Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 17. června 2010 v 17:30® Manažerka
Manažerka

Luda> jo jen aby…kdo ví, co to bylo za fešáka :-D

Čtvrtek 17. června 2010 v 17:28® olda
olda

Limonádový Joe> díky za info,braun na webu nic takového nemá,zkusím zavolat

Čtvrtek 17. června 2010 v 17:28® Manažerka
Manažerka

vladah> pěkně jsi jim předvedl, jak se chytaji ryby…gratuluji ;-)

Čtvrtek 17. června 2010 v 17:19® Vaclav III.

1Mara> No mě jste rozhodně nezklamal,jde mi o to,aby v našich vodách něco bylo a právě candáti dostávají tímto způsobem nejvíc zabrat.Nevím,jak byli candáti velcí,výše uvedenou rybku zhltne třicítka jak malinu,100% nepoškození nevěřím.Navíc věřit mezi záplavou malých candátů v nějakého giganta, no nevím.V místech kde jste chytali těch velikejch zase tolik není.Aby se tomuto zamezilo, je řešením chytat na rybku v min. velikosti 15–20 cm.

Čtvrtek 17. června 2010 v 17:10profil byl smazán

1Mara> a co ty bročky? :-) odpovíš?

Čtvrtek 17. června 2010 v 17:09® vladah
vladah

Maro, Pirno !!! vykašlete se na to nemá to cenu se hádat jako malí děti tak si dejte někde dostaveníčko a dejte si přes tlamu a bude hotovo

Čtvrtek 17. června 2010 v 17:00® Piranha
Piranha

1Mara> oravdu to nema smysl se s tebou bavit.Tim to ukoncuji.Az potkam kohokoliv osobne u vody, tak mu rad reknu co si o nem myslim a co jsem o nem rekl a nepotrebuju k tomu tebe.

Ze se BS klofnej, to je normic, mame ICQ a tam si to vysvetlime. O foxovi bych nerekl nic spatnyho, na toho mi nesahej, to samy cormous. A ze srandu otacis ve zlo to ses pako na ENtou.

Tim k tobe koncim a nechci uz se s tebou dal bavit o nicem.

Čtvrtek 17. června 2010 v 16:58® vladah
vladah

1Mara> přesně Máro to chce klyd a trpělivost na každého jednou dojde

Čtvrtek 17. června 2010 v 16:51® Limonádový Joe
Limonádový Joe

Je to pod Piranhu

Čtvrtek 17. června 2010 v 16:48® 1Mara
1Mara

Kašlu na to :-) už na Pirnu nebudu reagovat , foks má pravdu je to o howně .

Čtvrtek 17. června 2010 v 16:46® 1Mara
1Mara

foks01> Pěknýýý …

Čtvrtek 17. června 2010 v 16:45® foks01
foks01

hoši děte s tím už do HAZLU..koho to zajímá

Čtvrtek 17. června 2010 v 16:37® 1Mara
1Mara

Piranha> Mám i sem ti přeposlat co jsi o nás napsal a koho tím urazil ? Proto jsem na tebe reagoval , pošleš lidi do prdele a pak jakoby se nic nedělo , a to mi fakt na tobě vadí , jsi lhář , a jen si stále vymíšlíš ! Sereš se do lidí , ale sám si do svědomí nešáhneš , já se tu nechci stebou hádat , ale ty furt někomu vnucuješ své názory na chytání a atd. a sám seš horší , akorád si to nechceš přiznat , ale to je tvá věc , jen mi jde o princip , že ty pošleš všechny do řiti , a i celí chytej a tady opět tvrdíš že to tak není !!! Konkrétně si poslal do řiti a řekl si že jsme buzničky Cormoše,Lucia,Fo­xíka,Blusharka, a mně , dále Oldu , a pak i Vladacha , tak jak ti mám už říct , aby ses nad sebou zamyslel a přestal se urážet a schytal to co jsi o nás napsal ?

Čtvrtek 17. června 2010 v 16:33® Limonádový Joe
Limonádový Joe

Piranha> Prosit můžeš, jak chceš. Pokud chceš do někoho (je mi fuk jestli je to BS, Mara1, nebo ET) jebat a mlít ty tvoje Piranhoviny, ozvu se, s tím počítej. Násnáším lopaty, který si nevidí do huby, tím myslím tebe. Není to tak dlouho, cos mi psal prosíka, jak jsme oba dospělí, a jak ti to došlo, že už se změníš. Z vlastní zkušenosti vím, že roury, jako ty, se nezmění.

Čtvrtek 17. června 2010 v 16:28® Limonádový Joe
Limonádový Joe

olda> V Lovosicích v Colmicu mají snad všechny Salma, který existujou. V Teplicích mají hornety u Červenýho kostela a v Ústí je určitě má Braunstein.

Čtvrtek 17. června 2010 v 16:26® 1Mara
1Mara

Vaclav III.> Budu tě muset zklamat , když máš ve vodě , do který nevidíš najeto hejno candátků a mezi nimi jsou i velcí , tak proč bys nemoh mít 20 záběrů ? to samí je na vláčku , taky ti koušou jen malí než se splete ten velikej . Jinak abys byl v obraze , tak Lucio chytal na 5–7 cm. řízáky , a při záběru to hned sekal, stál po pás ve vodě a vyhakoval je ve vodě peánem , všichni candátci normálně odplavali a byli seklý za koutek , nebo za kraj tlamy , plno záběrů nepromněnil , tak fak teda nevím čeho že se to dopustil , jednoho měl okolo 50–60 a šel též spátky , nemyslím si že by je nějak týral , nebo poničil . :-) .

Čtvrtek 17. června 2010 v 16:12® Piranha
Piranha

Vaclav III.> on je odkojenek VODOU a KOMINEM a porad u nej prevlada takova ta kormoranovitost, ale uz je na lepsi ceste a brzy to bude OK :-))

:-P
Čtvrtek 17. června 2010 v 16:09® olda
olda

Tepličáci moc prosím,mají u Vás Salmo Hornet?jsem z něho unešen a o jednoho jsem přišel a potřebuji ho,ale vel.3cm,kdyžtak do osobky děkuji.

Čtvrtek 17. června 2010 v 16:05® olda
olda

Lucko, velká gratulace k vousatému,ale jinak jsi mne nasral dost,kdykoliv jdu s váme na čumendu tak nic a jednou nemohu a ono ano,žádné výmluvy děláš to schválně páč mě nemáš rád hajzle.:-D :-D :-93;

Čtvrtek 17. června 2010 v 16:04® Vaclav III.

lucioperce69>

Dobrý den,nemám ve zvyku vstupovat do žádných internetových diskuzí, ale Váš přízpěvek, to je fakt síla.20 candátů na rybičku – člověče vždyť to je zločin.Víte kolik jich nepřežije ? A hlavně mi netvrďte,že byli všichni nepoškozeni pušteni zpět.Z podobných důvodů vznikají články jako ten Ospreyův – Cesta do pekel.Nevidím tady důvod k obdivu, spíš by jste se měl stydět .

Čtvrtek 17. června 2010 v 15:54® Piranha
Piranha

cormoran> Lucio> Krasny rybky a koukam ze Olíhňos má skeletora.Ten kdyz vysel na trh, tak mne malem prekecal zase k vlaceni :-)) je to IN klacek.

Čtvrtek 17. června 2010 v 15:52® Piranha
Piranha

1Mara> Šimšálku je rozdil se s nekym bavit na netu a je rozdil s nekym sedet u stolu a tvarit se jako kamarad.Tak jak to delas Ty a nekteri jini.Nebudu jmenovat.To ze si zase Hampejs honí ego, na to radeji nebudu reagovat páč by to tu bylo zase sama veprova hlava a fotomontaze a na to nemam cas. Nevim proc reagujes.Ja se tu bavil s BSkem a jinej se do toho nemotal, tak si plkej zase to svoje jako vzdy a neber si mne do huby.Uz jsem te o to jednou zadal. Vyjmenuj mi konkretne toho o kom jsem rekl ze je křivej. Luďa?Cormos, Foxik, ULPA, Patlos.Ani jeden z nich to neni.Tech si ja vazim a i jinejch jako Olda, Vlada aj.Ty se jen vymlouvas na to ze jsem rekl ze tam nejdu.Proste te prekecali paka jako Šulgan a nejaci jeho Mrd, teda Mrk kamaradi, kterym ty skaces do prdele.Nejspis­.Podobny nazor jsem uz slyse od nekoho. Vis co, jak tys mne rikaval pri nejakych hadkach tady (nevsimej si ho) tak ja tobe rikam nevsimej si mne. Nechci se s tebou bavit uz jsem ti rekl co si o tobe myslim a tak to bude.

Pana Hampejse prosim taky o to same!

Čtvrtek 17. června 2010 v 15:24profil byl smazán

Limonádový Joe> Tak jednou řekneš tohle,pak támhleto jak to teda je ? :-D ..Klameš slovy :-D :-D :-D

Čtvrtek 17. června 2010 v 15:19® Limonádový Joe
Limonádový Joe

mannice> Jsem masař, všech masařů futrál!

Čtvrtek 17. června 2010 ve 14:59profil byl smazán

Limonádový Joe> Máme tady takový individua který,za 200 stovky oberou takový rybáře,že už si dlouho nezachytaj :-D

tak jsem se splet,já tě furt měl za masaře jak sviňa,tak to se ospravedlňuju :-) .

Čtvrtek 17. června 2010 ve 14:56® Limonádový Joe
Limonádový Joe

mannice> Když už náhodou jedu na ryby a nic nechytnu, tak aspoň porazím strom a domů přivezu dřevo, nebo dám kachně šutrem… prostě s prázdnou domů nikdy nejedu :-)

Čtvrtek 17. června 2010 ve 14:55® Limonádový Joe
Limonádový Joe

mannice> Voe, nejsem ani Voda, ani komín.

cormoran> Bylo to v proudu, neměl sem šanci :-)

Čtvrtek 17. června 2010 ve 14:46profil byl smazán

Limonádový Joe> No tak všechno určitě ne.Jen sem chtěl vědět jeslti je to tak.Ale je to každýho věc,žejo

Čtvrtek 17. června 2010 ve 14:45® cormoran
cormoran

Limonádový Joe> No, u takovýho dacana to zamrzí. Měl jsi ho brát šusem jako závodníci se špičkou pod vodou:-))

Čtvrtek 17. června 2010 ve 14:44® Jak.novi
Jak.novi

Limonádový Joe> Grundle? :-))