Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 30. května 2010 v 17:54® Piranha
-
Kua jak tak sleduju ten odpocet, tak to abych se zase přizbrojil polamu na sumíky.Musim šnůru novou, hacky a mam doma pekny koule polystyrenovy, tak namlovat nejaky kachny, a taky olovo neni.Mam 16.6. myslim nocni, tak to asi necham na patek a hrrrrr na ne.
- Neděle 30. května 2010 v 17:45® Piranha
-
BlueShark> ja nikoho neurazel a pokud se nekdo z nich urazil, tak jsou to v tom pripade ti, o kterych jsem mluvil.Oba jasne vime o koho jde.Ze Vladach chytil hovno, to mne neprekvapi, ze dedek, to uz bych malinko pochyboval, ale ze prechytas africkyho savce, to uz mi hlava nebere.Tim z tebe nechci delat kdovi jakyho rybare, páč semnou jsi si to jeste nerozdal.
- Neděle 30. května 2010 v 17:23® BlueShark
-
Piranha: Jojo
A neurážej, Ti okolo byli Vladah a Olda
a Hroch, tak si toho nech nebo Ti Olda ukáže
Nezlob se ale z dědkama se nesrovnávám, tam je snad jasno, včera mi jejich pohledy bezrybek stačili
Tento příspěvek byl editován 30.5.2010 17:25:15 uživatelem BlueShark.Přišel porybný a koukal se chvilku a pak mě popácal a řekl: „Je krásný sledovat, když to někdo umí“ a Šel a smál se
- Neděle 30. května 2010 v 17:10® Piranha
-
BlueShark> oni chytali taky na feeder?Pokud to byli nejaci detci domorodci, tak je jasny, ze je tam nekolik faktoru ktere jim ryby nemohly prinest. Staci se podivat na vlasce.Ostra a podoustec je ryba dna a ta se rada vali po dne, zbira, reje a tak a pokud si strejchne o vlasec 0,30 tak je jasny, ze to cejti, navic takhle silnej vlasec neprodá a nenabidne tu nastrahu prirozene.Malej hacek cerv unece utahne a neposkodi se po npichnuti.Chomacek cervu se pak krasne pohupuje ruzne u dna a ryba duverne bere. Krmeni je dulezitej faktor a hlavne mnozstvi, jak tam proste prestane padat tak je zle.
- Neděle 30. května 2010 v 17:05® Piranha
-
Limonádový Joe> sebe a tu ostrou
Ale jo, ja verim, ja mel neco podobneho.Sel jsem musit jednou odpoledne na kanalek, ale na musak absolutne nic, byly to taky moje brzke zacatky.Tak jsem vyrval par drnu a vydoloval 5 mensich zizal.Jelikos jsem nosil v krabickach neskutecnej bordel, hacek i par broku se tam naslo a jako vidlicka poslouzilo par kamenu.No a tak jsem na ten musak flkl zizalu a klacek oprel o kmeny. Na tech 5 malejch zizalejk jsem vytahl 5 tloustu okolo 40cm a dva stredne velky okyše
Od te doby jsem musak mel cca 6 mesicu doma zabalenej a chodil s bolo na houpajdu
- Neděle 30. května 2010 v 16:14® BlueShark
-
Limonádový Joe: Nedělám a věřím, proč ne
Ale kolegové vedle mě nic a házeli stejně vše, tak hádej proč. Ostrou prostě nedali, záhada?
Já nevím sám.
Hroch ale tahal, sice pár ostrýchl, ale jiné ryby
- Neděle 30. května 2010 v 15:45® Limonádový Joe
-
BlueShark> Nedělej tajnýho, o ostrejch se toho hodně napsalo. Jednou jsme byli vláčet na Labi celý den ani drb. Došli jsme až na pláž a přemýšleli, co dál. Problém byl, že jsme měli jen vláčecí nástrahy, ani splávek, ani olůvko. Tak jsem z pilkra sundal trojhák, aby mi posloužil jako olůvko, místo háčku jigová hlavička od twistera a nástrahou mi byli zakuklení červi, které jsem tehdy nosil kdo ví jak dlouho v báglu. Fláknul sem to asi 10m od břehu a vláčák (20–50g) zaklínil špičkou nahoru. Během dvou hodin jsem chytil tři mini parmy a jako bonus ostrou 51cm
Kdyby mi to někdo vyprávěl, neuvěřím, ale já mám dva svědky
- Neděle 30. května 2010 v 15:18® monaster
-
manice: počkej vole až uvidíš nahoře bez se opalovat mně a starýho Piranhu.
jinak dneska Kateřina. nějakej debil tam u mýho fleku z křoví střílel signálky. po 8smý ráně jsem se sebral a jel do pr......2 hodinky bez záběru
- Neděle 30. května 2010 ve 13:48® BlueShark
-
Nejvíc teď berou po 9té, dle posledních návštěv, ale zjistli jsem že 40% je sestava, 50% způsob a druh krmení tajného a pak zbývá zásek
podařilo se mi přijít na to jak a konec loňské sezóny byl s orientací právě na ně, ale že to takhle začne to jsem nečekal ani ve snu. Škoda že Oldík a Vláďa je netrefili dnes
- Neděle 30. května 2010 ve 13:37® BlueShark
-
Letím do práce, fakt to braly z vostra ale nad 50 né a né, ale myslím si, že to břicho to bohatě nahradilo, snad někdy příště a o tom rybařina je
- Neděle 30. května 2010 ve 13:36® Piranha
-
BlueShark> paradni vostry, gratulačka.Dneska bylo taky idealni pocasicko na ryby rano, pod mrakem, tlak paradni, jen nahodit.Ja mel nejake rodinne povinnosti a daval jsem do pucu trochu auto.
- Neděle 30. května 2010 ve 13:35® Limonádový Joe
-
BlueShark> Pěkný princezny
Taky na ně asi brzy vyrazím. Přes padesát to nejde?
- Neděle 30. května 2010 ve 13:34profil byl smazán
-
BlueShark> gratulace
krásný fishky
- Neděle 30. května 2010 ve 13:30® BlueShark
-
Tak i s věnováním pro Máru a jeho neryby v Labi
Dnes senzační den, asi nej v životě, zvlášť u tak krásné ryby jakou ostroretka je. Snad všechny kusy nad 40cm a nej 3 rovných 50cm. Pupky měly nacpaný parádně… Povedlo se mi 18kusů + 8 cejnů (3 kolem 50cm), díky Labe…
- Neděle 30. května 2010 ve 13:28® BlueShark
-
:)
- Neděle 30. května 2010 ve 13:27® BlueShark
-
:)
- Neděle 30. května 2010 v 8:48® Piranha
-
Prasek_2007> Policka je na mne daleko ale Orvis asi taky mozna padne. No je to na tobe, jen jsem ti rekl jak se veci maji.
- Neděle 30. května 2010 v 7:58® Prasek_2007
-
hroch71> tenhle úsek je docela těžkej. Nevím proč tahaj muškaře na Berounku do Berouna. Je takovejch pěknejch revírů plných ryb. Potkal jsem tam Karla Vildmona,říkal že tam bylo v zimě 300 černejch ptáků
Tento příspěvek byl editován 30.5.2010 07:59:11 uživatelem Prasek_2007. - Neděle 30. května 2010 v 7:56® Prasek_2007
-
Piranha> no já ještě uvidím. Letos jsem na štíru s časem. Čeká mně druhá etapa stěhování. Tentokrát Beroun – Liberec. Doma jsem já hlava děravá slíbil,že letos půjdu na 5 závodů. Tak počítej: feeder 24 hodin,Orvis Cup,Poličský pstruh,Poličská muška. Tím pádem mám jen 1 volnej termín. A to jsem ještě uprosil Práškův Pohár. No a teď babo raď
- Neděle 30. května 2010 ve 2:07® majkyss
-
Ahoj.Kdo mě poradí kam jet do Ustí na Labe?Jsem z Liberce znám tam jen Svádov tam mam kamarada.
- Sobota 29. května 2010 ve 22:46® hroch71
-
Prasek_2007> to si děláš p.ču?!?
- Sobota 29. května 2010 ve 22:26® Piranha
-
Prasek_2007> Nechtel by jsi se Míšo semnou utkat v belly boat cupu v cervnu?Ja planuju tam jet.Jeste nevim presne datum ale Monfišák rikal ze je to 2. pulka cervna.A co, tak bude aspon prdel a porazim mistra feederu
- Sobota 29. května 2010 ve 22:15® BlueShark
-
Prasek_2007: Přesně ten úsek, jak tam už teď chytaj na rybičku, viz VŠEOBECNÁ, no nic
- Sobota 29. května 2010 ve 22:09® Prasek_2007
-
hroch71> chytali už dneska. V průměru 7 ouklejí za 2×1,5 hodiny. Parááda
- Sobota 29. května 2010 ve 22:05® hroch71
-
To je mazec,tady snad ještě každej je u voleb!!!!!!
- Sobota 29. května 2010 ve 21:57® hroch71
-
Prasek_2007> Ty tam jedeš?|Jen ať si lapnou ryby.A ne dodadnou jako my.
- Sobota 29. května 2010 ve 21:50® Prasek_2007
-
hroch71> koukat na muškařskou ligu v Berouně
- Sobota 29. května 2010 ve 21:34® hroch71
-
Tak rošťáci kam zítra?
- Sobota 29. května 2010 ve 20:58® vladah
-
olda> bonzáku za toho tlouště nemohu ty to víš.
Olda prozměnu dnes tančil když na proti nám zkoušeli reproduktory to byl pohled pro oči sem se málem poch…l smíchy a když to vypli tak začal nadávat aby to pustili znova málem by se tam i popral
- Sobota 29. května 2010 ve 20:58® ULPA
-
Piranha-nechal sis u mě ponožky
a šátek