Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 26. května 2010 ve 21:26® BlueShark
-
Platit za to že si mohu zachytat, nevím no a ještě ve vaně. Uffff. Mě to prostě vadí, třeba někdy taky půjdu na soukromák a budu rád, kdo ví, teď ne…
- Středa 26. května 2010 ve 21:23® Piranha
-
BlueShark> proc se ti soukrome reviry příčí.Kdyby se o sve reviry starala črs tak, jako ti majitele tech rybnicku, tak by bylo co chytat vsude.Neberu ted řeky.
- Středa 26. května 2010 ve 21:20® BlueShark
-
Šuli: Jasný, ale díky, jestli je to soukromák tak mě tam nedostanou, peníze mám ale žaludek a to ne. A vláčím sotva rok, od půlky loňské sezóny, tak toho moc neumím, až budu umět ukážu. Díky hoši
- Středa 26. května 2010 ve 21:15® Šuli
-
Piranha> Po nás chtěl jenom doklad totožnosti a prachy.
- Středa 26. května 2010 ve 21:14® Šuli
-
BlueShark> Jinak nejlíp mi šli lury v křiklavejch barvách.Růžová,žlutá,bílá a kombinace.ty nasazený blbečci na to šli jak diví.
- Středa 26. května 2010 ve 21:12® Piranha
-
ULPA> mam dojem ze je ale povolenka crs nutna s sebou.Nejsem si jistej ale zda muze bejt jen MP, nebo na tu pstruhovku P.Ja bych chtel pak zkusit mozna i tu vitavku kousek niz.Ja si myslim ze za dve tri hodky budou hnaty bolet dost
- Středa 26. května 2010 ve 21:09® Šuli
-
BlueShark> Můžeš s jednoháčkama.Vem si twistříky a smáčky.My tam byli zhruba před měsícem tejden po nasazení a nic moc.Ryby jezdili v hejnech podél břehu.Zakempovali jsme se na konci hráze v rohu a čekali až k nám přijedou a házeli jim to před držky.Ty tři na pánvičku jsme si všichni kromě Máry chytli.Naštěstí jsem byl šikovnější a ty tři mu taky chytil aby nejel domu s prázdnou
Kdyby nezrušil povolenku CHaP tak si nic nevezmem,ale takhle jsme museli splnit limit co jme si zaplatili
Nebejt tam se super partou tak se na to za hodinu vykašlu,bylo to jako házet to do akvárka.teď už ale asi budou rozjetý tak to možná bude lepší.
- Středa 26. května 2010 ve 21:04® ULPA
-
Blueshark.a ukážeš mi tam drop shot,nebo jak se to jmenuje
- Středa 26. května 2010 ve 21:03® ULPA
-
To je soukromák za 380 za den.A Piranha ti tam ještě zdarma ryby vukuchá
- Středa 26. května 2010 ve 20:54® BlueShark
-
ULPA: Tam se smí jo? Nemám pstruhovku
- Středa 26. května 2010 ve 20:37® ULPA
-
Blueshark-tak pojeď s náma.múžeš chytat ze břehu na vláčku.Myslím že bys nachytal víc než my dva dohromady.taky si beru vláčák
- Středa 26. května 2010 v 18:33® BlueShark
-
Vláčka se kvapem blíží, tak sem vložím jednu historku od Prutose, jestli někdo nečetl, pokud ano omlouvám se. [2006]
Tak jsem měl dnes jeden z mých „supr“ dnů. S Vydrýskem jsme se vydali prozkoumat novou lokalitu. Po pár hodinkách trhání a navazování se na světlo přišly podívat jen dva malí candoši. Zlatý hřeb ovšem přišel kolem čtvrt na jedenáct, kdy se moje rapalka zastavila tam, kde by žádná vázka být neměla. Po záseku následovala série tvrdých kopanců a dle mého mínění slušný sumík zalehl u dna. Po chvíli ovšem sám vyplaval k hladině, kde začal dělat neuvěřitelný bordel. Zkamaný,jsem úlovek přehodnotil na podseknutého tolstolobika a dál odvracel divoké výpady. Po necelých deseti minutách už mi ležel zdánlivě vyčerpaný úlovek pod nohama. Vydrýsek s podběrákem byl už dávno připraven, zbývalo ještě zjistit kde sedí háčky. Vyrýsek zapíná čelovku o oba se netačíme divit. Z vody na nás udiveně čučí bobr jak sele! Co teď?! Myšlenku na vylovení a osvobození přerostlého potkana, s vidinou pokousaných údů, okamžitě zavrhuji. Své oblíbené Rapalky se ovšem nehodlám vzdát bez boje. Chytám cívku a zrádnému hlodavci se nástrahu pokouším vyrvat ze zadní packy. Místo háčku ale povoluje uzel a bobr je i s nástrahou v prdeli. Teda v řece. Pekelně nasraný na vodní havěť s placatým ocasem okamžitě končím lov.
Tento příspěvek byl editován 26.5.2010 18:43:37 uživatelem BlueShark. - Středa 26. května 2010 v 17:49® BlueShark
-
Piranha: Tvá strategie je velice správná
To je důvod proč teď chytám
Já mám v pátek volno taky
- Středa 26. května 2010 v 17:17® Piranha
-
BlueShark> ja jedu na ryby ai o vikendu a v patek rano na jezero boutovat pstruhy s ULPOU.
- Středa 26. května 2010 v 17:17® Piranha
-
BlueShark> Bracha ten si da mlinko vic rict, ale je to pako tvrdohlavy.Proste neveri.Do vody to musi proste padat, musi tam bejt zivo a ne prijit hodit jeden kosicek a hodinu cekat na zaber.Jak do 3 minut nejde ryba hazu dal dokud se na dne neprostre ten spravne plnej stul a pak uz to jde jako pomasle
- Středa 26. května 2010 v 16:45® BlueShark
-
Piranha. I brácha co?
Ne, je to hodné o jednom fleku a o krmení, já to včera fakt trefoval a daleko, blízko nebyly. Už jsem zase v práci, kdy ty jdes chytati?
- Středa 26. května 2010 v 15:12® Piranha
-
BlueShark> to mas tezky, ja tatovi rikam jak a co, ale nekdy mi pripada jako by to delal naschval obracene a pak se divi ze ja vedle nej 4m chytam plno ryb a on ne.
- Středa 26. května 2010 ve 13:20® BlueShark
-
1Mara:
- Středa 26. května 2010 v 1:43® 1Mara
-
BlueShark> No zase jsem toho tolik nenapsal né ?
Jen mi to tak přišlo , tak taky gratulace
- Středa 26. května 2010 v 0:17® BlueShark
-
Kluci díky moc, fakt to potěší ani nevíte jak. Jinak měl jsem tam 3 kluky s metrem, tak snad jim všem nelhal
Mára závist? Asi si myslí, že jsem chytal na Ohři
Píra: Díky, brácha byl za křovím tak nevím
Tento příspěvek byl editován 26.5.2010 00:32:47 uživatelem BlueShark.Ale taťka byl z toho špatnej
Snad se brzy sejdem a zalupeme všichni
- Středa 26. května 2010 v 0:14® BlueShark
-
1Mara: No jo nó, nevypadá, ty také vypadáš na 50 a prý Ti je méně
- Úterý 25. května 2010 ve 21:25® monaster
-
blushark: Jendo krásná práce, gratulačka
- Úterý 25. května 2010 ve 21:22® monaster
-
dneska jeden pstruhovej potok, dost vody, zapomanutá krabička s mouchama!!! kurňa. zítra se pro ní stavím. pak střížák ale fučel vítr.
- Úterý 25. května 2010 ve 21:20® Piranha
-
BlueShark> tata rikal ze jich vytahli vic, resp. bracha.Ze prej neco pochytal.
- Úterý 25. května 2010 ve 20:36® hroch71
-
BlueShark> jedním slovem pašák
- Úterý 25. května 2010 v 19:24® Limonádový Joe
-
BlueShark> Gratulka
- Úterý 25. května 2010 v 18:55® vladah
-
Piranha> tak ono to je jedno hele hlavně že všichni rozuměj a domluvíš se
- Úterý 25. května 2010 v 18:51® Piranha
-
vladah> ja vim jak se to pise, to je umyslne psany jako slova vono, nebo to je vo nicem a tak.
- Úterý 25. května 2010 v 18:46® vladah
-
Piranha> tak to neni moc dobré přirovnání ale hlavně ne do vohně ale do ohně
- Úterý 25. května 2010 v 18:41® Piranha
-
1Mara> ale ale, dal bych ruku do vohne, pade ma.I kdyz je to nekdy holka s menzesem, nelhal by o míře.