Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 20. června 2010 v 18:18® BlueShark
-
Konečně mě smazal z ICQ
A s tím Marou jste měli pravdu, hned řekl, že to udělal taky
Jo a maže mě i z mobilu hurá, jsem teplouš prej křivej. A to mě nahého neviděl
- Neděle 20. června 2010 v 18:14® foks01
-
Mara,cormo-ne že provalíte mojí metodu
,dneska supr,už aby sme se tam zas máchali
- Neděle 20. června 2010 v 18:10® olda
-
Manažerka> ne já je mám okousané.
- Neděle 20. června 2010 v 18:10® Manažerka
-
olda> jako pod čí…pod Tvůj????
- Neděle 20. června 2010 v 18:08® olda
-
Manažerka> jseš hodná na mne až budeš navazovat mohl by jeden háček pod nehet ale jen trochu.
- Neděle 20. června 2010 v 18:08® BlueShark
-
Ten Pípa to zpívá beztak výstižně: PIRAŇHOVO DÍTĚ ZE SNU PROBUDÍ TĚ
- Neděle 20. června 2010 v 18:06® olda
-
BlueShark> jseš hodnej já taky nechytám tak seď taky doma,ještě by přišla jedna a to by mi praskla žilka
- Neděle 20. června 2010 v 18:06® Manažerka
-
olda> můůůůůůžeš si za to sááááááááááááááám
no a já se budu učit navazovat, tak to bude taky nádhera :-/
- Neděle 20. června 2010 v 18:04® BlueShark
-
Piranha: Odepsal jsem mu slušně, je to jeho dotaz tak co Ti je do toho kurva, umíš číst co jsem Ti psal? Nevím proč bych se měl stydět, jedinej kdo v tom rejpe jsi zase Ty a nedáš pokoj. Prosím Tě negratuluj, nepiš, uteč, díky…
Tento příspěvek byl editován 20.6.2010 18:06:09 uživatelem BlueShark. - Neděle 20. června 2010 v 18:02® olda
-
Manažerka> Za tu školu máš můj velký obdiv(rodina,práce),začínal jsem tě mít rád ale už nemám páč máš tendenci mi to u babči pos…
- Neděle 20. června 2010 v 18:02® BlueShark
-
Už je to tady, ignorace:
Zpráva od Piranha z ICQ: magor vole, co ti jebe utoc n nekoho jinyho vole a ne na mne, co jsem ti napsal ze pises takovy picoviny ty buzno
to je pro tebe takova potupa napsat ze jsi i ji pozvl na obe, nebo se stydis pred chyt a pustakama ze ses masajka a tutlas to.Neni to prece nic spatnyho, sam jsem psal ze bych ji klepl tak co.OK az potom napises ze mela v sobe plotici 34
Moje reakce: NO COMMENT, ten kluk nepřestane, napíšu mu ať drží hubu a jede dál, chjo
Tento příspěvek byl editován 20.6.2010 18:03:15 uživatelem BlueShark. - Neděle 20. června 2010 v 17:57® Piranha
-
BlueShark> ty ses zase nejakej MANstruativni dneska.Ja se te na to neptal, ale nekdo jinej:® incredible
BlueShark> Krásná
Byla vrácena jestli se můžu zeptat?
Tak si nevylejvej kramečky na mne kamo, ja jsem ti nic spatnyho nenapsal, tak nevim proc utocis.
Dobra, tak priste az chytnes zase hezkou rybu, tak ti gratulovat nebudu, aby jsi to zase nahodou neobracel proti mne.
A ted si ho jdu teda vyhonit, i kdyz bys to potrebovl spi ty. Ende.
- Neděle 20. června 2010 v 17:56® Manažerka
-
olda> no teď trochu času bude jelikož a protože jsem skončila při práci a rodině školu…ale Tebe babička nějak často pouští asi si s ní budu muset promluvit
Jinak Jiřík má volný prostor, nezakazuji, ale raději jezdí na týden v kuse…
- Neděle 20. června 2010 v 17:56® BlueShark
-
olda: Pomalu rozmýšlím vláčku, mám doma pořád co dělat, jsem unavenej, voda nic moc, samá velká ryba a nemám čelovku. Nebudeš muset závidět že jdu, tak budu kamarád a zůstanu
- Neděle 20. června 2010 v 17:53® olda
-
Manažerka> pokud máš čas na koně tak to jsi ještě jednu práci mohla vzít, Jiřík je nějakej moc velkej dobrák.
- Neděle 20. června 2010 v 17:47® Manažerka
-
olda> teda už se těším až tě poznám osobně, to poznáš moje koníčky
- Neděle 20. června 2010 v 17:46® olda
-
BlueShark> sem tu štiku nemněl vidět už jsem zase upravoval woby,já ti nezávidím ale trochu mne sereš.
- Neděle 20. června 2010 v 17:44® olda
-
BlueShark> v tvém věku se ani nedivím,co mám říkat já.
- Neděle 20. června 2010 v 17:43® olda
-
Manažerka> trvám na svém názoru,ženy mají makat za muže, aby se muž mohl občas věnovat koníčkům.
- Neděle 20. června 2010 v 17:42® BlueShark
-
olda: Tak dneska večer na ně v běhnu zas, kua nemůžu najít čelovku
- Neděle 20. června 2010 v 17:41® olda
-
vladah> Již brzo dostaneš smrade, jen co tě chytím,hřál jsem si na prsou hada.
- Neděle 20. června 2010 v 17:41® Manažerka
-
olda> kdo dřív přijde, ten dřív mele…a to máš za to, jak jsi mě chtěl poslat za Jiříka do práce
- Neděle 20. června 2010 v 17:40® BlueShark
-
olda: Lepší hovno, než mít doma Piranhu
- Neděle 20. června 2010 v 17:39® olda
-
Manažerka> Já mám hov..,jsem chudák.
- Neděle 20. června 2010 v 17:35® Manažerka
-
Piranha> tu štiku mám v mrazáku a chystám se jí brzy a sežrat
- Neděle 20. června 2010 v 17:19® BlueShark
-
Piranha: Tyvole Piranho co Ti je do toho??? Tak vo tom nemel a drž zobák. Chytil jsem ji já a to Ti snad stačí. Jestli Tě něco trápí tak si ho vyhoň a dej už s těma umravnýma kecama pokoj! Díky.
PS: Labe znáš, víš vše, tak si běž zachytat na mušku a máš klid, jak se něco chytí, hned jsi jak VODA. Nedělej diviznu a pust do hlavy kyslík… třeba se někdy srovnáš, jestli takhle profesoruješ i doma, tak to potěš koště…
PS2: Ta jeho štika, jako ta Komínova ty trubko a hlavně zase nepiš, jak jsem vytočenej a nervní nebo podobný věci, nejsem, jen nazývám věci pravým jménem.
Tento příspěvek byl editován 20.6.2010 17:25:55 uživatelem BlueShark. - Neděle 20. června 2010 v 17:11® vladah
-
Tommy> ni Olda má pravdu to je pan rybář od něj se hodně naučíš a hlavně i jak se nechytaj ryby
- Neděle 20. června 2010 v 17:10® Piranha
-
BlueShark> zase meles paty pres devaty, neni to moje stika, ale jak jsem rikal ,,JA,, bych dal krk za to, ze je to Kominova stika co lapl s Luciem pred zahajenim. Je to jen muj argument, nenutim ho nikomu preci.Pokud rikas ze neni, OK je to zase tvuj nazor.Nevim proc se kolem toho tak třeš porad.Ze neodpovis na to, zda byla pustena, nebo ne. Mne je to fuk a sam bych ji vzal, no a co.V zivote jsem chytil stik ze se daj spocitat na prstech obou ruk, ale pulka z toho byla pod miru a jen asi 3 jsem vzal, pac ty 52ky byly tak hubeny ze jsem se slitoval.84 neni trofejni kousek a kdyby se mi postestila, tak je to obed pro celou moji pocetnou famylii
Pokud bych se opravdu specializoval na stiky, tak asi bych to poustel.
- Neděle 20. června 2010 v 16:43® olda
-
Tommy> ty můžeš jít i dnes,ty umíš ho…,by ti severáci museli dát školení
- Neděle 20. června 2010 v 16:15® Tommy
-
BlueShark> Neštvi mě,du zejtra