Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 24. května 2009 v 15:10® Piranha
-
pipa> ty vole pipousi nemluv mi o chlastu bo si nabliju do klavesky
)
- Neděle 24. května 2009 v 15:09® pipa
-
Piranha> prej ses pěkně zhančil( ožral) a poblyl
z toho prvního mista
- Neděle 24. května 2009 v 15:09® Piranha
-
Jinak jsme zpet ze zavodu.Musim vsechny upozornit na to co se sem nahaze protoze to je opravdu hruuuuuza a des
) Mozna prijde i nejaky videjko od BS.Kazdopadne fotky sem nahazou BS a Monaster, ja stagnoval s focenim.Jinak musim rict ze to byly nejlepsi zavody spojene s kulturne spolecenskou akci co jsem kdy byl.V 1. pulce jsem mel s monasterem 4 kusy, po zavodech 8 a kdyz jsem sel spat asi ve 23 tak uz jsme jich s pepíkem meli kazdej 20
) proste to tam litalo a doslo i na rumovou smršt
proste organizacne to bylo dobry a na zizen a srandu jsme si nemohli vubec stezovat.To take bude videt i na videu pokud to sem BS da.Chcali jsme smichy i cestou domu.Jinak kluci Monaster, BS a Prasek dik, bylo to fajnovy a dik i tomasovi z Hunikova za ranni privitani v podani jeho cesnecky
a vsem kdo tam s nama do noci lili.
- Neděle 24. května 2009 v 15:08® BlueShark
-
Tak závody v Huníkově byly super. Sice ryby vůbec nešly, ale 22 – 27. místo ze 70ti na to že jsem byl poprvé není špatný. Piraňha parádní 12. místo jestli se nemýlím, Prášek 4. a Monaster a Ulpa bez ryby. Já měl jediný záběr od kapra 40cm, nic víc, takže se ani nedivím. Bylo to o štěstí. Nádherný víkend a super pohoštění a lidi. Fakt díky moc kluci a určo jedu na ten příští
Chlastačka jak se patří a dneska super spravená chuť, braly jak posedlé, s Piranhou cca 8 kapříků dohromady. Nej 51cm a jeden amurek, plno plotic a občas cejnek. Fotky dodám.
Tomáš (výrovce bezva rybího salátu): prosím ozvi se mi nebo mi napiš, 720756821, Díky
- Neděle 24. května 2009 v 15:07® 1Mara
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Neděle 24. května 2009 v 15:05® 1Mara
- Neděle 24. května 2009 v 15:04® 1Mara
- Neděle 24. května 2009 v 15:03® 1Mara
-
No nazdáááár hadííí
) Tak jak čtu tady tak jste všichni závodili
) , doufám teda že jste chytej neudělali ostudu a napráskali jste jim to jak se patří
.No já se před chvílí vrátil z prodloužené chytačky na kapříkách a můžu říct jen snad to to " Hned po příjezdu na místo kde jsem mněl v plánu nafouknout člun , abych se mohl dostat na tajnej,ale krásnej flek mi vypověděla službu pumpa a ve dně jsem mněl dírku ( prasklo to ve spoji )
( takže to začínalo móóóc krásně, bylo krásně a i bouřilo,ale nešli ,jen jednoho 45cm takže jsem byl hodně zklamán , ještě že jsem si sebou přibalil i plavačku a mohl jsem si zatahat plotice,cejny,kapříky kterých tam bylo milión , ale do těch 30cm
)" Jinak ve čtvrtek jsme to zabalili a přejeli k Patlalošovi na sausfork ( kusny) aby jsme si zpravili chuť a tam ty velikáni taky nechtěli moc kousat,ale zato líni brali jako o závod tak do těch 40 cm ale zato mraky , foto nemám páááč jsem věčně čekal na toho velikána a ono nic až včéra večír jsem na plavačku dal jen housku na cucačku a do pěti min byl jeden ztěch 65centimetrovejch venku
.Patlalož tam začal stavět udírnu , takže snad když bůch mu dáá tak by mněla být hotová
.Jinak já ve čtvrtek odjíždím na tu Berounku do neděle , ale též nepočítám znějakým velkým úlovkem ( umím howno )
). Foksíku ptal jsi se na to chlazení z pípou ?? že by jsme teda se složili na toho suda ? Pepíčku Monastrů zdravím tě a jak to teda stebou vypadá chceš ject semnou ??? Jeto jak píši o pár řádkú výš teď ve čtvrtek a do neděle tak se rozhodni a dej mi do pondělí vědět abych ti mohl obstarat bivak a lehátko a atd. Olouši doufám že jsi z operací dopadl dobře a že ti to nezkurvili jak je u nich známo
BS gratulace k fiškám
Tak a až se vrátím v neděli z Berounky tak bych potřeboval už od vás všech potvrzení na ten sraz kdo jede a kdo né
páááč od příštího týdne budu jezdit pravděpodobně na montáže takže to budu muset vyřizovat ten sraz jen o výkendu a čas nás už tlačí , abych to dal řádně vše do hromady. zatím mi to potvrdil jen Piranha s rodinou, Flid s rodinou, Foksík, Cormorán,Pípa,Monaster,–takže mi dejte všichni vědět na osobku a kolik vás bude , abych vždy po tom týdnu vás tady nemusel nahánět a louskat vše ty klábosy tady za tejden co budu pryč děkuji
- Neděle 24. května 2009 v 15:00® Piranha
-
pipa> no proste celej Tychler
)
- Neděle 24. května 2009 ve 14:58® pipa
-
Ne soutu
jinak se už tam dějou moc pěkny věci
- Neděle 24. května 2009 ve 14:38® pipa
-
Tak sem dnes ukončil lov s Feedrem
by mě ruplo
bych taky do 16.6. nemusel vydržet
jinak sem rád,že někdo poradil ale pišese o tom hezky
vid Mistře Piranos
ja blb sem si snad vymazl ty dnešni fota
- Sobota 23. května 2009 ve 20:49® pipa
-
Foksík: tak jak ste dopadly??? byl Maslovej Bonbonek
- Sobota 23. května 2009 v 19:55® pipa
-
olda> gratulačka
to potěší
ja už se tež nemužu dočkat toho magickeho 16.6.
- Sobota 23. května 2009 v 19:06® olda
-
Labe 4–5 dnes odpoledne asi 3 hodky opět se mi povedla pěkná parma,první letošní ostroretka 49cm,tloušt,cejn.Jsem s těmi rybami velmi spokojen mají snahu člověka potěšit.
- Sobota 23. května 2009 v 10:49® VODA
-
BlueShark> držíme palce
- Sobota 23. května 2009 ve 4:05® BlueShark
-
Tak už jedem na závody. Já, piraňha, monaster a ULPA
V tescu nakupujem náboje
- Sobota 23. května 2009 ve 4:01® BlueShark
-
- Sobota 23. května 2009 ve 3:55® BlueShark
-
Tak včera na Mstišově
5 kapříků a x cejnků atd.
- Pátek 22. května 2009 ve 23:39® pipa
-
Piranha>
- Pátek 22. května 2009 ve 21:41® VODA
-
Piranha> Držím palce
- Pátek 22. května 2009 ve 20:42® Piranha
-
Tady chcip pes kua.Cumite zase na tu hranatou bedynku
Tento příspěvek byl editován 22.5.2009 20:43:27 uživatelem Piranha.) ja ziju zavodama, ani v hospě mne to nebavilo kua a kulecnik mne nebavil, uz zacinam bejt na ty rybarine nejakej zavislej
- Pátek 22. května 2009 v 19:24® pipa
-
Stavil sem se na kukačku na CHlumci a todle sem blejsknul
- Pátek 22. května 2009 v 19:17® pipa
-
čus kusani
za pár 24!!!!!!!!
- Pátek 22. května 2009 v 17:14® Piranha
-
BlueShark> zitra budu nabirat Monastera ve 3:30, tak potom naberu tebe, nebo pokud to poberes cekej v pul u ruzku.Pak jedem do nestemic na pumpu kde je sraz s ULPOU a hura na čuníkov
Tento příspěvek byl editován 22.5.2009 17:14:23 uživatelem Piranha.)
- Pátek 22. května 2009 v 16:08® olda
-
Tak vám závodníci držím palce a neudělejte ostudu.
- Pátek 22. května 2009 ve 14:15® BlueShark
-
ULPA: u mě změna, jedu také. Jedu v sobotu brzy ráno s klukama. Nebo jak ty? Jsem z ÚL. A jak jedeš prosím Tě zpět? Kdyžtak mi napiš na 720756821. Jedu na ryby teď. Díky
- Pátek 22. května 2009 ve 14:08® Luda
-
hmm, vy si umíte vybírat závody. Když byla Matylda, kde byl Piranha málem na prvním místě
, tak jsem měl angínu, teď Huníkov, to máme rodinnou oslavu. To jsem zvedavej, co se mi bude dít v termínu srazu u Patlaloše…
- Pátek 22. května 2009 ve 13:29® BlueShark
-
Aha takže to si nechytal ty
- Pátek 22. května 2009 ve 13:04® Flid
-
BlueShark> V angličtině jsem samouk,ale něco si už přeložit zvládnu
- Pátek 22. května 2009 ve 12:11® BlueShark
-
Olda: paráda, já vyrážím na jeden krásný rybník, kluci vědí…
Flid: Sem nevěděl, že ovládáš tak brutálně ostrovní anglinu…