Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 6. května 2009 v 0:09® 1Mara
-
Já že je tam trochu v hloubce tak asi od dvou metrů 60čísel trávy která je plná žrádla a jak vím osd jiných lidí tak ty závody nic moc . Nechci tobě a ostatním rybářům kazit iluzi , ale není to zrovna voda na perfektní chytání . No , ale když pojedete tak vám držím palce ať uspějete co nejlíp , a nachytátze hodně kapříků
- Úterý 5. května 2009 ve 23:59® 1Mara
-
Prasek_2007> Michale to si raději počkej na srazík a zachytáš si líp a v klidu než na Matyldě
.
Pirno chytal jsi někdy na Matyldě ??? - Úterý 5. května 2009 ve 23:03® cormoran
-
Prasek_2007> MATYLDA 2009 memoriál Ing.Josefa Urbánka XI.ročník
Datum akce: 8.5.2009
Zaměření: Všeobecné
MO Most a Louny pořádají XI.ročník závodů na vodní nádrži MATYLDA v Mostě.
Závod je o proti minulým ročníkům rozdělěn na dvě poloviny s tím, že dochází ke změně míst. Závodník se posune o120 míst t.j. o polovinu startovních míst.Toto opatření je vzájmu zachování regulernosti závodu aby se vyloučily vlivy krajních míst. Program: 5.30 – 7.00 presentace a losování míst
7.00 – 10.00 1. polovina závodu
10.00 – 11.00 přestávka a změna míst
11.00 – 14.00 2. polovina závodu
15.00 – vyhlášení výsledků a předání cen
Startovné- příspěvek na zarybnění – 200 kč.1. cena LCD televize a dalších 24 hodnotných cen. Počet startovních míst je omezen na 240.
Obsazená startovní čísla budou slosována o mimořádnou hodnotnou cenu.Hodnocení úlovků- ušlechtilá ryba 1 cm = 1 bod. Ostatní druhy se nehodnotí. Závodník může použít k lovu 1 prut se dvěma návazci. Vnadění povoleno.
- Úterý 5. května 2009 ve 20:42® Prasek_2007
-
Tak dozvím se tu,jaké jsou propozice na tu Matyldu?
- Úterý 5. května 2009 ve 20:09® olda
-
Flid> Já zase mohu až kolem 13hod,možná ve čtvrtek od rána neví ale jistě.
- Úterý 5. května 2009 ve 20:07® olda
-
VODA> šli cejni ze začátku malí až okolo páté se to trochu zvedlo.
- Úterý 5. května 2009 ve 20:04® LojzaRybka
-
monaster>těšim se až zachytáme na lábku. Teda zachytáte,já tam budu čumět jako ty tady
- Úterý 5. května 2009 ve 20:01® VODA
-
BlueShark> pekny video žraloku!
- Úterý 5. května 2009 ve 20:01® BlueShark
-
Pro ty, co nemají kodeky tak větší soubor
- Úterý 5. května 2009 v 19:58® VODA
-
monaster> Jasne Monty jsi rovnej chlap a takovy by tu mneli byt všichni už se teším na další setkani s vami vy Ustecky hroudy!!!!!!!!
- Úterý 5. května 2009 v 19:47® monaster
-
Piranha: Z vojta z koita mně bolí bránice ještě dneska. víc než orzliny na nohou z noci a popáleniny od sluníčka na pažích. Jsem rád že jsem takový vydry jako je Lojzabezrybka, ty ty trmický trdlo a nakonec i ten trouba BS. taky si dělám prdel. dycky jsem si s každým vyříkal svoje však víš. že jo Voda?
- Úterý 5. května 2009 v 19:44® BlueShark
-
Tak dnes po práci na skok u vody za Oldou a dařilo se mu. Krásné cejny a jeden parádní vyžranej jesen. Odhadem 50cm. Přikládám jedn fair play video!
http://blueshark.wz.cz/olda.avi
- Úterý 5. května 2009 v 19:42® Piranha
-
monaster> ty vole nebud jak malej kluk.Kdyby jsi byl profik, tak by mne branice nebolela, bud rad ze s tebou radi jezdime, i kdyz spis jako s maskotem, ale vole je s tebou prdel a kdyz vemes toho tvojeho Pucíka-hudropsa, tak chcijem s BS jak maly deti.A kdyz se k tomu prida Vojta z Koita tak to nema chybu, to je taky peknej vul
)
- Úterý 5. května 2009 v 19:29® monaster
-
Lojza. Obelisk na to se.e a jde na ryby někam kde bude klid a kde se mu nebudou „kamarádi“ posmívat. nazdar
- Úterý 5. května 2009 v 19:19® ULPA
-
Piranha-jednou jsem na závodech byl.V Povrlech na rybníku a tam to bylo děsný.Snad to bude v Mostě lepší
- Úterý 5. května 2009 v 19:14® VODA
-
olda> ahoj a co jsi dostal šli ti cejni?
- Úterý 5. května 2009 v 19:14® VODA
-
LojzaRybka> Ahoj ty jedeš zavodit taky na Matyldu?
- Úterý 5. května 2009 v 19:12® olda
-
čau,teď jsem se vrátil od Labe dnes jsem si docela spravil chuť,docela to kousalo takže i já jsem nachytal,byla tam chytejácká kontrola BlueShark.Zítra bych s dovolením šel znova ,páč mi ta rybařina fakt baví.
- Úterý 5. května 2009 v 19:10® Prasek_2007
-
Piranha: Jaká jsou pravidla na té Matyldě?
- Úterý 5. května 2009 v 19:06® VODA
-
Piranha> cus pirno ty jedeš zavodit teda v patek ? na Matyldu jo to ti prijedu fandit
- Úterý 5. května 2009 v 18:46® Piranha
-
ULPA> jinak dneska jsem koukal jak se to tam placa asi vemu musak a zkusim nejaky kouskky ze brehu, voda je plna chrostiku a ryby silej.
- Úterý 5. května 2009 v 18:45® Piranha
-
ULPA> neblazni byl jsi nekdy na zavodech?Mas svuj sektor a ten je kamo vic jak 3m nehlede na to ze Matylda ma dokola 5km a jeden hektar skoro precuras
) Pokud je to nejaky maly plivatko tak mozna ze se sedi bliz kolem sebe ale vetsinou co jsem videl byly fleky od sebe okolo 10m.
- Úterý 5. května 2009 v 18:27® ULPA
-
Piranha-A na Matyldě nejsi namačkanej vedle sebe po třech metrech?Jel bych taky na závody,ale bojím se chytat s feederem který bych měl souběžně se břehem,že by závodníci vedle mě měli keci že zabírám moc místa.A mít prut k nebi mít nechci,protože by mě bolelo za krkem.
- Úterý 5. května 2009 v 17:10® Piranha
-
Prasek_2007> vypada to pekne ale bejt namackanej jak sardinka na jedno hektarovem slintatku se mi moc nechce.Lojza byl na matylde a 36 kapru
) tak jsem zvedavej jestli budou kousat i na zavodech.
- Úterý 5. května 2009 v 15:51® Prasek_2007
-
Přemýšlím nad závodama u Lovosic. Viz. www.rybarskezavody.unas.cz . Láká mně především to,že se nemnění místa při poločase…
- Úterý 5. května 2009 v 15:40® BlueShark
-
Závodit? V plavaný? Na feeder potřebuješ mnohem jemnější, ale třeba zaboduješ
- Úterý 5. května 2009 v 15:37® Luda
-
Piranha> Jů, ty budeš závodit? Bych přijel skandovat. Já jsem nachcípanej, ale na závody bych juknul. Akorát jsou závody ještě v pátek taky v Milešově. Tak nevim. Uvidim ve čtvrtek večer jak mi bude a co a jak.
- Úterý 5. května 2009 v 15:36® BlueShark
-
Piranha: To jsi byl dneska?
Flid: Mě ses měl ozvat minule a vy…
- Úterý 5. května 2009 v 15:33® Piranha
-
Jinak jsem byl chytat hned pred Decinem z Boleticke strany jak zacinaj lodenice.Mistecko super, chce to min vody.Nalapal jsem nejaky prumerny cejny, haldu tloustu a mel jsem dve jizdy od kapryska.Bohu zel 0,10 vlasec na cejny jim nebyl moc velkym souperem.Mozna to mohl bejt velikej bolen, kteří tam uz pekne mlatili. Pak jsem se cestou stavil dvakrat po pul hodine na oknech mezi UL a DC a nachytal jsem jelce a cejny.Valeli se tam kapri, ale asi uz se treli.Musel jsem si vzit holinky abych dolezl na suchej flek a mel jsem to jen tak tak. Mraky vazek, ale u nich se nejvic chytalo.Jo a udelal jsem taky jednu parmicku
vse na cervy a kuku. Vyhnalo mne pocasi foukal vitr hnusnej obcas zakapalo a tahly se mraky cerny tak jsem mazal dom.
- Úterý 5. května 2009 v 15:28® Flid
-
Nepůjdete zitra nekdo na ryby? Ráno tak do 12 h ?