Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 18. května 2010 ve 13:52® Limonádový Joe
Limonádový Joe

1Mara> Kdyby to k zapadlým rybníkům netáhlo tolik feťáků a dalších pochybných existencí, bylo by to určitě fajn. Neboj kámo, mám ještě dva rybníky v záloze. Nemáš zač děkovat, příště třeba vytáhnete vy mě. Každopádně určitou dominantu („vánočního stromku“) ten revír má, nemám pravdu? :-D

Úterý 18. května 2010 ve 13:40® 1Mara
1Mara

Limonádový Joe> Já mám třicítku :-D , ale mě se tam moc nelíbý , není ten rybník můj typ :-(( , ale neva , snad jich tam máš více , aby na tebe taky něco zbylo :-P :-)) ), ale díky za pozvání :-)

Tento příspěvek byl editován 18.5.2010 13:41:26 uživatelem 1Mara.
Úterý 18. května 2010 ve 13:38® Limonádový Joe
Limonádový Joe

1Mara> Fešáček a je jich tam víc! Nebojte se humpoláckýho náčiní. Já tam chodím s 28kou vlascem :-)

Úterý 18. května 2010 ve 13:19® 1Mara
1Mara

VODA> No Cormoš se vyjádřil jasně i za mně , já jen dodám že tohle se fakt nedělá a mě si stím hodně zklamal . A dle toho co jsem tam byl se kouknout tak už nejsou ani vidět , takže věřím tomu že buď jste je pustilůi jinam , ale né zpátky tam kde ste je tak přeborně našli , a chytli ..... Už se ktomu nebudu vyjadřovat a doufám že Lucio si konečně bude dávat veliký pozor na to co vám řekne a ukáže !

Tento příspěvek byl editován 18.5.2010 13:20:30 uživatelem 1Mara.
Úterý 18. května 2010 ve 13:17® 1Mara
1Mara

foks01> ¨Ty víš taky howno co bylo ryb na Labku dříve, a nemusel jsi mít žádný forpas a atd. :-)

Úterý 18. května 2010 ve 13:16® 1Mara
1Mara

Limonádový Joe> Snad se Cormoš nenasere , ale povedl se mu krasavec :-) Mám z něj radost .:-)

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img34220.jpg
Úterý 18. května 2010 ve 12:36® Limonádový Joe
Limonádový Joe

cormoran> Hoď sem fotku toho hada. Neměl sem ho podepsanýho? :-)

Úterý 18. května 2010 v 10:13profil byl smazán

Piranha> Mě tam totiž znovu nešli vložit ty fotky.Jinak chodim chytat k nám,zbytečná dálka jezdit někam,když to je stejnak plný rybářů viz. Nebočady atd..

Flek na feeder právě poslední dobou nemám vůbec stálej,naopak to zkoušim na různejch místech useku Labe a to je to pravý.Akorát nemám heavynu a ta mi celkem chybí :-(( .

Mouchy nechávám bejt,až z toho opadne ta trendovost tak se na ní vrhnu.Ted mě dost chytla klasika co chytám furt a musim říct,že podle toho jak se to vyvíjí tak asi nejlepší sezóna zatim:)

Úterý 18. května 2010 v 8:14® cormoran
cormoran

VODA> Nechtěl jsem na to, co jste provedli, reagovat do doby, než se doopravdy dozvím, jak to bylo. Chtěl jsem ti to poslat do osobky, ale když tě tu vidím s bambilionem smajlů, asi si z toho nic neděláš. Za všechno, co vám Péťa řekl, bych se podepsal. Nejste u mě rybáři, ale prasata. Neber to jako urážku, ale jako fakt, některý věci, který vám přijdou nejspíš normální, se prostě nedělaj. Abych to zkrátil, jsem rád, že Péťa poznal, jaký jste a taky mě těší, že se od vás konečně distancoval. Zamyslete se nad tím, možná vám dojde dost souvislostí.

foks01> Nazdar bratře, už jsem myslel, že trénuješ přebalování a ono howno, ty jim dáváš do těla jako za starejch dobrejch časů. Hezký ryby;-)

Úterý 18. května 2010 v 5:15® Piranha
Piranha

mannice> ty pacholku, ale nebyly :-) Lapes na Decine?Nebo jezdis smerem na UL.Uz jsi si nasel nejakej stalej flek na feeder? A co ta tvoje muskarina, chtas?

Pondělí 17. května 2010 ve 21:02profil byl smazán

Piranha> diť tam fotky sou ..nevidíš je?:)

Pondělí 17. května 2010 ve 20:58® Piranha
Piranha

Mannice>koukam ze jsi zase plavčil.To je samy 45 a 47 ale fotecka zadna, jen aby to zase nebyla plotice jako minule :-)) :-P

Pondělí 17. května 2010 v 19:39® Piranha
Piranha

BlueShark> ty taky umis nekdy Hebrejsky vole :-))

Pondělí 17. května 2010 v 19:35® VODA
VODA

1Mara> Neboj mara jeste tam nejaky zustali ?:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Tento příspěvek byl editován 17.5.2010 19:35:19 uživatelem VODA.
Pondělí 17. května 2010 v 19:19® BlueShark
BlueShark

foks01: Foksíno, krasavice :-) Mátovi neříkali, že to ne LAbi nebere, to říkal on, já tvrdím to co ty :-) Jinak kdyžtak do SZ mi písni, jestli bude chvilka, co ta Bílina, jestli pamatuješ kolik bylo vody tehdá na tom místě.

Kdybych nebyl jen na jednom místě, určo bych taky zalapal, ale i tak si to zachytám :-) Letos budu hodné hledat :-)

Pondělí 17. května 2010 v 18:07® Piranha
Piranha

1Mara> Mýlíš.Musis vic cist.Tahal jsem kapry na boilies od Buzz Baits bila cokolada, psal jsem o tom tady, ale co, nemam chut se hadat jak maly dite zda jsem byl, ci ne.Byl jsem i sam nekolikrat a s Mrtinem (Cyberbob)a s Monasterem ani jednou a Ohre neni labe vole :-P Jezdim hodne s tatou.

Pondělí 17. května 2010 v 17:49® vladah
vladah

foks01> v pohodě já myslel že jezdíš do Ustí na ryby a ne okolo děčína každej má své tajné místo

Pondělí 17. května 2010 v 17:43® foks01
foks01

vladah-zdráv bud též,jezdím ted kolem Děčína na Labe,detaily si bohužel nechám pro sebe,rybky sem si našel tak jak to může udělat každý,tak mě to neměj za zlé:-)

Pondělí 17. května 2010 v 17:37® vladah
vladah

foks01> bud zdráv kdes byl na rybách na Labi??? já byl včera a spíš sem chytal řezana za řezanem

Pondělí 17. května 2010 v 16:41® foks01
foks01

Mara-hele tvá teorie je pro mě divná,ryb je v Labi jak sraček,řekl bych že ryby dost migrujou,tam kde sem před 2 týdny tahal plotici za ploticí sem tam o ně ted nezakopl a naopak tam bylo ostrejch po koule,co hod to ryba,na dva bych nestíhal,pohrál sem si z délkou návazce ,když byl krátkej nedělo se nic,jak mile sem prodloužil nestačil sem se divit,je to i o něčem jiném než jestli tam ty ryby sou nebo ne.....ale to snad nemusím říkat..chce to holt fištronapivo

Pondělí 17. května 2010 v 16:30® 1Mara
1Mara

foks01> Nó pěkný , ale tam kde si byl ty , tam snad ještě něco je , běž tam jak si chytal loni a zkus nachytat tolik ryb jako loni a předloni , seš nahranej :-)

Pondělí 17. května 2010 v 16:27® foks01
foks01

Mara-že to nebere na Labi ti říkali jo?,vostrý se nedaly ani počítat,cejni,cej­nci,plotice,tlou­šti…tak jim příšte nevěř:-D

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img34182.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img34183.jpg
Pondělí 17. května 2010 v 16:15® Tommy
Tommy

cysy> woe :-))

Pondělí 17. května 2010 v 16:01® 1Mara
1Mara

Piranha> Kdybys chodil přez noc , tak bys to jsem napsal , a to já nikdy u tebe nezaznamenal . Byl jsi jednou loni s Monasem na Ohři pokuď se nemýlím :-P

Tento příspěvek byl editován 17.5.2010 16:03:41 uživatelem 1Mara.
Pondělí 17. května 2010 v 15:14® cysy
cysy

Funghi> nezáleží jaký je počasí když chceš jít na ryby, když se ti tam chce tak běž.:-) a uvidíš jestli se ti to nakonec vyplatilo :-))

Pondělí 17. května 2010 v 15:11® cysy
cysy

Tommy> co jsem ti udělal, že mě chceš trestat? kdybys dělal obouma, tak tam taky nemusíš smrdět každej den. :-))

Pondělí 17. května 2010 v 15:03® Piranha
Piranha

1Mara> za 1. bout byl jiz odeslan, tudis cekam tak asi az teda zitra a za 2. co se tyce Devitky a nocniho lovu.Kamo jak muzes Ty vedet, kolikrat jsem na devitce byl pres noc.Prevazne se starym Piranhou a obcas byl i bracha.Na noc jsem jezdil a jezdim hoooodnekrat. A musim rict ze pokud jsem byl mimo devitku, tak byl klidek.Nikde nikdo.Proč?Protoze byly vsichni nasrany na devitce.Problem a velkej problem byl ten, ze otevreli jen 5km usek mozna ani ne 5 km non stop. Bejt to delsi treba od zdymadel po roudnici, tak by se ty lidi roztahly a nemuselo to bejt takovy. Nicmene, jsem rad ze je devet zasekla. Ja ty 4 hodinky od 00 do 04vydrzim spat :-)) :-))

Pondělí 17. května 2010 ve 14:21® 1Mara
1Mara

Piranha> Hale ty oblbováku už máš ten bout ?

Pondělí 17. května 2010 ve 13:21® Tommy
Tommy

sus1> :-D

Pondělí 17. května 2010 ve 12:52® 1Mara
1Mara

IVO> No co já jsem slišel od lidí , který ten úsek mají na starosti , tak se jim ani nedivým že to znova zatrhli , je fakt že to udělali především kapraři, ale né všichní , ti co znám já, by tohle nikdy ani nedopustili , holt se v každé skupině najde blbec co to chamtivě skurvý všem a je mu to fuk , a teď bude remcat proč tam nemůže opět chytat ? :-(( Debilové hadr. Na Nechrankás se bude moct , ale kde necháš auto ? sic je dobře že tam nemají vstup , ale od vody je to hrozná dálka , a nechávat dnešní době auto na pospás lidem kteří jsou hodně sociálně , nebo feťácky obdarovaní , se fakt nedá :-((