Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 7. března 2010 v 9:24® BlueShark
BlueShark

vladah: Jsou měsíce nebo dny, kdy taháš pouze stříbrňáky, jednou dopoledne v rozmezí cca 14 dní se dalo za hodku chytit i 20kusů na labi u Benešáku, to mi věř, až už jsem je nechtěl ani vidět… Na labi obecňáci ještě jsou???

Piranha: Na rybníky se nasazujou i štiky, rok 2004–2005 byly nasypaný na školáky, glaser atd. Byl jsem u toho a kudly řádily jak černá ruka, stejné se vymlaskaj, páč na tak malým rybníku je úživnost a úkryt pro štiku velice omezený :-)

Jinak to co psal Mára včera, ty míry atd, naprostý SOUHLAS!!! Lépe to napsat nešlo…

Neděle 7. března 2010 v 9:13® monaster
monaster

3 dny jsem tu nebyl a toliko vášnivých diskuzí. jen tak dál kucía mladá paní :-) njn stačí aby bylo –7 a každej dřepí doma. a nejhorší je že já na to dlabu taky

Neděle 7. března 2010 v 8:41® Piranha
Piranha

a uz se tady radeji o tom bavit nebudu, akorat by jsme se tady pak hadali a to ja nechci.Kazdej ma nejakej nazor a za tim si stoji.

Neděle 7. března 2010 v 8:37® Piranha
Piranha

olda> budu a pochopim to.Mladí nebyli, tak museli bejt stary.Byli to clenove o min 10let starsi nez ses ty.Neprijmuli jiny nazror nez ten jejich.

Tento příspěvek byl editován 7.3.2010 07:39:53 uživatelem Piranha.
Neděle 7. března 2010 v 8:35® Piranha
Piranha

Wright> a take by mne zajimalo, kde jsi se docetl to, ze ,,si osvojuji právo rozhodovat o tom co se smí a co ne,, tomu vubec nerozumi.Ja o nicem nenam umysl rozhodovat.Ja sem rekl ze fakuju schuze, tam at si chodi ti, co tam chodit chtej, ja chci chodit na ryby a prijmu kazdej zakon, kterej se vyda, nic jineho mi take nezbyva a budu ho plne respektovat, od toho preci jsou.Momentalni situace jako je ted mi vyhovuje a nic bych nemenil.Lovu non stop bych taky dal palec dolu, vim jak to tam chodi a miry bych nechal jak jsou.Muj nazor.Svoboda a volnost je hezka vec, ale velice spatne se drzi na uzde a muze se to rychle vymknout kontrole, jako ta nase vase slavna demokracie.Tady ji mate a komu z vas je lip nez pred 89.Ne ze bych se hlasil ke kovanejm, ale plno zvas si urcite uz postesklo nad dnesni svobodnou situaci.Takhle by to bylo s tim svobodnym rybolovem jako v ty politice.Chytal by kdo by chtel a kdy by chtel a za chvili by nebylo co chtat.

Neděle 7. března 2010 v 8:27® olda
olda

stary kravy se nam tam smly do ksichtu a halekali at tah

s tímto si zase nasral mě taky budeš jednou starej a přeji ti stejné reakce od mladších,nejsou všichni starý krávy,já znám spoustu mladých co jsou krávy a nikde nepíši že mladí jsou hovada protože všichni takový nejsou.

Neděle 7. března 2010 v 8:21® Piranha
Piranha

Wright> ty máčo, precti si to jeste jednou a doctes se ze jsem vubec nerikal nic o nedodrzeni zakona a tak, ba naopak.Ja dodrzuju rybarsky rad velmi dobre.To nekteri tady by si meli spis sahnout do svedomi, nekteri uz take prisli o papiry a nestydi se i verejne priznat ze lovi treba pres noc. Tak se uklidni a prestan narazet na mou osobu, neznam te ani nechci.Nejrdiv tady votravujes buzerentsky jak homo s muskama a tohle a tamto a ted najednou ses sprostej a urazis.Nevim kterej z tehle tady ses, ale vim ze neni tezky si udelat dalsi nik a delat kokotiny.Uz na mne nereaguj a ja nebudu na tebe. Nazdar.

Neděle 7. března 2010 ve 4:40® 1Mara
1Mara

Manažerka> Já ti to říkal že se tady najdou jedinci co ti to odborně vysvětlí , viz Hering :-)

Sobota 6. března 2010 ve 23:49® chosebaits
chosebaits

Wright>já tomu věřím,že by stav našich vod mohl být o něco lepší.Toto není jen tak,že je dlouhá zima,toto má dle mého zlepšit stav naših vod. Neříkám že to na Nechranicíh poznáme,ale na místeh kam najíždí spoustu štik pro potravu a lupou se tam štíhlata jedno za druhým by to bylo znát.

Sobota 6. března 2010 ve 23:42® Wright
Wright

chosebaits> člověk by měl dělat čemu věří a v čem vidí nějaký cíl, alespoň tak to vidím já.

Sobota 6. března 2010 ve 23:39® chosebaits
chosebaits

Wright> řeší,ta štika by se mohla aspoň jednou vytřít.Furt lepší něco dělat ,než jen tak koukat .

Tento příspěvek byl editován 6.3.2010 22:39:53 uživatelem chosebaits.
Sobota 6. března 2010 ve 23:32® Wright
Wright

chosebaits> Taky proti tvému postoji nic nemám, rozhodně neublíží, nicméně systémově neřeší vůbec nic.

Sobota 6. března 2010 ve 23:30® chosebaits
chosebaits

Wright> jo,každý máme názor.OK

Sobota 6. března 2010 ve 23:28® Wright
Wright

chosebaits> jestli dojdou, tak vím zcela jistě, že tahle akce by proti tomu nic nezmohla

Sobota 6. března 2010 ve 23:22® chosebaits
chosebaits

Wright> škoda,jednoho dne ti dojdou štiky i před tou tvojí boudou a budeš mít prd a né krásné štiky.

Sobota 6. března 2010 ve 22:53® Wright
Wright

Ad Chosebaits: k této aktivitě se nepřipojuji, ne z důvodu, že jsem pasivní, ale z důvodu, že nesouhlasím.

Sobota 6. března 2010 ve 22:51® Wright
Wright

Piranha> kolego, slušně řečeno pokud jsou ti daná pravidla, zákony a předpisy fuk, tak jdi doprdele i se svými názory. Takoví jedinci jako jseš ty, kteří si osvojují právo rozhodovat o tom co se smí a co ne, jsou šutrem na vocasu tohodle národa! Pokud nejseš schopen dodržovat elementární věci dané RŘ a konáš podle svého, vrať papíry, ušetříš. Jako pytlák můžeš alespoň argumentovat tím, že pluješ proti proudu. Normálně jsi mě nasral!

Sobota 6. března 2010 ve 22:47® Wright
Wright

No chvilku mi trvalo než jsem se těma plkama prokousal a řeknu Vám, to je morda.

Sobota 6. března 2010 ve 21:25® vladah
vladah

pipa> no to koukám ale uvidim až na něj nějakého vytáhneš

Sobota 6. března 2010 ve 21:23® pipa
pipa

vladah> A jeden archivni. A na klacek jak fik pivo

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img31787.jpg
Sobota 6. března 2010 ve 21:16® Piranha
Piranha

Skratka a dobe, ja jsem rybar a chci chodit na ryby a je mi fuk zda je v pravidlech 2, ne 10 ryb.Ja se chovam k rybam tak jak se chovam, obcas ci vemu cejny na salat, nebo kaprika na obed či okyse jen tak a zbytek hazu zpatky.Nejsem typ cloveka co by se jeste angazoval do nejakych veci administrativnich. Sam budu mit letos min vychazek nez loni a o hodne a vubec uplne jiny starosti. Preju samozrejme hodne stesti a fandim tomu.

Tento příspěvek byl editován 6.3.2010 20:17:00 uživatelem Piranha.
Sobota 6. března 2010 ve 21:15® hering
hering

Manažerka> Podle §11 vyhlášky č. 197/2004 Sb. je stanovena nejmenší lovná míra lososa 50cm. Dál je § 13 vyhlášky č. 197/2004 Sb. upravena doba hájení od 1 září do 15 dubna,ale v § 13 odstavec 9 zákona č. 99/2004 Sb. je losos chráněn celoročně.Co z toho plyne?Že až jich někdy v budoucnu bude hafo ???? a nebude je třeba celoročně hájit tak se jejich celoroční hájení zruší a bude platit to co je uvedeno ve vyhlášce č.197.Je to asi podobné jako u mníka,jesena.Tyto ryby taky mají podle vyhlášky č.197 dobu hájení a nejmenší lovnou míru,ale protože jsou podle vyhlášky č. 395/92 Sb.vedeni jako ohrožení živočichové a jsou celoročně hájeni nesmí se od vody odnášet.Mimo jiné to samé platí u kapra obecného forma sazan.Kdo,ale pozná sazana,že?

Sobota 6. března 2010 ve 21:13® vladah
vladah

chosebaits> to se divim to sou asi hodně kvalitní ale je pravda že stejně kvalitní naviják stojí kolem 1200

Sobota 6. března 2010 ve 21:13® chosebaits
chosebaits

Piranha> To že zvedneš ruku pro stačí,kéž by jih bylo spoustu.

Sobota 6. března 2010 ve 21:11® Piranha
Piranha

filip111> ja jsem zvedavej kolik s tech plakčů tm prijde to podporit.Ja uz byl jednou na takove schuzi kdy se resila kprarina, ty stary kravy se nam tam smly do ksichtu a halekali at tahnem kamo.Ze co si uvarej to si i snedi a tkova jina hesla tam padala. Deti k tomu povedu, ale zda i oni pujdou fizicky na podporu to je na nich, ja tosobne to podporim, ale to je jedina vec co muzu udelat.

Sobota 6. března 2010 ve 21:11® chosebaits
chosebaits

Piranha> Ono to není tak jednoduché,jak si myslíš a na žádné Min. nemusíš jezdit,od toho jsou tu schuze MO.Jenže ,to že to projde na schuzi,neznamená že ti tu lovnou míru schválej,nebo o tom rozhoduje kraj.Kraj je uživatelem revíru a né MO.Pokud příjde více žádostí na kraj jako se to stalo u kapra,muže to projít.

Sobota 6. března 2010 ve 21:06® chosebaits
chosebaits

vladah> Já mám sumčáky od semy za 500 kč a držej.Ani sumci na Ebru ho nerozlámali,tak to je už co říct.Nej. částka zabere pletenka,ale máš jí na několik let.

Sobota 6. března 2010 ve 21:05® filip111
filip111

Piranha> nikdo neříkal, že jdeme na ministerstvo. Mluvilo se tady o tom, že by nebylo špatný to zmínit na schůzi. Když napíšeš že je to plkání a pak že je správný vést děti k úctě k rybám, tak nevím co si o tom myslet, „trochu“ si to protiřečí.

Sobota 6. března 2010 ve 21:04® pipa
pipa

Piranha> no toje ucta ta igelitka narvana až ti rupla :-93; :-D :-D

Sobota 6. března 2010 ve 21:01® pipa
pipa

filip111> no ale na mrtvou :-93;