Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 13. března 2010 ve 20:16® Manažerka
-
cormoran> když oni to přestali vyrábět, ale kvůli Tobě tu mixelu s Jiříkem vyrobíme
- Sobota 13. března 2010 ve 20:14® cormoran
-
Manažerka> Díky, už jsem to prolítnul. Bude se na srazu rozlejvat ten bolehlav?
- Sobota 13. března 2010 ve 20:13® Tommy
-
Manažerka> To dáš
- Sobota 13. března 2010 ve 20:12® Tommy
-
1Mara> Dovedu si představit,dyk Tě Ty vole jenom šponuju
- Sobota 13. března 2010 ve 20:12® Manažerka
-
1Mara> jj sis mnul tlapičky, že jsem fuč co??????
a to jsem stihal věcí… si taky přečtu ty Tvý slavný články- kdo ti opravoval hrubice??? Jinak Jiřík všechno snědl, nic na tebe nezbylo
- Sobota 13. března 2010 ve 20:10® Manažerka
-
Tommy> a je to tady… už to mám na talíři…čtyři kusy
- Sobota 13. března 2010 ve 20:09® 1Mara
-
Manažerka> Ty jsi tu znova ?
Tento příspěvek byl editován 13.3.2010 19:09:30 uživatelem 1Mara. - Sobota 13. března 2010 ve 20:07® Manažerka
-
cormoran> neboj nic důležitýho to nebylooooooo
a kdyby přece,snad i něco k Tvé osobě, tak se Ti ozvou…
- Sobota 13. března 2010 ve 20:06® 1Mara
-
Tommy> No právě , a to jsi tam nečetl co se stane ? výš prd jak to tam chodilo a doslova to bylo hustý
Měl jsi je vidět jak lítaj s proudem dolů , za dvě vsteřiny máš 50m v řiti
- Sobota 13. března 2010 ve 20:04® Tommy
-
1Mara> Ty voe já si umím povolit brzdu
- Sobota 13. března 2010 v 19:58® 1Mara
-
Tommy> To ty jsi kopyto , kdyby mi to neotrávili tak bych tě tam v létě na srazu vzal na kapříka , bych se asi pochcal smíchy co by stebou udělal a i s udicí
)
- Sobota 13. března 2010 v 19:56® 1Mara
-
Piranha> Neberu to vůbec tragicky, ale tohle se prostě nedělá , vy jste tam byli jen jednou a já tam jezdím už 15 let ! neznáš ty poměry tam a jak to tam chodí . To že sis dal své flíčky do časopisu je tvá věc a nejenom své že ? , ale to je Labe není to Ohře , skrátka tohle se nedělá . Nikdo nechce Pepínovi trhat hlavu , ale je fakt že debilních slídilů je tu hafo a ryb ubývá , tak naco někde žvanit jaký to tam je a nebo kolik ryb se tam dá nachytat ? Proč ? máte osobky a na dohodnutí se ject na ryby to ktomu právě slouží .Sám jsi onehdá tady napadnul tuším BS že kecá o flekách , ale to už je dlouho a hádat se nebudu a ani nechci . Zkrátka si musíte uvědomit že pár lidí to tam má rádo a nechce aby to tam dopadlo jako třeba v Ústí na pláži a atd. Už jsem to snad vysvětlil né ?
- Sobota 13. března 2010 v 19:54® Patlaloš
-
Tommy> rádi poznáme nové pacienty
- Sobota 13. března 2010 v 19:53® Tommy
-
Patlaloš> Díky to je od Vás milé
- Sobota 13. března 2010 v 19:52® Tommy
-
1Mara> Pěknej článek,ale Ty kopyto Ty neumíš vytáhnout ani jednoho kapra?
- Sobota 13. března 2010 v 19:50® Piranha
-
Posledni dobu sleduji jak se z rybariny stava opravdu korán ale ten talibanskej.Prisna pravidla, same zakazy a nesmyslna etika.Jako by to byl vymirajici sport. Chapu metudu chyt a pust, kdo ryby pousti at pousti a kdo si nejaky bere tak at bere, ale vymejslet ruzny kokotiny a nepsana pravidla, to je moc. Ja chytam ryby uz 19 let a nezaznamenal jsem ze by bylo neco horsiho.Rybu si porad jeste umim chytit a kdyz to slo 19 let tak to pujde dalsich 20.
Tento příspěvek byl editován 13.3.2010 18:50:54 uživatelem Piranha. - Sobota 13. března 2010 v 19:44® Piranha
-
1Mara> nesmis to brat tak tzragicky.Ja svoje mista verejne prozradil i v casopisu a celej rok jsem na ne chodil a lidi jsem tam temer nepotkaval.
- Sobota 13. března 2010 v 19:35® 1Mara
-
Patlaloš>
- Sobota 13. března 2010 v 19:34® Patlaloš
-
Tommy> rádi vás uvidíme s komplet rodinkou
- Sobota 13. března 2010 v 19:34® Patlaloš
-
Manažerka> Vidíš 4 kusy …slovy čtyři kusy a mi jen dva
Doleva nahoru a je to tutovka .-)
- Sobota 13. března 2010 v 19:29® 1Mara
-
Tommy> Ani mi nemluv , mnělo to být dohromady qa oni z toho udělali tři články
,předělali slova, a dali tam jen jednu mojí fotku , jinak jsi tam dali vše svoje , snad se to už nebude opakovat
. jinak v dalším čísle vyjde ještě jeden a pak dalším ten třetí kvůli kterému jsem to vlastně vůbec psal
- Sobota 13. března 2010 v 19:24® Tommy
-
1Mara> Hele,teď v novým českým rybáři sem četl článek od nějakýho Marka Šimšálka- nejsi to Ty?
- Sobota 13. března 2010 v 19:22® 1Mara
-
Limonádový Joe> Jo jinak bych mněl být na vlovu , tak se tam uvidíme , v pondělí odjíždím na montáž a vracím se až ten výkend co je výlov
určitě výš oco gou ,
a Děkuji
- Sobota 13. března 2010 v 19:20® 1Mara
-
Limonádový Joe> Mi neříkej že by kaprovi spočítali jikry
) a mlíčnákovi mlíčí ?
), ale souhlasím plně stebou , ten kdo tohle navrhuje a schvalije je ko…t
- Sobota 13. března 2010 v 19:17® Limonádový Joe
-
Tak jsem zase po dlouhé době udělal velkou chybu a cestu z Prahy do Ústí chtěl zkrátit četbou časopisu. V Rybářství za 70 kaček jsem dlouho hledal a po brodění se v akvaristice, lovu na moři, inzerci, inzerci a inzerci objevil článek o pytlácích. Zajásal jsem, tohle bude ono, ale nebylo. V článků se po X-té probíralo množství upytlačených ryb, kolik to musí být, aby to byl trestný čin a ne JEN pestupek a podobné kydy. Co mě však skutečně překvapilo je FAKT, že autor článku kalkuluje s možnou upytlačenou rybou (dejme tomu kaprem) pouze přepočtem „váha ryby“ = cena ryby. A to je skutečně nesmysl, všech nesmyslů futrál!!! Ne náhodou jsem se před třemi týdny účastnil i přednášky prof.Hromase, kde se řešilo „to samé“, ale na poli myslivosti. Kolik si myslíte, že stojí srna? Na kolik vyjde Kč? Do výkupu se dává zhruba za 1500 Kč, tedy selským rozumem bychom si řekli. Půjdu do lesa, upytlačím tři srny, bude to za 4500 kč a jsem z obliga. To je ale obrovský omyl! Pokud zkalkulujeme i možný budoucí přírůst (další možné 3 roky srnčata krát 1,5 – to jsou 4,5 srnčat), který byl pytlákem eliminován a navíc z těch čtyř možných srnčat (ze kterých mohli být srny i srnci) mohli být další 2 srnčata, vyjde nám, že taková 2–3 letá srna má hodnotu 21 500 Kč !!! Tuto skutečnost ovšem autor článku v Rybářství vůbec nebere na vědomí. Jak to tedy bude? Těžko říct, já mám ovšem další velký důvod, proč NEkupovat Rybářství a číst „odborně-neodborné“ články.
- Sobota 13. března 2010 v 19:16® cormoran
-
Ty jo, to si děláte řiťouse ne? Takovejch příspěvků..Mám to číst, nebo mi nějaká milá postavička stručně poví, co se tu probíralo?
A jak povídá Mára, revíry se neprozrazujou, fakt.-)
Tento příspěvek byl editován 13.3.2010 18:18:40 uživatelem cormoran. - Sobota 13. března 2010 v 19:09® 1Mara
-
Piranha> Ktomu se nebudu vyjadřovat , stupen není Nechranice !!! za druhé sic to není vaše voda takže to neznamená že to tady budete troubit do světa ! To se prostě nedělá , já taky tady nic netroubím nebo jó ? Já tam jezdím s Cormoušem a nemyslím si že by se nenašlo spousta debylů co by to tam zprasilo .Prostě bez dizkuzí , nato máte osobky né ! Jsem naštvanej fakt , tohle mi vadí , svoje fleky jsi hlídáte a o druhých vám je to fuk , to je od vás velmi nezodpovědné .Neví te o Ohři to co jiní jsou tam ještě lepší fleky , to určitě Chose ví a na některých už je zákaz chytání , nebo dokonce znemožněn přístup k vodě , pááááč právě lidi jsou hrozný hovada a prasata a můžou si zato sami . Je to otom se nad tím trochu zamyslet .
- Sobota 13. března 2010 v 18:26® chosebaits
-
Piranha>tak tak a duležité ............
- Sobota 13. března 2010 v 18:21® Piranha
-
chosebaits> to je to samy jako kdybych rekl ze jsem byl na nechranicich a nalapal tam za hodinu 10 kapru.Kde?No na nechranicich.To samy.Ale voda je to tam zajimava a clenity dno a to je prave ten dulezitej faktor
- Sobota 13. března 2010 v 18:11® chosebaits
-
Piranha>Já bych o tom moc nekecal,ale pravdou je,že to je velký pojem a hlavně,kdo tu vodu nezná,tak ten tam vyhoří jak papírovej drak.