Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 8. května 2009 v 18:30® Piranha
-
foks01> uz jsem jednou psal ty duta hlavo ze sem neutikal ale musel jsem jet driv domu.Prasek at si titul vychutna jeste par dni
)
- Pátek 8. května 2009 v 18:29® pipa
-
1Mara> čus kusane
Ja chytil kulo
a 3ks. gum sem nechal veverkam
Na sraz k Patlošovi,se už moc Roztouženě Těším !!!!!!!!!!
- Pátek 8. května 2009 v 18:26® foks01
-
pirno takhle ten titul po práškovi nezdědíš když budeš utíkat z boje,to víš na matyldě už si vylámalo lidí zubů
- Pátek 8. května 2009 v 18:20® LojzaRybka
-
Piranha,alebylo fajn,dík že jsi přijel a dík všem chytejákům kteří se tam taky přijeli podívat
- Pátek 8. května 2009 v 18:20® pipa
-
Piranha> a ja se na tebe tak těšil
- Pátek 8. května 2009 v 18:12® Piranha
-
LojzaRybka> Ja se nemam za co stydet, proste mne doma potrebovali kvuli necemu doma driv.A stejne to nic nedelalo.Bralo to na 3 mistech, kde se za 3 hodiny natahalo 20 kapru a ode mne 30 mist na jednu stranu a 80 na druhou nikdo nic nechytal, jen obcas vyjimecne se neco vyndalo.
Lojza mel taky skoro hovno v prvnim polo, ale jak se dostal na ten flek, co se tam tahaly ty kapri. tak je tahal taky.Chudery se po vysazeni shlukly do hejna a zustali na konci jezera.Mely je nechat poradne rozjet a bylo by to fer. Jinak s tim Piranhou, to je pravda. Jdu si takhle na vylosovany misto a naproti jdou asi 4 lidi a ten jeden, takovej starej strej s fousama na mne vyhrkne ,,hele ty ses Piranha vid,, a ja rikam ze ne ze se asi spletl
) kua ja s tim mim internetovim ksichtem, proflaklim abych se bal jit na ryby.Uz se mi to stalo jednou a nedavno kua to byl šrumec.Musim podekovat Hampejsovi za dobrou reklamu me firmy. Volal mi nejakej pan jestli je to pravda ze delam topeni ze si o mne precetl na chytej.cz
) ja valil voci a ze prej mne tam nekdo oslovoval topenari, tak si najel na nick a tam mam www str.
) sup a kseft byl na svete.Pak jsme si oba jeste pokecali o ty trapny debate tady tenkrat a bylo hej.
Jdu na
Tento příspěvek byl editován 8.5.2009 18:15:17 uživatelem Piranha..
- Pátek 8. května 2009 v 17:51® LojzaRybka
-
foks01>
)
- Pátek 8. května 2009 v 17:44® foks01
-
mara-to je jasan že chcem,kusny pujdou do červena
- Pátek 8. května 2009 v 17:43® foks01
-
Lojza-ty práskači,
,ten se tady rok neukáže závodník
- Pátek 8. května 2009 v 17:42® 1Mara
-
pipa> Pípaku ale howno jsi chytil jak jsem slišel , ale neboj ono to příjde
) Jinak Pirno co to sliším ty jsi to vzdal jó , a jel jsi určitě tam jak jsme byli v zimně
) Takže hošani pro informaci ohledně velkosrazu chytejáků u patlaloše dodám termín a vše potřebné do něděle nebo pondělí tak si to potom rozmyslete jestli tam budete chtít být a užít si srandu a zábavu , to platí pro všechny
- Pátek 8. května 2009 v 17:40® foks01
-
pipa-taky ti děkujem ,já ještě rozdejchávám touživáku
- Pátek 8. května 2009 v 17:27® pipa
-
Čus kusani
dnes,bych chtěl poděkovat Foksíkovi a Cormošovi za perfektní den strávenej u vody a mezi zvířatkama
PS: koroptvičky a touživími a radoby pidlujícími zajícema lučníma…
- Pátek 8. května 2009 v 17:17® LojzaRybka
-
PIRANHA BEZRYBKA ujel z mosteckejch závodů,grázl a zapíral se když ho některý rybáři oslovovali piranha,tak říkal že se pletou
že to neni on
- Pátek 8. května 2009 v 17:09® Zdena70
-
Zdravym chci se zeptat jestli mi mužete poradit kde jdou americky sumečky na laby a jak vypadají písky dík
- Pátek 8. května 2009 v 17:05® Prasek_2007
-
Tak jsem doma ze závodů. Ráno jsem myslel,že se otočím na podpatku a uteču. Na 1hektarové rybníku bylo napícháno 90!!!!!!!!!!!!!! čísel. Naštěstí jsem dobře nalosoval a měl vedle sebe kámoše z feederklubu.Nakrmili jsme na jednu hromadu,tak ryba celkem šla. Chytil jsem asi 80 karasů a plotic,žel bohu žádného kapra.Toho chytlo jen pár lidí a ti si rozdělili první místa. Já nakonec 15,což bylo asi maximum co šlo při zoufalých podmínkách udělat. Jinak krásný den u vody.Zítra jedu na další gulage pretěky do Bakova n/J.
- Pátek 8. května 2009 v 15:13® cormoran
-
1Mara, lucioperece69> Klucí prosím na mail fota
- Pátek 8. května 2009 v 15:12® cormoran
-
cormaxx> Myslíš tím přecpaným rychlíkem?
Už jsem tě v UL taky asi 2× zahlídnul
- Pátek 8. května 2009 ve 14:23® olda
-
filip111>S Vlastou jsme nikde nebyli dědek je na chatě a dostal tam kapra 65cm tak volal.
- Pátek 8. května 2009 ve 14:21® olda
-
filip111> Plavanou se potřebuji hodně učit ,mám odhozový prut.Jinak ale taky paráda.
- Pátek 8. května 2009 ve 14:18® olda
-
Dnes jsem zkusil pláž 6–11,30hod mohu to hodnotit velmi kladně sice menšího vzrůstu ale zase větší množství nej ryba karas asi 40cm jinak podoustve,cejni,plotice,od sedmi tak do deváté mněli mršky velkou pauzu.
- Pátek 8. května 2009 ve 13:54® Flid
-
olda> Pokud me vezmes s sebou ,tak pujdu v Pondelí s tebou a Márou.Mám před noční tak to nebude problém
- Pátek 8. května 2009 ve 13:40® BlueShark
-
Pepíku ty to máš jak koukám jako pohádku chytit rybku
Ono za 2 hodiny asi moc nevyzkoumáš. Já jedu po práci do chaba na hnojáky na feeder
- Pátek 8. května 2009 ve 12:54® monaster
-
včera večer cca 2 hodinky s Flidem na Podhoří. Já ježdíka, Fliďas tuším okounka. chladno jak hrom. kapři ani amuři z hladiny nesbíraly, úhoř tak žádnej nic.
dnes za znějící hudby Nightwish velký úklid takže na ryby teprve půjdu
- Pátek 8. května 2009 ve 12:49® Brendy
-
no a to když jsem toho tlouště pouštěl, tak jsem uklouznul a byl jsem po kotníky ve vodě.
- Pátek 8. května 2009 ve 12:48® Brendy
-
Pod kurtama jsem přešel lávku a šel tak 50 metrů po proudu.
- Pátek 8. května 2009 ve 12:46® BlueShark
-
Brendy: a kde si byl?
Ja teď v práci nemám noťas tak nejsem na skype
- Pátek 8. května 2009 ve 12:43® Brendy
-
Tak na Běle žádná sláva dva tloušti a ouklej.
- Pátek 8. května 2009 v 10:53® vladah
-
Zdravim vás všechny tak co pánové a dámy nebyl ste tetkon nikdy na Laby a nechystá te se vyrazit nikdy??? Já jsem byl včera a v Církvicích pod topoli jdou tloušťi 50cm dnes se tam taky chystám tak se uvidím jak to dopadne
- Pátek 8. května 2009 v 10:46® BlueShark
-
filip: bydlel si ve Vinařský?
- Čtvrtek 7. května 2009 ve 23:50® 1Mara
-
olda> Nejedu páááč jsem byl fandit švédům , když naši umí howno
Tento příspěvek byl editován 7.5.2009 23:52:22 uživatelem 1Mara.BOBROU noc bando :_)