Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 17. června 2010 v 17:30® Manažerka
-
Luda> jo jen aby…kdo ví, co to bylo za fešáka
- Čtvrtek 17. června 2010 v 17:28® olda
-
Limonádový Joe> díky za info,braun na webu nic takového nemá,zkusím zavolat
- Čtvrtek 17. června 2010 v 17:28® Manažerka
-
vladah> pěkně jsi jim předvedl, jak se chytaji ryby…gratuluji
- Čtvrtek 17. června 2010 v 17:19® Vaclav III.
-
1Mara> No mě jste rozhodně nezklamal,jde mi o to,aby v našich vodách něco bylo a právě candáti dostávají tímto způsobem nejvíc zabrat.Nevím,jak byli candáti velcí,výše uvedenou rybku zhltne třicítka jak malinu,100% nepoškození nevěřím.Navíc věřit mezi záplavou malých candátů v nějakého giganta, no nevím.V místech kde jste chytali těch velikejch zase tolik není.Aby se tomuto zamezilo, je řešením chytat na rybku v min. velikosti 15–20 cm.
- Čtvrtek 17. června 2010 v 17:10profil byl smazán
-
1Mara> a co ty bročky?
odpovíš?
- Čtvrtek 17. června 2010 v 17:09® vladah
-
Maro, Pirno !!! vykašlete se na to nemá to cenu se hádat jako malí děti tak si dejte někde dostaveníčko a dejte si přes tlamu a bude hotovo
- Čtvrtek 17. června 2010 v 17:00® Piranha
-
1Mara> oravdu to nema smysl se s tebou bavit.Tim to ukoncuji.Az potkam kohokoliv osobne u vody, tak mu rad reknu co si o nem myslim a co jsem o nem rekl a nepotrebuju k tomu tebe.
Ze se BS klofnej, to je normic, mame ICQ a tam si to vysvetlime. O foxovi bych nerekl nic spatnyho, na toho mi nesahej, to samy cormous. A ze srandu otacis ve zlo to ses pako na ENtou.
Tim k tobe koncim a nechci uz se s tebou dal bavit o nicem.
- Čtvrtek 17. června 2010 v 16:58® vladah
-
1Mara> přesně Máro to chce klyd a trpělivost na každého jednou dojde
- Čtvrtek 17. června 2010 v 16:51® Limonádový Joe
-
Je to pod Piranhu
- Čtvrtek 17. června 2010 v 16:48® 1Mara
-
Kašlu na to
už na Pirnu nebudu reagovat , foks má pravdu je to o howně .
- Čtvrtek 17. června 2010 v 16:46® 1Mara
-
foks01> Pěknýýý …
- Čtvrtek 17. června 2010 v 16:45® foks01
-
hoši děte s tím už do HAZLU..koho to zajímá
- Čtvrtek 17. června 2010 v 16:37® 1Mara
-
Piranha> Mám i sem ti přeposlat co jsi o nás napsal a koho tím urazil ? Proto jsem na tebe reagoval , pošleš lidi do prdele a pak jakoby se nic nedělo , a to mi fakt na tobě vadí , jsi lhář , a jen si stále vymíšlíš ! Sereš se do lidí , ale sám si do svědomí nešáhneš , já se tu nechci stebou hádat , ale ty furt někomu vnucuješ své názory na chytání a atd. a sám seš horší , akorád si to nechceš přiznat , ale to je tvá věc , jen mi jde o princip , že ty pošleš všechny do řiti , a i celí chytej a tady opět tvrdíš že to tak není !!! Konkrétně si poslal do řiti a řekl si že jsme buzničky Cormoše,Lucia,Foxíka,Blusharka, a mně , dále Oldu , a pak i Vladacha , tak jak ti mám už říct , aby ses nad sebou zamyslel a přestal se urážet a schytal to co jsi o nás napsal ?
- Čtvrtek 17. června 2010 v 16:33® Limonádový Joe
-
Piranha> Prosit můžeš, jak chceš. Pokud chceš do někoho (je mi fuk jestli je to BS, Mara1, nebo ET) jebat a mlít ty tvoje Piranhoviny, ozvu se, s tím počítej. Násnáším lopaty, který si nevidí do huby, tím myslím tebe. Není to tak dlouho, cos mi psal prosíka, jak jsme oba dospělí, a jak ti to došlo, že už se změníš. Z vlastní zkušenosti vím, že roury, jako ty, se nezmění.
- Čtvrtek 17. června 2010 v 16:28® Limonádový Joe
-
olda> V Lovosicích v Colmicu mají snad všechny Salma, který existujou. V Teplicích mají hornety u Červenýho kostela a v Ústí je určitě má Braunstein.
- Čtvrtek 17. června 2010 v 16:26® 1Mara
-
Vaclav III.> Budu tě muset zklamat , když máš ve vodě , do který nevidíš najeto hejno candátků a mezi nimi jsou i velcí , tak proč bys nemoh mít 20 záběrů ? to samí je na vláčku , taky ti koušou jen malí než se splete ten velikej . Jinak abys byl v obraze , tak Lucio chytal na 5–7 cm. řízáky , a při záběru to hned sekal, stál po pás ve vodě a vyhakoval je ve vodě peánem , všichni candátci normálně odplavali a byli seklý za koutek , nebo za kraj tlamy , plno záběrů nepromněnil , tak fak teda nevím čeho že se to dopustil , jednoho měl okolo 50–60 a šel též spátky , nemyslím si že by je nějak týral , nebo poničil .
.
- Čtvrtek 17. června 2010 v 16:12® Piranha
-
Vaclav III.> on je odkojenek VODOU a KOMINEM a porad u nej prevlada takova ta kormoranovitost, ale uz je na lepsi ceste a brzy to bude OK
- Čtvrtek 17. června 2010 v 16:09® olda
-
Tepličáci moc prosím,mají u Vás Salmo Hornet?jsem z něho unešen a o jednoho jsem přišel a potřebuji ho,ale vel.3cm,kdyžtak do osobky děkuji.
- Čtvrtek 17. června 2010 v 16:05® olda
-
Lucko, velká gratulace k vousatému,ale jinak jsi mne nasral dost,kdykoliv jdu s váme na čumendu tak nic a jednou nemohu a ono ano,žádné výmluvy děláš to schválně páč mě nemáš rád hajzle.
- Čtvrtek 17. června 2010 v 16:04® Vaclav III.
-
lucioperce69>
Dobrý den,nemám ve zvyku vstupovat do žádných internetových diskuzí, ale Váš přízpěvek, to je fakt síla.20 candátů na rybičku – člověče vždyť to je zločin.Víte kolik jich nepřežije ? A hlavně mi netvrďte,že byli všichni nepoškozeni pušteni zpět.Z podobných důvodů vznikají články jako ten Ospreyův – Cesta do pekel.Nevidím tady důvod k obdivu, spíš by jste se měl stydět .
- Čtvrtek 17. června 2010 v 15:54® Piranha
-
cormoran> Lucio> Krasny rybky a koukam ze Olíhňos má skeletora.Ten kdyz vysel na trh, tak mne malem prekecal zase k vlaceni
je to IN klacek.
- Čtvrtek 17. června 2010 v 15:52® Piranha
-
1Mara> Šimšálku je rozdil se s nekym bavit na netu a je rozdil s nekym sedet u stolu a tvarit se jako kamarad.Tak jak to delas Ty a nekteri jini.Nebudu jmenovat.To ze si zase Hampejs honí ego, na to radeji nebudu reagovat páč by to tu bylo zase sama veprova hlava a fotomontaze a na to nemam cas. Nevim proc reagujes.Ja se tu bavil s BSkem a jinej se do toho nemotal, tak si plkej zase to svoje jako vzdy a neber si mne do huby.Uz jsem te o to jednou zadal. Vyjmenuj mi konkretne toho o kom jsem rekl ze je křivej. Luďa?Cormos, Foxik, ULPA, Patlos.Ani jeden z nich to neni.Tech si ja vazim a i jinejch jako Olda, Vlada aj.Ty se jen vymlouvas na to ze jsem rekl ze tam nejdu.Proste te prekecali paka jako Šulgan a nejaci jeho Mrd, teda Mrk kamaradi, kterym ty skaces do prdele.Nejspis.Podobny nazor jsem uz slyse od nekoho. Vis co, jak tys mne rikaval pri nejakych hadkach tady (nevsimej si ho) tak ja tobe rikam nevsimej si mne. Nechci se s tebou bavit uz jsem ti rekl co si o tobe myslim a tak to bude.
Pana Hampejse prosim taky o to same!
- Čtvrtek 17. června 2010 v 15:24profil byl smazán
-
Limonádový Joe> Tak jednou řekneš tohle,pak támhleto jak to teda je ?
..Klameš slovy
- Čtvrtek 17. června 2010 v 15:19® Limonádový Joe
-
mannice> Jsem masař, všech masařů futrál!
- Čtvrtek 17. června 2010 ve 14:59profil byl smazán
-
Limonádový Joe> Máme tady takový individua který,za 200 stovky oberou takový rybáře,že už si dlouho nezachytaj
tak jsem se splet,já tě furt měl za masaře jak sviňa,tak to se ospravedlňuju
.
- Čtvrtek 17. června 2010 ve 14:56® Limonádový Joe
-
mannice> Když už náhodou jedu na ryby a nic nechytnu, tak aspoň porazím strom a domů přivezu dřevo, nebo dám kachně šutrem… prostě s prázdnou domů nikdy nejedu
- Čtvrtek 17. června 2010 ve 14:55® Limonádový Joe
-
mannice> Voe, nejsem ani Voda, ani komín.
cormoran> Bylo to v proudu, neměl sem šanci
- Čtvrtek 17. června 2010 ve 14:46profil byl smazán
-
Limonádový Joe> No tak všechno určitě ne.Jen sem chtěl vědět jeslti je to tak.Ale je to každýho věc,žejo
- Čtvrtek 17. června 2010 ve 14:45® cormoran
-
Limonádový Joe> No, u takovýho dacana to zamrzí. Měl jsi ho brát šusem jako závodníci se špičkou pod vodou
- Čtvrtek 17. června 2010 ve 14:44® Jak.novi
-
Limonádový Joe> Grundle?