Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 5. dubna 2010 v 9:55® monaster
-
cormoran: Peťo gratulačka. pěkný struhadla
- Pondělí 5. dubna 2010 v 9:55® Tommy
-
Piranha> A nepřeceňuješ se s tím brkem?
Já se jenom ujišťoval jestli jsi taky ujetej na feeder jako já
- Pondělí 5. dubna 2010 v 9:53® monaster
-
mara: koukám rybářský kámoši jsou všude stejný. ............. chudák chlap.
- Pondělí 5. dubna 2010 v 9:51® Piranha
-
Tommy> na brko chytam baby na feeder ryby.Kdyz ten feeder je takova závislost.Mam s sebou i matchku, ale dycky jsem linej na ni chytat venuju se feederu.Jednou musim ten feeder jakoby zapomenout doma a jit jen na tu matchku s andlicakem. Mara mi musi ukazat jak se vaze bavlnka, abych si mohl udelat zasobu.
- Pondělí 5. dubna 2010 v 9:35® Tommy
-
Piranha> Aha,já jsem jen chudý důchodce
Chytáš na brko nebo feeder?
- Pondělí 5. dubna 2010 v 9:34® Tommy
-
1Mara> No u nás takhle velký chytáme jen sporadicky,víš
- Pondělí 5. dubna 2010 v 9:31® Piranha
-
Tommy> zalezi jak mas hluboko do kapsy
legendarni Piranhovo kursy cejnofílie nejsou levna zalezitost, zato ti to zustane na celej zovot.
- Pondělí 5. dubna 2010 v 9:30® 1Mara
-
Tommy> nejsem
neboj jen koukám co všichni chytáte za cejňáky
)
- Pondělí 5. dubna 2010 v 9:28® Tommy
-
1Mara> Ty seš dneska nějakej vodměřenej
- Pondělí 5. dubna 2010 v 9:26® 1Mara
-
namám na píč…ny čas
).
Pro ty co to ještě neviděli
- Pondělí 5. dubna 2010 v 9:24® Tommy
-
1Mara> Jak to,že nešukáš?
- Pondělí 5. dubna 2010 v 9:23® 1Mara
-
Co ste se všichní zbláznili ?
- Pondělí 5. dubna 2010 v 9:22® Tommy
-
Piranha> Nemohl by jste mi mistře také poradit? Jsem učenlivý,hodný,milý. Nechtěl by jste mě učit óóóóó veliký
- Pondělí 5. dubna 2010 v 9:17® Piranha
-
1Mara> nasledujou mistra no
)
)
- Pondělí 5. dubna 2010 v 9:15® 1Mara
-
cormoran> Co to všichni chytáte ? samý cejnofily ? co ste se letos s Piranhou domluvili bo có ?
)
- Pondělí 5. dubna 2010 v 9:10® Piranha
-
monaster> jak hruza, neboj jednou budu poskakovat ja a nebudu toho litovat.
- Pondělí 5. dubna 2010 v 9:08® Tommy
-
cormoran> Ty holomku gratuluju,tady u nás velký H a nebo spíš mi to letos ještě nejde
- Pondělí 5. dubna 2010 v 8:56® monaster
-
piranha: prostě tě má svatej Petr rád no. ale co bylo hezky bylo. však nám zaberou příště. Pavlíkovi díky za odvoz a přívoz. bylo to krásný dopoledn s kamarádama a u vody. i starýho tatu Piranhu jsem rád viděl. chudák jak kolem toho svýho synátora poskakoval. hrůza .
- Pondělí 5. dubna 2010 v 8:38® filip111
-
cormoran> taky pěkná chytačka co?
- Pondělí 5. dubna 2010 v 8:01® Luda
-
cormoran> Hezky napsáno. Ryby fešácký.
- Pondělí 5. dubna 2010 v 7:40® Piranha
-
cormoran> ty uz ses vetsi cejnofil nez ja a tak ti prezdivku cejnofila hrde predavam. Tak a mam pokoj
- Pondělí 5. dubna 2010 v 7:37® olda
-
cormoran> mne ser.. ,musíš být vždy lepší než já.
- Pondělí 5. dubna 2010 v 0:16® cormoran
-
Krásné velikonoční pondělí
Když jsem tak pročítal obsah mnou nepřečtené diskuze, chtěl jsem na některé soudruhy reagovat. Jelikož se už ale usadily na dně poslední obláčky kalu, nebudu vířit místní klidné vody..
A teď k rybám, na které jsem se po delší době dostal. Minulou sobotu cestou z výstavy nám kluci ukázali na Labi pár míst, kam v minulosti jezdili na kapry. Hned několik z nich jsem si na první pohled zamiloval. Půlku soboty jsme s kamarádem proseděli na místě, které se nezdálo být marné, ale opak se stal pravdou a my neviděli ani šupinu. Pokořeně jsme se s nedějí vydali směr na další ze slibných míst s jistotou, že hůř už dopadnout nemůžeme. Hned při rozbalování cajku bylo jasné, že nás parádní chytání nemine, protože ryby svojí přítomnost bezostyšně prozrazovaly. I přes malou úspěšnost záseku jsme do setmění popíchali asi 10 ryb ve složení cejn a plotice.
Dneska jsme trochu poladili montáže a jeli po obědě znova. Četnost záběrů už nebyla taková jako včera, ale přesto se povedlo celkem dost slintošů slušných rozměrů, ten nej měl 54 cm
filip> Ty jo, šedesátka cejňák už je krasavec.-)
Tento příspěvek byl editován 5.4.2010 00:19:14 uživatelem cormoran. - Neděle 4. dubna 2010 ve 21:34profil byl smazán
-
filip111> paráda
- Neděle 4. dubna 2010 ve 21:30® Tommy
-
olda> Moc pěkný,můžu jenom závidět,včera skoro celej den a pár záběrů
- Neděle 4. dubna 2010 ve 21:10® filip111
-
Dnes opět pěkný den u vody, ve dvou lidech chyceno 20 kaprů 38–49 cm a 9 cejnů, nej 61 cm. Chvílema jsme měli rybu na 3 prutech najednou, pár ryb se vypnulo při zdolávání a dost neseknutejch záběrů.
1Mara: co ty? jak bylo? Někdy pojedeš s námi na naše touživý místečko, je to nádhernej flek
krmíme si to tam a je to znát.
- Neděle 4. dubna 2010 ve 20:55® olda
-
Dneska jsem poprvé vživotě vyzkoušel krmítko plast.na červi a docela dobrý,mněl jsem obavu že se v tom utopí a zůstanou v tom,ale nic takového za 10min to bylo prázdné.Spotřeba červů vysoká.
- Neděle 4. dubna 2010 ve 20:27profil byl smazán
-
1Mara> Zdárek,to by mě zajímalo kdy tam byl?Podle mě určitě jako naschvál v pátek,když jsem tam nebyl a byl jsem na fishkách.Jinak je to super.To znamná že už budu mít dva učitele
)
- Neděle 4. dubna 2010 ve 20:04® Piranha
-
Limonádový Joe> no, to zase ne, ale byl jsem tak stedry a nechal ho posadit a nahodit do meho sektoru a stejne mu to bylo h… platny
Proste jsem chtel vedet cim to je a tak si vymenil s tatou flek.A stejne nic.Nevim, hlava mi to nebere
- Neděle 4. dubna 2010 v 19:59® Limonádový Joe
-
Piranha> Taky si mohl nechat starého pána alespoň jednou přiseknout, sobče!