Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 8. května 2009 v 18:30® Piranha
Piranha

foks01> uz jsem jednou psal ty duta hlavo ze sem neutikal ale musel jsem jet driv domu.Prasek at si titul vychutna jeste par dni :-)) )

Pátek 8. května 2009 v 18:29® pipa
pipa

1Mara> čus kusanepivo Ja chytil kulo :-D a 3ks. gum sem nechal veverkam :-D Na sraz k Patlošovi,se už moc Roztouženě Těším !!!!!!!!!!

Pátek 8. května 2009 v 18:26® foks01
foks01

pirno takhle ten titul po práškovi nezdědíš když budeš utíkat z boje,to víš na matyldě už si vylámalo lidí zubů;-)

Pátek 8. května 2009 v 18:20® LojzaRybka
LojzaRybka

Piranha,alebylo fajn,dík že jsi přijel a dík všem chytejákům kteří se tam taky přijeli podívat :-)

Pátek 8. května 2009 v 18:20® pipa
pipa

Piranha> a ja se na tebe tak těšil :->

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23740.jpg
Pátek 8. května 2009 v 18:12® Piranha
Piranha

LojzaRybka> Ja se nemam za co stydet, proste mne doma potrebovali kvuli necemu doma driv.A stejne to nic nedelalo.Bralo to na 3 mistech, kde se za 3 hodiny natahalo 20 kapru a ode mne 30 mist na jednu stranu a 80 na druhou nikdo nic nechytal, jen obcas vyjimecne se neco vyndalo.

Lojza mel taky skoro hovno v prvnim polo, ale jak se dostal na ten flek, co se tam tahaly ty kapri. tak je tahal taky.Chudery se po vysazeni shlukly do hejna a zustali na konci jezera.Mely je nechat poradne rozjet a bylo by to fer. Jinak s tim Piranhou, to je pravda. Jdu si takhle na vylosovany misto a naproti jdou asi 4 lidi a ten jeden, takovej starej strej s fousama na mne vyhrkne ,,hele ty ses Piranha vid,, a ja rikam ze ne ze se asi spletl :-)) ) kua ja s tim mim internetovim ksichtem, proflaklim abych se bal jit na ryby.Uz se mi to stalo jednou a nedavno kua to byl šrumec.Musim podekovat Hampejsovi za dobrou reklamu me firmy. Volal mi nejakej pan jestli je to pravda ze delam topeni ze si o mne precetl na chytej.cz :-)) ) ja valil voci a ze prej mne tam nekdo oslovoval topenari, tak si najel na nick a tam mam www str. :-)) ) sup a kseft byl na svete.Pak jsme si oba jeste pokecali o ty trapny debate tady tenkrat a bylo hej.

Jdu napivo .

Tento příspěvek byl editován 8.5.2009 18:15:17 uživatelem Piranha.
Pátek 8. května 2009 v 17:51® LojzaRybka
LojzaRybka

foks01> :-)) )

Pátek 8. května 2009 v 17:44® foks01
foks01

mara-to je jasan že chcem,kusny pujdou do červena :-P

Pátek 8. května 2009 v 17:43® foks01
foks01

Lojza-ty práskači,:-D ,ten se tady rok neukáže závodník:-D

Pátek 8. května 2009 v 17:42® 1Mara
1Mara

pipa> Pípaku ale howno jsi chytil jak jsem slišel , ale neboj ono to příjde :-)) ) Jinak Pirno co to sliším ty jsi to vzdal jó , a jel jsi určitě tam jak jsme byli v zimně :-)) ) Takže hošani pro informaci ohledně velkosrazu chytejáků u patlaloše dodám termín a vše potřebné do něděle nebo pondělí tak si to potom rozmyslete jestli tam budete chtít být a užít si srandu a zábavu , to platí pro všechny :-)

Pátek 8. května 2009 v 17:40® foks01
foks01

pipa-taky ti děkujem ,já ještě rozdejchávám touživáku:-D

Pátek 8. května 2009 v 17:27® pipa
pipa

Čus kusani pivo dnes,bych chtěl poděkovat Foksíkovi a Cormošovi za perfektní den strávenej u vody a mezi zvířatkama :-D PS: koroptvičky a touživími a radoby pidlujícími zajícema lučníma… :->

Pátek 8. května 2009 v 17:17® LojzaRybka
LojzaRybka

PIRANHA BEZRYBKA ujel z mosteckejch závodů,grázl a zapíral se když ho některý rybáři oslovovali piranha,tak říkal že se pletou :-)) :-)) že to neni on

Pátek 8. května 2009 v 17:09® Zdena70

Zdravym chci se zeptat jestli mi mužete poradit kde jdou americky sumečky na laby a jak vypadají písky dík

Pátek 8. května 2009 v 17:05® Prasek_2007
Prasek_2007

Tak jsem doma ze závodů. Ráno jsem myslel,že se otočím na podpatku a uteču. Na 1hektarové rybníku bylo napícháno 90!!!!!!!!!!!!!! čísel. Naštěstí jsem dobře nalosoval a měl vedle sebe kámoše z feederklubu­.Nakrmili jsme na jednu hromadu,tak ryba celkem šla. Chytil jsem asi 80 karasů a plotic,žel bohu žádného kapra.Toho chytlo jen pár lidí a ti si rozdělili první místa. Já nakonec 15,což bylo asi maximum co šlo při zoufalých podmínkách udělat. Jinak krásný den u vody.Zítra jedu na další gulage pretěky do Bakova n/J.

Pátek 8. května 2009 v 15:13® cormoran
cormoran

1Mara, lucioperece69> Klucí prosím na mail fota:-)

Pátek 8. května 2009 v 15:12® cormoran
cormoran

cormaxx> Myslíš tím přecpaným rychlíkem?

Už jsem tě v UL taky asi 2× zahlídnul:-)

Pátek 8. května 2009 ve 14:23® olda
olda

filip111>S Vlastou jsme nikde nebyli dědek je na chatě a dostal tam kapra 65cm tak volal.

Pátek 8. května 2009 ve 14:21® olda
olda

filip111> Plavanou se potřebuji hodně učit ,mám odhozový prut.Jinak ale taky paráda.

Pátek 8. května 2009 ve 14:18® olda
olda

Dnes jsem zkusil pláž 6–11,30hod mohu to hodnotit velmi kladně sice menšího vzrůstu ale zase větší množství nej ryba karas asi 40cm jinak podoustve,cej­ni,plotice,od sedmi tak do deváté mněli mršky velkou pauzu.

Pátek 8. května 2009 ve 13:54® Flid
Flid

olda> Pokud me vezmes s sebou ,tak pujdu v Pondelí s tebou a Márou.Mám před noční tak to nebude problém :-D

Pátek 8. května 2009 ve 13:40® BlueShark
BlueShark

Pepíku ty to máš jak koukám jako pohádku chytit rybku :-) Ono za 2 hodiny asi moc nevyzkoumáš. Já jedu po práci do chaba na hnojáky na feeder :-)

Pátek 8. května 2009 ve 12:54® monaster
monaster

včera večer cca 2 hodinky s Flidem na Podhoří. Já ježdíka, Fliďas tuším okounka. chladno jak hrom. kapři ani amuři z hladiny nesbíraly, úhoř tak žádnej nic.

dnes za znějící hudby Nightwish velký úklid takže na ryby teprve půjdu

Pátek 8. května 2009 ve 12:49® Brendy
Brendy

no a to když jsem toho tlouště pouštěl, tak jsem uklouznul a byl jsem po kotníky ve vodě.

Pátek 8. května 2009 ve 12:48® Brendy
Brendy

Pod kurtama jsem přešel lávku a šel tak 50 metrů po proudu.

Pátek 8. května 2009 ve 12:46® BlueShark
BlueShark

Brendy: a kde si byl? :-) Ja teď v práci nemám noťas tak nejsem na skype :-)

Pátek 8. května 2009 ve 12:43® Brendy
Brendy

Tak na Běle žádná sláva dva tloušti a ouklej.

Pátek 8. května 2009 v 10:53® vladah
vladah

Zdravim vás všechny tak co pánové a dámy nebyl ste tetkon nikdy na Laby a nechystá te se vyrazit nikdy??? Já jsem byl včera a v Církvicích pod topoli jdou tloušťi 50cm dnes se tam taky chystám tak se uvidím jak to dopadne

Pátek 8. května 2009 v 10:46® BlueShark
BlueShark

filip: bydlel si ve Vinařský? :-)

Čtvrtek 7. května 2009 ve 23:50® 1Mara
1Mara

olda> Nejedu páááč jsem byl fandit švédům , když naši umí howno :-(( BOBROU noc bando :_)

Tento příspěvek byl editován 7.5.2009 23:52:22 uživatelem 1Mara.