Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 11. května 2010 v 9:27profil byl smazán

Piranha> S těma kormorána ses podle mě asi upsal.Oni stače jednoduchý počty a zjistíš,že opak je pravdou.Ano v Labisou pořád ryby,protože jak říkáš je to uživná voda,ale to co tam dokáže dělat kormorán přenejmenšim ohrožuje mnoství ryb,né-li devastuje!

Úterý 11. května 2010 v 9:23profil byl smazán

cormoran> ono,kdyby bylo podstatně míň masařek u nás.Tak si myslim,že místo „hladovejch násaďáků“ by to u nás mohlo vypadat třeba taky uplně jinak.. Jenomže pořád je jenom hrstka rybářů který to chápu a většina z ních futruje co se dá.

Úterý 11. května 2010 v 9:23® Piranha
Piranha

Budme radi ze mame to labe takovy jaky je.Zadna vetsi otrava tu v uvozovkach temer nehrozi.Chemicka ma myslim cisticku nebo snad nejaky odklaovani aby to tam nesraly takovy a kdyz se neco ufoukne ze Spolany tak v UL je to naredeny tak, ze to ryba skoro nepozna. Ale radeji klepu na stul.Ryby tu jsou veliky trofejni a hejna jen je chce umet na ty rece chytat a najit.Muzeme tu chytat vsechno a všemi zpusoby mimo dirky tak ze i muskari si prijdou na sve.Je tu zdroj ryb takovej ze nakrmi zmrdy kormorany a masare a porad tam je dost.Ja bych na Labi kormorany nevidel tak cerne, ale pokud jich bude rok co rok stejny množství.Kazdy rok tam ti kormorani jsou a kazdej rok si zachytam paradne.Je to uzivna voda a ryby se tam i dobre prirozene mnozi a je tam potrava jak pro bílozravy tak masožravy.

Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 09:24:28 uživatelem Piranha.
Úterý 11. května 2010 v 9:18® cormoran
cormoran

cysy> Něco na tom bude, je to stejnej příklad, jako u Ústečáků. Nejspíš se znaží a dávají víc prostoru a prostředků na frekventovanější a významnější vody, než nějaký krcálky. Do hospodaření Vaší, nebo ústecký MO nevidíme, takže je nemůžeme soudit. Já osobně jsem s prací a snahou naší MO spokojenej, a to fakt:-)

Edit: Tak ať to kouše. A nezapomeň deštník.-)

mannice> To já taky, jen jsem si trochu štournul do Máry a jeho vize do budoucna.-) I když kdo ví, o tom se dá jenom polemizovat..

Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 09:20:14 uživatelem cormoran.
Úterý 11. května 2010 v 9:17® cysy
cysy

cormoran> Já vím, ale mě stačí k radosti málo ale co chudák Mára? ten to nerozdýchá :-)) tak jsem po snídani a jdu si sednout na jednu louži tady u nás. spravit si chut po včerejšku. nechám párkrát ohnout feedr, když měl včera volno :-))

Úterý 11. května 2010 v 9:14profil byl smazán

cormoran> já pevně doufám,že Labe tak nějak dokáže udržet ty svoje stavy.

Úterý 11. května 2010 v 9:13® cysy
cysy

cormoran> u nás je taky dost rybníků, ale na druhou stranu, kdyby je někdo koupil, byli by asi na tom lépe. Mám pocit jako by naše MO neměla vůbec snahu se o některé starat. Upřednostnují jen pár těch větších, jako pila tráva. Ale jinak s tebou souhlasím že jednání MUS je na ho.no.

Úterý 11. května 2010 v 9:08® cormoran
cormoran

cysy> No jo, Labe je bez ryb, ale tos asi už četl, takže to nemohlo dopadnout líp:-)) A prej bude hůř..

Úterý 11. května 2010 v 9:07® cormoran
cormoran

Piranha> Já ten prodej nikomu nemám za zlý, je (byl) to jejich majetek, tak si s ním mohou dělat, co chtěj. Akorát se mi nezdá úplně košér, že když s nima jako organizace máš nájemní smlouvu, tak tě najednou vykopnou bez jakýhokoliv ohlášení a všechno se dozvíš od novýho majitele. To pak nevíš, co mu do telefonu říct, když čumíš sám, jak puk. Kdyby MUSka aspoň zvedla telefon a řekla, že nám ukončujou smlouvu a že se rybník bude prodávat a přednostně ho nabídla třeba naší MO, když to tam tolik let fungovalo a bylo u tý vody aspoň čisto apod. Bylo by to asi příjemnější a férovějšíjednání. Pro nás jako neziskovou organizaci by byla jakákoliv cena asi pálka, takže bychom ten rybník stejně nekoupili, máme tu hospodářsky významnější, který už buď vlastníme, nebo se pokoušíme si je nějakým způsobem „pojistit“.

Jinak to teda není první, ale určitě ani poslední. Přišli jsme už buď úplně, nebo částečně asi o pět rybníků, ale pořád jich je celkem dost, to je pravda.

Ten příklad nebyl zrovna adekvátní k mnou popsaný situaci, ale to není podstatný, asi vím, cos tím chtěl sdělit.-)

Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 09:13:02 uživatelem cormoran.
Úterý 11. května 2010 v 9:05® cysy
cysy

1Mara> Kdyby ti ruce fungovali tak jako pusa, tak bych jel taky. :-))

Úterý 11. května 2010 v 8:58® cysy
cysy

cormoran> Díky za zprávičku, takhle by to mělo být. Koukám že se tu Mára včera zase rozjel. On ho ten výlet na Labe včera pěkně našlápnul. Musí si uvědomit, že není každý ( den, týden, měsíc, rok )posvícení :-))

Úterý 11. května 2010 v 8:41® Piranha
Piranha

cormoran> A bud rad ze je to jen jeden rybnik, co se tyce poctu tak duchcov si nas muze strcit do kapsy, mate tam tolik rybniku ze to skoro ani neprojdete za rok :-) Co mame rikat mi z MO Usti.Je tu hovno, 3 rybniky jsou soukromy 2 plny americanu a jeden z nich uz bez ryb total, dalsi je tak zarostlej ze tam muzes chytat pomalu jen na splavek s 20cm hloubkou a dalsi je zase hlubokej jako krava a chytatelnej z jedne strany.Zlaty lLbe.Jo, plakal bych, ale kdyby nam chteli rozparcelovat Lebe, to uz by bylo schajze. Vis mne tech rybniku z nasi Mo neni nejak lito, vzdyt svaz na to dlabal, davalo se tam temer hovno, vse se do mesice vybagrovalo Kauflandlidmi a kdyz se nekdo ozval proc se neudela nejake mistni omezeni, tak hned ze by se muselo tohle a tamto a ze to nejde, protoze ti maskové co tam chodili na ty nasazeny jsou funkcionari a hlasujici na schuzich. Ale cas je neuprostnej lidi strnou a umiraj a je to jen o case kdy se to vedeni pomalu vymeni.

Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 08:42:57 uživatelem Piranha.
Úterý 11. května 2010 v 8:35® Piranha
Piranha

cormoran> PRIKLAD:kdyby ti rodice rekli ze maji rybnik a ze jim ho stat vratil bla, bla, bla a ten rybnik byl plnej ryb s krasnym pozemke kolem nej na dum, nebo chatky a oni by rekli ze to prodaj pokud to nebudes chtit, tak by jsi taky natahoval rucicky kamo.A nerikej ne.Casem by jsi mel treba zenu, deti a chtel stavet a jako rybar co ma rybnicek a moznost u nej mit i dum by jsi tam taky nechtel nikoho videt a mit to soukromy. Nebo treba aspon pronajimat ho za ucelem sportovniho rybolvu. Kamo probud se, uz je 20 let odzvonino tem zlatym casum jako ze vsichni museli povinne pracovat a stat ti pujcil na byt bez uroku.Dnes vladnou svetu a lidem penice a nejaky gesta uz davnou nejsou.

Úterý 11. května 2010 v 8:15® cormoran
cormoran

1Mara> Jestli je tam zákaz vstupu z důvodu stavby, nemáš tam co dělat. Nějaký ohánění výkonem rybářskýho práva je zcestný. To co psal BS je trochu ujetý a přemrštěný ze strany dělníků, i když neříkám, že nepravdivý. Je to tam samej UK a docela bych tomu i věřil, ti jsou schopní všeho. Na podzim jsem tam ale prolejzal tu zeď pod nima se šoulačkou a byli v pohodě, možná teďka reagovali na příkaz od nadřízenýho..

Jestli to ale ti dva nahlásili, mohly by mít problém obě strany. Ze strany dělníků je to jasný a zwe strany rybářů bych to viděl v tom, že tam prostě neměli co dělat. Navíc tam neměli kde chytat, ze zchodů se nemůže..

Jinak tak trochu mimo, i naše MO přišla minulý týden o jednu ze svazovek, na kterých hospodaříme. Jedná se o rybník Pod 1. Májem v Háji u Duchcova. Z ničeho nic se hospodářovi ozval kupce a ptal se ho, jak je možné, že mu na rybníku chytaj rybáři. MUSka to prodala bez jakýhokoliv ohlášení i přesto, že na rybníku již desítky let hospodaříme. Dneska holt prachy vládnou světu, někdo nabídnul slušnej peníz, tak neváhali..Ještě není nic ztraceno, majitel prý zněl rozumně a zatím nás „vykopnout“ nechce, ale už je svým pánem a kdykoliv se mu zlíbí, tak máme po…

Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 08:21:54 uživatelem cormoran.
Úterý 11. května 2010 v 1:13® BlueShark
BlueShark

V krátkých zprávách najdete dost novinek, dal jsem tam i jednu mojí zajímavost, viz:

http://chytej.cz/…tolstolobik/

Úterý 11. května 2010 v 0:45® BlueShark
BlueShark

1Mara: Docela bych i bral kdybys tam jel, jen se tam blbě dostaneš, ale za to máš v sobě tolik síly za to co provedli, že bys alespoň něco předvedl. Jinak ohledně kaprů si pamatuju dobře, když jsem měl oba pruty bez vlasce a když jsem měl nový druhý den, už tam nebyli, je to předloni :-) Co jízda to pink a konec :-)

Úterý 11. května 2010 v 0:03® 1Mara
1Mara

Piranha> Bych použil svůj diktátorský chvat a bys koukal jak by lítali do vody :-D Kurva to jsou blbý keci :-)) )

Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 00:05:15 uživatelem 1Mara.
Úterý 11. května 2010 v 0:02profil byl smazán

1Mara> heh,tak to jo .Chudák ryba to pak musela táhnout s sebou bůh ví jakou dálku.Hele mažu chrnět,tak se tu mějte ;-) dobrou

Úterý 11. května 2010 v 0:02® 1Mara
1Mara

BlueShark> Ale je fakt že jsem tam jak jsem byl řekl tomu jejich stavbyvedoucímu že jsou to prasata a že všechen bordel házejí do vody , ale stejně si z toho howno dělal :-((

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img33977.jpg
Úterý 11. května 2010 v 0:01® Piranha
Piranha

1Mara> by padaly kladiva ty by jsi mi pak musel fáčovat polena od tech ran :-)

Úterý 11. května 2010 v 0:00® Piranha
Piranha

1Mara> nebylo to 220m 0,10ky? :-))

Pondělí 10. května 2010 ve 23:59® 1Mara
1Mara

Piranha> Vemu tě sebou a předhodím tě jim jako snídani :-)) )

Pondělí 10. května 2010 ve 23:59® 1Mara
1Mara

mannice> Nó asi 140m. 18tky :-)

Pondělí 10. května 2010 ve 23:58® Piranha
Piranha

Du spat.Zadna slava tady dneska :-((

Pondělí 10. května 2010 ve 23:56profil byl smazán

1Mara> :-)) )) kolik taky má ta 1000 catana ?Asi 100m ne?

Pondělí 10. května 2010 ve 23:55® Piranha
Piranha

1Mara> jj jed tam a vem VODU, vy dva drvostepove by jste jim asi ukazali.I kdyz verim ze ty by jsi vzal draka a nechal tam Hrbouna samotnyho :-)) ) ty si křivák :-)) Jednou by to zkusili, jeste ze mam tu pidi kamerku a davam si ji tak, aby bylo videt vse.I kdyz dneska ti u soudu paka reknou ze kemerovy snimek neni dukaz. Jinak oni nemaji pravo te vyhazovat, mas narok na vykon rybarskeho prava a pokud je tam nejaky zakaz, tak maji volat mestskou policii a ta te muze max vykazat.

Pondělí 10. května 2010 ve 23:54® 1Mara
1Mara

mannice> No to se mi stalo , je to tak 4–5 let zpátky , za jedno ráno vytočený dvě cívky od catany 1000. Kapři neměli soucit, v devět ráno jsem jel do prodejny pro novej vlasec a už jsem ten den chytl howno :-)

Pondělí 10. května 2010 ve 23:52profil byl smazán

1Mara> v žádnym případě nestála,ikdyb to byla parma..hezky si zajela rybička do proudu a udržovala vzdálenost jen k plavala protiproudu..

Pondělí 10. května 2010 ve 23:51® 1Mara
1Mara

Manažerka> to samé co Shulínek budulínek jasný :-)) )

Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 23:52:06 uživatelem 1Mara.
Pondělí 10. května 2010 ve 23:49® 1Mara
1Mara

A zítra jedu na soutok , bude se rozdávat :-D