Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 10. května 2010 ve 23:48® 1Mara
-
mannice> Gratulace
a kapr bych neřekl že to byl , ten by jel furt , spíš bych se přikláněl k parmě , stojí v proudu a cpe se za šutry
- Pondělí 10. května 2010 ve 23:47® 1Mara
-
BlueShark> Ryby tam nejsou , a když tak hodně málo jasný !
)
- Pondělí 10. května 2010 ve 23:47® 1Mara
-
BlueShark> a stejně chytáš jen těch pár chudáků co tam zůstalo . Tak a mášto
Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 23:52:58 uživatelem 1Mara. - Pondělí 10. května 2010 ve 23:47® 1Mara
-
Šuli> Háááájzle !
)
- Pondělí 10. května 2010 ve 23:18profil byl smazán
-
BlueShark> hmmm,zajímavý tak snad to alespoň dobře dopadne
- Pondělí 10. května 2010 ve 23:02® BlueShark
-
BlueShark: OK, dva kamarádi si tam šli zachytat. Jako vždy. Probíha stavba to víš. Cca 50m odsud byli dělníci a šéfik přiběhl (řval že tam nemaj co dělat), oba dostali do držky, ještě teď maj modrý oči (takže napadeni a jednomu ještě stihl hodit celou nevybalenou výbavu (futrál) do labe). Snažil se druhej prutem ho ještě vytáhnout v točáku, ale než to rozbalil, potopil se a bylo mu konec. Zavolali policii, ten týp prej že ji taky zavolá. Asi jen vyhrožoval. Přijela a vše natočila a vyslechla, pozvala si oba na sluězbnu. Kamarád řekl, že má v batohu SHIMANO děličky atd ač to nebylo pravda, ale to jistě chápeš. Dělníci řekli že nic neviděli že tam nebyli, logicky se báli o práci.
Děs. Snad bude vymáhání OK a kluci na tom vydělaj a ještě napadení. Tak asi tak.
- Pondělí 10. května 2010 ve 22:56profil byl smazán
-
BlueShark> povídej to mě taky zajímá
Díky,ale ten velkej furt mrzí
- Pondělí 10. května 2010 ve 22:53® cormoran
-
BlueShark> Už jsi to nakousnul, tak to vyklop, bez trápení..
- Pondělí 10. května 2010 ve 22:52® BlueShark
-
cormoran: Nechtěj vědět co se tam stalo před týdnem kámošům!!! Nikdy už.
- Pondělí 10. května 2010 ve 22:51® cormoran
-
BlueShark> Zakempi na zdi mezi rubáčema a zkus soutok, tam by se ty mohykáni mohli motat
Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 22:51:54 uživatelem cormoran. - Pondělí 10. května 2010 ve 22:49® BlueShark
-
mannice: Jsi šikula
Ti kapři tady na Labi dělali tyhle tyátry pořád, ke dnu a prrrrrd…
- Pondělí 10. května 2010 ve 22:40profil byl smazán
-
cormoran> díky,toho sem si musel i změřit.Taková rozlučková radost po tom zapackanym boji
- Pondělí 10. května 2010 ve 22:39® cormoran
-
mannice> Hezký, ten skalák je luxusní.-)
- Pondělí 10. května 2010 ve 22:38profil byl smazán
-
Ještě to hodim i sem Vám
Dneska na fishkách v néé moc příjemným počasí,ale zas co doma.Vyrazil jsem na labe s tim že půjdou na náký fleky,kde jsem buď dlouho nebyl a nebo to tam vůbec nezkoušel,s tim že při takovýhle vodě bych moh něco vykouzlit. Tejden néé moc velkýho braní,který sem poznal spíš na rybářích kolem mě(většina říkala že už dva tejdny nic takový domorodci
),sem počítal s tim že budu rád za cokoliv.Pomaličku sem prošel pár fleků a podařilo se pár tloušťů,náký plotice a dost cejnů jak cejni malý tak velký.
No a to k čemu sem se hlavně chtěl dostat,tak sem dneska měl po dlouhý době na prutě moooc pěknou rybu.Zabrala a po záseku automaticky do proudu bez nároku,že bych jí ubrzdil.Když byla v proudě chovala se celkem v klidu.Ať sem chtěl nebo ne,ikdyž feeder pracoval po celý délce a návazec musel držet snad jen zázrakem,tak sem rybu k sobě přitáh tak o 2–3 metry a pak si zase zajela tam kam chtěla..Něco na styl když se vázne,ale trochu se to dá táhnout.Až na to,že vázka po pár metrech nezabere náhle a nevezme se přes brzdu pár metrů navíc.Po asi 5 minutách se mi forpas upálil v půlce,takže bych řek že sem jí ztratil asi o nákej kámen
..Fakt škoda,dost mě to mrzí
Nakonec mě alespoň potěšil cejnek malej o velikosti 42cm,a byl krásně narvanej
- Pondělí 10. května 2010 ve 22:03® cormoran
-
Manažerka> Jojo, něco málo povídal, jak jste to tam prosmáli. Když někdy začne, tak se taky tlemíme víc, než chytáme
- Pondělí 10. května 2010 ve 21:59® BlueShark
-
Manažerka: Souhlas, komik fantastickej, jak se sám zasměje hned jak kulomet, super člověk, jen ta rybařina…
- Pondělí 10. května 2010 ve 21:58® BlueShark
-
cormoran: Klidně bych Marušínkovi u píva pomohl, ale na srazu hodíme řeč
No jinak hezky si řekl pokles úlovků
Tam kde ryby byly te´d nejsou a jsou místa, kde se třeba udělaly lepší podmínky a je jich tam ranec, ale to by mě Mára zbil
Mám ho rád
- Pondělí 10. května 2010 ve 21:54® Manažerka
-
cormoran> Ode mne je zvyklej..... spíš by ho kleplo, kdybych se ho zastala.
Ze mě byl na mrtvici na čarodějnice, takže už mám letos vybráno
a já byla mrtvá z těch jeho fórů, jsem se tlemila celý víkend jak už dlouho ne
- Pondělí 10. května 2010 ve 21:50® cormoran
-
BS> Svůj názor jsem řekl, ryby v Labi jsou, byly a budou. Když to tak vezmu, jezdím tam 5–6 let a mírnej „pokles“ úlovků (zdůrazňuji úlovků) některých druhů pociťuju i já – rybářský mládě. Nevím jestli je pokles to správný slovo, ale prostě některý místa v určitou dobu už nejsou to, co bejvala.. Nikdo nedokáže říct, jak to bude třeba za dvacet let. Je jasný že ten, kdo má srovnání s předchozími lety, který byly na úlovky bohatější, tak ve výhledu do budoucna bude asi skeptičtější než ten, kdo tam chytá stejně dlouho jako třeba já, nebo ty. Oba máte svým způsobem pravdu.
Šuli> Tomu říkám podpásovka
Manažerka> Ještě Ty do něho rejpej, chudák se asi tak rozčílil, že musel na pívo, nebo dvě
- Pondělí 10. května 2010 ve 21:37® Manažerka
-
1Mara> Tebe jednou z toho dohadování klepne „pepka“ a s kým se pak budu dohadovat jááááááááááááááááá
Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 21:38:38 uživatelem Manažerka. - Pondělí 10. května 2010 v 19:46® Šuli
-
1Mara> Uznej že ti to na řece nejde.Jak neudržíš angličáka na místě tak jsi v prdeli
- Pondělí 10. května 2010 v 19:45® BlueShark
-
1Mara. Mařeno, jestli Ti to vadí tak se na to vyser, já neříkal, že to tak nebylo, ale bere to dobře
Já nejsem nespokojen. Foksíno mi také říkal, že v Děčíně je ryb jak… Prostě ryby jsou a budou (alespoň doufám), ale tohle je néco jako říkat, že dřív stál rohlík 10 haléřů, jiná doma a jinak se k tomu musíme stavět. Ryby jsou
A že si vodu ničíme to souhlasím, ale stojím si za tím co jsem psal
- Pondělí 10. května 2010 v 19:33® 1Mara
-
BlueShark> Ale já se bavým o rybách a né rybě , ty tady vyjmenuješ ryby které jsi chytil za skoro celí rok , tyhle ryby se na Labi chytali denně a to v neskutečných množství , tak to už sakra pochop že jsme si mi všichní a tou dobou a zákonami tu vodu zničili a né ochránili ! Prostě dřív by jsi skoro na dva pruty nestíhal chytat , dnes tam sedíš Vladach celej pitomej den a máš jednoho ušmrdlanýho násaďáka , Končim , ještě že mi zbyli vzpomínky
- Pondělí 10. května 2010 v 19:32® BlueShark
-
vladah: Počkej až s tím prutem budeš bořít mýty a vyhrávat turnaje
- Pondělí 10. května 2010 v 19:22® vladah
-
1Mara> nojo tak to je vše o náhodě jako všude jinde. A mohu říci že sem spokojen stím feedrem co si viděl sem snim včera vytáhnul kapříka jako nic
- Pondělí 10. května 2010 v 19:20® BlueShark
-
1Mara: Loni labe lín 47 stačí?
Jinak já se nebavím o tlouštích, já se bavím o ostrých, cejnech, parmách, podoustvích a dravcích. Říkám nevím jak to bylo dřív, ale ostrou jsem narozdíl od minulých let chytil na labi letos už 3×, wow, parmy jdou jen v jistých dnech a také loni paráda, cíleně jsem na né nešel ještě a možná by to chtělo zkusit, ledacos jsem se naučil a zjistil, že najednou chytím víc ryb a i jiné než dřív, nech to do konce roku, pak uvidíme, vŠe si píšu letos, všechny prkotiny, uvidíme
Já nejsem nespokojen
- Pondělí 10. května 2010 v 19:11® 1Mara
-
BlueShark> Stále se bavýš jen o tloušť,jesen,plotice. Co Parma , kdý jsi naposled chytl ? co velkej okoun okolo 30–35cm. ,lín 40cm, To byly ryby které si chytal v proudě od rána do večera , a nemusel si mít drahý prut a slabý vlasec , prostě plácáš kraviny , na Laby ryb ubylo oproti osumdesátejm letům o 80% a jestli mi chceš říct že před třemi roky to bylo s rybami stejný jako je to teď , tak jsi u mě výš co ? …
Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 19:13:05 uživatelem 1Mara.A vůbe konec debaty , by tě trefilo kdyby jsi v osumdesátce šel chytat na dva federy , ani by jsi nestačil dávat nástrahu
- Pondělí 10. května 2010 v 19:00® BlueShark
-
1Mara: Jasný, já jsem jen rád, alespoň to masáky odradí a zruší papíry, já jakožto tvor nové doby a vnímavý a učenlivý jsem se trochu naučil už a nejsem nespokojený, nevím jak to bylo dřív, nemůžu srovnávat a to je pro mě motor. Ryby si zachytám kdyby ne, už jsem to zabalil
Podle mě i cormorán mi dá krom plenění ryb zapravdu
Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 19:13:08 uživatelem BlueShark. - Pondělí 10. května 2010 v 18:59® vladah
-
1Mara> tak je pravda ale je pravda že já sem zase na rybníkách nikdy nic nechytnul ale na labi ano jelikož sem už navyklej chytat tady a vím jak to tu chodí
- Pondělí 10. května 2010 v 18:58® BlueShark
-
1Mara: Jak nestihne? Už je většina první štace vykulená