Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 18. května 2009 ve 22:40® 1Mara
1Mara

VODA> Neboj kamaráde tady je sposta lidí který mně nahradí žejo hoší :-)) ) Jinak teda se oficiálně loučím na 4 dni a věřte nebo né budete mi všichni móóc chybět :-) , né že přijdu v pátek na net a tady bude bejrůt to bych vám to jako Dědek a švindlfotr vysvětlil :-)) ). tak ahoj klucí rybářský a těšímse na vaše úlovky :-)) )

Tento příspěvek byl editován 18.5.2009 22:41:28 uživatelem 1Mara.
Pondělí 18. května 2009 ve 21:07® VODA
VODA

1Mara> Krasnou rybačku ti přeji.TADY BUDE SMUTNO ????????:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Pondělí 18. května 2009 v 18:19® 1Mara
1Mara

monaster> Pepíno takhle se jezdí přes noc , aby mi nebyla zima :-)) )

Pondělí 18. května 2009 v 17:43® 1Mara
1Mara

Hoší tak zatím jen půlka zbalená :-)) )

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img24012.jpg
Pondělí 18. května 2009 v 17:26® 1Mara
1Mara

Piranha> Nasmnějse taky budeš takle vypadat neboj , jen co zjistíš že neumíš chytat ty správný velký ryby ( jako Blushark ) a začneš chodit do hospody :-)) )

Pondělí 18. května 2009 v 15:39® foks01
foks01

mara-za Topolánka by si to nedovolil,ale když padla vláda tak si hold jednoho hodil no8-(

Pondělí 18. května 2009 ve 13:10® Piranha
Piranha

1Mara> jenze ty jsi to dell za komunystu kdyz jsi byl u zezla :-P a jeste jako kluk.ale OK se.em na to bylo by tu zase jako za Hampejse.Bs je slusnej clovek a myslim si ze zpetne ho to se.e.

Monaster ze se nestydis s tou sadlovou kouli co nosis nad bimbasem a ktery rikas bricho se takhle verejne projevovat.Tfuj hamba :-)) ) :-)) ) :-)) )

Jinak razim na Kachnu s bicem.Urobil jsem si zadni protividlicku aby mi sedmimetr nepadla a mohl jsem ho mit dal nad vodou.Pritahl jsem si o 3 otocky gumu pres kostřivku aby nebyla tak mekk.Potfora se mi natahovala i c plotici cca 20 tak abych to nehonil po rybniku tak proto.Stara Piranha jede s brachou na Srbice, tak jsem na ne zvedavej.

Pondělí 18. května 2009 v 11:28® 1Mara
1Mara

Tak to tady zase uklidníme nikdo není svatý :-) Já jsem za komunistů jako malej je házel taky do trávy páááč jsem to viděl u jiných rybářů :-( ( , teď vím že jsem to nedělal správně , ale to už nevrátím .Je fakt že trumen je škodná a nadělá spousty paseky ale jak říká Pirna já mu život nedal takže asi tak. Ke srazu Bs ty jsi tvůrce tohoto fóra a bylo by velice na škodu tam nebýt a to i s vlajkou Chytej :-((

monaster> Pepíčku ty se nerozčiluj já ti spravým náladu a to všem musím říct že jsi mně přechytal :-)

Piranha> Ty hade jeden já ti dám do Duchcovských propadlin jen si tam tu verbeš nechte :-)) ) Olouši něco pro tvé oči :-)) )

Tento příspěvek byl editován 18.5.2009 11:30:11 uživatelem 1Mara.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23998.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23999.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img24000.jpg
Pondělí 18. května 2009 v 6:52® foks01
foks01

BS-jestli je to pravda tak si fakt hovado!!!!!!!!!

Pondělí 18. května 2009 v 6:49® Piranha
Piranha

BlueShark> ty prase.Labe uklizis a na stojakach delas pachnouci borde.Nedavno jsem s Monasem sedel na piskovne a uz jsem myslel ze odejdu jak tam hnil cejn.Je to nechutny rybareni. A ja se drzim jednoho pravidla, zivot jsem tomu nedal, tak jim ho brat ani nebudu.Téééda sklamal jsi mne, jako rybar takhle trapit nebohy sumejše.

Kdybys to alespon nahazel do kyble a hodil nekam do Duchcovsky propadliny, tam tech smetist je mraky :-)) )

Ne vazne sklamal jsi mne!

Pondělí 18. května 2009 v 6:27® monaster
monaster

BS: na střížák nikdo nejezdí a já tam tuhle seděl vedle tebe. ještě jsem tě prosil a´t ty trumany alespoň zabiješ než je hodíš do trávy. ale když tam vemu Máru o rybách nic nevím. ikdyž já sám jsem tam karase tahal. no nic. nebudu ztrácet čas žabomyšíma válkama s tebou.

Pondělí 18. května 2009 v 5:58® monaster
monaster

BS: původně jsem reagovat nechtěl protože je to škoda času. ale když řekneš že o rybách nic nevím tak mně docela se..š. kdybych tam karasy nechytal ty chytrej tak tam nejdu. s kým a kdy a kam jdu je moje věc ale o tom se s tebou nehodlám dohadovat.

Když ti napíšu že koukám na televizi začal si mi nadávat, když ti řeknu jdu tam a tam začneš mi nadávat že Labe je lepší. tak s e pak nediv.

Pondělí 18. května 2009 v 1:26® BlueShark
BlueShark

Až tu bude převládat komunikace a ne jdi do …, tak bude doufám vše zase ok :-)

Pondělí 18. května 2009 v 1:24® BlueShark
BlueShark

Mara: Já jsem rád, když ji vidím po 14 dnech a víc. Nepočítám s tím na 90%, manžel ji hlídá, ještě nesmíme udělat chybu :-) Takže je to opatrné…

Jinak k Pepíkovi, já ho neshazuju, on se shazuje:( Včera mě poslal do … že ráno nemůže, že má něco důležitýho a že prostě ne. Ať se neptám, najednou to je obráceně. Dříve jsme si psali normal, teď je z něj bručoun. Nabízím mu jít na Lábko a ukážu mu, jak se zblázní ze záběrů, ale na to mávne rukou nebo řekne tyvole. Hold starou školu nenaučíš jinému. Promiň, ale vzít Tě na Střížák, v tom případě neví o rybách nic, pač tam už nikdo nejezdí. Co nához i na vajgl (osobně zkoušeno), to truman.

BTW mám co dělat, abych se tam dostal na sraz, mám od 14:00 celý víkend :-(( dělám a zkouším a pracuju na prohození :-((

Zítra rybačka celý den. Nice dreams to all :-)

Tento příspěvek byl editován 18.5.2009 01:25:24 uživatelem BlueShark.
Neděle 17. května 2009 ve 23:44® 1Mara
1Mara

BlueShark> O co góu ? Já mu pepínovi volal jestli nepojede na ty karásky co říkal že ví kde jsou a řekl jsem mu že na chvíli , stejně byl potom už domluvenej a Flidem na kačenu tak to Honzo nechápu ? proč ho furt tady napadáš a snažíš se ho schodit ? nebo se mýlím ?????????????­?????????, :-) Jinak večer na prd jeden 70cm mi vjěl do stomů a pak ani záběr. Jinak Honzo ještě k tobě nedostal jsem odpověd na ten velkosraz a jestli bereš sebou tvou přítelkini z Chomutova ???

Tento příspěvek byl editován 17.5.2009 23:45:32 uživatelem 1Mara.
Neděle 17. května 2009 ve 23:43® nyko79

ahoj chlapy dlouho jsem tu nebyl tak nejak neni cas porad prace ale na ryby chodim no na ryby k vode :-) . ale chtel jsem vas poprosit o par rad ja jsem celi zivot chytal na rybniku a tady na laby je to uplne jine, zaber jako takovi poznam trosicku ale ty opatrny vubec a kor tady kde bydlim na strekove u mostu tady je pomerne silnej proud a to mi dela problemy, tak jsem vas chtel poprosit zda by jste mi nemohly poradit jak tady chytat a hlavne na co me to nejak nebere sem tam to zatahne hrouzek na zizalu jinak zatim nic. predem dekuju zatim ahoj

Neděle 17. května 2009 ve 22:10® monaster
monaster

piranha: že tys tam chytil UKA? ;-)

Neděle 17. května 2009 ve 21:28® monaster
monaster

Piranha: co mi nezapomeneš?

Neděle 17. května 2009 ve 21:23® Piranha
Piranha

monaster> to ti nezapomenu

Neděle 17. května 2009 ve 21:04® monaster
monaster

tak s Flidem na Káče. 2 plotičky. Flid vzal sebou juniora tak bylo o zábavu postaráno. myslel jsem že jsem na světě nejukecanější. než jsem poznal miniflida.:-) ale bylo krásně

Neděle 17. května 2009 ve 20:54® Piranha
Piranha

Prasku ty vole jestli ja tam na tech zavodech zustanu pres noc, tak bud se tak spijem ze se jeste dalsi den po tom poserem, anebo dostanu na drzku :-)) )

Tento příspěvek byl editován 17.5.2009 20:55:20 uživatelem Piranha.
Neděle 17. května 2009 ve 20:49® Piranha
Piranha

Prasek_2007> Zeleny kangoo?

Neděle 17. května 2009 ve 20:40® Prasek_2007
Prasek_2007

Jdu si takhle po Děčíně a koho tam nepotkám :-))

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23984.jpg
Neděle 17. května 2009 v 19:24® BlueShark
BlueShark

Monaster:

To bylo řečí a pak to změníš, jsi lhář a lhářem zůstaneš :-D Prej mám jiný plán. A vzít Máru na střížák to může vymyslet jen Pepina. Tam chytíš netrůmana tak jeden hod ze 100. A to na plavačku a nebo na megakouli s náhodou. Já z tebe po… :-)

Neděle 17. května 2009 v 17:49® Prasek_2007
Prasek_2007

Piranha> jestli budeš chytat v sobotu na káču min.30 minut,za­platím ti klobásu :-)) )

Neděle 17. května 2009 v 15:44® cormoran
cormoran

1Mara> Štětku, štafle a kbelík s barvou:-((

Neděle 17. května 2009 v 15:30® 1Mara
1Mara

monaster> Fotku dodám zítra nebo večer nemužu to teď kolegyni schodit a přihlásit se ke mně má tu rozdělanou práci a mně to pak nefachčí :-) . Jinak pepíno též jsem tě rád viděl po dlouhý době a držku piranhu taky :-)) ) jinak já hovnolapka tak si pujdu spravit chuť večer :-) . Vodáku než jsi to napsal tak jsem byl fuč no příště :-)

cormoran> Ty opičáku užalovanej co jsi chytil ty ? já vím howno :-)) )

Neděle 17. května 2009 v 15:01® cormoran
cormoran

monaster> Jó vztekání, to Márovi jde…

Že náčelníku:-))

Neděle 17. května 2009 ve 14:52® monaster
monaster

BS: to jsem říkal. nakonec se vše změnilo. stavil se tu Mára. pokus o karáska na Střížáku nevyšel. když Mára chytil asi 8 ho trumana začal se vztekat. přesun na přítok chemického Alíhok Bílině. jedna pěkná plotička na žížalku spadla u břehu a jeden cejn vytažen. neměřen.

fotku dodá Mára.

Máro kamaráde je mi líto , že jsi byl zklamanej. zeptám se ti kluků od ryb. ale děkuju za hezke vejlet a milou společnost rád jsem Tě viděl ty lišáku

Neděle 17. května 2009 ve 14:18® BlueShark
BlueShark

Jinak dneska 25–30 ryb. Cejni, tloušti, jeden kapřík a plotice a jeseni. Parádní chytačka od 8 do 11. Vedle mě to chlápek bez záběru nevydejchal a šel domů. Ještě udělal kolečko kolem mého načiní a očumoval. Pak nastartoval káru a mazal. Při odchodu jsem zapřáhl 2 a jeden tloušť pěknej :-D

A třetí foto Kamil sběrač kulek.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23968.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23969.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23970.jpg