Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 1. června 2009 ve 21:23® Flid
-
filip111> Lososa nebo Sumce?
- Pondělí 1. června 2009 ve 20:12® filip111
-
Flid> a jak ho připravuješ?
- Pondělí 1. června 2009 ve 20:05® Piranha
-
Flid> je to levny tak proc ne
)
- Pondělí 1. června 2009 ve 20:02® Flid
-
Já na sumce používam Lososa a ted do me
- Pondělí 1. června 2009 v 19:27® Piranha
-
Bratr candatí ploutev-fox mel uz navazano v lednu ten dostane asu infarkt az mu budik 16.6. zapipa a uvedomi si ze muze jit vlacet
)
- Pondělí 1. června 2009 v 19:06® filip111
-
Piranha> uvidíme jak vypadnu z práce beru prut a jedu na ně, asi hodím rybku. Na vláčení nebude energie, to si nechám na víkend z loďky.
co ostatní jak zahájíte? Cormo, lucio, nejedet hned potrápit vousatý? nebo nevíte jak by to mohlo jít jak jsem byl na podzim? v tom candátím ráji?
- Pondělí 1. června 2009 v 18:51® Piranha
-
filip111> zahajit muzes treba v 19 hodin aspon budes mit klid, anebo taky ne
)
- Pondělí 1. června 2009 v 18:31® filip111
-
já zahájím akorát tak v práci :-/
- Pondělí 1. června 2009 v 15:41® cormaxx
-
Půjdete někdo na Labe na zahájení? Ve 12,00 musim na zkoušku,takže asi budu zahajovat ráno v Ústí
- Pondělí 1. června 2009 v 15:31® Piranha
-
Tak rybky jsou v bele i ti lini.Na sumiky vemu zase ze sadek.Do 16teho je jeste daleko a nechci je trapit ve vane na zahrade.Jeste jich bude
Jinak sem chtel 16. na sumiky ze clunu, ale asi pojecu na candaty na piskovnu ze clunu.Uz od 4 budu na vode, tata ze brehu po zavezeni, uvidim.Vim ze tm jsou pekny.Co vy jak se chystate.
- Pondělí 1. června 2009 ve 14:09® BlueShark
-
Jdou blbě napíchnout, ale …
- Pondělí 1. června 2009 ve 14:09® BlueShark
-
Milý Piranho, kdyby sis s těma trumenama nezačal, neoplácel bych
Já mám na Tebe pořád stejný názor, neboj
- neříkal jsem, že porušuješ řád
- chytej si na co chceš a říkal to tu každý přece
Nechápu tedy oč jde opičáku. Někomu zanadáváš a píšeš na jiném fóru, že to tak nemyslíš a že prostě to tak nemyslíš. Pak Ti někdo napíše nějaký sprostý slovo a to už nebereš. Já Ti nevím, takovej zkušenej rybář
Zkus chytat na lejna
- Pondělí 1. června 2009 ve 13:47® Piranha
-
BlueShark> videl jsi mne vseho vsudy 2× jak jsem nepouzil podberak.Poprve na kanalku, kdyz jsem mel raketu na pstruhy a 6m klacek a po druhy mezi mostama a tam jsem ho nemel vubec.Zustal zabalenej ve futralu se zavodnim vezirkem.S oldou naposledy jak jsme byl u soutoku jsem ho mel taky a podebiral, sam si tam byl, ale to si radeji nepamatujes, to se ti nehodi do krmu ted momentalne.Muzes se zeptat Monastra ze ho mam pokazdy venku a pripravenej.Řád jsem neporusil, neni to uz povinna vybava. Co se tyce linu jako nastrzni rybka tak bezte taky nadavat sumcarum z cely republiky, treba HaDovi, je to jedna z nejpouzivanejsich ryb na sumce jako nastrazni.A vubec je to stejne moje vec, pokud se kvuli tomu semnou nekdo nechcete bavit, tak klidne, ja si proste na sumce pouziju to, co uznam momentalne za vhodny, protoze JÁ chytam a JÁ jsem rybar a ten u vody.Řád mi to nezakazuje, tak nevim proc bych nemel.A opravdu uz mne nebavi se o tomhle bavit.Jen se tu haze spina mezi lidma, ale chodime spolu k vode a delame sraziky, pripada mi to jako takova opici laska (kamaradstvi) to se radeji na to vsechno vykaslu a opravdu budu chodit na ryby jen s lidmi, kteri jsou opravdu dobří kamaradi. Mara ke mne jede na kafe a pokecat i se zenou a za mesic mi chce dat skoro do huby za to ze jsem rekl kokoti. Bs semnou jede na zavody, je tam jako bratr, chrape semnou pod stanem a pak zacne hazet hnusy a vytahovat stary veci, asi na obranu pred tyranim ryb. Asi fakt na to prdim.
- Pondělí 1. června 2009 ve 13:22® BlueShark
-
cormoran: hovna?
- Pondělí 1. června 2009 ve 13:09® LojzaRybka
-
cormoran> jo aha,prostě ulehčovadlo
- Pondělí 1. června 2009 ve 12:38® cormoran
-
LojzaRybka> Kdepak vykopávky, to je nádrž na…no…jak bych to řekl slušně…Prostě když vypiješ víc, než je zdrávo, tak tam půjdeš nachvilku zaspívat a je to
- Pondělí 1. června 2009 ve 12:34® LojzaRybka
-
1Mara>to je ten rybníček kam pojedem na sraz???to se mě zamlouvá,to stěch cihel je co??nebo jsou to archeologické vykopávky
- Pondělí 1. června 2009 v 10:49® Prasek_2007
-
All: nechci být strůjcem nějaké nikam nevedoucí pře.Pokud to dovoluje RŘ,tak ať každý chytá na co chce.Jen u mně tím trošku ztrácí kredit.Toť vše z mé strany na téma: lín – nástražní ryba.
Tento příspěvek byl editován 1.6.2009 10:49:36 uživatelem Prasek_2007. - Pondělí 1. června 2009 v 10:38® BlueShark
-
Ten scanix je ale šikula:
http://www.stream.cz/…-kveten-2009
:)
- Pondělí 1. června 2009 v 9:19® BlueShark
-
Jinak já jsem lump a házím trumany na rybníku do křoví, jsem si toho vědom. Lepší nechat vypustit rybník a nechat vyschnout a ty trumany tam všechny jeden po druhém a 3miliontý po 3 miliontým prvním ubít klackama aby se netrápili.
Ale ty se chováš k rybám jen dobře, ale to co jsem viděl Ti nějak uteklo
Máš parádní podběrák na šetrné zacházení a přesto je rveš po šutrech, daj se krásné vyháčkovat už ve vodě. Ale je to tvoje věc, jen já říkam nénéné a budeme se hádat
- Pondělí 1. června 2009 v 9:15® BlueShark
-
Jen si nabodni lína a nacpi ho prasečíma játrama, beztak nic nechytíš. Nikdy ybch tam lína neda, je tolik jiných možností, viz rousnice.
Jinak stříbrňáci jak vyšití, nepoznáš ani rybu, karas obecnej je kulatej jak tvůj OTP
Mára: na nic nenarážím, ale když chcem pokecat nebo střílet a debatit, tak to nebudem srát do diskuze přece, to je postavený na hlavu. Když se chceš s někým bavit, tak taky mu nenosíš dopisy do schránky nebo do vykotlaného dubu a nečekáš na to až ti tam něco odepíše
Asi tak a hned se nečerti
- Pondělí 1. června 2009 v 7:35® Prasek_2007
-
Piranha> Je to na tobě Davide.Debata na toto téma bychom mohli vést dlouho a bez výsledku…
- Pondělí 1. června 2009 v 7:20® Piranha
-
Prasek_2007> kazdej ma nejakou rybu ktera se mu libi a ktery si vazi, ja se snazim vazit si vsech ryb, ale treba parma nebo ostroretka je pro mne taky ryba kterou bych branil.Kdyz pujdu s ploticema na dravce, tak mne muze zase napadnout milovnik plotic, kdyz pujdu na ryby s hmyzem tak milovnik hmyzu.Je to vec kazdyho rybare a odsuzovat nekoho za to ze jde na dravce a bere si na ne rybu kterou zrovna ma v oblibe, to je hloupost.To se sportovnim lovem nema nic spolecnyho.Kdyby byl povolenej uhor tak jdu s uhorema.Myslim si ze ty dva lini populaci nevybrebcej a vy se taky neposerete.A kdyz jo tak se utrete.Pokud se mi povede nalapat nejaky mensi tlouste, samozrejme mirovy, tak beru je, to je samo.Liny dam Marovi, nebo Biline.Ale pokud ne, tak maj holt peska.
- Pondělí 1. června 2009 v 7:11® cormoran
-
Piranha> K očnímu? Ty jsi komik…
Jo a teď jsem si jen tam vzpomněl, že jsi tu nedávno psal něco o zkouškách na RS. Ta bohužel pro tebe obsahuje mimo jiné i poznávačku ryb, tak ještě študuj kolego
- Pondělí 1. června 2009 v 6:57® Prasek_2007
-
Piranha> Myslím,že možností jak chytat sumce je víc a prznění tak krásné ryby jako je lín, mi příjde ubohé.Obzvláště od sportovního rybáře,kterým jsi se chtěl stát. Tohle ti Davide rozhodně neschvaluju,ale je to na tobě.
- Pondělí 1. června 2009 v 6:43® Piranha
-
Prasek_2007>
1Mara> Co blbnete ty vole vy jste uz fakt nejaky posahany, nezlobte se na mne, ale uslechtila ryba vam na sumce nevadi a karas nebo lin jo?To mam jit na sumce s ploticema nebo řezanama?Zatukejte si na cela panove uz to moc prehanite.Cejna na hak srat nebudu je jich tam mraky.Linek pekne nebo karasek misto kaprika to je lepsi a novinka pro sumce.Kolikrat na ty sumce pujdu a kolik ryb na to budu potrebovat.Na prste jedny ruky se to da spocitat.
Tento příspěvek byl editován 1.6.2009 06:44:29 uživatelem Piranha. - Neděle 31. května 2009 ve 22:31® 1Mara
-
Čus kusani
- Neděle 31. května 2009 ve 22:28® 1Mara
-
Prasek_2007> Jó já to takhle nemyslel
myslel jsem jestli si sní spokojen a že jsi tu na netu už říkal jak ti to sní dobře šlape
a to jsem rááád
- Neděle 31. května 2009 ve 22:23® Prasek_2007
-
1Mara> ahoj chlape,dělička funguje výborně.Minulý týden jsem jí zase naložil – na 1ha rybníku cca 50 plotic a 6 kaprů kolem 45cm.Paráááda. Hned jak dorazím ze Suomi,tak se uvidíme…
- Neděle 31. května 2009 ve 22:20® 1Mara
-
Prasek_2007> Ahoj Michale tak jak to jde s 13m ?
koukám že to na Trianu pěkně válíš , jen tak dál
Tak byli jsme u Patlaloše zkontrolovat s Cormoušem jak tam maká na velkosraz a jsme fakt překvapení co tam vše udělal a říká že vše stihne a budou i klobásky
, takže udírna , pískoviště pro děti + budou děti tam střílet i na terč ze vzduchovky pod velením instruktora docenta Máry , no a jak si zjisti Cormoš tak i kapříci jsou při chuti