Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 3. května 2009 v 17:00® lucioperce69
-
a taky sem vzal sebou mýho synovce i jemu se dařilo
- Neděle 3. května 2009 v 16:59® Piranha
-
sus1> timara u nas v UL nesezenes, pokud si ho neobednas,ale to jsem ani ja zatim zezkousel, stalo by to asi vic.
- Neděle 3. května 2009 v 16:58® lucioperce69
-
teď to tu trochu zaseru fotkama dneska se my nadmíru dařilo ráno vláčka okouni dopoledne feeder a plavačka líni karasi perlíni a po obědě vláčka na pstruhách. jj a jeden candoš asi tejden starej a VODOVO úspěchy z labe
- Neděle 3. května 2009 v 16:55® lucioperce69
-
pro oldu ze včera večer 86 cm
- Neděle 3. května 2009 v 15:49® olda
-
filip111> Gratulace, už to jde asi 3 dny co mám informace
- Neděle 3. května 2009 v 15:23® sus1
-
Dotaz:Za kolik se u vás prodává krmení od Timára??3kg balení??Jakou s tim máte zkušenost?Díky.
- Neděle 3. května 2009 ve 14:33® cormoran
-
Koukám, že se o víkendu dařilo, hezký fišle klucí
- Neděle 3. května 2009 ve 13:37® filip111
-
olda> dnes místečko opět nezklamalo, chytil jem 7 kapříků kolem 37–45cm Vlasta seděl vedle mě a dostal 1 holt mu nebylo přáno. Jinak Cejni se začali třít, tak ani jedene nezabral, přál bych vám vidět, jak se vařila voda od těch lopaťáků.
- Neděle 3. května 2009 v 7:51® Piranha
-
Pristi tydej jedem na Rejzikov-Orlik, s tatou a brachou omrknout jeden kempk kam jezdej znami.Rovnou i zachytame.To je prvni varianta, ale pokud se nejak nedomluvime na tom osmem, tak pojedu s Monasterem a Lojzou na Matyldu na zavody. Taky jsem se chtel jet poohlednout po nejakym zakřovenym peknym mitecku, kde nby se to dalo trochu podekat poupravit a chodit tam chtat na flicek kam nikdo nikdy nechodil.Brzy tu bude zase hlava na hlave na tom labi.Staci kdyz jedu ve vsedni den kolik uz je tam rybaru.
- Neděle 3. května 2009 v 7:33® olda
-
lucioperce69> Hoď sem foto nějakých hadů,ať se oko starce potěší.
- Neděle 3. května 2009 v 7:20® olda
-
filip111> čus,nechtěl jse přímo místo páč to chápu až moc dobře, střez to protože vezmeš jednoho,ten má kamaráda a už to jede máš po chytání.
BlueShark> Teda už mně nerozčiluj s těma rybama
já byl včera u tunílku nad zdymadlama pohořel jsem neskutečně,od 14–20,30hod jsem mněl jedno ťuknutí tam snd ani nejsou ryby,stavoval se tam chlap co tam má chatu a už 3 dny tam nemněl rybu.Dnes mažu na pláž snad budou nějací cejni musím si spravit chuť.
- Sobota 2. května 2009 ve 23:22® BlueShark
-
Lucio sklapni. Ten chudák dostal ban už před 3 měsícema a přilezl. Porušil on tak neser
Nemusely být hádky.
- Sobota 2. května 2009 ve 23:20® BlueShark
-
Ještě jednou kapřice, nadupaná, vrácena vodě.
- Sobota 2. května 2009 ve 23:18® BlueShark
-
Tak dnes Labe 22 cejnů (nej 53) velkých, 11 malých, 14 plotic, 1 parma 74cm, 2 jeseni a 3 tloušti na feeder. Na plavačku na chvilku 3 jeseni (nej 53) a jeden tloušt (43).
Kamarádi noví z Bíliny kapr 72cm lysec. Viz foto…
- Sobota 2. května 2009 ve 21:07® filip111
-
cormoran> jojo je to jak říkáš džungle. Dnes tam byl tchán a opět to samý cejni, kapři kolem 60ti cm. Zítra jedu s foťákem, tak doufám, že se úspěch bude opakovat, když už tam potáhnu batoh s foťákem. Včechno taháme na vlasec 0,12 je to nádherný chytání, když jsem dal na naviják 0,25 aby zdolávání netrvalo tak dlouho tak jsem měl záběry jen od zrcátek. Takže jsou tam vych… ryby
Olda: bylo to na Labi
tohle místo si fakt střežím pro sebe a pro lidi o kterých vím, že uměj mlčet a jezdit si na to místo klidně sami, jen aby ho nepropálili. Nemyslím to zle, určitě mě chápeš.
- Sobota 2. května 2009 ve 20:35® skwor
-
A to měl Rybář v začátcích tak pěkně našlápnuto..... ach jo.
- Sobota 2. května 2009 v 19:52® monaster
-
lucie: tak pojď. pojedu na Labe busem. krmení nemám, červa nemám. ale zkusím kuku a uvidím
- Sobota 2. května 2009 v 19:28® Piranha
-
lucioperce69> podivej se Peto to cim jsi se prokousaval, byly uz jen vytazky a v kostce vety.Plno bylo smazano a tak si mozna mylne myslis, co si myslis.Na mim kamaradstvi s tebou to nic nemeni a doufam ze jses stejneho nazoru, tod vse. Jo a koupil jsem novyho rybare a nejak kamarade stagnujes, asi to vemu za tebe, uz tu mam pro rybare nachystany 3 clanky ale budu je posilat postupne.
- Sobota 2. května 2009 v 19:20® lucioperce69
-
Piranha> spíč Had za tím udělal čáru
- Sobota 2. května 2009 v 19:17® Piranha
-
lucioperce69> kdyz myslis!Ale uz to neresim, udelal jsem za tim tlustou caru.
PS:kdyby jsme si ho zaslouzili, ten BAN, tak ho asi mit budem.
- Sobota 2. května 2009 v 19:13® lucioperce69
-
nepřiberete mě zejtra někdo sebou ???? rád bych si zachytal
- Sobota 2. května 2009 v 19:12® lucioperce69
-
zdravííííím fčecky nasrál hovnolapky
po hodině jsem se prokousal vším co jste stihly za tejden probrat. Rád, i když opožděně bych reagoval na pár věcí
- BS a Piranha myslím si že tentokrát byste si zasloužili BAN vy dva a ne tomash tentokrát jste to byli vy dva kdo zbytečně a hrubě tomáše napadli. Toť můj názor.
- Foks ta štika na liptovský maře moooc pěkná rybička včera jsem se shodou okolností cachtal v její studený vodě a koukal na zasněžené Tatry
- Já chci na ryby
celej tejden sem seděl za volantem od úterka do dneška sem najel 4500 km
- Sobota 2. května 2009 v 18:55® Piranha
-
VODA> proc, za to, ze jsme si udelali u vody cejna a plotici na gryli?Klidne.
- Sobota 2. května 2009 v 18:54® Piranha
-
Chvilkama jsem si myslel ze nekde je nastratovanej diesel, ale to Monaster tak chrpar.
- Sobota 2. května 2009 v 18:53® VODA
-
monaster> To na tom grylu jsou sneci?
jsem zvedavej kdo se do vas 1 pustí?
- Sobota 2. května 2009 v 18:50® VODA
-
1Mara> Ajakej toje rozdil ty litaš všude tak nevím co Prudiš?
jdu chlastat mam grylovačku na zahrade tak
- Sobota 2. května 2009 v 18:49® monaster
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Sobota 2. května 2009 v 18:48® monaster
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Sobota 2. května 2009 v 18:40® monaster
-
Lojzíku ještě jednou díky za fajn zážitek a milou společnost.
Piranha děláš si ze mně srandu ale v noci ses tulil.
Hoši tak nádhernou jasnou noc s tolika hvězda jsem snad nezažil. ale ta kosa když jsem měl od rosy mokrý nohy to byl horor. Jinak jako vždy mně Piranha a Lojza bohatě přechytal ale i tak jsem si chytil třeba podoustvičku 37 a tak. krásný víkend to byl
- Sobota 2. května 2009 v 18:24® Piranha
-
Jeste jsem tu zapomel ukazat pepika.Ale ze je to sexi kluk, co.
)
)
)
)