Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 28. března 2009 v 17:31® foks01
-
taky něco z lovu,okouni se začli převlíkat za plotice a myslej si že je nepoznám
- Sobota 28. března 2009 v 17:28® foks01
-
pipa-rapala a salmo mají co dohánět
- Sobota 28. března 2009 v 17:08® BlueShark
-
Zítra bude ještě hůř
- Sobota 28. března 2009 v 15:37® VODA
-
Ahojvšichni tak jsme se dnesbyli podivat na vylovu par krasnych kousku tam bylo treba CORMORAN,LUCIOPERKA68, ale jinak nas přesvedčilo popčasi o tom že dnes zustanem doma a budem se venovat Televyznim Sportum a RYbačku nechame na zitra tak zatim čusik
- Sobota 28. března 2009 v 15:11® pipa
-
Piranha> panebože ty jak malí děcko
- Sobota 28. března 2009 v 15:06® Piranha
-
Takhle jsem je zakryval a ty jsi posilal stejny fotky a nezakryty, pak jsem ti za to nadaval proc to delas a ty jsi mi rekl ze je to jedno ze to tam stejne masej bo neco podobnyho.To ze jsem rekl ze jsem chytal na oknech neni tak strasny.Bylo tam prelidneno, nebylo tak vidis.
- Sobota 28. března 2009 ve 14:51® BlueShark
-
Neřekl jsem abys nepsal články, ty jsi jak vyjetej čert, buď v klidu a bude tu klid
Nehroť to
- Sobota 28. března 2009 ve 14:50® BlueShark
-
piranha: ??? gratuluju k rybačce, ale nepiš tu hovínka
proč si teda zakrejváš na svém fleku nebo jinde bílým pozadím krajinu? Ty nevíš co povídáš
Já Ti jen říkám, že když jeden něco skrejvá a druhej chce taky a domluvíme se, tak to tu schválně nesol, děkuju…
- Sobota 28. března 2009 ve 14:44® Piranha
-
Nasr. hovnolapky jako dycky.Ja jsem si dnesk vice jak kralovsky zachytal.Udelal jsem 23 cejnu od 40 do cca 50 a jednu peknou plotici.Plno zaberu jsem nesekl a plno ryb se vyrizlo.V jeden moment braly ryby na hod.Vzal jsem si s sebou sensasackej destnik a bylo fajn.Uz jsem si takhle dlouho nezachytal a jeste ten pocit, kdyz ja chytam a 3 ostatni ani supinu, tak to mne tesi.Aspon jsem mel fotografa
.Jo pareny housky a kilovy splavky, to zavani nesikovnosti :P. Skoda BS, ze jsi nejel semnou jak jsem rikal.Oba by jsme pochytal krasne.
Jinak BS ja si pamatuju jak jsem sem daval porad zabarveny fotky a ty, konkretne ty si tam cpal fotky z toho stejnyho mista a bylo to jak pest na oko.A slysel jsem ten nazor, ze je to stejne jedno ze tam stejne chodej a ted chces delat soudruha tajnyho.Hele ja na to nemam naladu resit kokotiny.Kdyz JA budu chtit napsat a vyfotit flek, tak ho proste vyfotim a napisu.Co budes delat az poslu clanek do rybare o usecich labe 1–8.Budu tam taky popisovat mista a od toho clanky jsou.
- Sobota 28. března 2009 ve 12:00® BlueShark
-
Tak dneska na Labi paráda!!! Zima, vítra, déšť, krátké vteřinové záběry a jemné, a ni jeden z cca 10ti neproměněn. Dědek vedle jednoho cejna belíkáče ubit bacilkou od Rapaly. Tak snad zítra vyjde počasí… Ale hokej a fotbal a sportovní odpoledne to dnes jistí z pivka
- Sobota 28. března 2009 v 9:56® monaster
-
prášek: šikula. tehle nick mně prostě napadnul chtěl jsem jinej ale byl jsem druhej pešek. proto tohle. bez významu . jinak vyparu beru kuku a asi to někde na chvilku zkusím namočit. žížaly v lednice tečou takže z těch nebude nic.
- Sobota 28. března 2009 v 8:56® pipa
-
Něco z minuleho vikendu ..
- Sobota 28. března 2009 v 8:47® pipa
-
Piranha> někteří tam dokonce odpočívají i s kladívkem
- Sobota 28. března 2009 v 8:10® pipa
-
Docela sem naštvanej z toho novího fora
- Sobota 28. března 2009 v 7:45® BlueShark
-
Mám takový tušení, že odcházím na ryby
- Pátek 27. března 2009 ve 21:13® filip111
-
mám takový tušení že někde v Předlicích?
- Pátek 27. března 2009 ve 20:42® pipa
-
filip111> to bude krvava voda
PS:jestlipak poznaš kde sem je koupil ?
- Pátek 27. března 2009 ve 20:17® filip111
-
pípa: pěkný zrůdy
D uvidíš jak to na ně půjde.
- Pátek 27. března 2009 ve 20:12® pipa
-
Tak kusani Teplicky,tady sou moje NOVY ESA !!!!!!!!
PS: Co řikaš Foksíku
))
- Pátek 27. března 2009 v 19:32® Prasek_2007
-
Móňa: Nazdar Josef,tohle jsem objevil na nejvyšší hoře sinajského poloostrova,ve výšce 2000metrů n/m.
- Pátek 27. března 2009 v 18:31® pipa
-
Piranha> ale opět si mě nesklamal …
))
- Pátek 27. března 2009 v 18:27® pipa
-
Cus Touživáci
)))) tak,koukam na novej IMAGE fora a sem zmaten,moc se mě to nelíbí
(((((((
- Pátek 27. března 2009 v 18:21® BlueShark
-
- vymasí
- překrmí
- vyplaší
- rozkecají
- zaberou
Nemusim Ti řikat jak rychle se šíří dobré info a jak si lidi rychle zjistí… Já chodím vždycky když mám volno v 5 do podzimu! Jinak odpočívat mohou doma.
- Pátek 27. března 2009 v 18:10® Piranha
-
Prosim te, pulka rybaru nevi o co jde a vubec, nebud lakomej.Tak si tam sednou dedove.Taky si radi odpocinou a zachytaj.Navic, kazdej kdo tam chodi vi, ze to tam touhle dobou bere.Mista je tam plno min pro 15 lidi tak se nac chodit na ryby v 6 a ne v 11 jako patermonaster
. Jinak na ryby jdu, pokud chces, naberu te u nadrazi v 5:45.Jedu na flek co uz taky znas.
- Pátek 27. března 2009 v 18:01® BlueShark
-
olda: točák se tam děla, ale jezdí ti to ze strany na stranu a ryby tam skutečně moc nejsou. Byl tam předevčírem Kamilem chycen 1 cejn skalák a jeden velkej. Ale toćí se to srašně. Už od vćera šla voda o 30–40cm dolu a je tam bahno a souš už, ale to raději navštiv schody. Ale ryby tam ještě nenajíždí, je to studený ten přítok, pár dní slunce a to bude fofr, mělká voda bíliny se rychle ohřeje.
piranha: nepiš tu kde chytáme prosím, zase si nesednem, nevím proč to děláš, když sem tě žádal o opak.
- Pátek 27. března 2009 v 17:21® olda
-
Piranha> ikdyž je to potopený tak se tam musí dělat točák nebo se mýlím.Myslím soutok.
- Pátek 27. března 2009 v 17:03® Piranha
-
Oldo soutok je komplet pod vodou, vcera sem se tam tahnul jak smrad pres tu skur. silnici a bylo to komplet potopeny.Jdi na okna, na tu bidu to jde. Ja zitra asi jedu na piskovnu, mozna labe, jeste uvidim. Jinak dneska jsem si jel do colmicu v lovo pro plavackovou bednu, mel jsem domluveno s pani, ze mi ji tam doveze a za trojku bouchne, hm jen jsem asi nebyl sam komu to slibila a tak jsem utrel.Docela mne to mrzelo, ale prodavac rikal, ze mi doveze za tejden jinou podobnou a okolo stejny castky.Tahle, ale byla luxusni.Sere mi to.
Posilam jednu fotecku z predv cerejsiho lovu
- Pátek 27. března 2009 v 16:25® BlueShark
-
Půjde někdo zítra se mnou na ryby? Labe
- Pátek 27. března 2009 ve 13:13® BlueShark
-
olda: plavaná soutok mrtvola ještě
lucio: v 8 si tam už nedřepneš
Jinak dneska na odpolední a zítra rybyyyyyyyy
- Pátek 27. března 2009 ve 12:43® VODA
-
A kdo všechno jede nato Labe jede i MARA a ty ustecky hroudy jdou taky? JINAK zdravim všechny !!!!!!!!!!!!!