Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 11. května 2010 ve 13:44® Piranha
Piranha

1Mara> Ne!Nenaslo.Ale treba by nebylo marny vyuzit k pomoci UP a ty nemakačky co se valej na prdely nahnat k vode nebo na prace ktery jsou treba.Kazdej je bud necim vyucenej nebo neco umi a na sadkych by se siknul zednik, truhlar tesar.Ne se courat po namesti zbirat vajgly, na to jsou TSM.Chces podporu?Odmakas tejdne 16h na sadkach.Nic potupnyho to neni.Ale na takovouhle vec jsme mi obycejni rybari kratky, to se musi o to zaslouzit nekdo vejs postavenej a musi se taky spolupracovat mestem a tak.

Hele nema cenu to resit, nic nevyresime.Ja se tesim na Belly boat a ted musim jit hakovat na ty netahla :-))

Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 13:45:19 uživatelem Piranha.
Úterý 11. května 2010 ve 13:38® 1Mara
1Mara

Piranha> No a otom mluvím , né abyjste vy skládali se penízkami , ale tlačit na ně, přidat ruku k dílu,a vypomáhat jak jen to jde , a neříkej že by se nenašlo 20 lidí z ´´Ustí co by se začalo takhle starat a pomáhat :-)

Úterý 11. května 2010 ve 13:34® Piranha
Piranha

1Mara> Maro mysli jako dospelej, nemaj penize na zarybneni a kde by sebraly miliony na vybudovani rybochovu.Tady maj dvoje sadky a jedny pstruzi a je to zchatraly jako krava. Ale slo by to, staci mit trochu o to zajem a jednat jednat a jednat, neustupovat a tlacit a pak by se nejakej peniz nekde vydyndal, nebo z dotaci EU.Ale lhostejnost je tu velkej problem.Nemuzes chtit po rybarich aby si sami skjladali penize na nejaky takovy veci.Jsou lidi co jsou za to plceni a maji to jako zamestnani, ti by meli tohle vybehavat a vyjednavat, ne vojebavat :-)

Úterý 11. května 2010 ve 13:18® 1Mara
1Mara

Piranha> Já to myslel ve vaší organizaci , udělat u vás partu kluků kteří by se starali o rybochovné rybníky , a jestli je nemáte tak prosadit to třeba na schůzi aby se zřídili a podobné věci , to že obejdeš jeden rybník s pytlem bordelu nic reálného pro vaše vody neřeší , teda v uvozovkách :-) A už končim mé nekonečné moudra páááč stejně víte houby co jsem tím Labem myslel :-)

Úterý 11. května 2010 ve 13:15® 1Mara
1Mara

Šuli> Ale dělal ostudu a dluhy :-)) )

Úterý 11. května 2010 v 11:59® Šuli

1Mara> Já nikdy nic nedělal a ryby chodim chytat.Jak je to možný?:-|

Úterý 11. května 2010 v 11:42® Piranha
Piranha

1Mara> u vody ne, na vase rybniky nas nevemete je to tajny vsechno, tak povidej ja mam do 13:00 cas :-))

Úterý 11. května 2010 v 11:29® 1Mara
1Mara

Piranha> Nech to být , nevým jak u vás to chodí , ale u nás pro ty vody musíš něco dělat a to třeba né jenom uklidem , ale to je na dlouho a až někdy u vody :-)

Úterý 11. května 2010 v 11:19® Piranha
Piranha

1Mara> za 1. koupil jsem si povolenku cimz jsem prispel do kasy na zarybneni a vse kolem rybarstvi a za 2. odpracoval brigady (uklid brehu, rekultivace porostu) Co vic ma delat 2× zamestnanej clovek od dvou deti. Pokud nyslis tedy tohle tim slovem JINAK. Pokud myslis JINAK to, ze se prodaly, tak co s tim mam delat.Asi se jen modlit aby to koupil nekdo, kdo to zarybni peknyma rybama a ja kdyz budu mit chut jit na stojak si pekne zachytat, tak si koupim denni a chytam.Vim jedno casem bude črs obhospodarovat pouze toky.

Úterý 11. května 2010 v 10:23® 1Mara
1Mara

Šuli> No samozřejmně nesmí se to ztou prací zase přehánět :-D

Úterý 11. května 2010 v 10:22® 1Mara
1Mara

cormoran> Jdu svámi na štičku :-)

Úterý 11. května 2010 v 10:12® BlueShark
BlueShark

cormoran: kosti :-))

Mára: Kluci byli dva a žádní břišní pořízci jako Ty :-(( Tak to řešili policii bohužel a neprali se. Jinak ten kdo je napadl byl šéf stavby dle policie a proto nevypovídali, svědci (dělníci) radši nic neviděli, svezl by se po nich. Ale měli by to vyhrát, dám vědět až je uvidím, jak to dopadlo.

Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 10:14:56 uživatelem BlueShark.
Úterý 11. května 2010 v 10:09® cormoran
cormoran

1Mara> Kec bez kecu, jako kost bez kosti. Hele ty šprýmaři, nikdo ještě pusou moc neodpracoval:-P

A jinak teď vážně, v sobotu lovíme štičku, takže na ten výlet s tebou nemůžu. Jestli ale chceš jet, tak maž, jsem tě omluvil, že budeš pracovat:-))

Mažu do terénu, mějte se děcka fšecka..

Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 10:11:40 uživatelem cormoran.
Úterý 11. května 2010 v 10:06® BlueShark
BlueShark

cormoran: V časáku jsou jiné fotky, tuhle jsem k tomu vygoogleoval a dokonce jich skáče víc tak jsem to přidal :-))

PS: Když protáhnu Miloše, budu KO a bude po rybách, resp pak je hokej tak nevím… teď snídám vajíčka ve slepičce (na hniličko) :-)

Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 10:08:05 uživatelem BlueShark.
Úterý 11. května 2010 v 10:04® Šuli

1Mara> Ty dneska perlíš jak nikdy. Prej budu tam s nima pracovat.:-D :-D :-D

Úterý 11. května 2010 v 9:59® 1Mara
1Mara

cormoran> Péťo taky jsi mohl číst že jsem tam napsal že to jsou keci :-)) ), Moc dobře vým že je to stavba a že tam tudíš nemáš co dělat , ale když už bych tam šel a někdo by mně hodil vercajk do vody , šel bych přez mrtvoli , a trochu bych jim tam zatopil , a neserte nebo tam pojedu a budu tam snima pracovat :-)) )

Úterý 11. května 2010 v 9:58® cormoran
cormoran

BlueShark> Bych šel protáhnout Miloše. Jinak teďka koukám na ty bobiky, konkrétně na tu fotku, je to mazec. Nedávno to dávali na Discovery, chytali je takhle do sítí jak motýli, akorát to nebyly padesátikilový ryby, to se se asi prohnuli:-)) Jednou mi takhle lítal na prutě, je to docala masakr, když ti skáče dvacetikilová ryba na prutě jak delfín:-)

Úterý 11. května 2010 v 9:58® sgt.mooody

1Mara> Ty znalče,určitě víš co už platí na hadíky tak babo rad :-D

Úterý 11. května 2010 v 9:57® 1Mara
1Mara

cysy> Neboj ruce mám zdravý , a nabýt hubu si jen tak nenechám , a už vůbec né od nějakého ukáčka :-)

Úterý 11. května 2010 v 9:57® BlueShark
BlueShark

1Mara: Ty jsi víš kam ty šamšulko :-))

Úterý 11. května 2010 v 9:56® 1Mara
1Mara

Piranha> Co si udělal pro to aby vaše svazovky vypadali jinak ? :-)

Úterý 11. května 2010 v 9:55® 1Mara
1Mara

BlueShark> Rada jdi napivo , ryby na Labku nejsou :-P

Úterý 11. května 2010 v 9:54® sgt.mooody

BlueShark> Tak zajdi nejdřív do posilky a až se protáhneš tak si di odpočinout k vodě ne? :-)) ..V neděli jsme si s kamarádem vyrazili na labe,a braly krásní kapří okolo 50cm a ty pitomí trůmani na žoužly :-D ..Ale úhoř pořád žadnej :-(( ..

Úterý 11. května 2010 v 9:53® Piranha
Piranha

mannice> nenene porad je to ok.az se budou ryby valet po brezich, silnicich a zahradach, poplujou mrtvy v hejnech po hadine tak to bude v prdeli, ja rikam ze se nic zatim nestalo.Nerikam ze by se nic nemelo resit, melo a rychle ale porad ok.

Úterý 11. května 2010 v 9:50® BlueShark
BlueShark

sgt.mooody: Tys tu chyběl, neexistuje :-) Měl jsme jít do posilky dopoledne, ale ryby by měly být na prvním místě a posilku odložit, po nemoci jsem nebyl 14 dní už cvičit. Cormo poraď :-))

Úterý 11. května 2010 v 9:48® sgt.mooody

BlueShark> Nazdár,válej pupek doma a je to ;-D

Úterý 11. května 2010 v 9:45® BlueShark
BlueShark

Hezky hoši, Piranha začal myslet a je to tu i o rybách :-) Počkejte až sem najedou Ti tolsťáci :-))

Jinak mam dilema, teď jsem vstal, venku mlha, dle srážek mi mělo být pěkně, tak jestli feeder nebo plavku zas. Odpolko bych možná stihl i hokej, den volna je tu dnes zase :-) Poraďte.

Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 09:46:01 uživatelem BlueShark.
Úterý 11. května 2010 v 9:32profil byl smazán

Můj názor je,udělat třeba nějaký prezentačky pro rybáře.Ukázat nějakou studii a dát podnět,že k tý vodě se nemůžem chovat jak k bezednýmu měšci.. K tomu nějakej omezenej počet kůsu na určitej druh ryb a čágo.Ono když si ten rybář chce udělat salátek nebo karbanátky,tak si třeba taky může dojít na vodu kde je přemnožená náká ryba př. perlín a nachytat si třeba plnej vezírek.A co si budem povídat trůmen kulinářsky je taky podle mě někde jinde než naše ryby.Takže já se spíš ptám proč to nejde takhle.. hele mažu do práce mějte se

Úterý 11. května 2010 v 9:31® cormoran
cormoran

mannice> Takhle je to se vším, jaký si to uděláš (myšleno obrazně), takový to máš. Dost toho tkví v lidech a jejich přístupu, ale tím bych zmiňovanýho kormorána neřadil na druhý místo, ty taky napáchaj obrovský škody..

cysy> Měj se!

Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 09:31:45 uživatelem cormoran.
Úterý 11. května 2010 v 9:29® cysy
cysy

cormoran> ok, mizím, tak pa :-)