Kazdej by mel neco hodit do placu a pak by se melo neco dat taky vseobecne.Myslim tim jak piti tak i neco chutnyho, zeny se muzou predvest :-)) )

Jnak Maro ty dvoumetrovy hovadko, ja sem ti nerikal ze se to tre ale ze to tam rejdi jako prase a hladovy jsou, no hruza.Co drnu sem vyrval nez sem nasel dve zizaly.Malem se pozabijeli.Jsou pred trenim kapri a tak futrujou.Ptal jsem se jestli uz je tam mas taky.Ja uz jo a bylo tam min 20–30 kusu na 3×3 metry.

Tento příspěvek byl editován 3.6.2009 22:50:46 uživatelem Piranha.
Středa 3. června 2009 ve 20:21® filip111
filip111

1Mara> díky za info.