Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 9. května 2010 v 16:27® Piranha
-
BlueShark>
hesky story.
- Neděle 9. května 2010 v 16:27® BlueShark
-
60ky jsou a určo i větší ale je to náhoda jako… Dřív byli i větší, jeden tvrdí 78cm že chytil, já tomu nevěřím nad soutokem.
- Neděle 9. května 2010 v 16:22® vladah
-
Tommy> kdepak nemám fotku bohužel a počítá se jen letošní sezona tak se musim pokusit chytnout nového vim kam na ně chodit
- Neděle 9. května 2010 v 16:21® BlueShark
-
Piranha: vzhledem k tomu že jsem ho zapřáhl v proudu 60m pode mnou a jel hned k bójce do 1/4 labe tak ano. Raději zdolávám pomalu o tuhle rybu jsem přijít nechtěl! Ještě jela mega loď a využil tahu proudu. Na 0.12 nechci lyžováním přijít o životní rybu. Narovinu mám 60ku ale tenhle byl ještě těžší, dlouho nezapomenu na tu brzdu. Jeden se mi dnes po 4 min urval. Taháš vlasec po šutrech a poškodí se. Navíc nechces běhat až k němu abys to vše neroz…
- Neděle 9. května 2010 v 16:13® Piranha
-
BlueShark> ryby krasavci, ale tech 15 minut ti nesezeru ty kecko.Ja jsem tahal kapra na labi 76, 7,5 kg na 0,18 ctvrt hodinky, a to se zeptej Oldy, on mi ho podebiral
rukama a ty tlouste pade tahas taky ctvrt hodky? Ja na musku pouzivam 0,10 vlasec a tlouste takovy (nechci se chlubit!) jsem tahal taky a bylo to venku do 10min. Ale je to sportovni ryba, krasna, bojovna a co je dulezity pro maso k hovnu pouzitelna, tudis tu jednou muzeme zapasit s gigantama.Tehda jsem na kanalku lapl na goddarda tlouste rovnych 60, nejdriv jsem myslel ze je to peknej bolen, ale pak jsem to vytahl a byl to prasitloust.Ty ryby tam Honzo jsou a jednou je stejne najdes.Driv nebo pozdeji, ale najdes.
- Neděle 9. května 2010 v 16:10® Tommy
-
vladah> Tak to asi vedeš soutěž co vyhlásil Oldík
- Neděle 9. května 2010 v 16:07® vladah
-
Tommy> a včera na plavačku večer byl jeden stříbrnák 38cm
- Neděle 9. května 2010 v 16:03® Piranha
-
Limonádový Joe>asi to opravdu radeji uz nebudem resit.Bylo by to opravdu asi nekonecny.Co rybar to jinej nazor.
- Neděle 9. května 2010 v 16:00® Tommy
-
vladah> Já sem četl,ale i tak je to pěkný
- Neděle 9. května 2010 v 15:59® vladah
-
Tommy> kdepak já byl taky dneska ale nic moc bylo jen jeden kapřík 42cm a pak plotice 35cm
- Neděle 9. května 2010 v 15:57® Tommy
-
vladah> To je závist,co?
- Neděle 9. května 2010 v 15:56® vladah
-
Tommy> buh ví co dal svatému Petrovi že mu poslal takové krasavce
- Neděle 9. května 2010 v 15:52® Tommy
-
vladah> No jo,zase nějaká protekce
- Neděle 9. května 2010 v 15:50® vladah
-
Tommy> tak to se mu to machruje když je měl zaobědnané
- Neděle 9. května 2010 v 15:41® Tommy
-
BlueShark> Móóc hezkýýýý
To se Ti to chytá,viď žraloku
- Neděle 9. května 2010 v 15:33® BlueShark
-
A ještě pár, na konci 51ka
- Neděle 9. května 2010 v 15:32® BlueShark
-
Tak dnes ve znamení plavačky, nádherná rybačka. Na břehu 16kousků (14 tloušťů a 2 jeseni). Nej 51cm, nemám váhu, ale hodně nad 2kg. V ruce jsem ho skoro neudržel, vyžranej parádně. Boj se mnou sváděl cca 15minut v proudu na 0.12ku vlasec. Letos nejkrásnější ryba. Plus další dle fotek, v rukou držím 45cm a na zemi foceni 42 a 43. Dnes velká spokojenost.
- Neděle 9. května 2010 ve 14:35® Limonádový Joe
-
Piranha> Resumé? Nechci tu vypočítávat a spekulovat, jak moc jsou a nejsou zdymadla přínosné a nepřínosné, konkrétně pro kapry. Napsal si, že " musis bejt optimista a verit si.Nevim jak ted ale jak rikam tehda v r. 97–2003 jsem s tim nemel problemy.Podle mne se nic radikalne nezmenilo az na velikosti kapru.Uz jsou z labe ty giganti pryc.Bud to skoncilo v udirne a nebo v soukromackach.Jo za kaprare se po 97 roce povazovalo plno zvlastnich existenci." Tak nevim, budeme se bavit :
- Jsou/nejsou v Labi kapři 18kg +
- Kdo je a není kaprař
- Růstové možnosti kapra konkrétně na Labi
- Plus a mínus zdymadel
- Kdy je kapr dědek
Neumím to všechno spojit ve dvou větách jako ty sorry
- Neděle 9. května 2010 ve 13:59® Piranha
-
Limonádový Joe> hlavne zalezi na tom kde t ryba zije.Jak velka je voda a jak je uzivna.Jaky je to pasmo podnebi a tak.
http://www.rybareni.com/seznam/kapr.htm
Tady je odkaz o veku, vaze a delce kapr.Samozrejme je to jen tabulke ale podle neceho se musela vypocitat, dle nejakeho prumeru.Tudis 15kg kapr nemusi bejt z vetsiny ryba s dosazenym maximem. Kdyby Labe nemelo zdymadla, tak ma Kapr k dispozici delsi usek vody a tim i vetsi moznosti migrace za potravou.
Tento příspěvek byl editován 9.5.2010 14:00:42 uživatelem Piranha. - Neděle 9. května 2010 ve 13:43® Piranha
-
Nebejt zitra pondeli, balim cajk, člun, bivak a pln.varic a mazu pres noc na muj flek na Labi.Ty bourkovky co se honej kolem UL jsou opravdu lakavy.Mozna by v noci prisel za buřiny i HaD
krovisek ve vode je tam dost.
- Neděle 9. května 2010 ve 13:05® vladah
-
tak pánové konečně doma z ryb a dneska perfektní chytačka sem by rád že sem stíhal jeden prut jinak dva solidní ulovky plotice 35cm a kapříka 42cm
- Neděle 9. května 2010 ve 13:02® Limonádový Joe
-
Piranha> Hmm, i kapři přes 18kg se na webu během roku objevují a kapr 20kg už dědeček je. Růstové možnosti kapra kolem 15kg i končí, tedy nad těch 15kg se dostane jen několik vyvolených. Neříkám, že je jednoduché chytit na Labi kapra přes 18kg, ale rozhodně je to reálné a nemyslím si, že by to bylo v roce, nebo po roce 97 jednodušší. Je to pořád stejný, dokonce si myslím, že je to dnes a s dnešním možným vybavením jednodušší.
- Neděle 9. května 2010 ve 12:35® Piranha
-
Limonádový Joe> Tome ty jsi mne spatne pochopil.Me neslo o kapry 10,12,14 kg, ale 18+ Kde jsou ty dvacítky co tam byly.Je pravda ze vek jednou konci a i ryba zemre na stáří, ale 20kg kapr neni dedecek a jeste nekolik let vesele muze zit.Nepmatuji si ze bych nekde videl obrazeky kapru 20+ posledni dobou, jako tehda. Ryb je tam dost, je to uzivna voda, ale holt musek dorust zase, a diky tomu K-70 maji ted sanci.
- Neděle 9. května 2010 ve 12:30® Tommy
-
filip111> Se jim nedivím,když Tě viděli
- Neděle 9. května 2010 ve 12:28® Limonádový Joe
-
filip111>
Já už mám skoro tik z těhle názorů, že Labe je vybrakovaný, že už tam nic není, všechno vymasený. Když sledujete úlovky na tomhle našem webu a třeba u konkurence, tak je tam během jednoho týdne takových 10 ks kaprů přes 10 kg (někdy je to za den), z toho je taková, třetina, polovina z Labe. Pokud uvážím, že na rybářské weby chodí každý, dejme tomu pátý rybář, tak se o budoucnost Labe a jeho současný stav fakt nebojim.
- Neděle 9. května 2010 v 10:21® filip111
-
Limonádový Joe> jojo souhlas 100% jsou v labi ryby jak … včera se nám tam ukázalo pár dost slušnejch kaprů, ale prostě neměli chuť brát.
- Neděle 9. května 2010 v 9:38® Piranha
-
vladah> lihen, uz jsem taky premeslel.Neni to slozity ale nejhorsi je kde to udelat, páč to musi bejt daleko od lidi, jinak te ukamenujou.Smrad z tlejici ryby nekde na zahrade se dokaze za tepla a mirneho vanku sirit tremi bloky jak hovno
- Neděle 9. května 2010 v 9:26® vladah
-
a co lidi nerazí někdo dneska na Labe???
- Neděle 9. května 2010 v 9:21® vladah
-
Piranha> ne to je tím že se mi vylíhli červy a tím že mám celou dobu doma otevřené okno jinak nic hnijícího nemám maximálně hnihu já po včerejší večeři když sem měl chleba se sádlem a s cibulkou
ale ta líhen červu by nebyla špatná bych mohl dávat kolik chci do zakrmení
Tento příspěvek byl editován 9.5.2010 09:22:08 uživatelem vladah. - Neděle 9. května 2010 v 9:18® Piranha
-
vladah> to je vizitka tve domacnosti, kde jsou mouchy jsou i cervy a hnijici potraviny vsude kolem, ony by asi stacily ty tvoje slipy jako lihen cervu. Fuj k tobe bych nesel ani hodit poštu
Tento příspěvek byl editován 9.5.2010 09:19:01 uživatelem Piranha.