Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 20. července 2010 v 8:15® Šuli
-
cormoran> Čus vydro. Podle mě to nejsou všichni candáti.Přecijenom ta voda má 40ha.Nejspíš to sejmulo jenom ryby stažený u přítoku.Byl jsem tam v pátek na nástražkách a voda byla jak hrachová kaše,ten humus mi skoro ani neprotek čeřenem když jsem ho zvedal.Ty ryby měli už asi hoňky přežít v tom brčálu natož když jim tam někdo pustí sračky z města.
- Úterý 20. července 2010 v 7:35® cormoran
-
Piranha> Voe, jsi mohl rovnou poslat nějakou ponorku
filip111> No vida, tak ať to brzy dorazí. Tchán se do toho nějak dal, po tom prvním sumíkovi, co?
Luda> To je smutný, hodně smutný. Věř že vím, jak Ti je..To už je mi milejší, když to zdecimujou nájezdy hladovejch krků, než tohle, ale stalo se
Myslíš, že to pošlo všechno (candáti)? Bylo jich tam v tom výřadu kurevsky hodně..
- Úterý 20. července 2010 v 6:27® Luda
-
to all: z těch věších ryb candáti, a břehy jsou plný potěru a ročků bílé ryby. Já přijel už pozdě, tak nevím, co se ještě odváželo, ale známej z RS mi to zjistí. Sám se ptát nebudu – nemluvim s nima. Osobně to šacuju na udušení + třeba lehká otrava. A obávám se, že tomu nebude ještě konec. Dám vědět.
- Úterý 20. července 2010 ve 4:20® Piranha
-
Luda> Ja bych ale nevsazel na otravu.Ty candati maji ty oci vypokle iky prudke zmene tlaku.Na Nechranicich jedni radoby rybari chytali na hloubce candaty a kdyz meli mensiho a rychle ho vytahli do lode, tak meli takove oci taky.Ryba se zachrani tim ze ji jehlou na odbery odfouknes tlak z tela cca 2 cm od ritniho otvoru smerek k hlave a je to v pohode.
Ja bych rekl ze se musel v noci uvolnit nejakej plyn ze starych štol, nebo vzduch a ty ryby proste vyhnal prudce nahoru, kde posly.Pokud se jednalo pouze o candaty.
- Úterý 20. července 2010 v 0:12® 1Mara
-
Luda> No to je hnus
- Pondělí 19. července 2010 ve 23:48® BlueShark
-
Luda: Uff to je strašný, to Ti nezávidím
Krásné ryby, teď asi teprve koukáš co tam bylo viď, to pochcípali jen candáti?
- Pondělí 19. července 2010 ve 23:34profil byl smazán
-
Luda> hnus ,co se tam stalo??
- Pondělí 19. července 2010 ve 23:10® Luda
-
Kolega se podival i do ryby. Oči mají jak knoflíky.
- Pondělí 19. července 2010 ve 23:07® Luda
-
Možná se k Vám už dostala zpráva o úhynu ryb na " mém mateřském " rybníku. Je mi z toho zle. Kdo má svoji vodu na které vyrůstal a chytal od mala, ví asi jak se cítím. Když jsem tam přijel…to se nedá vyjádřit. Přikládám pár fotek a zbytek se podívejte do odkazu. Kurva kurva kurva
http://teplice.naseadresa.cz/…hynulych-ryb
- Pondělí 19. července 2010 ve 22:03® filip111
-
cormoran> tak solterra v 15 velikosti a power pro na něj je na cestě a 6 balení ownerů pro tchána. Už se nemůžu dočkat až to dorazí. Jsem moc zcědavej na ten multík. Jak jste zachytali?
- Pondělí 19. července 2010 ve 21:42® BlueShark
-
raven1972: ano
- Pondělí 19. července 2010 ve 21:41® monaster
-
piranha: ja vim a rekl jsem ti kde jsem ho vyloupnul. ale radsi dam 300 za povolenku než za benzzín a podovím si 40 cátníka. asi starnu. škoda že nejezdíme irsko tam bych věděl. pojukám soukromáky u Birminghamu a okolí tam jsme 3× týdně. jen doufám že v pátek koupím povolenku v polsku na víkend
- Pondělí 19. července 2010 v 18:59® raven1972
-
olda> dneska nejdeš?
- Pondělí 19. července 2010 v 18:05® olda
-
BlueShark> cm jak píšeš,feedr jsem nebyl,jen v sobotu ráno do 7 vláčka,pak mě vyhnal déšť,v neděli ráno déšť tak až navečer vláčka.
- Pondělí 19. července 2010 v 17:58® BlueShark
-
olda:
jeden 29cm druhej 6cm?
Co feeder byl jsi, chtěl jsem jít dnes ale chrnél jsem, tak zítra as.
- Pondělí 19. července 2010 v 17:54® olda
-
BlueShark> jsem nebrodil, ze břehu na místě kam chodím však víš, jak tam chytám na srabárnu.
- Pondělí 19. července 2010 v 17:53® olda
-
BlueShark> 29,6 cm
- Pondělí 19. července 2010 v 17:53® BlueShark
-
olda: Ale klobouk dolu, povedli se
Voda stoupala, kam si až brodil? Jestli tajné tak na icq
- Pondělí 19. července 2010 v 17:52® BlueShark
-
olda: To v pravo je sumeček americký ne?
Kolik měli, 30?
- Pondělí 19. července 2010 v 17:50® olda
-
Včera na večer vláčka na 4–5 2× bolen menší velikosti i vousatý kousli ale vedle kolegům.
- Pondělí 19. července 2010 v 17:13® BlueShark
-
Cormoran: To jsou krmy.
- Pondělí 19. července 2010 v 17:10® Piranha
-
cormoran> jeste Péťo musim dodat, ze pokud budes az takovy priznivec rybareni z hladiny, tak pokud dokoupis ploutve, da se ten zlutej bout pouzit jako Belly Boat
- Pondělí 19. července 2010 v 17:08® Piranha
-
cormoran> neco jsem ti sehnal, vypada to celkem slusne i prachy ujdou a kdyby nahodou ulovena ryba byla az moc silna doporucuji doobednat jeste prislusenstvi pod hladinu
Tento příspěvek byl editován 19.7.2010 17:08:52 uživatelem Piranha. - Pondělí 19. července 2010 v 16:58® BlueShark
-
Tak nic no, ale dnes mi přišel nový naviják Black ARC 820, už mám dva kvůli cívkám
Zatím šestnáctý naviják
Ale používám jen 5, tamto jsou shitky
- Pondělí 19. července 2010 v 15:31® BlueShark
-
Jak.novi:
haf haf lišč lišč
- Pondělí 19. července 2010 v 15:25® BlueShark
-
foks01: Tak hurá na ně
Já asi až ST ČT, zítra před prací asi konečně ta plavka, zatím jsem ji prospal
vladah: Se ti to říká s lyžema, když umíš vyrovnávat tah ryby pasem jak NEO
- Pondělí 19. července 2010 v 15:01® foks01
-
cormoran> ale jdi ty brepto,kdyby to řekl kdokoliv jinej,ale že už i ty .....
- Pondělí 19. července 2010 ve 14:53® cormoran
-
foks01> Vytáhlo, včera to docela dost lovilo, ale dle mě spíš boleni. Podél břehů taky srkali tloušťáci, okouni a jeseni ten potěr. A pak večer zase na touživým, ale to prostě nepřekecáš k útoku, kdo ví, co to je zač..
- Pondělí 19. července 2010 ve 14:49® foks01
-
cormoran> tak to rád slyším že je víc vody,to by mohlo vytáhnout ke břehu dravce,tak si ho dej na nádraží do úschovny zbabělče…
- Pondělí 19. července 2010 ve 14:42® cormoran
-
foks01> To nemůžu ty jo, já jsem sice v práci rybář, ale v utajení. Ví o mě akorát kolega, pač kdyby to věděl zbytek firmy, tak by každej chtěl čas od času rybu. Těm padesáti lidem nevysvětlím, že to prostě nejde
A taky je ranec vody, asi o devadesát čísel víc a to už je kurevsky znát. Při týhle vodě by ale možná šel nějakej pruhovanej..Ale dík za nabídku, možná se u tebe stavím