Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 16. března 2010 ve 12:05® BlueShark
-
Taky je to mazec i když se to nezdá, ale Ricochet je horší, to je masakr
Stejně i sálovka
- Úterý 16. března 2010 v 8:07® Limonádový Joe
-
BlueShark> Na pinčesu jsem byl před dvěma dny. Hráli jsme do 21, válčil jsem se třemi kluky, pokaždý jsem dostal na frak, ale 3:2 na sety. Prdel mě bolí brutálně ještě teď
- Úterý 16. března 2010 v 1:24® BlueShark
-
filip111: No jo ale co děláš Ty a co já že?
Ten Tvůj ping pong je asi jako moje 4 posilky, to se to hubne
Když Ti v práci přitáhnou zase 70 stehen KFC a dáš si, je to v piče, sorry…
- Pondělí 15. března 2010 ve 22:24® filip111
-
Manažerka>
no já to nechtěl psát takhle přímo, ale když už jsi s tím začala
- Pondělí 15. března 2010 ve 22:13profil byl smazán
-
Zdravim Vás
.. píívo za sebou a je mi nááádherně
- Pondělí 15. března 2010 ve 22:11® Manažerka
-
filip111> souhlasím…Máru do kalendáře nebrat…je divnej
- Pondělí 15. března 2010 ve 21:53® Limonádový Joe
-
b.gun> Tak za prvé mistře. Do úst jsem ti nikdy nic nevkládal, to bych si jistě dobře pamatoval
. Za druhé je jistě zcela jen a pouze na mně, jakým způsobem a jak budu hodnotit, co se mi líbí a co se mi nelíbí. Článek v Rybářství je skutečně pojat stylem – teď už se tu konečně může oficiálně pytlačit skoro „beztrestně“. Já si myslím, že je to opět typicky čecháčkovský přístup a dělání z komára velblouda. Naopak jsem moc rád, že se konečně, alespoň částečně právně oddělí pytlák od pytláka. Tedy, že se na Policii nebudou kupit kvanta zadržených nezletilých pytláků (a tedy i jejich rodičů, kteří za ně jsou odpovědní), které „dobrák“ porybný načapal při páchání skutečně zvlášť nebezpečného trestného činu (chytání na bavlnku a ohnutý hřebík). Při dnešní organizaci a technickému vybavení „moderních pytláků“, je naprosto jedno, jestli nějaký zákon o pytlačení vyšel, nebo ne. Ten, kdo pytlačil ve velkém před touto „novinkou“, bude pytlačit dál a myslím si, že všichni, kteří dosud nepytlačili hned nevezmou flinty (nebo pruty), co mají doma za trámem a nepoběží si něco upytlačit – když to teď „jde“. Právě proto jsem to sem napsal. Skoro mi i vadí, že vychází kecy o tom, jak nám nezbyde nic jiného, než doufat, že těch kaprů nachytá alespoň za těch 5 tisíc, aby to teda už byl trestný čin – tento nesmysl se v článku objevuje ně+kolikrát. Pokud se tě jakkoliv dotkla tato i minulá fakta, nebo máš jiný úhel pohledu, budu rád, když ho sem napíšeš, ale buď tak hodný a nepiš sem dramata typu „tvoje bláboly, apod.“. Myslím, že je to skoro zbytečné a pod tvou úroveň.
- Pondělí 15. března 2010 ve 21:18® filip111
-
BlueShark> já 5000kj, dnes opět ricochet 2g L-Carnitinu a byl jsem durch. Teď relaxuju.
jinak na pánskej kalendář hlavně nepočítejte s márou, po tom jak se usadil v dámské jízdě si nejsem moc jistej jak na tom vlastně je.
- Pondělí 15. března 2010 ve 21:06® BlueShark
-
vladah: Počkej až budeš starší, já mohl žrát co chtěl a makal, teď nad 25 let a sedavé zaměstnání nestačí jen držet dietu, držení diety rovná se hladovění a ještě víc přibereš, ale to časem pochopíš
Já sportuju a dost a jím opravdu dobře do 9000kcal denně. Nikdy jsem s tím neměl problém, taky budeš muset vŠe změnit…
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:56® Manažerka
-
je zajímavý, že chlapi po dětech přibíraji a ženský hubnou
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:52® Manažerka
-
olda> depilace není nutná…
ale na některých místech by byla zajímavá
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:46® vladah
-
olda> já se ti nedivim ale jestli chceš tak bych ti obarvil vajíčka na modro
Piranha> a oldovi bych ho neošetřil ale tobě bych obarvil taky vajíčka na modro brzo budou velikonoce tak bys je nosil všude sebou a mohl bys je rozdávat
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:44® Piranha
-
olda> jdi k Vladahovi, on ti ho ošetří
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:43® olda
-
Tak já raději jdu na zprávy,z této diskuse mně začíná pálit konečníček,čau.
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:42® vladah
-
Patlaloš> čoveče ten chce tebe a ne mě
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:40® Piranha
-
Patlaloš> Mlady maso dost krvaci, ja radeji trochu odlezely
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:40® vladah
-
Patlaloš> nojo tak to zkus ty s chlapama a uvidíme
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:39® Patlaloš
-
vladah> ty si tě omotají kolem prstu a jsi v řiti
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:37® vladah
-
Patlaloš> ne dobrý radši zůstanu věrnejm ženským
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:37® Patlaloš
-
Piranha> Jde po tobě jako blázen…to je výzva zkusíš něco nového a s mladým kolouškem :-
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:36® Patlaloš
-
vladah> Jak všechno ženský se ti nezdají,chlapi se ti nezdají tak zkus celibát.....ale tam je to taky na levačku,nedávno se vo tom bavil i papež s jeho kolegy.
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:35® vladah
-
Piranha> no tak jo ale ty mi budeš dělat ženskou
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:34® Piranha
-
vladah> ale aspon to zkusis
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:34® Piranha
-
Patlaloš>
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:33® vladah
-
Patlaloš> ne to je dobrý nepotřebuju mít všechno
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:33® Patlaloš
-
vladah> Tak to zkus s chlapem třeba to bude lepší
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:32® vladah
-
olda> to máš pravdu a stima dětma nestraště na děti mám času dost
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:31® olda
-
vladah> S ženskejma to stojí za hovno,ale bez nich to je horší.
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:30® olda
-
vladah> Taky jsem po dvou dětech přibral.
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:29® vladah
-
Piranha> no jasně ale když ho nebudu chlastat tolik tak nebudu mít pivní pupek mě stačí jedno za tejden a ženský ty akorát tak chlapům zamotaj hlavu a omotaj si ho okolo prstů