Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 2. května 2009 v 18:14® rybarmasar
-
Trošku popletené že?http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/20090429_ces_chlumecky_rybnik_na_prodej_petice.html
- Sobota 2. května 2009 v 16:08® 1Mara
-
VODA> Jo a abych nezapomněl tak už jsem ti několikrát říkal že mi máš psát takovéhle věci na Ústí a né do všeobecné diskuze voe
- Sobota 2. května 2009 v 15:53® 1Mara
-
Piranha> Lojzíku blahopřeji
VODA> Ty hade jeden aby ti nechutnalo
jó
) Oldo neboj baťoch to bude ale splatnost 45 dní
, teď se najím a mažu na kusny na noc
a mám pro vás pak příjemné překvapení
) to budete čumnět
).
- Sobota 2. května 2009 v 15:12® Piranha
-
…zbytek doda monaster.
- Sobota 2. května 2009 v 15:10® Piranha
-
Nazdar kamaradi.Tak jsme se s Monem vratili z Kadane.Nechrynky staly za prd, vitr, vlny a milion rybaru, tak jsme jelu na Kadanskej stupen s Lojzanem as. Vojta z Koita
. Jeste ted mne od tech dvou volu boli branice
) umiral jsem smichy celej den.Opravdu nehorazna prdel. Jinak Lojza nas vzal na jeden sikovnej flek, kde ohre pomalinku proudi a v urcitych intervalech i temer pozastavuje. Chytali jsme prevazne cejny, podoustve a kapriky.Povedl se i jeden karas, plotice,jesen a Monas mel na klacku linka.Cejni v. byly od cca 25cm do tech 45, ale dneska lojza rano vyloupl šéfa 60cm, jeste jednou gratulacka.Chytali jsme i Cejnky maly a ne maly.Podoustve byly pekny a strasne bojovny, nepmatuju na laby, ze by tak bojovali, jako tam.Nej podoustev a muj osobacek byla 40cm, jinak se chytali okolo 30cm a nekdy jim musel clovek i povolit brzdu
Jinak kazdej jsme si pekne zachytali a bylo tam opravdu krasne, az na tu noc, kterou proklinal jen Monaster
) lezel pod pristreskem na zemi na sene jak kaňour a klepal kosu na nohy.Ja mu to rikal, pujc si nekde spacak.Ja spal jako dudek.Uz jsem si dlouho takhle neodpocinul a kdyz k tomu bylo i cerstvy ryby masicko z grylu a par pivecek, tak nebylo co dodat. Posilm nejaky fotecky a neco doda i Pepa.
- Sobota 2. května 2009 v 11:19® VODA
-
1Mara>
- Sobota 2. května 2009 v 10:11® cormoran
-
filip111> Takže nějaká džungle
S těma cejnama je to divný, u nás už jsou vytřený. Třeba jsi tahal jen jikernačky, ty jí nemívají, nebo ne tolik
- Sobota 2. května 2009 v 8:19® olda
-
1Mara> Ty jsi pořád v práci já marodím tak kdyby jsi nevěděl co s penězma tak se na mně s důvěrou obrať
- Sobota 2. května 2009 v 8:11® olda
-
BlueShark> čau s tím soutokem to asi bude špatný říkal mi kolega že se tam má budovat přemostění a nějak rozšiřovat komunikace,tak to možná bude zastřešený.
- Sobota 2. května 2009 v 8:09® olda
-
filip111>Kde jsi na chytal Labe 4–5 nebo 6–7 já včera na pláži hrůza od 14–19.30 asi pět ryb,nad zdymadlama mi říkal jeden kolega včera dopoledne mraky kapříků do 30cm ale bylo tam prý asi 15 lidí dnes zkusím znova uvidíme.
- Sobota 2. května 2009 v 7:34® filip111
-
cormoran> neboj, pohlídám si to, fotil jsem ale vyšlo to na prd. jednou rukou jsem držel metr a druhou fotil a ještě k tomu mobilem. Nebral jsem si foťák, protože se tam jde pěšky cca 15minut a měl jsem spoustu krmení apod a to byla chyba. Takovejch ryb už jsem dlouho nepochytal. Ty cejni byli tlustý jak … ale třecí vyrážku ještě neměli.
- Sobota 2. května 2009 v 1:14® 1Mara
-
Dobrou noc lumpové
)
- Sobota 2. května 2009 v 1:13® 1Mara
-
Nol a dnes v šest ráno do rachoty
)
- Sobota 2. května 2009 v 1:09® 1Mara
-
VODA> neboj já ho né že předělám , ale dodělám
)
- Pátek 1. května 2009 ve 23:52® cormoran
-
VODA> No vida. Dneska jsem byl jinde
- Pátek 1. května 2009 ve 23:37® VODA
-
BlueShark> Toho už nikdo nepředela ma svoje řady?
- Pátek 1. května 2009 ve 23:35® VODA
-
cormoran> čus jsme te dneska čekali na Hranači a ty nikde chodiš už zase jinam? povedl se jenom jeden ale mnel tak 55cm a na me vode tak plave dal
- Pátek 1. května 2009 ve 23:01® cormoran
-
filip111> Tak to gratuluju, hlavně bacha, ať ho nepropálíš
Nefotils?
- Pátek 1. května 2009 ve 23:00® cormoran
-
Olihen> Jasan, dej vědět, kdy můžeš a zajedem:)
BlueShark> S těma zasakovanejma rybama jsi to myslel vážně?
- Pátek 1. května 2009 ve 22:30® Flid
-
BlueShark> Nedoporučuji – osobní zkušenost 14 dní.Info po tel nebo osobne, je to dlouhé
- Pátek 1. května 2009 ve 20:28® BlueShark
-
filip111: Labe jo???
Flid: Sázava!!! - Pátek 1. května 2009 ve 20:03® Flid
-
BlueShark> Jaké Vlastějovice myslíš? trochu upřesni polohu.
- Pátek 1. května 2009 v 19:55® filip111
-
dnes moooc pěkný pochytáníčko, zvedl jsem si osobák cejna na rovných 60cm, pak přišel jeden 58, kapr 60cm a nevím kolik kaprů kolem 40ti cm. v neděli se vracím na místo činu
Je to super místečko, o kterým téměř nikdo neví, za celou dobu jsem tam potkal rybáře 1× a to je 2 roky zpět.
- Pátek 1. května 2009 v 18:26® BlueShark
-
řád neporušil, měl ve vezeru jen 4 tloušzě, 2 jeseny a 7 parem…
- Pátek 1. května 2009 v 18:19® VODA
-
BlueShark> Žraloku to je lovec vid ten nepustí šupinu ale on všechno zpracuje! tak jeto chudak duchodce
.Všichni řikaj jak po nem jdou a on je ma v P…y
- Pátek 1. května 2009 v 17:33® Olihen
-
Ahoj všichni, Mára tak to tě lituji ja zítra jedu na Labko do pondělka na big kapry kluci jsou tam od soboty a něco mají tak uvidíme. Cormorán tak už ho mam doma ale neni vyskoušenej
pojedem ho v tejdnu skusit co.
- Pátek 1. května 2009 v 17:01® 1Mara
-
BlueShark> No ten má kliku že nemůžu nikam že jsem stále v práci,ale nevadí stejně si ho vychytnám
)
- Pátek 1. května 2009 ve 14:46® BlueShark
-
Jedna fotka Dufka a Cejn Malý 44cm
- Pátek 1. května 2009 ve 14:30® BlueShark
-
Rybaříci, mám prosbu. Už jsem dohledal dvě chatkové oblasti a mám kontakt na správce chat. Jen se teď rozhodnout. Pro 3–4 kluky a trośku klid mimo vodáky alespoň trośku a půlka července.
- Rataje nad Sázavou (1 splav)
- Vlastějovice (2 splavy)
Kdo poradí nebo má osobní ZKUŠENOST prosím?
- Pátek 1. května 2009 ve 14:27® BlueShark
-
martin.s: Zapomeň na něj, zabil kapra i sebe na fóru a už sem nesmí!