Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 19. dubna 2010 v 16:46® olda
olda

1Mara> Tam u vás máte tak blbé ryby,mně tady nejdou ani na červi a tobě žerou smotaný nítě to je hrůza.:-D

Pondělí 19. dubna 2010 v 16:44® olda
olda

vladah> Někde se tam na Labku toulá modrý žralok tak mu napiš SMS,a rybám nandej, a foť ať je důkaz.:-D

Pondělí 19. dubna 2010 v 16:10® monaster
monaster

mara: řeka nebo stoják?

Pondělí 19. dubna 2010 v 15:48® 1Mara
1Mara

foks01> To je zajímavý , já se včéra bavil o prašivce a dnes na ní opět po půl roce koukám :-)) ) Co mamina už je to venku ? :-)

Pondělí 19. dubna 2010 v 15:47® 1Mara
1Mara

Limonádový Joe> :-D jsi mě zase rozštíp :-D

Pondělí 19. dubna 2010 v 15:41® 1Mara
1Mara

Seru na vás na všecky , raději budu chodit na ryby :-P :-)) ) dnes muškařina a lapeno cca. 50ks. :-P

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img33170.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img33171.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img33172.jpg
Pondělí 19. dubna 2010 v 15:08® vladah
vladah

lidi nejde někdo tetkon odpoledne na Labe na feeder???

Pondělí 19. dubna 2010 ve 14:21® foks01
foks01

Luda-no to si myslíš o Márovi pěkné věci,bylo to směřov ané trochu jinam…si pěknej křivák..:-D

cormo-klávesnice stále na svém místě,pouze mě opustila touha se zde vyjadřovat(důvod uvádět nebudu),pozoruji vás potichu ze své židličky,pivo

Pondělí 19. dubna 2010 ve 13:09profil byl smazán

Mějte se tu.Co jsem potřeboval jsem řekl a nebudu vám to tu dál zasírat.""Ty kdo jsi bez viny-kamenem hoď"" Důležité je,že nejste masařky,protože těch je ve svazu dost..Ahoj a všem přeji vše nej v téhle sezóně.

Pondělí 19. dubna 2010 ve 13:08® monaster
monaster

hošani uhádaný :-) chodíte někdo na Ždírnickej potok na pstruhovku co teče kolem hospody v předlicích (lednice) a vlejvá se do Labe? viděl jsem tam milion tloušťů ale nevím. myslím že by tam ryby bejt mohly......

Pondělí 19. dubna 2010 ve 13:02profil byl smazán

Tommy> Jasně je a jestli mi věříš nebo ne je mi jedno.Tebe se tohle netýká.Napsal jsem co jsem potřeboval lidem o které jde.

Pondělí 19. dubna 2010 ve 12:59profil byl smazán

Piranha> Ano vím o tom.Každej má občas úlet:-))

Pondělí 19. dubna 2010 ve 12:58® Tommy
Tommy

P.M.> No,na tože sis právě nasypal popel na hlavu,tak seš voseklej jak lázeňská veverka a seru se do toho z jednoho prostýho důvodu: Urážel si tu každýho nalevo napravo a já tyto lidi beru za přátele a kamarády. A že napíšeš že Ti je to strašně líto,tak po těch extemporech Ti to nevěřím !!!!!!!!! A vůbec,seru se do toho protože je to diskuze.

Pondělí 19. dubna 2010 ve 12:58® Piranha
Piranha

P.M.> ale on uz ma zameteno a celkem dobre, stejne jako ja :-)

Pondělí 19. dubna 2010 ve 12:52profil byl smazán

Limonádový Joe> Jinak nic ve zlym,ale když koukám do historie,tak jsi taky nebyl zrovna oblíben a to i dokonce majitelem serveru9-) Občas si to chce zamést si před vlastním prahem.Tohle neber jako rejpání,ale fakta…Občas má každý nějaký úlet.

Pondělí 19. dubna 2010 ve 12:43profil byl smazán

Tommy> Nevim proč se do toho sereš,když o tobě nepadla ani řeč…

Pondělí 19. dubna 2010 ve 12:41® Tommy
Tommy

no není sladkej? Já bych se z něj posral :-((

Pondělí 19. dubna 2010 ve 12:39profil byl smazán

Limonádový Joe> Jinak je to normální omluva a ne sebemrskačení. Udělal jsem chybu kterou umim přiznat…

Pondělí 19. dubna 2010 ve 12:38profil byl smazán

Limonádový Joe> Bohužel fakta nejsou… Prostě jsem na Všechlapech potkal maníka a z toho to lezlo,že prej kluk s Twingem a pak jsem tu našel fotky a vjel do mne vztek..Jestli chápeš..Že se tam tolstojové podsekávaj cíleně atd,atd. Kdybych měl fakta tak to dotyčnej hodně odsere.Už jsem toho frajera pak nikdy nepotkal,ale to asi proto,že jezdim z 90ti% na řeku a stojáky moc nenavštěvuju…

Pondělí 19. dubna 2010 ve 12:32® Limonádový Joe
Limonádový Joe

P.M.> Budiž ti odpuštěno, ale ještě si na něco důležitýho pozapomněl! Nějak mi v tom tvým chytrým sebemrskačení chybí trocha konkrétnosti. Co třeba jména? Fakta? Už je to docela otřepaný. Přijít, napsat kydy a exkrementy a pak : „jo, posral sem kluci, to moc se omlouvám, budeme kamarádi“, to neberu.

Pondělí 19. dubna 2010 ve 12:28profil byl smazán

Piranha> Já jsem taky palice dubová a na ryby chodim nejradši sám.To co jsem napsal jsem posral a proto ten popel na hlavu.Umim přiznat chybu a sere mě že jsem napadl neviný lidi.Ale to víš,jsem trošku výbušnej,uplně ve všem a někdy z toho je pak takováhle blamáž.:-(( Každopádně jsem rád,že to takhle není… Mě kdyby někdo napadl,že jsem masaj tak ho budu chtít taky vykostit.Byla to velká křivda a nedorozumění…

Tento příspěvek byl editován 19.4.2010 12:31:29 uživatelem .
Pondělí 19. dubna 2010 ve 12:19® Piranha
Piranha

P.M.> proste jsi to posral kamo, kdyby jsi nebyl tak prudkej tak jsi mohl tady bejt v poho a radi by te kluci prijali.Jako chodit sem ti nikdo nezakaze davej prispevky, ale na ty ryby si asi s klukama neskocis pokud nedas hlavu na spalek a nepostavis se tomu osobne.Kdo vi, treba z toho bude jen ustni humbuk a pak klidek a kamaradstvi. Mne osobne jsi nic neudelal, ale docela jsi to tady ozivil i kdyz ne zrovna tak, jak by jsme si tu predstavovali. Je na Marovi jak se zachova jakej ma charakter a tak zda to nekdy bude ok. Ja verim ze mara je dobrej clovek a pokud dodrzuje to, co psaval mne kdyz jsem se tu dohadoval s Joem, tak by to melo bejt ok.Pokud ne tak mi lhal.Ale vis co je to palice dubova dyt se na toho kanadskyho drevorubce podivej :-))

Pondělí 19. dubna 2010 ve 12:03profil byl smazán

cormoran> Na ten první dojem jsem právě dal a ten zapříčinil tenhle sranec co tady ze mne vylezl:-/ Víš,párkrát už jsem něco podobnýho zažil a navíc v tom jel jeden magor z mojí MO,takže jsem na tohle dost háklivej a dlouho jsem to v sobě dusil… Na řeči už nedám a radši se přesvědčím sám,ale nevim jestli je tohle spíš lepší nevidět8-(

Pondělí 19. dubna 2010 v 11:44profil byl smazán

Piranha> O tom žádná:-)

Pondělí 19. dubna 2010 v 11:43® Piranha
Piranha

P.M.> ale ze mam dobry clanky si doufam myslel vazne :-)) :-1

Tento příspěvek byl editován 19.4.2010 11:44:10 uživatelem Piranha.
Pondělí 19. dubna 2010 v 11:38profil byl smazán

TO ALL: Veřejně se omlouvám všem,které jsem neprávem napadl v návalu vzteku.Pravdu o celé věci jsem se dozvěděl dnes ráno a o to víc mne mrzí,že jsem napadl lidi,kteří jsou v téhle prasárně nevině.Jak se někdy bohužel stane,dal jsem na plky závistivců z okolí jmenovaných revírů a slěpě jsem zbytečně bouchnul.:- Keci,které jsem neměl podložené jsem vůbec neměl vtahovat do vašeho pokecu.Hloupě jsem naletěl a za napadení všech,kteří jsou v téhle věci nevině se upřímě omlouvám…

Pondělí 19. dubna 2010 v 11:31® Piranha
Piranha

BlueShark> ale jen projit, ne ze budes chytat ryby :-P

Pondělí 19. dubna 2010 v 11:26® BlueShark
BlueShark

Tak se jdu projít k vodě se splávkem, hezký den :-)

Pondělí 19. dubna 2010 v 11:05® Piranha
Piranha

monaster> vubec jsem ani nevyndal klacek, bylo to tam nechytatelny mozna tak na plavanou skoto to tam stoji je tam plno prekazek jak ve vode tak i na brezich.Chce to jit nekam vej, do mesta podle ktereho se to jmenuje.Tam jit smerem bud dolu bo nahoru.

Pondělí 19. dubna 2010 v 10:59® monaster
monaster

piranha: to je jasný. a jak včerA? POPÍCHALS NĚCO?