Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 7. března 2010 v 18:02® Wright
Wright

Piranha> ta paranoia bude asi nejspíš pravda, kolego. Máš podklad pro svá tvrzení? Vzhledem k malému počtu mých příspěvků bys jimi mohl projít a ukázat nám výsledek svého snažení,co říkáš? Ledaže… bychom se někde potkali a při tom báječném setkání jsem ti řekl to co tvrdíš. Já si to nepamatuji, ale třeba jsem starší člověk… Tak možná by bylo vhodné se za tu lež cos napsal omluvit, ne?

Neděle 7. března 2010 v 17:59® Manažerka
Manažerka

1Mara> Jj to víš, že od tebe jsem radu nečekala… tak možná, jak dovézt ožralý bezpečně domů :-D jinak jsem test napsala, takže mi můžeš pořídit výbavu 9-)

Neděle 7. března 2010 v 17:57® Manažerka
Manažerka

hering> Děkuji za vysvětlení, alespoň někdo, kdo tomu rozumí. :-1

Neděle 7. března 2010 v 17:55® Wright
Wright

chosebaits> no dobře, nicméně tak nějak tuším, že bys mi k tomu něco chtěl říct víc, nebo se mýlím? Třeba bys mi mohl vysvětlit kde je ta legrace zakopaná abych se mohl smát s tebou. Základ diskuse je v tom,že se diskutuje o nějakém problému. Tys zde nadhodil , že se řehtáš nad tím, že se hlásím k CaR možná bys mohl uvést nějaké detaily…Třeba se pobaví společně s tebou i ostatní, co říkáš?

Tento příspěvek byl editován 7.3.2010 16:56:18 uživatelem Wright.
Neděle 7. března 2010 v 17:55® Piranha
Piranha

chosebaits> mne osobne rekl ze pousti uplne vse a dle tveho momentalniho udivu je to nejspis masar jak poleno a tim padem i lhář, kdyz rika ze je to CHaP a protom to neni pravda.Kdyby rekl ze si ryby vezme obcas nejaky domu, tak nad tim mavnu rukou, plno z nas tady si neco bere obcas domu ale vylozene se za to stydet a lhat, tak to uz je trochu jina kava :-)

Neděle 7. března 2010 v 17:51® chosebaits
chosebaits

Wright> Co je na tom,že je to všeobecné??? Řechtám se tomu,že se hlásíš k chyť a pust.

Neděle 7. března 2010 v 17:48® Wright
Wright

Piranha> Alespoň vidíš, že jsem od začátku s tebou jel na rovinu, neschovávám se za žádný Nick…

Neděle 7. března 2010 v 17:47® Wright
Wright

chosebaits> ano? A není to moc všeobecné? A čemupak, že se řehtáš? Mohl bys být konkrétnější?

Neděle 7. března 2010 v 17:44® Piranha
Piranha

Wright> jj jak jsem ted cetl taky by jsi potreboval za usi.A ,,mistr,, Pipa od vedle taky.

Neděle 7. března 2010 v 17:43® chosebaits
chosebaits

Wright> Ty se hlásíš k C&R.To to si napsal ty a né já.O jakýh lideh mohu mluvit?? No,přece o těch který žijou na naší planetě.

Neděle 7. března 2010 v 17:40® Wright
Wright

Piranha> máš pravdu, je v tom cosi nekalého!

Neděle 7. března 2010 v 17:37® Wright
Wright

chosebaits> wow, co tím Pepíčku myslíš? Ego? O jakých lidech mluvíš? A o jakém C&R hovoříš?

Neděle 7. března 2010 v 17:37® Piranha
Piranha

chosebaits> a jeje tak ze další kafka, ja to vedel ze je to rypák.Prihlasil se na ustecky forum a prvni jeho dotaz smeroval na mou osobu,on vedel dobre ze se umim dobre chytnout s nejakymi lidmi, vedel jsem ze zactku ze je to neco nekalyho a ted uz to vim. Pak kdo je paranoidni :-)) jo obcas se tací jedinco najdou.

Neděle 7. března 2010 v 17:31® chosebaits
chosebaits

Wright> Jiříku,sice sem moc nechodím a kluky skoro neznám,ale tebe se na něco optám??? Proč tu otravuješ s blbostma,do nedávna tu byl klid.Vedle tě má spoustu lidí na praku a tady z nudy naháníš někoho,kdo se stebou bude dohadovat a hlavně aby si si zvedl své ego. Ty se hlásíš k C&R ???? Tak to dovol abych se zasmál:-D

Tento příspěvek byl editován 7.3.2010 16:34:06 uživatelem chosebaits.
Neděle 7. března 2010 v 17:27® Piranha
Piranha

vladah> malem bych na tebe zapomel, byl jsem ve velkym chvojne u Štembery.

Tento příspěvek byl editován 7.3.2010 16:28:11 uživatelem Piranha.
Neděle 7. března 2010 v 17:25® Wright
Wright

Piranha> pouštíš se na půdu, kde nejsi zrovna pevný v kramflecích. Místo psychologie a chápání mozku raději piš vulgarity, to ti půjde lépe a nebudeš se ztrapňovat.

Neděle 7. března 2010 v 17:23® Piranha
Piranha

A ten prispevek nebyl adresovan tobe, ja vim ze se snazis zapadnout asi nemas moc kamaradu, ale to je spis o psychologovi nez o chytej.

Neděle 7. března 2010 v 17:22® Piranha
Piranha

Wright> jo to mužes, pokud se tak chovas normalne tak tvuj mozek je nepochopitelnej­.Kdyz mi nekdo neco rekne, ze si neco nepreje, tak jen male dite jde a udela to znova.Ok reaguj si ja na tebe radeji ne.

Neděle 7. března 2010 v 17:19® Wright
Wright

Piranha> Bohužel musím, nedá se nic dělat. Ten příspěvek si to žádal, řekl bych. A druhé „bohužel“ pro tebe je v tom, že si budu reagovat a psát co uznám za vhodné.

Neděle 7. března 2010 v 17:17® Piranha
Piranha

Wright> nereaguj na mne prosím, uz jednou jsem te o to zadal.

Neděle 7. března 2010 v 17:13® Wright
Wright

Piranha> nejsi paranoidní? Na začátku konstatuješ, že jsi se s někým smířil abys opět jiného napadl?

Neděle 7. března 2010 v 17:09® Piranha
Piranha

BlueShark> já si to s Tomášem vyříkal na osobce a domluvili jsme se, že do sebe nebude už prostě šít.A jak vidíš, dokážeme se i normálně bavit.Já vím, že ti to chybí admine, ale prostě nenám důvod ho napadat.Konec konců tehdá ze začátku jsme se i na nějakých diskuzích shodli se stejným názorem.Proč to tu tehdá vypuklo, to už ani vlastně neví a už do toho rejt nechci.A já věřim že Tomáš taky ne. Když už jsme u těch jmen, tak těm Tomášům též přeji vše nej k svátku.

Jinak musím souhlasit s velkou ušatou hlavou Monasem, to adminování ti nesedí a byla chyba, že tě tím pověřili.Hodně se s tím vytahuješ a leze ti to celkem na mozek, a už jednou jsi to zneužil.Rád tě poprosím o smazání nějakého příspěvku mnou vloženého, ale jak říkal Pepa …

Neděle 7. března 2010 v 17:06® Wright
Wright

BlueShark> jsem si toho vědom! Ovšem na češtinu je zapotřebí dohlížeti v tom má Limonádový Joe pravdu.

Tento příspěvek byl editován 7.3.2010 16:07:07 uživatelem Wright.
Neděle 7. března 2010 v 17:03® BlueShark
BlueShark

Není s kým, dal bych rád, půjde to psovi zas :-D

Wright: Máš kliku, že si chybu našel, takovou hrubici, za to se dávaj BANÁNY :-))

Neděle 7. března 2010 v 16:59® vladah
vladah

BlueShark> to se ani nerozdelis tak tomu rikam spravedlnost taky bych si neco dal dobreho ale neni co to vis asi si pak skocim na pivko

Neděle 7. března 2010 v 16:59® Wright
Wright

Limonádový Joe> no a jelikož jsem pečlivý člověk prošel jsem si zpět své příspěvky a našel jednu jedinou chybu, to by se snad dalo obejít bez poznámek o hokeji a stačilo by jemné upozornění, co říkáš?

Zjevně narážíš na tento příspěvek:

„Piranha> Ostatně v 7:21 píšeš, že už na mne reagovat nebudeš a v 7:35 napíšeš nebývale dlouhý příspěvek právě MĚ? Zkus se na chvilku zastavit, přečíst si mé příspěvky, zamyslit se na co jsem reagoval a v klidu mi napiš svůj názor. Tedy názor, který dalším příspěvkem neotočíš o 180 stupňů. A diskutuj alespoň na nějaké úrovni. Pokud začneš svého oponenta napadat do buzerantů apod. dáváš najevo, že ti chybí argumenty! Napsal jsem to srozumitelně?“

Ano chybu jsem tučně zvýraznil má tam být MNĚ.

A na závěr – již jsem jednou na toto téma diskutoval na vedlejším webu a dohodli jsme se, že to nebudeme řešit. Sám jsem navrhoval psát kamkoli a kdykoli „mne“, protože v tomto případě nejde o gramatickou chybu v 2. ani 4. pádě a v případě 3. a 6. pádu lze argumentovat tím, že jsem zapomněl na háček nad e :-))

Edit: nezvýraznil jsem tučně alébrž velkými písmeny!

Tento příspěvek byl editován 7.3.2010 16:04:23 uživatelem Wright.
Neděle 7. března 2010 v 16:55® BlueShark
BlueShark

Tak ve 14:00 přinesl kámoš do práce 3 pytle z KFC, je nás tu 8 a plný pupky a ještě jsou 2 pytle, cca 50 kousků, ufffff… jednou za čas jsem hold zhřešil :-))

Jedno lejtko cca 40kč stojí, asi to jdu prodat ven :-))

Tento příspěvek byl editován 7.3.2010 15:55:56 uživatelem BlueShark.
Neděle 7. března 2010 v 16:51® vladah
vladah

olda> to nevadi dedo hlavne ze me neco naucis abych mel par peknych ulovku a doufam ze letos vytahnem spolecne aspon neco na vlacku nebo neco u vody zazijem nejakou srandu

Neděle 7. března 2010 v 16:32® olda
olda

vladah> tak to bude slabší, sám se pořád učím.

Neděle 7. března 2010 v 16:26® Wright
Wright

Limonádový Joe> děkuji za připomínku, vím kdy a jak se to píše, nicméně neuvědomil jsem si, že zde neplatí dohody z jiného webu. Máš pravdu pokud chci někoho poučovat musím jít příkladem.