Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 13. června 2010 v 17:52® Tommy
Tommy

Děkuji Všem co se mnou vydrželi těch pár hodin:-)) Jste skvělá banda fajn lidí :-) Škoda,že sem musel:-(( Díky Manažerce,Patlalovi a Márovi jak jste se o nás starali. Díky Všem přítomným,že přijeli a díky tomu je znám osobně :-)) Jo a Pípovi vyřiďteže ho Ježíš vidí a pidlííííí :-D

Neděle 13. června 2010 v 17:48® Manažerka
Manažerka

timbab> Tebe obdivuji, že na tak dlouhé cestě jsi neusnul s ním :-1 Díky, že jste dorazili a mohli jsme Vás poznat osobně ;-)

Neděle 13. června 2010 v 17:47® Manažerka
Manažerka

Valkyrka> vyšeptanej? Tak to jsi neslyšela můj hlásek konipásek =-| hrůůůůůůůůůza Jinak já měla štěstí, že jsem spala alespoň tu hodinu denně…Tommy nespal vůůůůůůbec :-)) Jinak moc, moc děkuji za dárečky.

Neděle 13. června 2010 v 17:41® timbab
timbab

Valkyrka> Unavenej?Vždyť celou cestu spal :-D

Neděle 13. června 2010 v 17:39@ Valkyrka

BlueShark>

Manažerka>

cormoran>

mannice> tak povídejte…Tommy mě přišel vyšeptanej a unavenej :-D …abych věděla,že nám tam neudělal ostudu :-0..to je super,že počasí se vyvedlo i zábava…?-)

Neděle 13. června 2010 v 17:38® vladah
vladah

BlueShark> to máš pravdu že to klesá ale podívej se na ten datum kdy sem je ulovil :-D

Neděle 13. června 2010 v 16:45® BlueShark
BlueShark

Teď čtu Z LOVU, Vladah prej: tak sice byla velká voda :-))

Jako by byla náhodou zvedlá hladina, vždyť už to klesá právě :-))

Neděle 13. června 2010 v 16:42® BlueShark
BlueShark

Manažerka: Já si chytil prvního letošního lína, 3 cejny, kapříka, plotici, perlínka, okounka a karase krásnýho :-)

Neděle 13. června 2010 v 16:35® Manažerka
Manažerka

Jinak jsem moc ráda, že letos rybky alespoň trochu braly :-> asi už si začínaji zvykat :-D

Neděle 13. června 2010 v 16:29® BlueShark
BlueShark

Manažerka: Jojo cílená ryba: Mník Jednovousý :-D :-D :-D

Neděle 13. června 2010 v 16:26® Manažerka
Manažerka

BlueShark> to byl noční lov :-D pivo

Neděle 13. června 2010 v 16:19® BlueShark
BlueShark

Manažerka: Hihi ale stálo to za to :-) Nej bylo noční koupání naháčů :-))

Neděle 13. června 2010 v 16:07® Manažerka
Manažerka

cormoran> Pšššššššššššš­šššššššššššššššš :-D

počkej na ty fotky… to se nedá :-)) a pravda Pípa a Tommy = je třeba pamperska A jinak jsem ráda, že je víkend jen dva dny, protože naspat za dva dny jen 2 hodiny to je l u x u s :-D chrr

Tento příspěvek byl editován 13.6.2010 16:09:36 uživatelem Manažerka.
Neděle 13. června 2010 v 15:54® Manažerka
Manažerka

mannice> Příště prášeček s sebou a daleko od Patlala :-1 Díky, že jste dorazili- nováčci a super kluci :-)

Neděle 13. června 2010 v 15:47® BlueShark
BlueShark

Jako první dvě vteřiny co Pípa přijel a Tommy měl na hlavě paruku prej, TYVOLE JEŽÍŠ, to mě rozsekal :-)) :-D

Neděle 13. června 2010 v 15:33® BlueShark
BlueShark

cormoran: No Pípa a Tommy, to jsou takoví revírníci, neřekl bych, že Tvořili víc humoru, lezli si do zelí, buď jeden nebo druhej :-)) Pidli pidli, jo a netopýr byl na světě snad 12× :-))

Neděle 13. června 2010 v 15:23® cormoran
cormoran

Tak jsem se konečně dostal ke kompjůtru..Honza to napsal pěkně a musím říct, že vyjímečně nelhal, by to fajné:-) Trochu mě mrzí, že jsem musel skloubit do jednoho víkendu dvě věci – druhá noc musela stát taky za to. Kombinace pípa a Tommy musela bejt vražedná:-D Nicméně i za jednu noc jsem přišel na pár věcí, který jsem po dobu svý existence nezaznamenal – díky Manažerko:-D

Jinak jsem chtěl ještě poděkovat pořadatelům, povedlo se vám to:-)

Neděle 13. června 2010 v 15:19® BlueShark
BlueShark

mannice: Jako to co předváděl ještě večer a ráno. To je neskutečný.

Jinak velké díky klukům z DC, Mannicovi i Davidovi, Flidovi, Foksínovi, Luciovi, Šulimu, druhýmu drakovi, Patlalošovi, Laděnce, Mirce, Jitce a dalším, Lojzovi Rybkovi, Luďovi, Pípovi, Cysimu s přítelkyní, Cormoránovi, hradečákům Timbabovi a Tommymu, Márovi, Filipovi s Lenkou a malou Nelčou a dalším…

Tento příspěvek byl editován 13.6.2010 16:14:34 uživatelem BlueShark.
Neděle 13. června 2010 ve 14:27profil byl smazán

BlueShark> a nebo rupnout žaludek :-)) .. Byla sranda ;-)

Neděle 13. června 2010 ve 13:36® BlueShark
BlueShark

Tak jenom letmo ze 3. velkého srazu CHYTEJ.CZ Ústí nad Labem a okolí. Kdo nejel, o hodně přišel, narovinu a bez nadsázky, takhle jsem se ještě v životě 40 hodin nesmál. Komu neruply bránice, musela mu z Pípy atd rupnout prdel. Velké díky za účast, fotky a videa budou. Musím jít do práce a začíta zase žít :-))

Neděle 13. června 2010 ve 13:01® Piranha
Piranha

Vcerejsi Belly Boat Cup byl pradni.Atmosfera pekna a lide pratelsti. Ryby braly nekomu vic, nekomu min a pry i nekterym vubec.Tahali se duhaci, potocaci, siveni a okouni.Neco jsem zaslechl i o dvou ploticich. Prekvapil mne Prasek s jeho 7. mistem a malej Monfišák 8let.Na bellyne lital jako profik a se snurou tancil take obstojne, vsak mne i prechytal o dve mista.Byl 15. Za sebe jsem spokojen hlavne tim ze jsem neskoncil posledni z 32 lidi a to mi staci.Podcenil jsem pripravu, ale bylo to spise casem, ktereho jsem diky dvojitemu zamestnani mel malo a kombinovat to s dlouhym vazanim bylo celkem tezky.Nemel jsem namotany zadny pakomary a to byla chyba.Jen zlatohlavy. Pristi rok si dam zalezet a narvu si svou novou krabicku vsim co lita, leze, plave a chodi a bude to :-) Jeste bych letos rad navstivil dva zavody pokud to finnce a cas dovoli a to Orvis cup a Jestřabice, dvouclenny zavod. A taky bych chtel podekovat Romanovi Vlčkovi za odvoz z Prahy do špindlu a zpet a za informace a rady kolem muskariny.Mimocho­dem jako lonsky zlaty vitez BBC byl letos pro zmenu stribrnej.

Neděle 13. června 2010 ve 12:17profil byl smazán

Já včera dorazil ze srazu a byla super atmosféra,ale mě to nějak nesedlo a žaludek stagnoval ..Doma sem si vzal prášek a byl jsem OK :-) .Jinak všem díky za doboru zábavu a i za chytačku ..

Tommy s tebou si to ještě vyřídim :-D

Neděle 13. června 2010 v 11:47® olda
olda

včera a dnes Labe cejni,plotice,os­trá,podoustev,kap­řík.Vody stále dost.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img34942.jpg
Neděle 13. června 2010 v 11:40® olda
olda

monaster> Moc hezké,já už několik let žádného.

Neděle 13. června 2010 v 9:08® monaster
monaster

piranha a prášek na pneumatikocupu zbytek na sraze a tady nuda. hrůza

Tento příspěvek byl editován 13.6.2010 09:08:25 uživatelem monaster.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img34940.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img34941.jpg
Pátek 11. června 2010 ve 20:56® Piranha
Piranha

Tak si to zitra uzijte, doufam ze pocasicko bude pekny ale ne az tak horky jako dnes. Ja jedu defakto za chvili mušit do Špindlerova Mlýna s Prášulou.Uz i volal ze tam videl nejaky obrkousky, tak jsem zvedavej. No to uz je hodin, zitra vstavacka ve 2:30, tak mazu do pelechu. HOJ.

Pátek 11. června 2010 ve 13:20® BlueShark
BlueShark

cormoran: Super, tak těm línům nažhavíme ploutve :-))

Pátek 11. června 2010 ve 13:18® cormoran
cormoran

BlueShark> Proč? Já můžu všechny, ne jen zelený:-) Červy mám..

Pátek 11. června 2010 ve 13:12® BlueShark
BlueShark

cormoran: Jdi Ty pipino :-)) A změn si nick na línožrout :-)) Dnes bude velký den. Máš červy? Já jen zbytek upocenejch :-((

Pátek 11. června 2010 ve 12:56® cormoran
cormoran

BlueShark> Protože jsem byl už jako malý hooodně nadaný, měl jsem na výběr, jestli do jesTliček, nebo rovnou do školky:-D :-D