Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 10. března 2010 ve 13:09® Piranha
-
BlueShark> dobrej rybar si ryby umi stahnout
Hele asi to tam udelal protoze mel duvod.A mozna si to i mistni prali.Vzdyt tam na tu brigadu chodej porevazne ti co tam chodej lapat.
- Středa 10. března 2010 ve 12:53® chosebaits
-
Piranha> Zdar.Včera jsem kecal s lojzýkem rybkou a prý něco určitě spácháme na tý louce zelený kde jste už jednou byli.Samo sebou přez noc a bude nás snad i více.
- Středa 10. března 2010 ve 12:52® BlueShark
-
Piranha: Přijdeš mi jak ve Vesničce a můžete se otočit celý? Ano můžu, tak vidíte, otáčejte se celý a je to. Nemyslím si, že obejít něco, kde rád chytá, asi Oli nechce. Jinak nemusíme si vysvětlovat, že jakákoliv překážka, v tomhle případě větve, s kterých padá hmyz a je dobrý útočištém ryb, je pro rybáře jedno z TOP míst. Prostě mi to přijde jako blbost a to nemluvím o dravcích…
- Středa 10. března 2010 ve 12:32® Piranha
-
Je pravda ze se ryba rada schova do stinu od stromu,ale neverim tomu ze se to vsechno obsekalo i od toho lesika, to je blbost.
- Středa 10. března 2010 ve 12:31® Piranha
-
BlueShark> rybam se daří na vetvích?A vubec,jakym rybam, sumeckum?
- Středa 10. března 2010 ve 12:30® Piranha
-
oli> no tak uz jedna rada, nechytej tam.Ty vetve zase dorostou, stejne jako rakos.
- Středa 10. března 2010 ve 12:20® BlueShark
-
Příští rok se budu specializovat na tuhle rybu
Tento příspěvek byl editován 10.3.2010 11:21:35 uživatelem BlueShark.Pěknej NOseter co? Teda YESeter
- Středa 10. března 2010 v 10:52® BlueShark
-
oli: Souhlasím, doufám, že se zde nějaký účastník této velkolepé akce na rybníku ozve, podle mého je to totální propadák a kdo to nařídil je hloupý, likvidovat místa, kde se rybám daří, SMUTNÉ!!!
- Středa 10. března 2010 v 10:26® oli
-
Ten rákos beru ale proč větve které sahají do vody?Vypadá to jako na Střížáku.To můžete rovnou chytat někde na koupališti.
- Středa 10. března 2010 v 8:15® cormoran
-
filip111> To víš, že jsem. Aspoň jsem se v tom pohrabal a trochu ukojil ten rybářskej půst
Jinak teda ten nepravidelnej háček je akorát u toho X-Rapa Sureset. Někde jsem četl, že je to pro lepší zásek či co, ale pořádně nevím, přijde mi to zbytečný. Hodně jsem to viděl u těch novějších modelů, třeba popů i propů..
Manažerka> Rozumím, za všechno může manžílek
Tento příspěvek byl editován 10.3.2010 07:20:38 uživatelem cormoran. - Středa 10. března 2010 v 7:13® Piranha
-
oli> soudruh Kuzi a je to dobre, za 3 mesice to tam bude zase obrostly rakosem a naletama.
- Středa 10. března 2010 v 5:01® BlueShark
-
oli: myslíš rákos? kdo asi
- Středa 10. března 2010 v 5:00® BlueShark
-
Miluju lidi co nadávaj, že to tu má být o rybách když… a pak… Hoši, hlava mezi kolenama, to si trénujte doma, Manažerka Labe má jiné zájmy a určo by brala debatu o rybách… díkes…
- Středa 10. března 2010 v 0:21® oli
-
Nevíte kterej blbec takhle vyřezal Glázr?
- Středa 10. března 2010 v 0:04® Piranha
-
Vcera jsem volal starymu křivákovi Pipovi
blb.Nejdriv zacal řvát-Monastert vstavej uz a nevalej se mi tady porad po zemi, to ve me hrklo.Rikam si, kua, pondeli plešoun maka ne.A pak Pipa rekl ze si delal kozy.No a po cca 10 minutach naseho rozhovoru zase Pipa z nenadani vyhrkne-Pepí kua jdi na balkon ne.A muzu vam rict ze mi to v kebuli srotovalo jak prvnakovi nasobilka
- Úterý 9. března 2010 ve 23:49® Piranha
-
monaster> pokud se budes drzet mne, tak bezbabka a bezrybka zustanes.
- Úterý 9. března 2010 ve 22:18® 1Mara
-
monaster> A bez baby
) to je prdel jó
- Úterý 9. března 2010 ve 22:04® monaster
-
mara: ale taky se těším až zalapem kámo. je březen a já jsem bez rybka.........
- Úterý 9. března 2010 ve 22:02® monaster
-
no ještě žes to dodal. a je vidět žes jí sice pochopil ale trochu jí to kazíš. navíc jsem to tam napsal právě proto a s nadhledem. až budu chtít stíhačku nebudu prudit tam ale objednám si gripena nebo s fouknu do AERa......
- Úterý 9. března 2010 ve 22:00® 1Mara
-
monaster> no kdybys četl vše co se tady na chytej děje , tak bys ses dočetl že si to ženy částečně nepřejí abychom tam plkaly ty naše kokotiny, ale to ty asi nečteš , IV.TO.ŠIRDA tam se chce s ženskejma na něčem domluvit a ty tam opět vlítneš a nappíšeš takový bláboly , a ještě si to pleteš se seznamkou . Pepíno výš že tě má rád voe , ale někdy mi přijde že si jako malí dítě. Ale nic ve zlím , už se těším až stebou zalapu na Labku
- Úterý 9. března 2010 ve 22:00® Tommy
-
Pánové balím dobrů noc
- Úterý 9. března 2010 ve 21:59® Jak.novi
-
Tommy> Že joo??!!
- Úterý 9. března 2010 ve 21:59® monaster
-
tommy já vím. už mám 4 skleničku
- Úterý 9. března 2010 ve 21:58® Tommy
-
monaster> Ty seš strašný prase
- Úterý 9. března 2010 ve 21:55® monaster
-
mařena: jen jsme tě trochu popíchnul. však mně znáš. to je z toho mlíka co chlastám místo alkoholu
- Úterý 9. března 2010 ve 21:53® 1Mara
-
monaster> No já že v D, jízde schazuješ kamarády , a pleteš si to se seznamkou Líbýmseti .
- Úterý 9. března 2010 ve 21:37® monaster
-
mara: jak nejde? jak říkal táta, jsem šukálista teoretik. nejlepší sex je calex. za a je to nehygienický a za b je to zbytečně pro....... j čas
- Úterý 9. března 2010 ve 21:35® 1Mara
-
monaster> Dle toho co jsi napsal do dámský to k tobě nejde …
- Úterý 9. března 2010 ve 21:33® Jak.novi
-
Vy dobytkové!!
- Úterý 9. března 2010 ve 21:32® Tommy
-
cysy> Snad sem se Tě nedotknul?