Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:35® IVO
IVO

1Mara> vidíš, a je klid.Občas si prostě někdo vybere nějaké diskusní fórum pro masturbaci vlastního ega..

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:32® 1Mara
1Mara

IVO> Tak tak :-) .To sem měl přesně na mysli :-)

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:29® IVO
IVO

1Mara> v ústupu je občas moudrost …:-)

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:28® IVO
IVO

MuRRon> Pokud jsi nějakým zázrakem neobjevil elixír mládí, tak věř, že i tvůj čas se bude posouvat směrem ke stáří . Pokora ti opravdu chybí.

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:21® 1Mara
1Mara

IVO> Pravda , jdu si udělat dobré jídlo, připravit se na zítřejší prvotní házení mušákem a koukat na film :-)

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:21® MuRRon
MuRRon

1Mara> tak ať to Tomáš udělá, pokud to tak chce tak proč né, já mu v tom bránit nebudu já mám kolem sebe přátel dost, ty by si mezi nimi určitě nebyl:-1 fajn končím, nechám tady tu vaší komunitu, stařičkých zkušenějších rybářů na pokoji:-D

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:18® IVO
IVO

1Mara> vážně – neřeš to. Je to zbytečné. Krásná neděle a ty se budeš hádat s „přespolním..“ :-)

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:17® Tommy
Tommy

IVO> :-D :-D

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:16® IVO
IVO

mannice> doba ledová – výbornej rybářskej film …:-)) )

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:16® 1Mara
1Mara

MuRRon> Poslouchej , já nejsem žádnej majitel vebu a ani těchto stránek , a ani nejsem žádnej vůdce nebo co to tady ty a ten druhej tajnej melete, ale svůj názor tady píšu už od začátku a vždy si za ním stojím! Si to k srdci neber a proto ti za sebe říkám , jestli to nechápeš a chováš se jako puberťák co zbořil svět tak v pohodě , ale já si nenechám urážet kamarády a kamarádky !!! ani tebou a ani někým jiným jasný ? pochopil ! Tomy je můj kamarád ale ty ne a zatím děláš vše proto abych tě zachvíli poslal tam kam toho tvého M.P.!

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:12profil byl smazán

jdu koukat na dobu ledovou,pak napíšu :-)

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:11profil byl smazán

ULPA> Jel bych,moc rád..Ale zítra před velikonocema musim na oběd.Mohli by jsme se domluvit na jindy a ne jen na muškaření ;-)

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:11® filip111
filip111

1Mara> jo uvidíme jaký bude počasí, každopádně beru nepromokavý oblečení a bude to v pohodě ;-)

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:09® 1Mara
1Mara

Tommy> No neboj , on až dospěje tak to pochopí , co jsem po něm chtěl .:-)

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:09® MuRRon
MuRRon

1Mara> Takhle Máro, já tě neznám ani ty mě neznáš, tak se uklidni. Tvoje slova si opravdu k srdci brát nebudu, nejsem tak malej, aby mi tady někdo jako ty kázal, jak se mám chovat. Tomáše prosím sem netahej ano? Díky:-D

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:09® ULPA
ULPA

Mannice-na pískovnu cíleně chytat nechodím ,ale pro tvůj účel je dobrá.Ráno přijeď do Ústí a pojedeme.

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:07® 1Mara
1Mara

IVO> Děkuji za názor a souhlasím :-) Jo a mám pro tede s manažerkou už refrén pro tu píseň , ona ti to napíše co jsme si dnes ráno zpívali :-)) ) A neboj až si to tady přečte , jsem si jistý že se ktomu též vyjádří . :-)

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:07® Tommy
Tommy

IVO> Jednoznačně souhlasím,poslední dvě věty bych sám lépe nenapsal,díky :-)

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:06profil byl smazán

ULPA> nejsem ,jsem z Děčína…A ty tam chodíš mušit?Na pískovnu

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:05® IVO
IVO

1Mara> Být tebou, neřeším to. Prostě to tak je – občas narazíš na lidi, kteří inklinují k virtuálně verbálnímu exhibionismu a ironií a sarkasmem nešetří. Doporučuji ignoraci. Popravdě – je fajn, že jsi se zastal kolegyně, ale mám dojem, že Manažerka to rovněž buď neřeší, nebo – pokud by chtěla- by dala svou nevoli najevo.

Pravopisná čeština je samozřejmě důležitá, ale na druhou stranu v netových diskusích mne prioritně zajímá obsah. Forma je až druhořadá.

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:04® Tommy
Tommy

MuRRon> Koukej mazat na Hradec!!! Tam si není s kým napsat!

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:01® ULPA
ULPA

Mannice-ty nejsi z Ústí asi viď.Vzal bych tě zítra na pískovnu,kde je místa dost.Dalo by se něco vymyslet.

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:01® MuRRon
MuRRon

Já respektuji to kolik mu je.. ale nemám rád když mě někdo přirovnává hned k puberťákům, na to jsem dost háklivý, on mě nezná tak ať se k tomu nevyjadřuje takto.. ;-)

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:00® Tommy
Tommy

P.M.> ???????

Sobota 3. dubna 2010 v 19:59profil byl smazán

1Mara> :-D :-D :-D No to se jen tak nevidí:-D :-D :-D :-D :- Pane Bože,nerozdávej té jednoduchosti tolik najednou:-O

Sobota 3. dubna 2010 v 19:55® 1Mara
1Mara

filip111> čus bus kémo , zítra má pršet :-(( no a já jedu též pryč daleko a na soukromák :-)

Sobota 3. dubna 2010 v 19:54® 1Mara
1Mara

MuRRon> Není ti to blbý , Oldovi říkat važ slova ?

Sobota 3. dubna 2010 v 19:52® 1Mara
1Mara

MuRRon> No ona je jiného názoru a není sama !!! ale jinak , bud budem řešit tvé jednání a nebo mou češtinu a nebo článek v rybáři . Tři věci najednou nejdou . A nějaký skrytý P. M mě vůbec nezajímá .Stou češtinou souhlasím a právě proto sem na Ústí píšou lidi co jim to nevadí a znajíse , natož ty ses sem naškrábl na úkor Tomase a máš některé názory na pováženou. Já taky nejsem zrovna nej. , ale věřím že si to vemeš k srdci a uznáš že ohánět se na rybářském servru tangami a baterkami do robertku dělá jen nevyzrálej puberťák a ještě ktomu si to dovolíš na někoho koho vůbec neznáš . No snad jsem ti to vysvětlil a neber to tak že mi vadí že si tu snámi na Ústí , to je tvá věc. Pak ale musíš akceptovat mou a i jinejch lidí češtinu a jejich názory , v opačném případě raději odsuť běž za M.P a bude tu klid !

Sobota 3. dubna 2010 v 19:49® MuRRon
MuRRon

olda> Oldíčku :-) ty aby ses nepřidal, pubertou jsem si už dávno prošel.. navíc nejsem zas na tom tak věkově špatně… aby si mě tady srovnával s Puberťákem tak prosím na to kolik ti je, važ slova.. ;-)

Sobota 3. dubna 2010 v 19:47® vladah
vladah

olda> kdepak nebyl jenom na tom podhoří jinak nic