Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 12. srpna 2010 ve 12:18® chosebaits
-
1Mara> dobrý.))
- Čtvrtek 12. srpna 2010 ve 12:00® LojzaRybka
-
foks01> velká gratulačka
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 11:58profil byl smazán
-
foks01> Velká gratulace z Děčína
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 11:47® 1Mara
-
jeden dobrej
))
Byl jsem velmi šťastný člověk. Má báječná přítelkyně a já jsme byli spolu více než rok, a tak jsme se rozhodli se vzít. Jen jedna malá věc mi vadila – byla to její překrásná a výrazně mladší sestra. Mé budoucí švagrové bylo dvaadvacet, měla na sobě velmi těsnou minisukně, a určitě byla bez podprsenky. Často se ke mě skláněla, když byla u mě, a tak jsem měl více než příjemný pohled na její intimní části těla. To muselo být úmyslné. Nikdy to nedělala, když byla u někoho jiného. Jeden den tato sestřička volala a požádala mě, abych jí pomohl zkontrolovat svatební pozvánky. Byla sama, když jsem přijel zašeptala mi, že po mě touží a tyto pocity, že nedokáže překonat.Navrhla mi, abych se s ní miloval, jen jednou předtím, než se ožením a zaváži svůj život s její sestrou.No, byl jsem celkem v šoku, a nemohl říct ani slovo. Řekla: Jdu nahoru do mého pokoje, a chceš-li poslední divoký úlet, přijd a vem si mě. Byl jsem ohromen, zmrazen a v šoku jsem sledoval,jak odchází po schodech. Když se dostala nahoru, stáhla si kalhotky a hodila je dolů na mě. Stál jsem tam na okamžik, pak jsem se otočil a šel přímo k hlavnímu vchodu.Otevřel jsem dveře a šel rovnou ke svému autu. A hle, celé mé budoucí příbuzenstvo stálo venku a všichni tleskali.Se slzami v očích, mě můj tchán objal a řekl: Jsme velmi rádi,že jste prošel naším malým testem. . . Nemohli jsme si přát lepšího člověka pro naši dceru. Vítejte do rodiny! A poučení z tohoto příběhu je: Vždy si nechávejte kondomy v autě!!!!
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 9:07® 1Mara
-
sus1> Je to prý vychcánek
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 8:56® sus1
-
1Mara> Jo takhle??!!už se něco o něm ví??!!
Tak potom je to jasný.Nevyzvedávat a popř. objednat jinde. - Čtvrtek 12. srpna 2010 v 8:56® chosebaits
-
1Mara> To jestli byla narušená je jedna věc,ale šňura na 40 kg je prostě málo.Šetřit na základní věci a riskovat život ryby je hloupost,to je to samí jako když pujdu na štiku s trojhákem,bez lanka a dvacírkou vlascem.
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 8:46® 1Mara
-
chosebaits> Spíš tu šnůru mněl někde narušenou
a máš pravdu , jestli to z té držky nezklepe , hrozí mu smr
a doufám že to nebyl ten velký žlutý
(
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 8:44® 1Mara
-
sus1> Pravděpodobně se zde jedná o vtipálka , co posílá balíčky za slušné peníze a v balíčku je uplně jiná věc než by mněla být víš
Takže ho Cormoš nemůže na poště rozbalit a kouknout se do něho
a tudíš jsem mu řekl ať se na to raději vykašle a POŠLOU MU TO TOMU PŘEBORNÍKOVI RADĚJI ZPĚT
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 8:40® chosebaits
-
cormoran> S tím sumíkem je to velká škoda!!! Když jdu na sumce,tak to nemužu podcenit,což s návazcem na 40 kilo bylo stoprocentně učiněno.
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 8:38® sus1
-
cormoran>
Jestliže ho rozbalíš,tzn., žes ho řádně přebral a je tvuj, peníze pak jsou prodejce.Budeš se asi muset potom domluvit s prodejcem co a jak.Jestliže poslali něco jinýho?!musíš jim zaslat zboží( po domluvě ) zpět.Oni zjednají nápravu tim, že tě pošlou to co si původně chtěl.Pokud to nebudou mít,nebudou to moci sehnat do 30 dnů?, tak pak by tě měli poslat peníze zpět.
Tohle ale vše záleží na serioznosti lidí.AD pošta – možná že by tě peníze vrátili,ale musíš to zabalit do původního stavu(jestli se tě to povede a pošta bude k tobě tolerantní).
Tento příspěvek byl editován 12.8.2010 08:40:41 uživatelem sus1. - Čtvrtek 12. srpna 2010 v 8:31® 1Mara
-
cormoran> Jak píše sus , vůbec na poštu nemusíš , po sedmi dnecvh ho automaticky pošlou zpět
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 8:30® 1Mara
-
cormoran> Ahoj kémo , takže asi vím zkým jsi tam na něm byl , no jó no , aspoň ten dotyčný vidí že máme občas na něj pravdomluvný slova , klteré si on k srdci nebere
Je to škoda , snad to sumík někde utrhne , a nebo v nejhorším případě , bude někde vyset a chcípne
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 8:28® sus1
-
cormoran> Vůbec ho nepřebírej a řekni jim at ho pošlou nazpět.
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 8:27® cormoran
-
…myslím tím hnedka obratem při rozbalení na poště…
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 8:27® 1Mara
-
foks01> GRATULACE tvému malému , ale dobře vím že s velkým rybářských duchem a srdcem
Tak kdý nastupujem na kusny , dej dopředu vědět , dáme to dohromady . Co paní je doufám v pohodě a vše proběhlo v pořádku
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 8:25® chosebaits
-
cormoran>Jo jo,dík
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 8:12® cormoran
-
chosebaits> No tys mi dal, krásná fiš, fakt
Ještě jsem se chtěl zeptat, nevíte někdo, jestli mi vrátěj na poště prachy za balík, ve kterým nebude to, co jsem chtěl a budu ho chtít poslat zpátky?
Tento příspěvek byl editován 12.8.2010 08:13:32 uživatelem cormoran. - Čtvrtek 12. srpna 2010 v 8:11® cormoran
-
A ještě něco, tohle jsem původně psát nechtěl, ale jak jsme tu včera rozebírali s Vládíkem ty šňůry, tak jsem si řekl, že by ho to mohlo motivovat k přehodnocení názoru..
Takže, včera s námi (se mnou a s kamarádem) pěkně vypekl jeden místní sumík, na kterýho už delší dobu chodíme. Zatáhli jsme jenom dva pruty, ale těsně k sobě na místo, kde jsme ho viděli mnohokrát lovit. Kolem půl jedenáctý mi začala plotice neskutečně řádit. Tušil jsem, že se blíží ke svýmu oblíbenýmu lovišti, tak jsem byl nastartovanej u prutu a netrpělivě jsem si ukusoval nehty. Když už mi začaly docházet, přišla pecka do prutu. To už jsem byl maximálně nastartovanej u prutu, pumpa jela na dve ště procent, ale nic se nedělo, tedy aspoň těsně následující vteřiny. Po pár sekundách, kdy už jsem si začal myslet, že se na to vykálil, se začal pomaličku, ale táhle ohýbat klacek. Nechal jsem ho ještě tak vteřinku, aby pěkně protáhnul šňůru a zasekl jsem. Zasekl jsem do prázdna. Trochu mě to štvalo, ale říkal jsem si, že je šance příště, protože nevím jak jsem to dokázal, ale ani jsem ho neškrábnul. Balím prut a v tom přísedícímu cinkne rolnička, následně zakope prut a špička se přihne k vodě tak o deset čísel a zůstane stát. „To je on, sekej“. Neváhá a napálí ho, přes brzdu na krev dostane dva kopance do prutu, brzda zakvičí a je po všem. Sumík, na kterýho chodíme půl léta, je pryč, možná dokonce nadobro, protože se mu povedlo o cosi urazit čtyřicetikilovku pletenku, takže odjel i s návazcem
Začnu vyčítat kolegovi podceněný náčiní, ale po chvíli to vzdávám, protože má opravdu dost a uvědomuje si, jaký trable tomu vousáči způsobil a že existuje možnost, že už mu nebudem muset věnovat tolik prosezených nocí..Zbyde nám jen doufat, že se z toho vyškrábe.
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 8:08® chosebaits
-
foks01>
Jinak gratulace
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 8:02® vladah
-
foks01> foksíno tak velká gratulace at roste a at je jednou lepší rybář než seš ty ale hlavně at je zdravej takže ještě jednou gratulace
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 7:57® chosebaits
-
cormoran>
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 7:12® cormoran
-
1Mara> Zdarec diktátore, někdo tu ten tvůj deficit musí vyplnit
IVO> V poho, jen jsem mu napsal, co si o tom jeho výkřiku do tmy ve zkratce myslím
foks01> A je tooo venkuuu, obrovská gratulace, ať roste jak z vody, aby už brzy mohl mrskat pruhatce s tebou
Tento příspěvek byl editován 12.8.2010 07:14:37 uživatelem cormoran.drc
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 6:38® foks01
-
chosebaits-chceš aby cormoše kleplo co
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 6:20® foks01
-
cormoran-tak nakonec se na ryby ani nedostalo
Tento příspěvek byl editován 12.8.2010 06:22:48 uživatelem foks01. - Středa 11. srpna 2010 ve 23:20profil byl smazán
-
IVO> tak to je hlavní
:)
- Středa 11. srpna 2010 ve 22:38® IVO
-
mannice> téměř v poho
- Středa 11. srpna 2010 ve 22:25profil byl smazán
-
IVO> Psal sem ti osobku
,ale to docela cvičíš dlouho viď?Je to lepší?
- Středa 11. srpna 2010 ve 22:21® IVO
-
mannice> cukr žádnej
jen cvičení.
- Středa 11. srpna 2010 ve 22:04profil byl smazán
-
IVO> to máš pravdu,teď zrovna to je tak možná na nákou louži.A jestli sestřička cvičí formou cukru a biče tak chvílema se můžeš cejtit jak v nebi