Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 4. května 2009 v 17:29® BlueShark
BlueShark

To nejde, by krachnul i HaD ;-)

Pondělí 4. května 2009 v 16:38® Brendy
Brendy

BlueShark> No ale to video jsi nahodit mohl :-))

Pondělí 4. května 2009 v 16:37® Brendy
Brendy

Monaster nic si z nich nedělej. Jestli tě to potěší tak já taky umím pěkně trhat, zvlášť na Labi (ať už chytám jakoukoliv metodou). Beze mě by prodejci ryb. potřeb v Ústí jezdili trabantama. No a kdyby mě někdo viděl na Střižáku jak se snaším vyháčkovat 30-ti centimetrového úhoře, tak by nevěřil, že to není nahraný sitcom. :-93;

Pondělí 4. května 2009 v 15:21® Piranha
Piranha

BlueShark> tak tady to ma koště jedno.Kdyz mu rikam at si jde s detma do krouzku nacvicit nahazovani, tak ne.Dobre si pamatuji ty zacatky, kdyz jsem byl jako chlapec v krouzku a chodil na ryby.Jak se nekde zacala tahat ryba, sup a uz jsme to stehovali okolo rybnika.Marne.Toho vecnyho prehazovani se a ruzny kixy.Presne takhle lovi Josef Kaisr as Monaster.A kdyz mu to rikam, tak se muze pos. Ja taham ryby vedle nej dva metry.Lojza o 10m vejs, kde pak nikdo neurve jen pan monaster 4× a tak si sel zachytat vedle lojzy a co se nedeje, pepík nám trhá a ryby zase nechyta.Az jednou ten kluk pujde do vecnejch lovist bude nadavat svatemu Petrovi, ze to tam vymasil :-)) )

Pondělí 4. května 2009 v 15:11® BlueShark
BlueShark

Tak včera rybačka na soutoku a pak jsem mazal domů a před odjezdem jsem se stavil ještě na skok. Pepík Monasterů si ustlal na schodech a kluci chytali naproti. Všiml jsem si ho a přes bílinku ho zdravím. Vpravo feeder vodorovně s hladinou na levo houpačka na 5m prut. Táži se tedy: „Tak jak to jde? už něco bylo?“ A Pepča, že ne :-(( V tu chvíli vidím jak mu jede feederový prut do vody a on koukajíc na mě zaregistroval cirka po 5 vteřinách a zasekl. Poměrně dobře seštelovaná brzda tak vzala za své. Žádné zacvrčení, jen prásk a vlasec vlajíce ve vzduchu vesele dozpívává písničku o záběru.

Stane se. Pak jsem šel kecat s Kamilem a byli jsme na odchodu. V tom vidím, jak se Pepík snaží nahodit houpačku. Chytil prut za konec držáku a udice, která byla asi tak o 2 metry delší než prut, byla s koncovou nástrahou stále na zemi. Rozpačitý pohled, štelujíce prut co nejvíce vzhůru. Poté, co zjistil, že nemá vysouvací ruce o 50cm, začal štelovat chodidla. VYtočil pravou nohu a levou dal na špičku a s jazýčkem mezi rty urputně sledoval, jak červ stále leží na zemi. Hoplááá a už jen vidím průvěs a červ se zakousnul zřejmě do feederového prutu (určitě za to Pepča nemohl :-D ) a bylo po náhozu. Přišlo na řadu vymotávání a ještě větší zmatek než popsaný předtím :-D Jen jsem slyšel reakci na můj dušený smích: „VOLOVÉ“ :-D D

Taneční kreace 1 Složitost nahazovaní 1 Rybářský pud 1

:) raději jsem se rozloučil a šel, video mám ve foťáku :-D

Pondělí 4. května 2009 v 15:09® Piranha
Piranha

oprava drzej

Pondělí 4. května 2009 v 15:09® Piranha
Piranha

cormoran> ty drzme smrade :-)) ) ja te kopnu do prdele az te uvidim.

Pondělí 4. května 2009 v 15:05® cormoran
cormoran

Piranha> Na tvůj poslední příspěvek BSkovi.

Pondělí 4. května 2009 v 15:00® Piranha
Piranha

cormoran> nevim na co presne reagujes.

Pondělí 4. května 2009 ve 14:45® cormoran
cormoran

Piranha> Teď jsi mě rozesmál, prej mladej:-D :-P

Pondělí 4. května 2009 ve 12:41® Piranha
Piranha

sus1> to jsi mi toho povedel ty pacholku.Koukej mi hodit www.

Pondělí 4. května 2009 ve 12:40® Piranha
Piranha

BlueShark> proto Honzo feeder miluju, da se s nim nachytat hrozna kupa ryb.A ten pocit koukat jak zlostne zavidi bobkari, ze nejakej mladej ryby taha a ja na pařku nic, to je taky dobrej pocit.

Pondělí 4. května 2009 v 9:21® BlueShark
BlueShark

Brendy: ja to měl takhle dříve také pořád a pořád :-)

Pondělí 4. května 2009 v 9:20® BlueShark
BlueShark

Nazdar rybaříci. Včera super rybačka. Ven se podívalo hodně cejnů, hodně pěknej karas a další droboť. Můžu potvrdit pláž jedna plotice a cejn větší. Jinak nikdo skoro nic až na pár zrcátek a to jsem našel díru a cpal to tam 3 hodky v kuse. Ryby tam prosté jsou v malém počtu a přemluvit je bez hnojáků k záběru je skoro nadlidský výkon. Pak změna místa a ryba jistá, co nához to skoro ryba. Kde říkat nebudu, byl jsem tam pěkně sám, ale kamarádům povím :-)

Přesvédčuju se pořád více a učím, kde co jak a kdy a na co. A funguje to, začínám mít z feederu dobrý pocit, že lapu a proč ostatní vedle mě skoro nic? :-)

Asi jsem přišel na pár vychytávek :-) A přece tam kde na houpačku nikdo nevidí záběry, mě se tam věšej hodné pěkní cejníci. Včera nadupaní s macatým bříškem kolem 53cm :-)

Pondělí 4. května 2009 v 9:12® sus1

Piranha> U kluků v Klatovech:-)

Pondělí 4. května 2009 v 9:05® Brendy
Brendy

Tak pracovní so-ne znemožnila ryby. V pátek v Mojžíři na Labi na hoďku, než synkovi skončil trénink, proběhla zkouška nového pickeru. Přišli dva cejni, takže zkouška docela dobrá. Jinak koukám z okna zlepšilo se počasí :-(( . Fakt supr. Když jsem celý den v práci tak je pěkně, jak mám volno…

Pondělí 4. května 2009 v 7:10® cormoran
cormoran

lucioperce69> Hezký…S těma amurama jsi mě potěšil, v pátek jsem je tam marně hledal, už jsem myslel, že jsou pryč:-)

Pondělí 4. května 2009 v 7:06® olda
olda

monaster> čau já nemuším páč umím nic,jinak na soutok bych chtěl zajet ale buď je tam moc lidí nebo nemohu zaparkovat a teď se ještě hroutí počasí ať koušou.Kamil to je Labská vydra docela mu to jde kam vlezu tam se sním potkám.

Pondělí 4. května 2009 v 6:56® Piranha
Piranha

sus1> posli mi odkaz na tu prodejnu, asi bych si obednal nejaky kilko a testnu ho.

Neděle 3. května 2009 ve 22:19® 1Mara
1Mara

No a teď k rybám u Patlaloše , krásně jsem si zachytal ryby a i opičku :-)) ) , no ale ven se podívalo 5 kaprů od 45 do 70 cm , lín bohužel opět ten samej a asi 20 jiných , ale menších ,nějakej cejnek , pstroužek takže na srazu si to určitě užijete v pohodě :-)

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23626.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23627.jpg
Neděle 3. května 2009 ve 22:08® 1Mara
1Mara

Ahoj lidi co chytaj jako zběsilí :-) Takže pro všechny zde přítomné : V polovině června (datum upřesním ) jste všichni srdečně zváni od mně a Patlaloše na velkosraz k němu na soukromý rybník a to přes noc a s manželkami , přítelkiněmi atd + děti samozřejmně :-) Občerstvení a sociálky jsou zařízený a budou i nějaké ty ceny . Takže když bude supr počasý jako je teď tak si myslím že by to mohlo být pro všechny přítomné suprová sobota + neděle, spát ve stanech , bivaků na vše je tam mýsto + gril + táborák pití a samozřejmně dobrá nálada :-)

Neděle 3. května 2009 ve 21:09® monaster
monaster

Olda: oline nemušovals pod vrakem?

na soutoku. Kamil kapře 55cm . já okouna cca 10 . a jenu jízdu. brzda povolená ale i tak vrrrrrrrrr a prásk. škoda

Neděle 3. května 2009 ve 21:01® sus1

Piranha> U nás je za 135Kč 3 Kg ale zatim jsem nikoho nesehnal,abych se ho zeptal,jak funguje,Slyšel jsem na něj chválu i opak,tak sháim info co a jak.Jinak cena se mě zdá docela dobrá.

Neděle 3. května 2009 v 19:30® filip111
filip111

lucioperce69> pěkný ryby.

olda> jojo ale už se to pomalu zhoršuje, cejni se začali třít a kapříci jdou jen běžnejch velikostí

Neděle 3. května 2009 v 17:22® olda
olda

lucioperce69> Díky za foto už mám zase nerva.

Neděle 3. května 2009 v 17:07® lucioperce69
lucioperce69

už stačí

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23615.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23616.jpg
Neděle 3. května 2009 v 17:05® lucioperce69
lucioperce69

dneska se my naskytl nádherný pohled vylezl jsem na strom a přímo pode mnou se promenádovali 3 amuři ten nej tak 80 a spousta kaprů kolem 60 fakt nádhera

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23612.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23613.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23614.jpg
Neděle 3. května 2009 v 17:03® lucioperce69
lucioperce69
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23609.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23610.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23611.jpg
Neděle 3. května 2009 v 17:02® lucioperce69
lucioperce69
foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23606.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23607.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23608.jpg
Neděle 3. května 2009 v 17:01® lucioperce69
lucioperce69
foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23603.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23604.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img23605.jpg