Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 18. dubna 2010 ve 21:21® Tommy
Tommy

cormoran> Móóóc pěkný,gratulace oběma :-)

Neděle 18. dubna 2010 ve 21:19® cormoran
cormoran

Ještě tuhle..

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img33131.jpg
Neděle 18. dubna 2010 ve 21:16® cormoran
cormoran

P.M.> Anální alpinizmus, ten by ti šel, dávám za jedna. Jinak prosím netrub do světa píčoviny typu podsekávání tolstolobiků, systém jedna paní povídala je dost zavádějící…

MuRRon> „jen kus člověka, který je odvážný před obrazovkou“ Přesně takhle se jevíš v mých očích ty, kolego.-)

Klucí jinak pěkný fišle jste pochytali, já byl dopoledne o kus vejš vyvenčit začínajícího bratránka a je to tam samej asinásaďák. Někteří kaproňi byli menší, někteří měli k padesáti. Když se k nim občas přidal slušnej cejn, bylo to příjemný chytání. Odpoledne ještě chvilka mušení, dostavili se pěkní perlíni, takže taky gut:-)

Tento příspěvek byl editován 18.4.2010 21:18:20 uživatelem cormoran.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img33129.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img33130.jpg
Neděle 18. dubna 2010 ve 21:10® Tommy
Tommy

P.M.> slyšel nebo viděl?

Neděle 18. dubna 2010 ve 21:09profil byl smazán

BlueShark> Slyšel jsem od více lidí,tak na tom asi něco bude…

Neděle 18. dubna 2010 ve 21:05® BlueShark
BlueShark

P.M.: On je masil? Ale jdi Ty a že ho zkusil ulovit beru jako pokus, takovému hovadu je to docela jedno si myslím, jestli to bylo smrtelný nebo cíleně ublížení, pak je to hnus…

Neděle 18. dubna 2010 ve 20:53® Tommy
Tommy

BlueShark> Já vím a připojuju se :-)

Neděle 18. dubna 2010 ve 20:51profil byl smazán

BlueShark>Co je na tom hrozného??? Samozřejmě,že u normálních lovců (masajú)nic. Ale u Máry???Takového „rybařského etika a znalce fauny a flory“ ????:-O :-O :-O :-O :-O

Neděle 18. dubna 2010 ve 20:45® BlueShark
BlueShark

P.M.: A co je na tom hrozného? Tolstolobik se nedá cíleně lovit, s pouštěním ryb fakt tu většina lidí problémy nemá, nevím tedy kam to směruješ :-)

Neděle 18. dubna 2010 ve 20:44® BlueShark
BlueShark

MuRRon: Hele téch už tu bylo a bude, hádek, lidí, lumpů a darebáků. Doufám, že už to bude OK a pokud někdo něco vyhrotí, budu ten, kdo mu zase bude domlouvat a nerad bych. Díky, pokud to kluci chápete a co třeba něco o rybách? :-)

Neděle 18. dubna 2010 ve 20:41profil byl smazán

Tommy> Třeba podsekávání Tolstojú na nejmenovaných revírech atd atd…9-) No a je to venku… Brou noc a zdar vašemu pokecu…chrr chrr chrr

Neděle 18. dubna 2010 ve 20:37® BlueShark
BlueShark

Tommy: Již jsem říkal :-)

Neděle 18. dubna 2010 ve 20:06® MuRRon
MuRRon

P.M.> v pohodě, omluvil jsem se jí.. Maru toho neřeším,

BlueShark> neboj se, rozumím ti, a zase se vracíme k tomu co bylo, a to není dobré:-) každopádně docela je fajn že aspoň ty taky patříš k těm rozumnějším a toho si cením, klobouk dolů, jojo na druhou stranu máš pravdu, trochu rejpu ale do vulgarismu to nesměřuji.:-/

Neděle 18. dubna 2010 ve 20:02® Tommy
Tommy

Manažerka>

BlueShark>

Piranha> Dosti mě mrzí co se tu rozjelo za diskuzi,je mi po tom asi H,ale nezlobte se musím zareagovat! Já se ztotožňuji s názorem ostatních a ještě jednou smekám před Márou za ten článek !!!! Psal to normální člověk,nadšenec a pro mne to bylo pěkné počtení psané lidskou formou. Prosím P.M. za nějaký důkaz k tvrzení co Mára dělá za prasárny. Jsem Hradečák a tito lidé mne vzali mezi sebe a Já si toho považuji a jestli se někomu nelíbí co se tu rozebírá tak ať sem prostě nechodí !!!

Neděle 18. dubna 2010 ve 20:01® vladah
vladah

BlueShark> hlavně ta povedená jak se předklonil to mi bylo jasný že to sem dáš si prostě stejnej jako já a Olda dobrák od kosti

Neděle 18. dubna 2010 v 19:54® BlueShark
BlueShark

P.M.: Ok tak prosím konec vulgarismu a zkus přispět něčím hodnotným, ať je to o rybách nebo mi dej přečíst nějaký Tvůj článeček, budu rád až bude čas :-)

Neděle 18. dubna 2010 v 19:53® BlueShark
BlueShark

vladah: Jinak poslal jsem je sem, ta podoustev v mé ruce se leskla, nemělo smysl a Oldovi jsem vybral jen nějaké :-)

Neděle 18. dubna 2010 v 19:53profil byl smazán

BlueShark> V tom případě mi je vše jasné…

Neděle 18. dubna 2010 v 19:53® Tommy
Tommy

Piranha> Dnes jsem griloval,ale fotečky ze včerejška jsou tady k dispozici :-)

Neděle 18. dubna 2010 v 19:51® BlueShark
BlueShark

P.M.. Vadilo to mě a mám v tom prsty, to říkám na rovinu, neřeš už, je to pryč…

Neděle 18. dubna 2010 v 19:50profil byl smazán

BlueShark> Jinak nevim co bylo na Murronovo rejpnutí.(myslím s tím robertkem) Naprosto normální a nevulgární věc. Ale Mareček z toho dělal,jako kdyby jí vynadal do … Navíc jí to nevadilo(alespoň to nenapsala).. Jóó,ale Mareček ze sebe chtěl udělat Oldshaterhanda a zakročil…

Neděle 18. dubna 2010 v 19:49® Piranha
Piranha

Tommy> byl jsi nekde pane.Byl super wík tak ze jsi musel lapat.

Neděle 18. dubna 2010 v 19:47® BlueShark
BlueShark

Piranha: Ano souhlas, každý něco napíše co se jiným občas nelíbí, jsme lidi. Já jen smekám před tím, že to někoho baví a chce něco lidem poradit nebo sdělit přes časopis, ale pomluvy atd? Je to vaše věc, jde o srdce rybáře a o fajn lidi, já ty dva neznám, nedokážu soudit, ale navezli se několikrát na fórum, odkud ani snad nejsou, přijde mi to divné :-(( Někoho kárat za článek, který je pro rybáře a tady psát, že to není o rybách. :-((

Neděle 18. dubna 2010 v 19:47® Piranha
Piranha

Tommy> a do řitě zdrháme :-)) je tu :-))

Neděle 18. dubna 2010 v 19:46® Manažerka
Manažerka

Tommy> Není zač , vždyť tu máš i důkaz místo slibů :-1

Neděle 18. dubna 2010 v 19:46® Tommy
Tommy

Manažerka> Děkuji :-D

Neděle 18. dubna 2010 v 19:44® Tommy
Tommy

Piranha> Tak kocourku,já Ti dám hovnochyta :-D

Neděle 18. dubna 2010 v 19:41® Piranha
Piranha

BlueShark> je pravda ze jsou tu jiní mistri co ukazujou mega ryby a mluvi jako opravdoví mistři a clanek nejsou schopni napsat a pak jsou tací, jako ja a Mara, bo jinej podobnej kterej sedne a napise to.Toho si vazim nejvic, zda to ma hlavu a patu nebo je to zabava ci ne je uz pak druha stranka.Jak rikam, kazdej mas svuj žánr a nesdili clanek druheho.Je to vec vkusu.

Neděle 18. dubna 2010 v 19:36® vladah
vladah

olda> tak odpoledne sem tam nebyl malímu se nechtělo tak sme šli na Labe a docela zase dobrá chytačka

Neděle 18. dubna 2010 v 19:33® BlueShark
BlueShark

MuRRon: Hoši, já Vás neznám, nic proti Vám jako rybářům nemám, u Tebe jsem si všiml něčeho, co mě hodně mrzelo vůči ženě na naší diskuzi, sám víš o co jde. Prostě bavit se o rybách není vždy to pravé zde, je tu naše jádro a doufám bude. Rozumíme mu my a že né někdo jiný, to už je jeho věc. Rád Vám pomůžu s něčím, ale nechci vidět birokracii :-((

Uznej, že sem půjde člověk, co chce sem jít, pokud sem nechodíš rád, proč v tom pokračuješ. Teď opravdu nemyslím nic špatně. Řešíme neryby a přesto se tu pak přeme co má a nemá a to o rybách není.

Víš byl jsem moc rád, že Mára něco sesmolil a hodně věcí v tom poznávám a určitě i jeho přátelé, neříkám, že to bylo psáno néjakým odbornoliterárním tvůrcem, ale své kouzlo to mělo a udělal něco pro rybáře ač třeba kamarády nebo začínající nebo o to se zajímající. Že to někdo otiskl a upravil, to je věc redakce. Nepište to sem, ale do Rybářství.

Apropo ani nevím kdo pořádně jste a na rybách jsem Vás neviděl, jestli jste z Ústí ok, jestli ne, myslím, že řešit tu kdo co má a nemá je bezpředmětné…