Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 3. dubna 2010 v 19:47® olda
-
vladah> Byl jsi odpoledne ?
- Sobota 3. dubna 2010 v 19:45® vladah
-
olda> bud zdráv tak sem to pak zachvilku taky zabalil a jenom malinkej záběr na rousnici jinak nic totálně mrtví
- Sobota 3. dubna 2010 v 19:41® filip111
-
dnes na Labi, o5 supr chytačka, 4 cejni přes 50cm a 1 kapřík odhadem 35cm. zítra jedeme znovu. Doufám, že nebude taková kosa, jako dnes ráno.
- Sobota 3. dubna 2010 v 19:40profil byl smazán
-
ULPA> Když jsem si míň hlídal to zápěstí stával se mi že sem hodil třeba dejme tomu 4m a zbytek co byl ve vzduchu se obmotal a spad do jednoho místa.Kddyž sem si hlídal to zápěstí tak mi šnůra lítala jak dál,tak kdy se povedlo při hodu spadla,tak že byla rovné položená vůdči mě.Něco mi říkalo,že tak je to asi správný.CO mi ale dělao problémy,že zamnou byl kopec a asi sem teda drhnul.To se pak asi musí šnůra dozádu směrovat výš,pak sem viděl i takový divný kroucení vlasce já tomu říkal¨m „harry potter“ jak s kouzelnickou hůlkou mi to přišlo (snůra se kroužila)..
- Sobota 3. dubna 2010 v 19:38® filip111
-
monaster: díky za foto. zajdeme se tam mrknout.
- Sobota 3. dubna 2010 v 19:30® ULPA
-
MANNICE-podívej se, zkouším muškařit 6–7 let.Přesně nevím.Házet jsem se pořádně nenaučil.Respektive na revírech severních Čech to moc nevyužiju,protože říčky jsou ouzký a daleké hody nepořebuješ.Tam stačí cca 4metry.Je pravda,že na Labi jsou delší hody lepší.Nevěš hlavu časem se to určitě zlepší a dohodíš dál
- Sobota 3. dubna 2010 v 19:29® MuRRon
-
Ahojda Máro, taky tě rád zdravím… nejdřív ti musím říct, že velice souhlasím s P.M.kem, měl by sis asi co nejrychleji obstarat nějaký rychlo kurz České gramatiky, jednička v tom asi nejsi. Každopádně… vůbec tě nechápu, řešíš věci, po kterých ti nic není. Jestli tak trochu závidíš o čem si tady píšeme tak to je smůla, ale tvůj post který byl na blití tak naopak, mě velice rozesmál, co se týče Manažérky, kdyby nechtěla tak mi neodpovídá, navíc to je sranda a to ty asi nechápeš, vypadáš, že v tomhle obzoru ti to moc nepálí.
- Sobota 3. dubna 2010 v 19:28profil byl smazán
-
1Mara> to bys moh,to by bylo pak fajn..Já o tom vim víš co:),jen z toho co sem čet.Stejnak když to vidíš je to lepší.Dneska sem to bral spíš jak seznámení,prutem s vodou a pochopení oč tam běží.Furt mám v hlavě takový to,čím dál nahodíš tim si se dostál „Dál“ a si lepší.Ale pro začátek to asi určitě tak nebude
- Sobota 3. dubna 2010 v 19:19® 1Mara
-
mannice> Nejsi
V tomhle ti neporadím páááč umím též howno , ale počkej do večera , snad se mě podaří sehnat ten odkaz na video o profíkovi jak názorně ukazuje jak se má správně házet a jak držet prut a atd.
- Sobota 3. dubna 2010 v 19:18profil byl smazán
-
dával jsem příspěvěk i na muškařinu,a't mi můžete říct dvakrát že na to nemám
)
- Sobota 3. dubna 2010 v 19:15profil byl smazán
-
A nebooo s optám tady,taky se tu určo najde nákej muškař:).Nejdřív sem házel a zkoušel co nejdál,odmotával šnůru..Proti větru teda žádná sláva,stačilo by mi tak 5–6m i s návazcem
.A to sem se chtěl rovnou zeptat,dá se to vůbec nahazovat proti větru?Páč mi přišlo,že to snad ani nejde.Pak sem se umoudřil s tim,že sem poprvý s mušákem u vody a že by možná bylo lepší přijít na to jak nahodit na rozumnou vzdálenost,aniž by šnůra byla ve vodě různě hozená s obloukama (prostě né rovně hozená).Tak sem šel na duhou stranu rybníka aby vítr šel s hodem.Jenže pak se vítr uplně změnil.Já házel házel a zkoušel:).Zajímalo by mě o co tam jde.Snažil jsem se dodržovat pravidlo držení prutu a když hážu,tak bez zápěstí a dávat ruku nejdál do urovně hlavy a nahodit tak,aby šnůra byla po nahození napnutá a dejme tomu rovná vůdči mě.Na konec sem si dal naváanou mušku s tim,že budu mít dobrej pocit.A po pár hodech už tam nebyla a to nemluvim o tom jak byl vlasec poničenej.Asi možná sem drhnul zasebou jinak si to neumim vysvětlit.Co myslíte?Jsem uplný pako co
- Sobota 3. dubna 2010 v 19:05® 1Mara
-
mannice> ještě tak 5 let jako já a budem to umět oba dva
- Sobota 3. dubna 2010 v 19:03profil byl smazán
-
Tak sem se vrátil od vody,a bolí mě ruka.Jdu se ptát na muškařině co a jak
- Sobota 3. dubna 2010 v 18:55® 1Mara
-
Limonádový Joe> No to jó , za rodiče bych tě teda nechtěl voe , bys mě zastřelil
)
- Sobota 3. dubna 2010 v 18:49® Limonádový Joe
-
1Mara> Dělej, jak uznáš za vhodné. Nejsem tvůj rodič, abych ti říkal, co máš a co nemáš dělat.
- Sobota 3. dubna 2010 v 18:30® olda
-
Tommy> Mohu potvrdit a tímto potvrzuji,jsou divocí po Marovi.
- Sobota 3. dubna 2010 v 18:29® 1Mara
-
Limonádový Joe> No trochu to jeho vystoupení nebylo v pořádku jak jsem mu to psal , a nejsem sám a nenechám si urážet kamarádku cizím človíčkem .
- Sobota 3. dubna 2010 v 18:28® 1Mara
-
P.M.> No to seš hrdina schovaváš se za imunitu a machruješ ! končím stebou jakoukoliv dizkuzi !
- Sobota 3. dubna 2010 v 18:28profil byl smazán
-
Limonádový Joe> On chytl Marek asi Piranhovo urážlivej syndrom.
- Sobota 3. dubna 2010 v 18:26profil byl smazán
-
1Mara> Samozřejmě půjdu.Ale blejt články,ještě k tomu o ničem a takhle je opravdu mazec.
To je asi v redakci Rybáře počteníčko… Jinak sám také pýšy článki
Dobrou..Velký veliteli Ústecké diskuze.
- Sobota 3. dubna 2010 v 18:25® Limonádový Joe
-
1Mara> Co se čuříš? Kluk se ještě nerozkoukal, loni začal rybařit a ty jdeš do něj hned takhle zostra. Neblbni, taky sem žárlivej, ale je pro tebe MuRRon skutečně konkurence? No tak…
- Sobota 3. dubna 2010 v 18:21® 1Mara
-
Oldo řeknimu jak tam bojují
Tento příspěvek byl editován 3.4.2010 18:21:58 uživatelem 1Mara. - Sobota 3. dubna 2010 v 18:21® 1Mara
-
P.M.> Se tě někdo na něco ptal ? tak to nečti češtináři a jdi tam odkud tě vítr přivál .
- Sobota 3. dubna 2010 v 18:19® 1Mara
-
Tommy> Olda ti to potvrdí jací jsou tam divocí kapři
- Sobota 3. dubna 2010 v 18:16profil byl smazán
-
1Mara>Prosim Tě,kolik máš tříd základky?Po tobě něco číst je fakt na poblití
Buď rád,že v Rybářovi ty články upravují.I tak je to katastrtofa,ale (výtr) to je už fakt moc.Já vím,děláš rukama…
- Sobota 3. dubna 2010 v 18:04® Tommy
-
1Mara> No konečně se něco naučím
- Sobota 3. dubna 2010 v 17:57® 1Mara
-
Tommy> kujwo ani vyspat mě nenecháš
, No ale až přijedeš na Kusny tak ti ukážu jak se chytá
)
- Sobota 3. dubna 2010 v 17:56® Tommy
-
1Mara> To sem celej já
- Sobota 3. dubna 2010 v 17:56® 1Mara