Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 5. května 2009 ve 14:30® Piranha
-
LojzaRybka> obelixe jeste enevim, kua ani nevim kde se to nachazi, posli mi mapku neni to ani napsany na mapach.cz
- Úterý 5. května 2009 ve 12:11® LojzaRybka
-
Piranha>nemůžu natebe počkat v tom mostě,jedu ještě pro segry kluka,potřebuju šerpu,všechny věci neunesu,ale řeknu ti že autem se k vodě nedostaneš,museli jsme nechat auto daleko od vody,všude jsou tam zákazy. Jo a bereš sebou OBELIXE?????
- Úterý 5. května 2009 v 11:25® olda
-
Piranha> Pokud zaparkuji chtěl bych zkusit soutok
- Úterý 5. května 2009 v 11:22® Piranha
-
Jelikoz hnata boli porad jako krava a dneska jsem v praci skuhral, beru cajk a jdu na chvilku na jeden flek novej, tak uvidim co tam dostanu.Aspon budu rehabilitovat
)
- Úterý 5. května 2009 v 11:02® BlueShark
-
To jsou krásní losůsci
Horní tok Labe
- Úterý 5. května 2009 v 8:43® BlueShark
-
Pepík se tu zase ročiluje a mě to mrzí. Tak krásně udělaná pohádková postava a on ještě vrčí…
chodí někdo na ryby tady?
- Úterý 5. května 2009 v 7:58® sus1
-
Piranha> Možná to spíš asi bude chtít domluvit telefonem,uvidíš.
- Úterý 5. května 2009 v 7:57® sus1
-
Piranha> http://rybarskepotrebymilan.cz/
- Pondělí 4. května 2009 ve 22:25® cormoran
-
1Mara> Stalo se to u nás v Čr? Blbost, který snad sám neuvěríš, když si ho teda ještě jednou prohlídneš
Piranha> Ok, beru zpět, když se trochu oholíš tak vypadáš zase na třicet
- Pondělí 4. května 2009 ve 21:07® monaster
-
jj byla to pohoda. a toho rejpala Lojzu jsem taky rád viděl
- Pondělí 4. května 2009 ve 20:49® Piranha
-
Sakra ale byl to letos druhej nejlepsi den v letosnim roce, po narozeni Pirněte.Byla sranda a pohoda.Uz planuju dalsi vejlet.
- Pondělí 4. května 2009 ve 20:44® Piranha
-
monaster> a divis se ze jsem tak vybornej kuchar, kdyz si musim varit sam.Ze ja se vbec zenil. A ty kecko, daval jsem ti klice od auta at si tam zalezes, nastartujes a nechas to chvilku bezet.Jenze ty jsi mel strach ze bych chytal na 4 pruty
- Pondělí 4. května 2009 ve 20:42® Piranha
-
Hovnolapky kdo si pujde zmerit sily na Matyldu, zatim se jdu rvat ja s lojzou, mozna prijde i kouzelni- (monaster).Ani to nebude zavod jako takovej jak spis s lojzou a pepou.
- Pondělí 4. května 2009 ve 20:42® monaster
-
Piranha: že jsi kámo vím. když jsem tě v noci dvakrát vzbudil drkotáním zubů pod širákem navrhovals ať si vlezu k tobě do spacáku. ještě že mám zdravej rozum. ženu máš v šestinedělí a já abych se bál. ale ty ryby na grilu ty neměly chybu
vlastně jednu jo. chtělo to ještě doušek slivky
- Pondělí 4. května 2009 ve 20:34® Piranha
-
filip111> strategie kamo a dobra mysl lovce dela uspechy
ne pakt mezi myslivcem a monasterem.
- Pondělí 4. května 2009 ve 20:31® 1Mara
-
filip111> Co bych pro kamaráda neudělal
Né v poho tam se dají chytat ryby všude a berou pod plným , mám to už letost vyzkoušený
- Pondělí 4. května 2009 ve 20:29® filip111
-
1Mara> tak to tam nemusíme jezdit, když takhle nadržuješ
- Pondělí 4. května 2009 ve 20:25® 1Mara
-
monaster> Neboj na srazu jim to nandáš mám protebe ten nejlepší flek
- Pondělí 4. května 2009 ve 20:24® Piranha
-
monaster> pepa ma kramy a chce bejt dulezitej,ze ses pako to vim, ale uz jsem ti rekl jednou ze to pako je muj nejlepsi kamos tak nemenstruuj
- Pondělí 4. května 2009 ve 20:21® 1Mara
-
monaster> Pepíno vždit si dělají prču , tak se kamaráde nečerti a mysli na to co jsem ti navrhnul
to bude šrumec
)
- Pondělí 4. května 2009 ve 20:15® monaster
-
BS: PIr: JJ jsem pako. se divím že se mnou kamarádíte blbci. jak chytám je moje věc a jestli se vám to nelíbí choďte si jinam
Piranha: na Práškovo závodech jsem Tě přechytal ale asi stárneš a zapomínáš.
no nic nebudu se rozčilovat jdu si radši číst než psát kraviny a zbytečně se rozčilovat.
- Pondělí 4. května 2009 ve 20:04® 1Mara
-
No no nó snad se toho tolik nestalo né
) jak to mám vědět ? no a připomenout že se taky něco takového opravdu stalo né
) jinak dík za poklonu
)
- Pondělí 4. května 2009 ve 20:03® Piranha
-
Brendy> v predlicich jak je hofman kovomat, tak vedle jsou dvere a vzadu je plotove centrum, tam jsem si na kosicky kupoval pletivo metr čtv. 8 a 10mm oka, obe vysli dohromady na dve stovecky.Udelas z toho jednoho metru okolo stovky krmelcu.
- Pondělí 4. května 2009 ve 20:01® Piranha
-
1Mara> to uz jsem sem daval asi pred dvouma rokama a lidi se mi smali ze uz to tu bylo asi pred trema
ale jinak dobry den.
- Pondělí 4. května 2009 v 19:41® 1Mara
-
Dobrý né ?
- Pondělí 4. května 2009 v 19:41® 1Mara
-
Zdraví Vás luhačovičtí rybáři, posílám Vám jednu zajímavou kuriozitu.
Místní obyvatel se takhle kouká po kraji a na rybníku vidí, jak tam poskakuje míč, ale nějak podivně… tak se na to šel podívat zblízka.
Byl to sumec, ten s placatou hlavou a zjevně se snažil polknout dětský
míč, jenže mu v hubě uvíznul.Sumec už byl zcela vyčerpaný, zkoušel se
potopit, ale míč ho pokaždé vytáhnul na povrch. Chlapík se snažil mu
pomoci a míč mu vytáhnout z tlamy, ale nepovedlo se. Nakonec požádal
manželku, aby mu míč pomohla proříznout, aby mohli hladového a
vyčerpaného
sumce pustit zpět do hlubin. Asi bych tomu taky nevěřil, kdybych neviděl fotky.
Stalo se to u nás v ČR na rybníku v Jižních Čechách........ - Pondělí 4. května 2009 v 19:18® VODA
-
Ahoj vy rybařsky hroudy ted mam dlouhej pracovní tyden a v patek mam volno jedete se nekdo mrknou na zavody na Matyldu dejte vedet na OS, DIK AT NEJEDU SAM Komín dela melouch tak nemuže diky!!!!!!!!
- Pondělí 4. května 2009 v 18:40® 1Mara
-
monaster> Pepíno všichni si z tebe utahujou vid , ale nevědí jaká jsi vydra
- Pondělí 4. května 2009 v 17:47® olda
-
Tak jsem po dvouch letech našel na zahradě 7m bič je to těžký jak prase tak nevím jestli stím mám jít někdy chytat já ho kdysi dostal a jěště jsem ho ani nezkoušel,co se na to dává za vlas jeto 5/10g.
- Pondělí 4. května 2009 v 17:46® Brendy
-
Nevíte někdo kde by se v Ústí dalo koupit pletivo na výrobu krmítek. To co mají má moc velká oka. Kdyby byl nějakej typ tak dík.