Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 20. května 2009 v 7:39® Prasek_2007
-
monaster> neblázni Josef,počasí bude super,ryby berou,pivo bude… Co by jsi chtěl víc?
- Úterý 19. května 2009 ve 22:41® cormoran
-
VODA> Neviděls tam někde plavat můj prut?
monaster> Vše nej chlape, jsem nevěděl, že Ti je teprve 21, tipoval bych tak 26
- Úterý 19. května 2009 ve 21:53® BlueShark
-
Tak dobrou lumpové, já byl v lese pro hlínu na citrusy a rajčata
- Úterý 19. května 2009 v 18:55® VODA
-
Piranha> DOCELA MUJE PODOBNEJ
- Úterý 19. května 2009 v 18:55® VODA
-
Čekani na zaber a nic.Tak možná jindy
- Úterý 19. května 2009 v 18:52® Piranha
-
Tak tady je ten Mary brach
Tento příspěvek byl editován 19.5.2009 18:53:47 uživatelem Piranha. - Úterý 19. května 2009 v 18:48® Piranha
-
Kurva ty fotky uz mi serou, ze to nejde vkladat.HaDe co zase vyvadis
- Úterý 19. května 2009 v 18:47® Piranha
-
Tak jsem pred chvilkou dokecal s 1Marovo brachou, kluk je to sice tak trochu podivin, ale jinak v pohode.Jen si stezuje ze po nem baby letej a po 1Marovi ne.Rikal ze by se pro brachu rozdal
)
)
)
)
- Úterý 19. května 2009 v 18:19® BlueShark
-
Tak dneska poprvé s Yashirou na Labi. Cca hodinu kolem břehu Y-action a 8 ryb. Nej tloušť zase hodně blízko mému osobáku, 56cm
nádherný ryby bez škrábance. Odháčkovány ve vodě nebo foto z ruky
- Úterý 19. května 2009 v 16:55® BlueShark
-
Nevím proč bych Ti to tam měl říkat. Těžko se na to dívá. Myslel jsem že to přede mnou pochopíš. To je lenost. Ja vždy vstanu a vyháčkuju ve vodě mokrou rukou. Vážím si jich… Jsi huba prořízlá to vím, ale odvádím od tématu a ty to děláš, že to dělaj i někteří. Také nefetuješ
jsem prostě proti. S 0.12 na kterou jsem dnes chytal by si byl šetrnější.
- Úterý 19. května 2009 v 16:44® Piranha
-
monaster> kdyz ti bylo 21 tak si mel o 60 kilo min to si mel tehda 80, ale ted?S tim na mne nechod Vse nej.
- Úterý 19. května 2009 v 16:42® monaster
-
chlapi už BS nechte
Olda dík a koukej se uzdravit.
ostatní díky za gratulaci ale 21 nejsou kulatý takže neslavím
- Úterý 19. května 2009 v 16:36® Piranha
-
BlueShark> Bs
Tento příspěvek byl editován 19.5.2009 16:42:20 uživatelem Piranha.) s muskarskou raketou a 6m klackem to jinak neslo.Nehazej spinu na jiny a neuhybej od tematu.Jak zdolat rybu je jedna vec, jak ji setrne usmrtit jina.Kdyz se cejni trou, tak litj na brech karasi to same, sam jsem to pozoroval na malhosticich a katerine a jeste zadnej nenadaval.Na sadkach, kdyz se slovujou kapri a opetovne nasazujou, to je doslova masakr.Jdi to rict predstavitelum črs at je vysejpaj po jednom na podlozku a setrne poustej.S tim na mne nechod.Dneska jsi byl svedke jak jsem je tahal po oblaskach cca 50cm proc jsi mi to nevytkl tam kdyz te to tak dozivotne vzalo.Holt jsi to s tema mrnousema posral a nechces v tom bejt sam, tak se s tim koukej vyporadat jako chlap a nebrec ,, to on,, ,,a on taky,,, Ale mas pravdu uz se po tom bavit nebudem.
- Úterý 19. května 2009 v 15:35® foks01
-
Bs-chápeš co ti chcem,říct?…likviduj je ,ale né tak že ho hodíš za sebe do trávy živého a necháš ho pomalu umírat,
- Úterý 19. května 2009 ve 14:21® olda
-
monaster> Taky se připojuji ke gratulaci sice jsem ještě lazar včera mi operovali ale hodně štěstí a ryb. zážitků.
- Úterý 19. května 2009 v 10:50® Luda
-
monaster> Jéé Pepíno, vše nejlepší k narozkáááám.
- Úterý 19. května 2009 v 10:28® BlueShark
-
Konec téhle debaty. Protože by si mě svou osobou velice nasral Davide. Mě stačilo na kanálku vidět co děláš s cejnama jak si je tahal po břehu obalený a říkal, těch je tu mraky… To nepřekousnu do teď. Radši na to serem, protože já vyrůstal od mala se vztahem k přírodě, od mala jsem závodil na divoké řece a viděl meandry Vydry, Otavy a Křemelné. To je nádhera. Sbíral motýly a brouky, do teď mám plno sbírek a pěstoval květiny a řádil na zahrádce. Staral se doma o zvířata ze ZOO nebo navštevoval útulky. Křečky, psy, kočky, rybičky, pakobylky, papoušci a jiná havěť co ma každý. Ale střižákovské stádium trumana mi prostě nepříjde nějak ubohé, nevím asi je to moje chyba, ale ubíjet je, tak mám víc krvavejch ran, než jak to dělám. Prostě je to něco jako mandelinka na bramborech a na rybníkách je budu stále likvidovat stejně.
- Úterý 19. května 2009 v 9:20® 1Mara
-
Tak ještě jsem byl v zelenině a potkal jsem tam Pepíčka Monastrů
)
- Úterý 19. května 2009 v 8:05® 1Mara
-
Jo a bacha kolegyně
Tento příspěvek byl editován 19.5.2009 08:05:17 uživatelem 1Mara.) bude vše z povzdálí sledovat a informovat
) takže stejně budu svámi
)
- Úterý 19. května 2009 v 8:02® 1Mara
-
Pepíno všechno nej nej chlapáku a pusu ti dám až na srazu ( dvoumetrovým klackem )
)
)
- Úterý 19. května 2009 v 7:11® monaster
-
PIranha: Prášek: klucí s těma závodama úplně upřímně moc se mi nechce
- Úterý 19. května 2009 v 7:10® monaster
-
klucí dík. sice není co slavit..
dál : taky mi o nic jinýho nešlo. truman a to že sežere všechny jikry je průser. a toho karasa tam Jendo chytnu počkej
- Úterý 19. května 2009 v 7:04® Jarda carp
-
To all : přesně hoši,jde o to ,jak tu rybu zabiješ…včera na Glaseru seděl dědek s babkou a házej do kýble jednoho Trumena za druhým.Když sem přišel k nim ,tak na mně vyhrknou oba stereo : pro slepice budou dobrý…no myslím furt lepší než ten zmiňovaný smrad u břehu…
- Úterý 19. května 2009 v 7:04® Prasek_2007
-
Všechno nej Josef!!! V sobotu dáme pánáčka
- Úterý 19. května 2009 v 6:53® Jarda carp
-
Monaster: Tak Pepíku i já se připojuju k blahopřání k narozeninám.Doufám ,že se někdy zastavíš u nás pod úpatím hor a zajdeme do kulturáčku na nějakou tu zrzavou vodu(nebyl jsem strašně dlouho)…poklábosit jen tak o všem… vdyť víš a znáš …
- Úterý 19. května 2009 v 6:48® Piranha
-
BlueShark> Alda Korbel, HaDuv kamarad rekl, ryba neni srnka, dal to komentovat nebudu kup si feeder DVD. Ja rikam ryba není hmyz.Nikdo ti nezakazal ani nevytkl Honzo, aby jsi je likvidoval, sam jsem tuto akci nedavno na tom rybniku chtel udela, ale likviduj je humanim zpusobem.Tu mouchu nebo komara taky maznes a je klid a ne mu urvat nohy a kridla a nechat ho bejt.Neni velkej problem mu pichnout nuz do zaber nebo klepnout.A o to vsem slo.
- Úterý 19. května 2009 v 5:46® monaster
-
BS: Honzo díky za přání. Zbytek komentovat nebudu nemá to cenu.
- Úterý 19. května 2009 v 0:52® BlueShark
-
Monaster: já jsem na střížáku karase obecný taky tahal!!!
DD ale tahal… Trumane 1 můžu Tě zabít, trumane 2 Tebe také?..... trumane 3 a co ty? … trumane 1350 můžu?
Mára: neřikám, že tahám velký ryby i když občas mi až na oslavence i někdo pogratuloval
Ale nějakou tu přes 50 denně v tom kvantu chytím. Dnes však zařvaly 2 špičky a ko. Nesnáším chmíří
- Úterý 19. května 2009 v 0:47® BlueShark
-
Teď čtu ty hovna níže
Na střižáku podle Mirka (porybnej) budou zavody v trumanech, cíl je zábava a pobít co se dá. Když i já jsem podle váz blázen, tak si hoši spadněte na zem. Když se přemnožej komáři a vlétnou vám do stanu nebo se Vám uhnízdí sršni v domě, odejdete já vím
Pepíno nikdo Ti nenadával, ty v každém slově píšeš vole a říkáš magore
Ale já to beru, na tyhle věci z vysoka …
Je zajímavé, že miluješ krysy, ale trumani jsou svatí. Nemaj tam co dělat. Fakt nebudu zastánce každému udělat obřad a uspat ho éterem nebo injekcí
Hoši bušíte do špatného místa, pointa je jinde
Jinak dnes na Labi parádní chytačka. Můj osobák skalák 47cm. Nikdy jsem nic podobného neviděl
- Úterý 19. května 2009 v 0:39® BlueShark
-
Už dost keců, žádnou dýku, vše nej k narozkám náš Pepíku, než se v povídačkách rousat, stačí počkat, začnou kousat.
Hodně lásky, rybníky a park, to tí přeje kamarád Blueshark