Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 10. května 2010 v 18:55® 1Mara
-
BlueShark> A nebav se jen o tlouštích , těch dříve jsi nachytal plný pytle a větších než jsou tam teď.Vzal jsi žížalu a v podvečer jsi si šel sednout skoro kamkoliv a nestačil by ses divit kolik ryb se nachytalo a jaký , a né dneska lítal půl km. po Labku a uhonit dva tlouště, jak říkám v osumdesátých letech co já pamatuji to bylo nejlepší
- Pondělí 10. května 2010 v 18:51® 1Mara
-
BlueShark> Honzíku to je přesně váš názor mladejch
a potěr jsem mněl na mysli loňskej výš , letošní to ještě asi nestihne
- Pondělí 10. května 2010 v 18:44® cormoran
-
BlueShark> Musím letět, tak jen ve zkratce..Asi sis právě vysloužil bodlo do kádě
Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 18:44:43 uživatelem cormoran. - Pondělí 10. května 2010 v 18:40® BlueShark
-
cormoran. Čistota půl zdraví, ale u vody to znamená hodně druhů ryb, ale málo úživnosti, to je hodné související fakt
- Pondělí 10. května 2010 v 18:38® BlueShark
-
1Mara. Potěr je 2 dny venku, sledoval jsem to. Vykulil se většinou o víkendu a kde jsem byl já, ho bylo hóóódně
- Pondělí 10. května 2010 v 18:37® BlueShark
-
cormoran: Ryb bylo víc souhlas, ryby se i učí = souhlas, ale Mára je jelítko = souhlas, páč to tu neumí, si viděl, že já něco málo tahal a vám nic = neumí chytat ryby na Labi, je to rybníkář a teď bez smajlu, ale ať je to v duchu kamarádství tak
- Pondělí 10. května 2010 v 18:32® BlueShark
-
1Mara: Kecy, ryn je tu hafo, ti tloušti jsou vymyšlení, jasný
Teď to nebere nikde, před 14 dny jsem nestíhal, čím to? Vysvětlím Máro, chrostíci a hlavně tření cejnů, které zajímá veškerou havěť a rybky si tam jely pro kaviárek, tak je to…
Jo a lína jsem trefil 37
Ty to dáš před objektiv aby měl 60
- Pondělí 10. května 2010 v 18:28® vladah
-
cormoran> to máš pravdu ale nakonec se to zlepšilo a je to docela čisté
- Pondělí 10. května 2010 v 18:25® cormoran
-
1Mara> No jo, to je pořád tenkrát. Tenkrát bys rybáře spočítal na prstech. Tenkrát jsi upálil třicítku v ruce jak howno. Tenkrát to bylo tak zaje*aný, že ses do tý vody bál sáhnout, natož něco zožrať. Tenkrát to nebylo bambilon všech možnejch krmítkovejch směsí..a tak dáááále
- Pondělí 10. května 2010 v 18:20® vladah
-
BlueShark> ty hade, to budeš zase u vody co?
- Pondělí 10. května 2010 v 18:19® BlueShark
-
Jsem měl 3 dny volna a dnes jsem v práci. A zjistil jsem, že zítra mám zase volno
- Pondělí 10. května 2010 v 18:19® vladah
-
1Mara> nojo taky bych chtěl něco takového zažít musí to bejt nádhera takhle tahat jednu za druhou to by bylo tady fotek
- Pondělí 10. května 2010 v 18:14® 1Mara
-
cormoran> Vým že si myslíte něco jiného o Laby , ale sami jste se mohli přesvědčit , jak hodně a rychle se Labe změnilo během tří let
Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 18:15:27 uživatelem 1Mara.a tam kde jste loni chytali to co zbylo , letos máte problémi
a za tři roky si povýme , jak to bude kousat na Labku neboj , jen musejí lidi konečně už otevřít oči , a přstat být nenažraný a nepoctivý
- Pondělí 10. května 2010 v 18:12® 1Mara
-
vladah> To si nedovedeš představit , jak to tenkrát bralo , na hod a do 30 sek. hned záběr
to byla paráda , ještě teď si vzpomenu jak jsem na soutoku Běla Labe tahal rybu za rybou a taky tam odsuď se jich bralo hodně , parmy , jeseni a skrátka vše
- Pondělí 10. května 2010 v 18:09® cormoran
-
1Mara> Nooo, tady to dneska lítá od nuly až k bodu varu, nebo spíš obráceně
Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 18:10:38 uživatelem cormoran.Až tak černě bych to neviděl..
- Pondělí 10. května 2010 v 18:09® 1Mara
-
Oldo kuňa nemá ten tvůj počítač náhodou dlohou nemoc ?
- Pondělí 10. května 2010 v 18:09® vladah
-
1Mara> tak to sou ale pak blbci já si beru maximálně jednoho kapra domu do roka víc nic pak si budu chtít vzít sumce jestli se nějakej podaří na vláčku
- Pondělí 10. května 2010 v 18:06® 1Mara
-
vladah> Už přestali brát domu , už hovno chytaj a jen teď s prázdnejma vezírkami ťukaj o břehy , a jinak dobře jim tak , každej jim to říkal ať to tam nerabují , ale né , vždy jsem slíchával , tady je ryb jako sraček, Labe je plný ryb, Labe se nikdy nemůže vychytat , a teď " teď řvou že kormoráni vše vyžrali , howno, můj názor je že když si donedávna viděl blby co denně nesli domů přecpanej vezírek ryb a to bylo vždy hodně přez 7 kg. néli dvakrát tolik a byly tam denně tak se nemůžou divit že je tam howno.
A fakt mě hodně zarazilo že ani potěr tam není zkrátka úplně je to v řiti ale to každý uzná až bude pozdě , a můj názor je že Labe jako takový je už z 80% vyžraný a z toho se nezpamatuje
(
- Pondělí 10. května 2010 v 17:58® vladah
-
1Mara> no asi máš pravdu to co nesežerou kormoráni tak sežerou sumci a rybáři taky berou docela dost domu
- Pondělí 10. května 2010 v 17:56® 1Mara
-
vladah>
Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 17:57:56 uživatelem 1Mara.kam to mládí spěje
prý bude líp
. Chlapče ty krásné doby kdy ryb v řekách bylo jako smetí jsou nenávratně pryč
a bude hůůůůř na to vem jed , je treba sa odjebať na jinů planetu
- Pondělí 10. května 2010 v 17:55® vladah
-
cormoran> no to nemůžeme vědět ale však jestli bude tolik kormoránů furt tak to budu v p…i to tu opravdu nebude nic
- Pondělí 10. května 2010 v 17:53® cormoran
-
vladah> Neříkám že ne, ale..
Dle čeho soudíš, že bude líp? Jak se říká, svět se v prdel obrací, lepší už to nebude..
- Pondělí 10. května 2010 v 17:51® vladah
-
cormoran> to máš pravdu věřím mu ale i tetkon se dá zažít na pláži pár dní pěkných kdy berou jako o závod a mi sme mladý kluci ono se to snat změní v budoucnu k lepšímu
1Mara> tak ale minulost je minulost uvidíš že v budoucnu to bude lepší
- Pondělí 10. května 2010 v 17:49® 1Mara
-
vladah> Když jsi byl ještě v peřince , na Labku na pláži jsem neměl problém na jednu udici nachytat mraky krásných velkých ryb , a bylo fuk jesti bylo jaro,zima,déšt , sucho , teď tam je jen pár cejnků kapříků,tlouštů a atd. příští rok tam už bude uplný howno .
- Pondělí 10. května 2010 v 17:48® cormoran
-
vladah> Ale Vládíku, diktátor mluví o letech minulých, který si my dva můžem pamatovat pouze matně, spíš vůbec.-)
- Pondělí 10. května 2010 v 17:42® vladah
-
1Mara> je zajímaví že já sem si včera na páži krásně zachytal nemělo to chybu buh ví kde si byl
- Pondělí 10. května 2010 v 17:41® 1Mara
-
vladah> A odkaď si myslíš že jedu ? V Labi je howno , vše jste sežrali a zbytek kormoráni
. Tam kde před deseti a více lety sem chytal na jednu udici a nestíhal , a mohl si vybýrat jaký druh budu chytat , tak tam už není ani potěr , ani ty přiblblý malí boleni
.
- Pondělí 10. května 2010 v 17:39® vladah
-
1Mara> a jeje diktátor se nám ozval
sem zvědav jestli ty něco chytneš na tom rybníku když tam nic nechytli radši pojed na Labe tady tetkon na pláži berou
- Pondělí 10. května 2010 v 17:36® 1Mara
-
mannice> Línek měl okolo 37cm. ale byl nažranej pulcema k prasknutí
. Jinak k tvým závodům , máš se napřed poradit než jedeš na neznámou vodu . Jestli bude v týdnu hezky tak tam zajedu a pošlu ti fota jak se tam chytá
)
- Pondělí 10. května 2010 v 17:34® 1Mara
-
cormoran> Už je mrtvej !!!
)