Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 7. června 2010 v 18:57® olda
olda

vladah> mne nemůže naštvat neb jsem povahy mírné ;-)

Pondělí 7. června 2010 v 18:55® olda
olda

BlueShark> letěl nahoru ,ale ukočíroval jsem to .:-D

Pondělí 7. června 2010 v 18:25® vladah
vladah

BlueShark> no to nevim ale hlavně ti jde o to koho bys pak mohl naštvat :-D

Pondělí 7. června 2010 v 18:23® BlueShark
BlueShark

Olda: Co tlak? Nelouplo to s Tebou? S kým bych chodil na ryby :-)

Pondělí 7. června 2010 v 18:13® Manažerka
Manažerka

Valkyrka> to doplníme nějakou rybářskou rekvizitou :-1

Pondělí 7. června 2010 v 18:12@ Valkyrka

Manažerka> já myslela,že když rybářský tak musí být s rybářskou tématikou nebo se pletu?…jinak vymyslím jiný kostýmek na focení pro Tomáška :-))

Pondělí 7. června 2010 v 18:06® Manažerka
Manažerka

Valkyrka> tak to je fakt hustýýýýýýý…už se těším… snad se na to i Tommy bude těšit :-))

Pondělí 7. června 2010 v 18:01@ Valkyrka

Manažerka> to namítání teprve přijde…hele ty víš jak vypadá fíkový list?…má super tvar :-)) …to bude super fotečka-ještě mu to musím šetrně dělit co bude mít na sobě :-d

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img34842.jpg
Pondělí 7. června 2010 v 17:55® Manažerka
Manažerka

Valkyrka> prdlajs vědomostma…utahanej a znuděnej bude…mi bylo divný, že tu nic nenamítá :-D no pokud se fotí rodina, je jasná slevička :-93;

Tento příspěvek byl editován 7.6.2010 17:55:55 uživatelem Manažerka.
Pondělí 7. června 2010 v 17:50@ Valkyrka

Manažerka> za chvilku přijede Tommy z Prahy ze školení…ten bude nabušenej-vědomostma :-) …dle čeho budeš dělat a dávat slevu :-))

Pondělí 7. června 2010 v 17:46® vladah
vladah

olda> kdepak Oldo nebudu se za to stydět co je od tebe tak na to budu hrdej díky moooooooc máš u mě zaes trochu kukuřice a šrotu

Pondělí 7. června 2010 v 17:40® Manažerka
Manažerka

Valkyrka> jsem fakt mimo, už si píšu sama se sebou :-D tento vzkaz byl pro Tebe Nevím, zda letos ještě něco bude…možná zase v září…ale kalendář určo bude a myslím, že někteří dostanou i slevu :-D

Pondělí 7. června 2010 v 17:28® Manažerka
Manažerka

Manažerka> Nevím, zda letos ještě něco bude…možná zase v září…ale kalendář určo bude a myslím, že někteří dostanou i slevu :-D

Pondělí 7. června 2010 v 17:07® BlueShark
BlueShark

To doufám :-)

Pondělí 7. června 2010 v 17:01@ Valkyrka

Manažerka> to je poslední sraz tento rok?…určitě ne…tak až bude další tak máte přednost ?-D to slibuji na Tomův chlupatý pupík…hele ten úžasnej kalendář si bude možno zakoupit?…mám evidetní zájem :-))

Pondělí 7. června 2010 v 16:50® Manažerka
Manažerka

Valkyrka> a proč to pryč nemůže být sem za námi? :-O Fakt mi to moc mrzí, počítala jsem s Vámi jako s párem + dětičky…škoda… 8-(

Pondělí 7. června 2010 v 16:47@ Valkyrka

Manažerka> moc ráda bych,ale jedu pryč…a omlouvám mě pouze moje vlastní smrt :-)) …já jsem jenom přicmrdovač to Tommy je hlavní šéf:-D …já doufám,že jednou vás taky všechny poznám osobně ?-)

Pondělí 7. června 2010 v 16:43® Manažerka
Manažerka

olda> a já zase nic… :-((

Pondělí 7. června 2010 v 16:35® olda
olda

vladah> udělal jsem ti vidličku na feedr,něco podobného jako má Hroch,na rybách předám ,pokud se za ni nebudeš stydět.

Pondělí 7. června 2010 v 16:34® BlueShark
BlueShark

Manažerka? Nechci ho dráždit, ale rybku bych si dál a je můj sen ochutnat rybu z udírny. Klidně cejna. Nikdy jsem to nejedl, klidně tu rybu koupím, fakt není problém.

Pondělí 7. června 2010 v 16:32® Manažerka
Manažerka

BlueShark> když chytnete nějakou rybku ne líííína neo koi či šupináče nebo nějakýho velikáááááááána, tak se může vzít na gril či do udírny :-)

Pondělí 7. června 2010 v 16:30® Manažerka
Manažerka

Valkyrka> občanky kontrolovat nebudu, takže ty roky vezmu odhadem :-93; Jinak fíkový list je efektivnější než klobouček…a jak je to s Tebou, taky přijedeš ne??? :-)

Pondělí 7. června 2010 v 16:29® BlueShark
BlueShark

Na kolik by vyšlo točené? To v petce je humus, pokud není vychlazení fakt hodně. Klidně to obvolám kdo by dal víc atd… Pivko je základ… Napiš.

Jinak ta ryby to byla sranda :-) Možná bych si ji dal, ale klidně ji koupím :-)

Pondělí 7. června 2010 v 16:28® Manažerka
Manažerka

BlueShark> Já to taky říkala, že není nad točený, takže půjdu do vína a mochííííííta :-D

Pondělí 7. června 2010 v 16:27@ Valkyrka

Patlaloš> to budou mít holky prázdný kalendář co :-(

Pondělí 7. června 2010 v 16:20® Patlaloš
Patlaloš

cormoran> do kalendáře se fotí pouze pánové do 25 let,bohužel se nemohu z účastnit ale vkládám do tebe své naděje ;-)

Pondělí 7. června 2010 v 16:18® Patlaloš
Patlaloš

Valkyrka> nic mu nedávej přijeď s ním,můžeme nafotit i dvojice ;-)

Pondělí 7. června 2010 v 16:17® Patlaloš
Patlaloš

BlueShark> Jinak točený je točený to je tutovka ale je to dražší,nevím jestli by to někomu nevadilo že se navýší startovné :-|

Pondělí 7. června 2010 v 16:16® Patlaloš
Patlaloš

BlueShark> Já ti dám lína to uvidíš ty barbare !!!! Kapra ti chytit mohu,nebo pokud by se lapla štika ale lína ani náhodou !!! Chceš to na gril nebo uzené ?

Pondělí 7. června 2010 v 16:09® BlueShark
BlueShark

monaster: Néco mi uteklo asi, co je samc?

btw: Jak hodně předem potřebuješ vědět termín? Abych to Márovi nějak předal, protože já měl kliku, že jsem mohl jet…

Tento příspěvek byl editován 7.6.2010 16:11:24 uživatelem BlueShark.