Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 26. května 2009 ve 13:28® Piranha
-
1Mara> na uhore mi staci vyjet v 17:30 a navic pres noc jsem doma zensky prd platnej.Kdyz pojedu v sobotu rano nebo dopoledne na sraz, tak budu pryc celou sobotu a v nedeli rano budu jeste nachcanej a pul nedele je taky pryc.Jeste uvidim kua co delas ukvapeny zavery, je to jeste daleko reknu ti to vcas neboj.
- Úterý 26. května 2009 ve 13:23® 1Mara
-
Piranha> V pohodě jen nechápu že i když máš malího nemocného a nemuže s ženou na sraz tak proč nedorazíš aspon ty sám , a na Lovosického ůhoře bys jel přes noc , to mi hlava nebere , ale v pohodě jestli se ti tam nechce tak to nevadí nebudem z toho dělat komedii a třeba s Monastrem v Lovosicích vyhrajete .
- Úterý 26. května 2009 ve 12:04® Piranha
-
Dneska rano na chvilku pred kseftem pod mojzirem.Nekolik plotic a cejnu.Neco peknyho asi parmicka se mi vypla.Jen ten hnusnej parak ten byl na palici a taky mne vyhnal od vody.Hlavne ze mam s sebou destnik a sem linej jej vyndat.
)
Fotka mobil.
Tento příspěvek byl editován 26.5.2009 12:04:41 uživatelem Piranha. - Úterý 26. května 2009 v 11:49® Piranha
-
Flid> no my uz jsme vcera jednou pripoustely malyho Kubíka od vedle, tak uz je ma taky.Muzu ti vyhovet aspon vim ze tam vadit nebude.Ale jde jeste o ostatni.Prej to lidi delaj aby to bylo rchle odbyty.Nejlip to snasej ty skolkovy deti.
- Úterý 26. května 2009 v 10:45® olda
-
Jsem sice starej ale moc šikovnej.
- Úterý 26. května 2009 v 10:44® olda
-
1Mara> Na sraz nejedu páč jsem starej a navíc v pracovní neschoonosti na rybky jenom o vycházkách.
- Úterý 26. května 2009 v 10:24® cormoran
-
1Mara> Neblázni, jedu na ryby
- Úterý 26. května 2009 v 9:31® BlueShark
-
Monaster: Miminko Ti radí 0.18 a 0.16 na kov
Tak to mám i já. 0.16 mám na plavačku 0.18 na feeder. Ten naviják na vláčku nezkoušej!
Jinak si mě pobavil, prej jsem viděl hlavu candáta tak jsem s tím škubl a vytrhl mu to
DDD To je jako když sekáš na feeder
- Úterý 26. května 2009 v 9:20® 1Mara
-
cormoran> Mazej něco dělat
)
- Úterý 26. května 2009 v 9:15® cormoran
-
monaster> Tak tak
- Úterý 26. května 2009 v 9:03® 1Mara
-
Flid> Nazdár kamaráde takže ty taky to s fiškama válíš jako Olda jó ?
- Úterý 26. května 2009 v 9:00® Flid
-
Já včera na jedné louži u Děčína a krásná rybačka 2× plotice cca 30 cm, 5× kapr 45 – 55 cm a 3× amur 60 – 72 cm.Doba strávena na lovu cca 4 hodiny a jsem spálenej od sluníčka jako sviň.
- Úterý 26. května 2009 v 8:16® 1Mara
-
olda> To výš nějaká opice tu musí být
)Co fišky jak čtu tak ti to jde skvěle
Pojedeš snámi taky na sraz ?
- Úterý 26. května 2009 v 8:14® 1Mara
-
Tady jsem to takle napsal –
Pepíčku Monastrů zdravím tě a jak to teda stebou vypadá chceš ject semnou ??? Jeto jak píši o pár řádkú výš teď ve čtvrtek a do neděle tak se rozhodni a dej mi do pondělí vědět abych ti mohl obstarat bivak a lehátko a atd.
- Úterý 26. května 2009 v 8:03® 1Mara
-
pepíno voe vo osobce se nikdo nebavit já ti přepošlu co jsem psal
- Úterý 26. května 2009 v 8:02® olda
-
1Mara> čau ty se musíš opičit
- Úterý 26. května 2009 v 8:01® 1Mara
-
Filipio111 též vše nej nej k svátku
- Úterý 26. května 2009 v 7:48® olda
-
Filip111:Vše nej k svátku at tě nebolí hlava.
- Úterý 26. května 2009 v 7:41® olda
-
monaster> házet,házet se ti to mluví mně po dvou hodinách začnou bolet záda a je konec .Na Varvažov nejezdím a že jsou tam candáti jsem ani netušil.
- Úterý 26. května 2009 v 7:32® monaster
-
olda: já jsem taky amatér. loni jsem tomu moc nedal. předloni pár štik na podhoří všechny se pustily. ale ten útok candáta na varvažově byl zážitek na celej život. z vody se vyřítila tlama, cvakla po woblerovi a zas zaplula do hlubin. naneštěstí jsem se tak lek že jsem trhnul a uhnul mu stím. nejlepší recept je házet, házet a házet. jen u malejch nástrah zamačkávám hroty kleštěma. je mi těch okounků líto
- Úterý 26. května 2009 v 7:19® olda
-
monaster> hezky jsi se dozbrojil to na Labi na mně nic nezůstane,já na vláčku chytím prd tak teď budu mít určo smůlu.
- Úterý 26. května 2009 v 7:04® monaster
-
piranha: plánuju to. ikdyž pokud se nepletu lojza stm vláčí taky . teda vláčel než šel do seida. a kluci to maj na lehkou a střední vláčku. nebo ne? comrmoran a spol
- Úterý 26. května 2009 v 7:03® olda
-
Čau lidi,včera navečer jsem razil na Labe 4–5,páč jsem nemněl krmeldu,ukrad jsem babičce těstoviny,rozmačkal jsem je se strouhankou a řádně prokrmil přišel se na mně podívat kapřík,hovado asi kilový jesen,tloušť pěkný který po záseku udělal krásný skok nad hladinou nějaký cejni moc krásný podvečerní chytání.Mněl jsem na feedru 0,12 forpas a když jsem zdolával kapra tak ještě jeli němci s lodí a stahovali vodu pod sebe takže proud jak kráva kdo chodí na Labe ví očem mluvím.
- Úterý 26. května 2009 v 6:39® Flid
-
Piranha> Malej Flidák je neměl a všude je scháníme
- Úterý 26. května 2009 v 6:18® Piranha
-
monaster> monty ten navijacek schod a nacpi na nej 18ku a soupni na feeder, na ten vlacak dej neco jinyho.ty vetsi vlaceci vecicky dej na aukci na chytej, nebo aukro a basta.Mas k tomu shimanu nahradni civku?Jesli jo tak ji obuj 16kou.
- Úterý 26. května 2009 v 6:15® Piranha
-
1Mara> ja jeste nevim co bude malama byt 3 tydny doma a stara rikala ze to vychazi akorad na sraz a nejakejn den po nem.Pokud mladej fliďák nemel nestovice bylo by nezodpovedny tam jezdit.A nejde jen o deti, kdo je nemel jako dite chytne je jako dospelej a je to 100× horsi nez s ditetem.Zustanou jizvy a dirky v drzce.Jsem ted v prostredi, kde to je a pokud pojedu tak nic nezarucuju, neberu na sebe zadnou zodpovednost.
- Úterý 26. května 2009 v 6:02® monaster
-
Mara1: jen do mně. sem já to ale kráva když jsem neodpověděl na osobku s datrailama kterou jsem nedostal.
ale jinak máš pravdu nečtutu věci na 100% a nestydím se za to. až na to od tede a pár lidí jsou to plky o ničem.
BS: ano máš pravdu měl jsem ti odepsat vem vlajku prosím naše malé nesvéprávné mimino
- Úterý 26. května 2009 v 0:15® BlueShark
-
Mára: Mona na to sere, vypouští vše
Já mu když jsme jeli ráno na závody ve 3:40 psal abych nebudil malého smskou Piranhovo, jestli mám vzít vlajku a on mi napsal, už jedem a nic
D tak jsem psal znova že píšu kvůli vlajce a že sraz vím kdy je a hold jsem čekal doma u vlajky skoro do jejich příjezdu. Hrůza, mnohl jsem dávno kouřit venku. Někdy používá skopové
Jinak ohledně té akce, ještě si to budu vyčítat x týdnů
strašně moc mě to štve a dneska mi fakt nebylo do zpěvu kamaráde :'(
- Pondělí 25. května 2009 ve 23:15® 1Mara
-
cormoran> Nechje oni se klepou na Lovosického ůhoře a apropó nemněl jsi mi náhodou pepíno dnes do večera na něco odepsat ??? nebo taky čteš jen pul toho co sem lidi píšou ??? Nemněl jsi mi náhodou zdělit jestli jedeš semnou na tu Berounku ? Abych mohl stihnout si pro tebe půjčit ten bivak,spacák,lehátko ?Jen tady kecáte krávovyny a na druhý kašlete .
- Pondělí 25. května 2009 ve 22:21® cormoran
-
Piranha> Zase kecáš viď s tím typanem z Reichu…A jestli ne, tak je to teda pěkný, jak to tam u vás funguje… PS: Zkus to nějak udělat, aby Piraňátko nechtlo ty neštemice, bo jak se ta choroba jmenuje a dovalte na sraz s Pepínem, protože jinak máte Máru na svědomí