Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 19. dubna 2010 v 10:47® Piranha
-
monaster> jedu s tebou nebo bez tebe
- Pondělí 19. dubna 2010 v 10:46® monaster
-
PIRANHA: UVIDÍME. V SOBOTU ASI BUDU MÍT JEDNU TAKOVOU AKCIČKU ALE JEŠTĚ NEVÍM. A NÁHODOU MÁM AŽ NOC.
- Pondělí 19. dubna 2010 v 10:44® Piranha
-
Limonádový Joe>
ty kecko.Ja byl zahajit tdy, nejdriv jsem myslel ze to neslezu ale pak se porarilo diky mistnim a doile bylo cekel slusne, jen ty ryby nemusely bejt tak maly.Neletel jsem 4000km abych chytal 50ky trouty
- Pondělí 19. dubna 2010 v 10:37® BlueShark
-
monaster: Jaká voda Pepíno, vždyť je to vyschlý!
Tento příspěvek byl editován 19.4.2010 10:50:27 uživatelem BlueShark. - Pondělí 19. dubna 2010 v 10:35® Limonádový Joe
-
monaster, cormoran> Taky sem byl zahájit
- Pondělí 19. dubna 2010 v 10:32® Limonádový Joe
-
1Mara> Že ti nějakej ubožák P.M. stojí za tu práci, psát tyhle romány
Tento příspěvek byl editován 19.4.2010 10:33:16 uživatelem Limonádový Joe.Venku je krásně, zajdi si na ryby. Konkrétně mně vůbec nepřipadáš jako diktátor. Spíš bych řekl, že dáváš slovům nový rozměr. Třeba nahradit anonymitu – imunitou je vyloženě jahodový
. Navrhuju se protestně 16.6. sejít na Heřmanu, cca 15 – 20 lidí, 5m od sebe a na povel česat vodu. Pletenka a systém dvou trojháků povinný. No a uvidíme, kdo trefí prvního tolstoje. Tohle musí vyjít
- Pondělí 19. dubna 2010 v 10:22® Piranha
-
monaster> kuře pujdem v sobotu ne, na mouchu, taky se uz na tu praci jednou vyser a pojd normalne na ryby.Koupis si dve poviolenky za skoro 3 a pul a pak hnijes po brigdach vole.Neser.
Tento příspěvek byl editován 19.4.2010 10:23:05 uživatelem Piranha. - Pondělí 19. dubna 2010 v 9:58® monaster
-
cormoran: brouku za prdelí je nejdřív vlak a pak silnice. nechtěl jsem se mačkat dole u jezu i když jsem se tam taky kouknul.
Tento příspěvek byl editován 19.4.2010 09:58:42 uživatelem monaster. - Pondělí 19. dubna 2010 v 9:13® Piranha
-
cormoran> Na nekterych miste na Smedy bylo mity docela smetiste tady to je cistounky oproti tomu tam v chko.Ale posledni revir kde jsem byl nez se jelo na špínu nisu byl panenskej, parada jak z pohadky,
- Pondělí 19. dubna 2010 v 9:11® Piranha
-
cormoran> to je dobry jeste.Ryby jsem chytal na mistech kde bych jako ryba nikdy radeji nechtel bejt.Tohle je chytatelnej urban fishing
- Pondělí 19. dubna 2010 v 9:03® cormoran
-
Piranha> Jo, ta deska zhruba uprostřed je parádní, za ní by nějaká granule mohla stát
Co si budem povídat, je u nás tolik zregulovanejch toků, že tohle ještě vypadá celkem dobře..U nás z CHRO udělali stoky, ve kterých se neudrží ryba.
- Pondělí 19. dubna 2010 v 9:00® Piranha
-
cormoran> ja se bavil o vode držko ne o okoli tam vzadu za panelakama uz je pustina
- Pondělí 19. dubna 2010 v 8:58® cormoran
-
1Mara> Hmm, pěkný, panáčkovi se svírá zadnice, že by přeštípnul milimetrovej drát jak howno..
P.M> A k tobě jen to, abys nedával na první dojem a už vůbec nesoudil člověka dle toho, co se o něm kde dozvíš..Lidi svině jsou, byli a budou..
- Pondělí 19. dubna 2010 v 8:54® cormoran
-
Luda> Taky tak, už mě to pěkně se**
Piranha> Pěkná voda? Regulace jaxviň, v pozadí paneláky..Do tý scenérie bych ještě přidal za prdel silnici a bylo by to jak v UL
- Pondělí 19. dubna 2010 v 8:54® 1Mara
-
Jinak teď mi psal osobku P.M.
Info,co jsem o tobě dostal (a má na svědomí mou reakci na tebe)bylo lživé…Tímto se ti omlouvám i když už je asi pozdě. Jen vím,že nejsi takový,za jakého jsem tě považoval.Dál bych to už nepitval…
Mýlíš se ! jak jsem psal bůch odpouští já ne !
- Pondělí 19. dubna 2010 v 8:35® Piranha
-
monaster> to vypada pekne kua tam ta voda asi tam zajedu vo vikendu.Neni to daleko a voda je to pekna.To je P nebo MP.Myslim ze P. Pokud jsi videl tam neco tahat tak tam fakt neco bude.A granulace si myslel co vypaseny vyzrany pstruhy?
- Pondělí 19. dubna 2010 v 8:29® Luda
-
cormoran> Já mám všude N.
- Pondělí 19. dubna 2010 v 8:23® monaster
-
v sobotu opožděné zahájení na pstruhovce. „kolegů“ tam bylo snad víc než kamenů ve vodě, hlavně v oblasti jezu u Březin, vejš snad jen jeden. viděl jsem vytáhnout pár granuláčů. sám bezrybka
- Pondělí 19. dubna 2010 v 8:19® Piranha
-
cyberb0b> nazdar Martine, hele asi to nepujde, pokud ses clenem nejake Mo tak musis povolenku koupit pouze tam.Ale doporucuju prestoupit.A jestli ti mohu jeste neco doporucit, tak neprestupuj sem do UL, je to tu pekne na h.. ale do LT, tam umej alespon odpovedet na mejly a jsou ochotni a zarybnujou pstruhovky jak se ma.
Tento příspěvek byl editován 19.4.2010 08:22:09 uživatelem Piranha. - Pondělí 19. dubna 2010 v 8:19® Piranha
-
cyberb0b> n
- Pondělí 19. dubna 2010 v 8:15® cormoran
-
Luda> Jojo, taky mi to nějak hapruje, ten první příspěvek jsem posílal asi na třikrát. Strašně dlouho se to vždycky načítalo a nakonec to spatlo, nebo se to přesměrovalo na úplně jinou stránku..
Když jsme u toho, blbnou vám pořád ještě ty „N“?
Tento příspěvek byl editován 19.4.2010 08:15:49 uživatelem cormoran. - Pondělí 19. dubna 2010 v 8:05® Tommy
-
1Mara> Tak koukám,že si se rozepsal
A ani moc chyb tam nemáš diktátore
Móc hezky napsaný
- Pondělí 19. dubna 2010 v 8:02® Luda
-
cormoran> Jo, to je mi jasné. Já jsem to pak chtěl poupravit, abych se nechtěně někoho nedotkl, ale nešlo mi nahodit Chytej.
- Pondělí 19. dubna 2010 v 7:54® cormoran
-
Limonádový Joe> Jó, v tomhle státě o svini nezavadíš
1Mara> Ty kráááso, to je tapeta, aspoň ses hoďku nenudil
foks01> Zdar taťko, ty už jsi pořídil klávesnici?
Luda> Bych řekl, že to nesměřovalo na něj
Tento příspěvek byl editován 19.4.2010 07:56:01 uživatelem cormoran. - Pondělí 19. dubna 2010 v 7:22® Luda
-
foks01> Co máš proti Márovi?
- Pondělí 19. dubna 2010 v 7:12® foks01
-
no už sem myslel že blbci vymřeli!!!…to sem si ulevil
- Pondělí 19. dubna 2010 ve 2:05® 1Mara
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pondělí 19. dubna 2010 ve 2:01® 1Mara
-
Pro P.M. Tady je první z Heřmanu
- Pondělí 19. dubna 2010 v 1:49® 1Mara
-
P.M.> No to je velice dobře že mě znáš osobně , to teda na mě musíš být ale fakt hóóódně naštvaný , že já umím a ty né , když jak tvrdíš že jedna paní povýdala !!To že jsem chytil na Heřmanu tolstoje na vláčku , není nic divnýho Celkem za loňskej rok byli dva jeden na Heřmanu 107cm. a druhej v Duchcově a byl větší 117 cm. , a trojhááák ? ??? ten používám jen na sumáry z klukama na Labku , ale co ,nebudu předbýhat , mám k tvé osobě výce věcí tak hezky po pořádku ať se někam dostanem .Takže jak to začalo : ( to je i pro admina BS aby věděl co se mu tady na Ústí píše , když nemá ani páru, kdo mu tady na ústí před několika týdny napadl kamarády ).
Začalo to formou mého psaní na Muróna , že si Chytej a naší dizkuzi Ústí spletl se stránkami líbýmse ti. Nějaký to tvé vyjádření robertek neberu ani v podtaz, protože on Manažerku nezná a ani nejsou kamarádi ,ani přátelé a to že se tady pokoušel do ní navážet , prostě jsem se jí zastal a udělám to kdykoliv !!!! jako každýho tady na Ústí koho osobně znám a vým jaký je !!! a už se mu k té dané situaci vyjádřila a né jednou ! Já jsem ten den sní otom mluvil že jeho vystupování na Ústí je k její osobě nevhodné a nejsem sám toho to názoru , takže proto jsem mu to napsal jak mě huba narostla a tak aby to pochopil že to není legrace a myslel jsem to úplně vážně .! Jeho reakci jsem čekal a taky bych si to sním po osobce vysvětlil a vým na 100 % že by chom našli společnou mluvu, ale nebýt tebe a tvé hloupé reakce, načemž si on hned přidal polínko na mou češtinu a článek který ( to vysvětlím níže )a ještě ktomu mě nazýváš diktátorem ?
no to asi jóóó , všichni mě úplně poslouchaj
. No dále k tvé osobě , ty se tady oháníš jaký já jsem masař a jaký dělám prasárny u vody ? Znáš mě vůbec ? výš aspoň co já pro naše vody, ryby vše dělám ? no jestli mě opravdu aspoň trochu znáš , tak bys měl vědět že za rok a to tu píši už po několikáté jsem si od vody odnesl asi tři candáty a dva kapry toť vše . Na druhou stranu jsem chytl hodně ryb a vše vráceno , a ryby nejím !!!!! No dál bych ti chtěl vysvětlit to že se teda tady na naší dizkuzi oháníš Heřmanem a okolníma vodama ,což teda znamená že to tu znáš a výš o co gou , a tak trochu jsi asi slídil a čekáš na profláknuté fleky, abys mohl masit jako tvůj zmiňovaný Sandokan , kterého já osobně znám už od děctví a moc dobře vým co chytá a co vše zmasý !!!! Ale to je jeho věc a jinejch dalších rybářů tady na severu .Výš já se taky zeptám , co ty jsi pro Chytej udělal ? Kolik článků jsi ty osobně sem napsdal ? koli srazů jsi ty osobně pořádal pro lidi z Chytej co sem píšou do dizkuze Ústí a jejich rodiny ?Kolik jsi obětoval práce, času a peněz pro tyto lidi z Chytej dizkuze Ústí že se tady oháníš že Pirna je dobrej a všichní jsou dementi ? Ty jsi sem přijdeš , nikoho znás neznáš a budeš tu ty! ty ! (zdůrazňuji )kázat kdo jakej je ? Výš vůbec kolik tý práce , času, lítání, benzínu, telefónu a peněz todle stojí ? Udělat program pro děti,ohňostroj , zařídit mýsto ,ject to nakoupit , sehnat pípu,sud, výkend aby ty lidi měli čas se vůbec domluvit aby se všichni sešli ? Né nemáš , pááááč by jsi takhle tady nekydal ty bludy !
Dále dle tvé inteligence jak tady tvrdíš a hraješ si že jsi na úrovni , jak už se zmínil kolega Joe
tak tvé odpovědi tady na Ústí nebyli zrovna tak ohromující jak to podáváš
No ale začnu to teda zkracovat a řeknuti co mám na srdci : Napřed k článku .
Ten příběh jak říkáš že stojí za hovno a je pod tvou úroveň je jen jedna část celýho článku co jsem napsal na úkor řeky Běli ( jak asi určitě znáš )kterou na štědrý den otrávili ve větším množství ! Kdybys četl pozorně a to ty čteš určitě dobře žé ? " že když jsem to posílal do rybáře tak jsem se z šéfredaktorem domluvil páááč to byl veliký soubor , aby to tam dal najednou a to i s fotkami které jsem já dodal. No P. Pánek (šéfredaktor)mě slíbyl že to vyjde hned v dalším čísle rybář , jeden měsíc nic další taktéž nic , pak jsem ho potkal v Praze na výstavě a tam mě slíbyl že to už vyjde a že mi pošle honorář , na honorář jsem mu řekl ať si ho strčí za klobouk že ho nechci a že ho jen prosím o ten článek , natož to dalšího měsíce vyšel jen jedna část ,u které byla předělaná část vět , a fota nebyli vůbec mé !!! Takže jsem čekal druhý měsíc jestli něco opět teda vyjde a ono nic . Takže závěrem je to tak že oni si dělají z lidí prdel a ty se tomu pak směješ , no tvůj názor , já ti ho neberu , ale nemůžu zato co stím článkem provedli a celí ho zničili a atd. Jestli chceš zbytek článku tak ti ho sem klidně hodím , ale pochybuji že ty a tvé ego bude mít vůbec na to žaludek .
No a poslední věc k tvé osobě : Sic jak výš ty sám nevým z kým mám tu čest , páááč kdybys ses neschovával za imunitu a mluvil jako chlap tak bys tady předevšema se ztotožnil ať vědí všichni zkým vůbec mluvý . Dále je mi to fuk, snad se to já jednou dozvým kdo jsi a nebo se na Heřmanu přihlásíš sám , ale jak říkám i kdybys byl můj kamarád a já se to dozvěděl třeba za deset let kdo je P.M. za to co jsi tady ty o mě minule a teď napsal tak ti ukážu co sem tím článkem tadytím na Chytej vůbec myslel , a je mi uprdele jestli máš dva metry nebo jsi hovno u silnice , pamatuj si to , bůch odpouští já ne !!!!!
Na češtinu ti kašlu ! Jdi do prdele a umři !
- Pondělí 19. dubna 2010 v 0:21® 1Mara
-
Začnu tím lehčím plebejcem Murón . Hale chlape:
Jak jsem psal už minule , ty jsi sem vlítnul jak nudle z cigána a budeš někoumu kázat ? To je přesně tvá parketa , čekat až někdo se začne dohadovat a pak jako uslintanej bernandýn se hned přidáš . Tohle přesně dělají holky ze školky kam tě též řadím , a jestli chceš poznat nasranýho Máru , tak na pálení čarodejnic doraž s Toomym , mile rád di ukážu jak se jí půl roku jen mletý maso . A to doslova a do písmene, můžeš si zato sám .Kdybys měl jen trochu rozumu , tak by ses Manažerce hned omluvil a byl by pokoj , ale tohle cos předvedl mluvý u tebe za vše , jó a na češtinu kašlu , je mi fuk ta mě neživý .