Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 27. března 2009 ve 12:41® VODA
-
jo zitra pry je vylov na Dubaku tak se domluvime tam jestli jdeš?
- Pátek 27. března 2009 ve 12:37® VODA
-
Čus tak Lucio dej vedet teda v kolik a jestli pojedes ty tak v kolik vydiš navrat ja musim byt do 5 vecer doma v nedeli jdu na rodinou oslavu tak mi napis.J
- Pátek 27. března 2009 ve 12:29® olda
-
Piranha :Nzkoušel jsi na plavanou soutok ?
- Pátek 27. března 2009 v 8:10® cormoran
-
Luciošpérkoš: Ty voe, ty jsi se vším moc rychle hotovej, říkal jsem, že se ještě domluvíme, možná budu muset navštívit v neděli zaměstnání:(
- Pátek 27. března 2009 v 7:10® Piranha
-
Lucio v 8? D:D:D:D tak to budete mit hoooodne mizernej flek, nebo si nestednete.Ja tam byl v 6 a uz tam smrdeli lidi.
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:55® lucioperce69
-
Servus chcíplolapky. Nedostanu se ted tak často na net tak jen vždycky na skok přečtu co je novýho a co se plánuje. Já jedu v neděli s cormoranem na labe asi na okna tak kdo bude chtít se stavit budeme tam tak od 8 to se ete musime domluvit možná pojede i Voda a komenik čabas PS: foksík se to nějak dlouho neukázal ten určo našel nějaký velký hejno okounů a nebo možná taky lejno
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:01® Flid
-
1Mara> Pěkný
- Čtvrtek 26. března 2009 v 18:48® 1Mara
-
Bavěj se dva medvědi v lese, že už je sex s medvědicema nebaví, tak to zkusej spolu v křoví. Za chvíli jeden zařve: „Ty vole, viděl nás zajíc! Ta svině to všude vykecá, musíme ho zabít.“ Začnou ho honit po lese a zajíc skočí do rybníka, medvědi začnou šátrat po dně a vytáhnou rybu. „Rybo, neviděla jsi zajíce?“ „Neviděla, vy dva buzeranti.“
- Čtvrtek 26. března 2009 v 18:37® 1Mara
-
Nazdár Olouši je to tady jako mrtvý Homolka
. Kde je Lojza rybka ?, Monaster,Prášek ,Foksík, Cormoš , Lucio,Flid, Filip00,Oliheň, tak kuva co je sváma jste líní psát bo có ? Už nám to pomalu začíná a vy se flákáte
).Tak jedna z Pirnovo mládí
.
- Čtvrtek 26. března 2009 v 18:13® olda
-
Mara1:to tady trošku oživ je to mrtvý nemám co číst Děčín mrtvej co se děje
- Čtvrtek 26. března 2009 v 18:11® olda
-
BlueShark :SZ
- Čtvrtek 26. března 2009 v 16:08® BlueShark
-
olda: nevím jestli již fungují osobky, ale poslal jsem Ti zprávu. Jinak mi dej maila nebo mobil, můžu zavolat nebo napsat. Jistě chápeš proč…
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 14:01® Piranha
-
Oldo musis jit na okna, na plaz kasli je to o how… Ja mam ted jinej flicek kde se da krasne zalapat a alsi chci zkusit.Koukal jsem a malinko voda vylezla zase, ciz je dobre.Jeste pred nedavnem byl castecne odkryt breh u soutoku a dneska je to zase komplet pod vodou. O vikendi mam v planu bud piskovnu, labe, nebo jsem uvazoval o nechrankach.
- Čtvrtek 26. března 2009 v 11:53® olda
-
BlueShark :Kde jsi chytal na Labi nebo na stojáku já bych chtěl o veekendu taky něco polapat.Na Labi jsem byl už dvakrát ani šupina.
- Čtvrtek 26. března 2009 v 11:19® BlueShark
-
Vše mobilem foceno…
- Čtvrtek 26. března 2009 v 11:18® BlueShark
-
Jinak včera rybačka. 6 cejnů a 1 parádní karas. Moc potěšili. Když vykouklo sluníčko, brali po náhozu. Jeden byl nějakej ožranej, asi od Piranhi. Cejni od 43 – 48cm, karásek 41.5, Kamil bohužel nula, ale pak se mu podařilo jinde přemluvit nádhernýho Cejna Malýho ale velkýho
- Čtvrtek 26. března 2009 v 11:16® BlueShark
-
Simi: dělám v O2, ale pro zákazníky všechno zadarmo bohužel
Napiš mi na ICQ.
- Čtvrtek 26. března 2009 v 8:33® filip111
-
to nebude rychlostí připojení co má kdo doma. Já mám 20Mb/s a občas to načítá dlouho. Je to podle mě tím, že se něčím zaneprázdňuje server chytej.
- Čtvrtek 26. března 2009 v 7:57® Piranha
-
šimi rekni BlueSharkovi a on ti domluvi u nich na o2 poradny pripojeni.Sice za dvojku mesicne ale sosat budes jako nautila a nacitani resit nebudes.
- Středa 25. března 2009 ve 21:52® 1Mara
-
šimi v všeobecné diskuzi máš celou odpověd
- Středa 25. března 2009 ve 21:39® simi
-
zdravim mam dotaz hrozne pomalu se mi nacitaji stranky nevite proc nebo vam take diky za odpoved šimi
- Středa 25. března 2009 v 15:56® Zdena70
-
Sory omlouvám se ale zbláznil se mi počítač tak to prosím omluvte ju
- Středa 25. března 2009 v 15:55® Zdena70
-
Ahoj zdravým chci se zeptat pláž na laby to jsou písky jestli jo tak tam to známe v létě jsme tam jezdili na cejny a jestli to o vykendu dovolí počas tak vyrazíme tam pak písnu co jsme chytili jestli rýmu nebo rybu zdena
-
Ahoj zdravým chci se zeptat pláž na laby to jsou písky jestli jo tak tam to známe v létě jsme tam jezdili na cejny a jestli to o vykendu dovolí počas tak vyrazíme tam pak písnu co jsme chytili jestli rýmu nebo rybu zdena
-
Ahoj zdrávyn chci se zeptat pláž na laby myslíte pískytak tam to známe v létě jsme tam jezdily na cejny .Ale jestli to počas dovolí tak tam chceme razit v neděli se podívat pak písnu co jsme chytily jestli rýmu nebo rybu a eště něco prosím prozradí mi někdo na co jdou jakou návnadu mám si připravyt moc dík zdena
-
-
-
-
-