Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 30. května 2009 ve 12:27® 1Mara
1Mara

LojzaRybka> Takže ne na kule , ale na plyn jó ? tu si budu kupovat taky ale až v červenci až mi Prášek dá něco na něco :-)) )

Sobota 30. května 2009 ve 12:25® LojzaRybka
LojzaRybka

1Mara> já ji mám na plyn,koupil jsem doní ten lepší,prej to posadí na prdel i pitbula :-))

Sobota 30. května 2009 ve 12:18® 1Mara
1Mara

LojzaRybka> To je devítka ? já jí mám na ocelové kuličky , aby mně pak někdo nemohl tak nějak žalovat až mu jí nasadím do zadku :-)) )

Sobota 30. května 2009 ve 12:15® 1Mara
1Mara

VODA> Chytá se vždy jenom do půlnoci , ty neznáš RŘ. ? :-)) ) :-P 9-) . Já tam přijedu a jsem zvědavej na ty vaše cejny :-)

Tento příspěvek byl editován 30.5.2009 12:16:53 uživatelem 1Mara.
Sobota 30. května 2009 ve 12:10® LojzaRybka
LojzaRybka

VODA> čus,já bouchačku už měl,ale dal jsem jí do prič když se narodil kluk,nechtěl jsem to mít doma,ale teď má děti usebe bejvalka tak můžu mít doma i kulomet :-))

Sobota 30. května 2009 ve 12:09® VODA
VODA

Mara tak mi jedem tak ve 14.00 a budem jenom do pulnoci pokud nebudou kousat? Jestli pujdou ty noční kapři tak vydrzime?Co ty teda pojedes s nami nebo ne?:-O :-O :-O

Sobota 30. května 2009 ve 12:06® VODA
VODA

Koukam ze se začínate ozbrojovat jak do VALKY .To se budu zachvili vzit nejajou ploutev domu aby mne nejakej CHYTaPUST nenasypal broky do zadku:-D :-D :-D :-D :-D :-D

Sobota 30. května 2009 v 11:58® LojzaRybka
LojzaRybka

Piranha> škoda že kluk ušatej neni malinkej,a skladnej bych ho totiš všude vozil sebou aby byla sranda :-) PEPO >nic ve zlém,ale fakt je stebou sranda :-) :-)

Sobota 30. května 2009 v 11:56® LojzaRybka
LojzaRybka

Piranha> a samozřejmě MONASTR,ten by chyběl

Sobota 30. května 2009 v 11:56® LojzaRybka
LojzaRybka

Piranha> byl tam brácha s kámošem a nic moc nenachytali,ale asi to bude tim že jsem tam nebyl já a ty :-)

Sobota 30. května 2009 v 11:50® Piranha
Piranha

LojzaRybka> jak to jde na stupni nevis nejaky zpravy?

Tento příspěvek byl editován 30.5.2009 11:50:29 uživatelem Piranha.
Sobota 30. května 2009 v 11:43® LojzaRybka
LojzaRybka

Piranha> je mě jedno jestli něco pujde nebo ne,já potřebuju provětrat,na rybách jsem nebyl už 14 dnů :-((

Sobota 30. května 2009 v 11:32® Piranha
Piranha

Tady jsou ty kousky co mam v oblibe, jeste ten cejn ale to je neco podobnyho jako plotice ale svetlejsi.Mate­rialek opravdu kvalitka.Najdu si na netu nejaky levnejsi a vemu pres net treba 10 kilo.

Lojzo nad zdymadlama je to nacpany vodou k prasknuti nevim jestli neco polapete.Mozna uhor v ty kalnejsi vode nebo sumci mensi.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img24272.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img24273.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img24274.jpg
Sobota 30. května 2009 v 11:21® olda
olda

LojzaRybka> Tak ať se zadaří, Labe pomaličku stoupá tak nevím, taky bych chtěl odpoledne jet trošku je počechrat. ;-)

Sobota 30. května 2009 v 11:14® LojzaRybka
LojzaRybka

olda> jj,omlouvám se :-) ,už jsem chtěl chytat rybky,jedu totiš dnes s kámošem na labe,ale máme jen milion rousnic :-)

Sobota 30. května 2009 v 11:00® Piranha
Piranha

Jinak asi si zacinam zmilovvat krmeni sensas 3000.Je to proste materialek.Sice kilovka stoji od 80 do 145,– ty co pouzivam, ale opravdu je to material.Kdyz si vezmu polaky treba traper a lorpio, ktery micham nebo od toho Jacka, tak kdyz udelam koule tak se proste rozpadaj a jak se to vic namoci tak taky.Je to hruby.Dneska jsem pouzil sensas 3000 cejna + sensas 3000 3in1 sveet corn pro kapry a ty koule se tak krasne delaly.A navic ta kukuricna vune dohromady s tim cejnim posilovacem co bylo v ty cejni tritisicovce, proste material.

Sobota 30. května 2009 v 10:49® olda
olda

LojzaRybka> sory že se do toho pletu ale řeč byla o Ebru

Sobota 30. května 2009 v 10:48® Piranha
Piranha

LojzaRybka> myslel ebro vole :-) Alojs ta radlice mi dneska neda spat a stejne ji jednou vytahnu.

Sobota 30. května 2009 v 10:41® LojzaRybka
LojzaRybka

Piranha> dajdo to nebudeš spát :-)) viděl jsi cejna jak lopatu,teda né jak lopatu ale jak radlici na sníh :-)) :-))

Sobota 30. května 2009 v 10:37® LojzaRybka
LojzaRybka

BS>napsal jsi Pepínovi toto(Jdou tam candáti skoro na všehcno co tam hodíš, kámoš tam byl a cos hodil rybku za chvilku si ho měl a všechno přes 70cm)"" no já si vždy myslel že i na labku se chytá na rybku od 16.6 a ono to je asi uvás jinak :-)) :-)) , už pobíráš??

Sobota 30. května 2009 v 10:37® Piranha
Piranha

zdarec, tak jsem prijel na piskovnu a kdyz jsem to videl, mohl jsem se otocit na pate a jit domu.To je lina voda, teprve ted se to tam zacalo trit.Ale to, co jsem tam videl, uz asi neuvidim.Stal jsem na mostku spojujici ostrov, kupodivu nove opravenem a koukal jak se tam hemzej 60ky cejni a kraaaaaaasny cejnci i okolo 40cm!No a jak tak to pozoruju tak podemnou projel cejn az jsem se lekl.Mel hodne pres 70 a blizko 80, proste hovado, hajtra stara, ale cistej jak leknin, ten jeste bude zit nejakej patek pokud ho nekdo nezmasi.Takovou svini jsem nevidel nikde na fotkach ani ve vode az teprve ted.Ja rikam, tohle chytit, tak jde na preparaci v celku.To byla opravdu rarita.Kaslu na nechranicky klady, tady je mam 30km od baraku a jeste vetsi.Letos se tam na ne zamerim a budu tam jezdit hodne.Je to cistej stojacek bez vazek a s nespoctem mistecek.Ted se zacali trit, to znamena ze tak dalsich 6 dni nebudou papat jak jsem se presvedcil a v sobotu mozna zkusim, nebo odpoledne nekdy v tejdnu tam sjet a nacapat je tesne po treni, to uz budou bastit jako vstekly.Vysypal jsem jim hrst cervu z mostku a kdyz jsem sel cca za 2 hodinky zpatky, tak to bylo netknuty.Proste šu…j a kaslou na jidlo. Prejel jsem na okna tam ani noha nikde v dalekym okoli tak jsem posedel a prekecal jednoho pidicejna.

Sobota 30. května 2009 v 9:40® BlueShark
BlueShark

test

Sobota 30. května 2009 v 9:35® BlueShark
BlueShark

Lojza: nepobírám to s tím kalendářem Mára: není lepší nemít zbraň než mít a neumět střílet? :-D DDD sranda

Jinak včera první bezrybka u Litoměřic, vůbec jsem si na té vodě neškrtnul. Ale gril jsme měli a klobásky a masíčko :-)

Sobota 30. května 2009 v 8:57® olda
olda

Tak koukám že se utišil vítr tak odpoledne by mohla být rybačka pokud zase pro zmněnu nebude pršet uvidíme.

Sobota 30. května 2009 v 7:30® filip111
filip111

LojzaRybka> zatím jsem s ní nic neulovil :-D

Sobota 30. května 2009 v 7:30® filip111
filip111

LojzaRybka> i já jsem si před nějakým časem udělal radost. Norinco nc 226, 9mm LUGER

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img24268.jpg
Sobota 30. května 2009 v 6:43® olda
olda

1Mara> Tys na ty ryby mířil pistolí proto museli jít na udici jinak já asi na ryby nebudu moc protože koukám že jsem asi jedinej neozbrojen si koupím aspon luk. :-)

Sobota 30. května 2009 ve 4:16® Piranha
Piranha

LojzaRybka> nahore je to pekne vo hovne ale jedu na piskovnu ted tak se stav v pistanech na ostruvku, nekde tam budu sedet, sam.

1Mara> pozde, jsem oblecenej a jedu na zernoseky.

Monaster> to budes kaprarit na ten bilej klacek co ti z toho padaj ocka?Vdyz ty nevytahnes 50ku z labe a jdes na 15ti kilaky do spanelska?Aspon budou mit tam srandu jako mame my :-)) ) Ne, hodne zdaru.

Pátek 29. května 2009 ve 23:39® LojzaRybka
LojzaRybka

1Mara> zahrajem si u vody na vojáky :-)) )

Pátek 29. května 2009 ve 23:38® LojzaRybka
LojzaRybka

1Mara>já jsem si taky udělal malou radost

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img24267.jpg