Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 10. května 2010 v 18:55® 1Mara
1Mara

BlueShark> A nebav se jen o tlouštích , těch dříve jsi nachytal plný pytle a větších než jsou tam teď.Vzal jsi žížalu a v podvečer jsi si šel sednout skoro kamkoliv a nestačil by ses divit kolik ryb se nachytalo a jaký , a né dneska lítal půl km. po Labku a uhonit dva tlouště, jak říkám v osumdesátých letech co já pamatuji to bylo nejlepší :-)

Pondělí 10. května 2010 v 18:51® 1Mara
1Mara

BlueShark> Honzíku to je přesně váš názor mladejch :-P a potěr jsem mněl na mysli loňskej výš , letošní to ještě asi nestihne :-P

Pondělí 10. května 2010 v 18:44® cormoran
cormoran

BlueShark> Musím letět, tak jen ve zkratce..Asi sis právě vysloužil bodlo do kádě:-D

Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 18:44:43 uživatelem cormoran.
Pondělí 10. května 2010 v 18:40® BlueShark
BlueShark

cormoran. Čistota půl zdraví, ale u vody to znamená hodně druhů ryb, ale málo úživnosti, to je hodné související fakt :-)

Pondělí 10. května 2010 v 18:38® BlueShark
BlueShark

1Mara. Potěr je 2 dny venku, sledoval jsem to. Vykulil se většinou o víkendu a kde jsem byl já, ho bylo hóóódně :-)

Pondělí 10. května 2010 v 18:37® BlueShark
BlueShark

cormoran: Ryb bylo víc souhlas, ryby se i učí = souhlas, ale Mára je jelítko = souhlas, páč to tu neumí, si viděl, že já něco málo tahal a vám nic = neumí chytat ryby na Labi, je to rybníkář a teď bez smajlu, ale ať je to v duchu kamarádství tak :-)

Pondělí 10. května 2010 v 18:32® BlueShark
BlueShark

1Mara: Kecy, ryn je tu hafo, ti tloušti jsou vymyšlení, jasný :-) Teď to nebere nikde, před 14 dny jsem nestíhal, čím to? Vysvětlím Máro, chrostíci a hlavně tření cejnů, které zajímá veškerou havěť a rybky si tam jely pro kaviárek, tak je to…

Jo a lína jsem trefil 37 :-D Ty to dáš před objektiv aby měl 60 :-))

Pondělí 10. května 2010 v 18:28® vladah
vladah

cormoran> to máš pravdu ale nakonec se to zlepšilo a je to docela čisté

Pondělí 10. května 2010 v 18:25® cormoran
cormoran

1Mara> No jo, to je pořád tenkrát. Tenkrát bys rybáře spočítal na prstech. Tenkrát jsi upálil třicítku v ruce jak howno. Tenkrát to bylo tak zaje*aný, že ses do tý vody bál sáhnout, natož něco zožrať. Tenkrát to nebylo bambilon všech možnejch krmítkovejch směsí..a tak dáááále:-)

Pondělí 10. května 2010 v 18:20® vladah
vladah

BlueShark> ty hade, to budeš zase u vody co?

Pondělí 10. května 2010 v 18:19® BlueShark
BlueShark

Jsem měl 3 dny volna a dnes jsem v práci. A zjistil jsem, že zítra mám zase volno :-))

Pondělí 10. května 2010 v 18:19® vladah
vladah

1Mara> nojo taky bych chtěl něco takového zažít musí to bejt nádhera takhle tahat jednu za druhou to by bylo tady fotek :-D

Pondělí 10. května 2010 v 18:14® 1Mara
1Mara

cormoran> Vým že si myslíte něco jiného o Laby , ale sami jste se mohli přesvědčit , jak hodně a rychle se Labe změnilo během tří let :-(( a tam kde jste loni chytali to co zbylo , letos máte problémi :-(( a za tři roky si povýme , jak to bude kousat na Labku neboj , jen musejí lidi konečně už otevřít oči , a přstat být nenažraný a nepoctivý :-((

Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 18:15:27 uživatelem 1Mara.
Pondělí 10. května 2010 v 18:12® 1Mara
1Mara

vladah> To si nedovedeš představit , jak to tenkrát bralo , na hod a do 30 sek. hned záběr :-) to byla paráda , ještě teď si vzpomenu jak jsem na soutoku Běla Labe tahal rybu za rybou a taky tam odsuď se jich bralo hodně , parmy , jeseni a skrátka vše :-((

Pondělí 10. května 2010 v 18:09® cormoran
cormoran

1Mara> Nooo, tady to dneska lítá od nuly až k bodu varu, nebo spíš obráceně:-)) Až tak černě bych to neviděl..

Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 18:10:38 uživatelem cormoran.
Pondělí 10. května 2010 v 18:09® 1Mara
1Mara

Oldo kuňa nemá ten tvůj počítač náhodou dlohou nemoc ? :-((

Pondělí 10. května 2010 v 18:09® vladah
vladah

1Mara> tak to sou ale pak blbci já si beru maximálně jednoho kapra domu do roka víc nic pak si budu chtít vzít sumce jestli se nějakej podaří na vláčku

Pondělí 10. května 2010 v 18:06® 1Mara
1Mara

vladah> Už přestali brát domu , už hovno chytaj a jen teď s prázdnejma vezírkami ťukaj o břehy , a jinak dobře jim tak , každej jim to říkal ať to tam nerabují , ale né , vždy jsem slíchával , tady je ryb jako sraček, Labe je plný ryb, Labe se nikdy nemůže vychytat , a teď " teď řvou že kormoráni vše vyžrali , howno, můj názor je že když si donedávna viděl blby co denně nesli domů přecpanej vezírek ryb a to bylo vždy hodně přez 7 kg. néli dvakrát tolik a byly tam denně tak se nemůžou divit že je tam howno. :-(( A fakt mě hodně zarazilo že ani potěr tam není zkrátka úplně je to v řiti ale to každý uzná až bude pozdě , a můj názor je že Labe jako takový je už z 80% vyžraný a z toho se nezpamatuje :-( (

Pondělí 10. května 2010 v 17:58® vladah
vladah

1Mara> no asi máš pravdu to co nesežerou kormoráni tak sežerou sumci a rybáři taky berou docela dost domu

Pondělí 10. května 2010 v 17:56® 1Mara
1Mara

vladah> :-D kam to mládí spěje :-D prý bude líp :-D :-D :-D . Chlapče ty krásné doby kdy ryb v řekách bylo jako smetí jsou nenávratně pryč :-(( a bude hůůůůř na to vem jed , je treba sa odjebať na jinů planetu :-D

Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 17:57:56 uživatelem 1Mara.
Pondělí 10. května 2010 v 17:55® vladah
vladah

cormoran> no to nemůžeme vědět ale však jestli bude tolik kormoránů furt tak to budu v p…i to tu opravdu nebude nic

Pondělí 10. května 2010 v 17:53® cormoran
cormoran

vladah> Neříkám že ne, ale..

Dle čeho soudíš, že bude líp? Jak se říká, svět se v prdel obrací, lepší už to nebude..

Pondělí 10. května 2010 v 17:51® vladah
vladah

cormoran> to máš pravdu věřím mu ale i tetkon se dá zažít na pláži pár dní pěkných kdy berou jako o závod a mi sme mladý kluci ono se to snat změní v budoucnu k lepšímu

1Mara> tak ale minulost je minulost uvidíš že v budoucnu to bude lepší

Pondělí 10. května 2010 v 17:49® 1Mara
1Mara

vladah> Když jsi byl ještě v peřince , na Labku na pláži jsem neměl problém na jednu udici nachytat mraky krásných velkých ryb , a bylo fuk jesti bylo jaro,zima,déšt , sucho , teď tam je jen pár cejnků kapříků,tlouštů a atd. příští rok tam už bude uplný howno .

Pondělí 10. května 2010 v 17:48® cormoran
cormoran

vladah> Ale Vládíku, diktátor mluví o letech minulých, který si my dva můžem pamatovat pouze matně, spíš vůbec.-)

Pondělí 10. května 2010 v 17:42® vladah
vladah

1Mara> je zajímaví že já sem si včera na páži krásně zachytal nemělo to chybu buh ví kde si byl :-D

Pondělí 10. května 2010 v 17:41® 1Mara
1Mara

vladah> A odkaď si myslíš že jedu ? V Labi je howno , vše jste sežrali a zbytek kormoráni :-(( . Tam kde před deseti a více lety sem chytal na jednu udici a nestíhal , a mohl si vybýrat jaký druh budu chytat , tak tam už není ani potěr , ani ty přiblblý malí boleni :-(( .

Pondělí 10. května 2010 v 17:39® vladah
vladah

1Mara> a jeje diktátor se nám ozval :-D sem zvědav jestli ty něco chytneš na tom rybníku když tam nic nechytli radši pojed na Labe tady tetkon na pláži berou

Pondělí 10. května 2010 v 17:36® 1Mara
1Mara

mannice> Línek měl okolo 37cm. ale byl nažranej pulcema k prasknutí :-) . Jinak k tvým závodům , máš se napřed poradit než jedeš na neznámou vodu . Jestli bude v týdnu hezky tak tam zajedu a pošlu ti fota jak se tam chytá :-)) )

Pondělí 10. května 2010 v 17:34® 1Mara
1Mara

cormoran> Už je mrtvej !!! :-)) )