Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 3. června 2009 ve 20:16® 1Mara
1Mara

filip111> http://www.mapy.cz/#…

Středa 3. června 2009 ve 20:06® 1Mara
1Mara

filip111> zatím né chystám se příští týden :-)

Středa 3. června 2009 ve 20:03® filip111
filip111

1Mara> a jak bylo na Hamru? chytal jsi?

Středa 3. června 2009 ve 20:02® filip111
filip111

tak mi ještě odpověz na osobku a můžem se domluvit :-D

Středa 3. června 2009 ve 20:01® 1Mara
1Mara

filip111> No to se rozumí že bych stebou tam klidně zajel , línky nechci ty jsem už nachytal , ale karásky obecný bych potřeboval :-)

Středa 3. června 2009 ve 20:00® 1Mara
1Mara

Jardacarp to platí i pro tebe a pro Chosebaits !

Středa 3. června 2009 v 19:51® 1Mara
1Mara

Jinak abych upřesnil mojí ženu ( kolegyni) takže bude se kupovat pro děti limonády, pro ženy víno bílí a červený, pro náspivo , a pro všechny buřty, budou čerstvě uzené klobási,guláš , chleba a atd. Takže proto apeluji na to kolik osob a dětí a žen tam bude aby bylo pro všechny všechno připraveno. Klidně napište kolik piv asi tak vypijete a není problém to nakoupit , pak se to rozpočítá a zaplatí . určitě je to lepší než aby každej vozil milion věcí sebou .

Středa 3. června 2009 v 19:41® 1Mara
1Mara

Tááááááák hadi už jsem zase doma :-D :-D :-D , dělám obouma rukama tak to jde :-D .

Pirno něco k neděli – nikdo tě nechce býýt a nikdo není na tebe naprdlej, a to že jsme byli s Verčou u vás na kavču znamená že jsme kamarádi a tak to taky zůstalo , aspoň teda z mé strany :-) tak neplácej kraviny voe :-)) ) a slovo voe je jiný než mi tady na netu říkat KO…TI, jen mně mrzí jak si se zachoval sobecky stěma karasama , ale to je už fuk.Psal jsi mi sms že se třou na Běle kapři tak to je super , ale pochybuji že u nás taky , páááč ještě nenajeli a asi už nikdy nenajedou :-(( .Jinak je mi líto že se ještě nikdo neozval na osobku kvůli srazu moje Verunka na ňejaké odpovědi čekala a ted jsem dorazil domů a jijí první slovo místo ahoj miláčku tak vyhrkla – oni mi ani na netu neodepsali a doteď ti nepřišla ani jedna zpráva , a byla z toho zklamaná , a to vás má všechny ráda jako já vy hadi :-D Jinak děláme v Hamru a můžu tam i chytat , ale musím si koupit hostovačku páááč rybníky patří obecnýho úřadu a stojí to na mněsíc 1000kč . :-(( ale co aspoň jim tam proženu dravce už jsem tam viděl hejno okyšů tak okolo 30cm , a ty pudou :-D

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img24340.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img24341.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img24342.jpg
Středa 3. června 2009 v 19:32® filip111
filip111

olda> není problém se mnou jet, ale jen tě chci upozornit, že jsem nováček v chytání sumců. Mám velkmi málo zkušeností s chytáním na bojku, spíš jsem vláčel. Letost chci zkoušet právě tu zmiňovanou bojku. Spíš se obrať na cormouše, nebo lucia, to jsou zkušenější rybáři.

Piranha> než do běly aby jsi mi je tam vychytal ty, tak to je raději seřeru :-D :-D :-D

Středa 3. června 2009 v 18:04® olda
olda

Piranha> Timára jsem koupil od kámoše kde ho vzal nevím,jinak byl na pískovně včera do 22hod ani záběr.

Středa 3. června 2009 v 16:56® Piranha
Piranha

Jinak jsem byl na piskovne skontrolovat treni a uz je po vsem, tak ze v sobotu razim na piskovnu.Budou sice osklivy od treni ale hladovy jako prase.

Středa 3. června 2009 v 16:42® Piranha
Piranha

olda> kder si sehnal toho tymara.

Středa 3. června 2009 v 16:41® Piranha
Piranha

olda> ja te muzu vzit i jako rybare, mam to dvakrat.Clun na zavezeni trhacky taky.neni problem klacek pujcit.

Středa 3. června 2009 v 16:40® Piranha
Piranha

BlueShark> ty vole to vypada jako nejakej konec sveta, nebo doba temna :-)) zajimavy, takovy hrozivy.

Středa 3. června 2009 v 15:11® BlueShark
BlueShark

Jedna fotka ze včera od vody :-) /mobil/

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img24334.jpg
Středa 3. června 2009 ve 12:40® farnas
farnas

já jedu na ryby na labe az o výkendu protoze jsem nasrydlej tak uz se tesim u nas uz sumejšci berou na rousnici

Středa 3. června 2009 v 11:35® olda
olda

filip111> hele na sumejše bys mně mohl vzít sebou ,pouze jako žáka nemam na něho výbavu ale pokoukal bych.Co kdyby nějaká ponorka přišla.

Středa 3. června 2009 v 11:32® olda
olda

čau všichni to nikdo nechodíte na ryby nebo se nechcete vytahovat jako já,ted jsem koupil krmení od Timára tak jsem na něho zvědavej.Zítra bych ho mohl zkusit.;-)

Středa 3. června 2009 v 10:26® cormoran
cormoran

filip111> Jasanec;-)

Středa 3. června 2009 v 7:30® Piranha
Piranha

filip111> mozna by to chtelo spis nez to sezrat davat nekam jinam do rybniku.Do nesvazovek se mi to moc nechce davat protoze jejich budoucnost je nejista.Nikdo nevi jestli z toho bude revir svazovej, kdyz se svaz pomalu zbavuje rybniku a radeji to pronajima, nebo jestli si to nekdo koupi a vse bude v niveč cela prace a usili to tam nasazovat.Nebo se to zaveze suti a hlinenym odpadem.Nikdo nevi jak to casem skonci.Spis bych to daval do biliny nekam vejs.Sice z nich 2 metrovy hovada nikdy nevyrostou ale 140 budou mit a to je na belu az az.Bilina se nezarybnuje a dravcu tech zubatejch je tam ut tky hodne po skromnu.

Úterý 2. června 2009 ve 21:56® BlueShark
BlueShark

Tak jedu od Labe. Geniální cit pro bouřku. Zase pod azurem a kolem to řádilo. Dnes jen 9 cejnů a 4 plotky a řezan. Ale konečně na feederu. Hezký večer.

Úterý 2. června 2009 ve 21:14® 1Mara
1Mara

Vážení kolegáčkové rybaříci a rybařice :-) , mám za úkol od svého milovaného muže vám připomenout, že již se blíží velký sraz u Pataloše a je třeba nahlásit závazně Márovi na osobku do pátku účastníky, kteří přijedou na tuto událost. Je třeba naplánovat a nakoupit suroviny pro daný počet lidí (budou buřty, gulášek, pivíčoooo a možná něco upeču dobrého?), ale trvdý alkohol si koupí každý sám. Vše zajistíme, a pak vás zkásneme o nějakou tu korunku. Tak nezapomeňte do pátku a nenechte si ujít největší sraz roku !!! Jo Mára vás všechny pozdravuje z Hamru – krásné přírody plné rybníků a zpívajících kosáků :-D a na počítači bude až v pátek (až se vrátí z montáže), a pak bude hned odpovídat a vyřizovat vzkazy)

pa Verča

Úterý 2. června 2009 ve 21:13® filip111
filip111

Piranha> no doufám, že jich pár lapnu :-)

Úterý 2. června 2009 ve 21:12® filip111
filip111

1Mara> pokud by jsi chtěl nějaký Líny a karásky do rybníka, tak znám jednu louži, kde jich je jak … dlouho jsem tam nebyl, ale ze zkoušku to stojí. Můžem se dohodnout.

Úterý 2. června 2009 v 18:50® Piranha
Piranha

filip111> sumejšů bude, chce to trochu probrat, hlavne ty 70–90 cm, tech tam je mraky a pekne to tam likvidujou.

Úterý 2. června 2009 v 18:48® filip111
filip111

cormoran> tak mi pak napište kam pojedete na fousatý, možná bych se stavil pro nějaký maso :-D

Úterý 2. června 2009 v 15:37® BlueShark
BlueShark

V práci za chvilku konéc a hurá na rybáky :-)

Úterý 2. června 2009 v 11:21® BlueShark
BlueShark

Vím o candátím ráji 2 :-)) ))

Pondělí 1. června 2009 ve 22:25® cormoran
cormoran

filip111> Ráno Ohře, tam to spojíme i s nachytáním nástražek a večír na Labe na fousatý:-) Candátí ráj je sice vybrakovanej, ale slyšel jsem o nějakých vytažených , když stavěli hnízda. Snad tam něco zbylo:-)

Pondělí 1. června 2009 ve 22:10® BlueShark
BlueShark

Tak dnes na Labi a novém místě. 2 Vyžraní trumani a 5 tlouštíků. Hezký večer a dobrou noc :-)