Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 7. března 2010 v 16:23® vladah
-
olda> ja ti to verim jelikoz mas leta praxe a vis co a jak je tak sem zvedav jestli me neco z toho co umis naucit
- Neděle 7. března 2010 v 16:18® olda
-
vladah> ten kluk píše hlubokou pravdu jsem opravdu nej.
- Neděle 7. března 2010 v 16:16® olda
-
monaster> pokud bude feedr tak do 15 min jsem tam mám vzít gel nebo ne?
- Neděle 7. března 2010 v 16:16® BlueShark
-
Tak neříkej nic o zášti, cokoliv řeknu hned pochopíš obráceně a negativně, jen ode mě, prostě mě nesneseš já to beru, uvítal bych to do očí. Napíšu něco, co má pobavit a je to obráceně, hold averze, za to já fakt nemůžu. Pidli pidli, prostě nechceš rozumět srandě, za to nemůžu, příště tam ty smajlíky nebudu psát ať se hádáme hned
- Neděle 7. března 2010 v 16:16® vladah
-
BlueShark> to sem zvedav kdy ale vyrazime a to kouzlo mi ukaze ja parmu nemam mam za celejch 7let malo ryb hlavne ale cejny a par tloustu ale vsem pres 50cm
- Neděle 7. března 2010 v 16:12® BlueShark
-
vladah: Hochu Olda je nej rybář v kraji, ten Ti ukáže. Ten když mávne svým proutkem, lítaj parmy dva metry nad hladinu!!!
- Neděle 7. března 2010 v 16:12® monaster
-
blueshark kamaráde já psal v pohodě ty si začal mít blbýřeči o mý rozražený prdeli. začal sis ty. jenže to ty nikdy neuznáš. nebejvals takovej asi změna prášků v posilce. jen bacha je po nich nejen malej penis ale i mozek.......
- Neděle 7. března 2010 v 16:09® vladah
-
BlueShark> no nezname se od vody to by sme se meli stydet ale neboj letos to napravime pujdem s Oldou a pokecame a docela ostuda chytam 6let a moc rybaru neznam
- Neděle 7. března 2010 v 16:08® monaster
-
olda> kdyby jenom hlava
bude i pidlovačka a feeder bude gratis
- Neděle 7. března 2010 v 16:07® BlueShark
-
vladah: Já Tě vlastně ještě ani neznám od vody, že?
- Neděle 7. března 2010 v 16:05® vladah
-
olda> vsak kdo rika ze sem doma ja sem u pritelkyne a to si pis letos jim natrhnem tlamu
- Neděle 7. března 2010 v 16:04® BlueShark
-
Pípu zase bolí prdel
Hele Olino Ty si nikam nešel jo? Styď se
- Neděle 7. března 2010 v 16:03® olda
-
vladah> buď rád že jsi doma,ráno tě nebude bolet hlava a za ušetřené love si koupíš feedr.
- Neděle 7. března 2010 v 16:01® vladah
-
Limonádový Joe> a jinak tobe taky vse nej k svatku
- Neděle 7. března 2010 v 15:59® vladah
-
olda> tak to sem zvedav klydne ti stim pomuzu dedo
monaster> ze ste neco nerekli ja bych sel svama hadi a urcite chlastate valetynku nebo piranhovo
co
- Neděle 7. března 2010 v 15:55® BlueShark
-
monaster: Už nepij a nereaguj na mě, jednou jsem Ti něco řekl a nenadávej, nikdo Ti tu nic zlého neřekl, urazíš se za blbinu, nedělej véci co Ti vadí, díky
PS: myslím, že tu byla pohoda, než si dorazil, upřímně, nikdo se tu do mě nenavážel, jen zase ty… další diskuze o tomto tématu mažu, nepatří sem a piš to osobně nebo říkej do očí…
Opravdu nevím, že Ty víš atd, kdybych to věděl nereaguju na to, zášť vidím od Tebe, pořád dokola admin admin, jestli se Ti to nelíbí, tak si to dělej sám nebo o tom nemluv, dělám to ze své dobré vůle.
Tento příspěvek byl editován 7.3.2010 15:02:08 uživatelem BlueShark. - Neděle 7. března 2010 v 15:52® olda
-
vladah> věk není důležitý ale někdy tě hajzl dost omezuje ale s tím se poperu nebojím se říct porvu.
- Neděle 7. března 2010 v 15:50® monaster
-
je zajímavý, že David Havlíčků nechá dělat admina někoho kdo na forum píše takový sračky založený na osobní zášti.a to bejvalo tak fajn forum když si ho založil.
- Neděle 7. března 2010 v 15:49® olda
-
Limonádový Joe> mně-mě to potřebuji vedět já jako sůl
- Neděle 7. března 2010 v 15:36® monaster
-
vímže si jí nedodělals a ty víš že to vím. věděl jsem že víš jak to je. ale je to buřt už to k tobě patří. jen si nemyslím že bys mně musel urážet. taky se o tvojí prdel nestarám
- Neděle 7. března 2010 v 15:32® BlueShark
-
Hoši vy musíte vypadat
Jinak připomínám, svátek má Tomáš a rozraženou prdel má Mona
- Neděle 7. března 2010 v 15:31® BlueShark
-
VŠ nemám, nevím kde si to vzal a došlo mi, že to je on, jen nevím proč psal za sebe od Tebe
- Neděle 7. března 2010 v 15:30® monaster
-
BlueShark> jsem u pípy přihlášen podemnou ale píše pípák. na to že máš VŠ jsi docela brzda
ale neboj my ti napovíme
- Neděle 7. března 2010 v 15:27® monaster
-
Foto ztouživyho:prvni vabeni a sundala pampelišky
Tento příspěvek byl editován 7.3.2010 14:28:47 uživatelem monaster.dalši foto po sleze musime ji pečlivě vykoupat
- Neděle 7. března 2010 v 15:26® BlueShark
-
Ani nevím, že jsem Pepovi k něčemu gratuloval
JOE: To je mazec, teď se ještě zastaneš Piraňáka a nedávno se střílelo.
Je to bordel, nemyšleno ve zlém
- Neděle 7. března 2010 v 15:14® monaster
-
Jinak Oldo a BS dikes za gratulačku
- Neděle 7. března 2010 v 15:11® monaster
-
SE teprv rozjiždime ja Šumi
- Neděle 7. března 2010 v 15:10® Limonádový Joe
-
All gratulanti : Děkuji klucí
- Neděle 7. března 2010 v 15:09® Limonádový Joe
-
Wright> Kolego, neznám tě, ale pokud Piranhovi, nebo komukoliv jinému vyčítáš gramatiku, zopakuj si tvary „mě a mně“. Máš v tom očividně hokej, dovol, abych tě poučil. Ve druhém a čtvrtém pádu, píšeme „mě“, ve třetím a šestém pádu „mně“. Pokud si to zapamatuješ, neumřeš, jako blbec
- Neděle 7. března 2010 v 15:05® monaster
-
čusr vydry dnešní feedrovačka u Benešáku ve znamení luxusního počasí a stavebníhoruchu na druhém břehu. místo záběrů jen plno trávy. pak s pípákem kafe a lehká oslava jeho svátku pod rapala ikonou. v rusku mají všude alexandra a pípa všude rapalu. i na kříži místo ježíše má štiku........