Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 5. dubna 2010 v 9:55® monaster
monaster

cormoran: Peťo gratulačka. pěkný struhadla :-)

Pondělí 5. dubna 2010 v 9:55® Tommy
Tommy

Piranha> A nepřeceňuješ se s tím brkem? :-P Já se jenom ujišťoval jestli jsi taky ujetej na feeder jako já :-)

Pondělí 5. dubna 2010 v 9:53® monaster
monaster

mara: koukám rybářský kámoši jsou všude stejný. ............. chudák chlap. :-)

Pondělí 5. dubna 2010 v 9:51® Piranha
Piranha

Tommy> na brko chytam baby na feeder ryby.Kdyz ten feeder je takova závislost.Mam s sebou i matchku, ale dycky jsem linej na ni chytat venuju se feederu.Jednou musim ten feeder jakoby zapomenout doma a jit jen na tu matchku s andlicakem. Mara mi musi ukazat jak se vaze bavlnka, abych si mohl udelat zasobu.

Pondělí 5. dubna 2010 v 9:35® Tommy
Tommy

Piranha> Aha,já jsem jen chudý důchodce :-)) Chytáš na brko nebo feeder?

Pondělí 5. dubna 2010 v 9:34® Tommy
Tommy

1Mara> No u nás takhle velký chytáme jen sporadicky,víš :-)

Pondělí 5. dubna 2010 v 9:31® Piranha
Piranha

Tommy> zalezi jak mas hluboko do kapsy :-)) :-)) legendarni Piranhovo kursy cejnofílie nejsou levna zalezitost, zato ti to zustane na celej zovot.

Pondělí 5. dubna 2010 v 9:30® 1Mara
1Mara

Tommy> nejsem :-D neboj jen koukám co všichni chytáte za cejňáky :-)) )

Pondělí 5. dubna 2010 v 9:28® Tommy
Tommy

1Mara> Ty seš dneska nějakej vodměřenej:-((

Pondělí 5. dubna 2010 v 9:26® 1Mara
1Mara

namám na píč…ny čas :-)) ).

Pro ty co to ještě neviděli :-D

http://www.mrk.cz/…ka-videa.php?…

Pondělí 5. dubna 2010 v 9:24® Tommy
Tommy

1Mara> Jak to,že nešukáš? :-D

Pondělí 5. dubna 2010 v 9:23® 1Mara
1Mara

Co ste se všichní zbláznili ? :-O :-D

Pondělí 5. dubna 2010 v 9:22® Tommy
Tommy

Piranha> Nemohl by jste mi mistře také poradit? Jsem učenlivý,hodný,mi­lý. Nechtěl by jste mě učit óóóóó veliký :-P

Pondělí 5. dubna 2010 v 9:17® Piranha
Piranha

1Mara> nasledujou mistra no :-)) ) :-)) )

Pondělí 5. dubna 2010 v 9:15® 1Mara
1Mara

cormoran> Co to všichni chytáte ? samý cejnofily ? co ste se letos s Piranhou domluvili bo có ? :-)) )

Pondělí 5. dubna 2010 v 9:10® Piranha
Piranha

monaster> jak hruza, neboj jednou budu poskakovat ja a nebudu toho litovat.

Pondělí 5. dubna 2010 v 9:08® Tommy
Tommy

cormoran> Ty holomku gratuluju,tady u nás velký H a nebo spíš mi to letos ještě nejde :-)

Pondělí 5. dubna 2010 v 8:56® monaster
monaster

piranha: prostě tě má svatej Petr rád no. ale co bylo hezky bylo. však nám zaberou příště. Pavlíkovi díky za odvoz a přívoz. bylo to krásný dopoledn s kamarádama a u vody. i starýho tatu Piranhu jsem rád viděl. chudák jak kolem toho svýho synátora poskakoval. hrůza .pivo :-)

Pondělí 5. dubna 2010 v 8:38® filip111
filip111

cormoran> taky pěkná chytačka co?

Pondělí 5. dubna 2010 v 8:01® Luda
Luda

cormoran> Hezky napsáno. Ryby fešácký. :->

Pondělí 5. dubna 2010 v 7:40® Piranha
Piranha

cormoran> ty uz ses vetsi cejnofil nez ja a tak ti prezdivku cejnofila hrde predavam. Tak a mam pokoj :-))

Pondělí 5. dubna 2010 v 7:37® olda
olda

cormoran> mne ser.. ,musíš být vždy lepší než já.:-)

Pondělí 5. dubna 2010 v 0:16® cormoran
cormoran

Krásné velikonoční pondělí:-)

Když jsem tak pročítal obsah mnou nepřečtené diskuze, chtěl jsem na některé soudruhy reagovat. Jelikož se už ale usadily na dně poslední obláčky kalu, nebudu vířit místní klidné vody..

A teď k rybám, na které jsem se po delší době dostal. Minulou sobotu cestou z výstavy nám kluci ukázali na Labi pár míst, kam v minulosti jezdili na kapry. Hned několik z nich jsem si na první pohled zamiloval. Půlku soboty jsme s kamarádem proseděli na místě, které se nezdálo být marné, ale opak se stal pravdou a my neviděli ani šupinu. Pokořeně jsme se s nedějí vydali směr na další ze slibných míst s jistotou, že hůř už dopadnout nemůžeme. Hned při rozbalování cajku bylo jasné, že nás parádní chytání nemine, protože ryby svojí přítomnost bezostyšně prozrazovaly. I přes malou úspěšnost záseku jsme do setmění popíchali asi 10 ryb ve složení cejn a plotice.

Dneska jsme trochu poladili montáže a jeli po obědě znova. Četnost záběrů už nebyla taková jako včera, ale přesto se povedlo celkem dost slintošů slušných rozměrů, ten nej měl 54 cm:-)

filip> Ty jo, šedesátka cejňák už je krasavec.-)

Tento příspěvek byl editován 5.4.2010 00:19:14 uživatelem cormoran.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img32588.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img32589.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img32590.jpg
Neděle 4. dubna 2010 ve 21:34profil byl smazán

filip111> paráda ;-)

Neděle 4. dubna 2010 ve 21:30® Tommy
Tommy

olda> Moc pěkný,můžu jenom závidět,včera skoro celej den a pár záběrů :-(

Neděle 4. dubna 2010 ve 21:10® filip111
filip111

Dnes opět pěkný den u vody, ve dvou lidech chyceno 20 kaprů 38–49 cm a 9 cejnů, nej 61 cm. Chvílema jsme měli rybu na 3 prutech najednou, pár ryb se vypnulo při zdolávání a dost neseknutejch záběrů.

1Mara: co ty? jak bylo? Někdy pojedeš s námi na naše touživý místečko, je to nádhernej flek ;-) krmíme si to tam a je to znát.

Neděle 4. dubna 2010 ve 20:55® olda
olda

Dneska jsem poprvé vživotě vyzkoušel krmítko plast.na červi a docela dobrý,mněl jsem obavu že se v tom utopí a zůstanou v tom,ale nic takového za 10min to bylo prázdné.Spotřeba červů vysoká.

Neděle 4. dubna 2010 ve 20:27profil byl smazán

1Mara> Zdárek,to by mě zajímalo kdy tam byl?Podle mě určitě jako naschvál v pátek,když jsem tam nebyl a byl jsem na fishkách.Jinak je to super.To znamná že už budu mít dva učitele :-)) )

Neděle 4. dubna 2010 ve 20:04® Piranha
Piranha

Limonádový Joe> no, to zase ne, ale byl jsem tak stedry a nechal ho posadit a nahodit do meho sektoru a stejne mu to bylo h… platny :-) Proste jsem chtel vedet cim to je a tak si vymenil s tatou flek.A stejne nic.Nevim, hlava mi to nebere :-)

Neděle 4. dubna 2010 v 19:59® Limonádový Joe
Limonádový Joe

Piranha> Taky si mohl nechat starého pána alespoň jednou přiseknout, sobče!