Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 1. května 2009 ve 12:12® martin s

Zdravím. Je to asi staré téma, ale viděl jsem fotky Hampejze s velkým kaprem až dnes. Oschlé tělo s vytřeštěným skelným okem napovýdá, že tenhle velikán už to měl dávno za sebou. Je škoda zabít takovou krásnou rybu.

Pátek 1. května 2009 v 11:07® olda
olda

BlueShark> Kde lovíš ?já jdu odpoledne na pláž.

Pátek 1. května 2009 v 10:57® BlueShark
BlueShark

Zdravím od vody. Dnes super, ale už budu muset jít. Od 7 u labe. Za první hodku rovná desítka, cejni, 2 plotice, slušnej karas a podoustev. Dědek to tu pytluje:-((

Pátek 1. května 2009 v 7:37® sgt.mooody

Piranha> Ty vole,si to psal ožralej ne?:-))

Pátek 1. května 2009 v 7:31® olda
olda

Flid> Tak asi uděláme kroužek a kluk nás bude doučovat jinak to nevidím.

Pátek 1. května 2009 v 5:47® BlueShark
BlueShark

Ryby už čekají :-)

Pátek 1. května 2009 v 0:16® Flid
Flid

olda> No nechci tě nasrat,ale....... byl jsem dnes s klukem na jedne louzi v Ústí(nebudu jmenovat)a kluk ( 5 let) mi natrhnul prdel.Chytal na plavanou a chytil ai 30 plotic cca 20 cm a ja zatím nic, tak se na mě podíval a řekl upřímně, tatínku ty ještě nemáš rybu ? a z mého pohledu to bylo jasné,a klučina doplnil to bude asi rukama :-D Nedal jsem se pod jeho tlakem na kolena a chytil jsem 6 kaprů a s toho jeden nej měl 60 cm.....A potom přišel jeden rádoby rybář a úplně mě nasral čůr.k jeden až jsem se rozpálil do běla.o tom ale příště , jelikož jsem se vrátil z čarodejnic a mám docela hooodně nakoupíno. Dobrou noc :-D

Čtvrtek 30. dubna 2009 ve 23:33® 1Mara
1Mara

VODA> Neposrali , ale přímo zesrali :-( ( pardóm pro jiný ten výraz , ale na to se nedalo koukat , tak jsme se aspoň zasmáli v hospoďe přeřekům od kamaráda, jako sázeli jsme smrnky, a jak vzniknul slovák – prý Maďar ošustil opici a hodil jí přes Dunaj :-)) ).

Čtvrtek 30. dubna 2009 ve 22:40® VODA
VODA

Ahoj ty to pekne posrali ten hokej co??????

Čtvrtek 30. dubna 2009 ve 21:12® Piranha
Piranha

spro*> Vrkoune jasne, skoda ze jdes makat s haxnou polamanout vole jako by to nepocka,lo do pondelka, bude pijatikas monem a kazdopadne prdel zrucena :-)) )

Čtvrtek 30. dubna 2009 v 18:42® spro*
spro*

Piranha> Brácha,ty jedeš už zítra???

Čtvrtek 30. dubna 2009 v 18:22® 1Mara
1Mara

Nazdár chapalové :-)) ) Oldo no vždyt to bylo na mušky nebo né ? :-)) ). Cormoši to si nedokážu ani představit tu melu :-)) ). Jinak já zítra do rachoty a v sobotu též , kurňa to je živnostnictvý na houby :-( (. Pirno tak si to tam užij pěkně a neudělej Ústí ostudu :-)) )

Čtvrtek 30. dubna 2009 v 18:03® BlueShark
BlueShark

olda: začínáš pěkně lapat :-)

Čtvrtek 30. dubna 2009 v 17:58® olda
olda

Tak se pochlubte pacholci,ať nejsem nejlepší.

Čtvrtek 30. dubna 2009 v 17:51® olda
olda

Tak dnes na pláži 6 cejnků,1 tlou­št,1ploťka docela se to rozeběhlo ale potom mi vyhnal déšť,zítra dám repete.Chytal jsem na jeden burison+jeden červík.

Čtvrtek 30. dubna 2009 v 16:40® Piranha
Piranha

Tak feeder a bolonky prichystany, feeder sem nevazal uvidim podle situace a 7m bic je take nachystan.Krmeniho mam 3,5kg suchy smesy a litr cervu + nejaky hnojaky, kuku a pufky. Jako malej kluk se tesim.Snad se nebude srt pocasi a bude celkem teplo a sucho.I kdyz jsem ochoten obetovat pohodli v suchu za nespocet ulovku :-) Nocleh zajisten a mam i bivak/slunecnik. Budu si muset jit dat do volatka abych brzy ulehl a nemyslel na zitrek a uteklo to :-)) )

Čtvrtek 30. dubna 2009 v 15:57® Piranha
Piranha

Luda> v severnich cechach :-P

Čtvrtek 30. dubna 2009 v 15:52® Luda
Luda

Piranha> Zelina…je kde?

Čtvrtek 30. dubna 2009 ve 14:56® Piranha
Piranha

Luda> Asi bude páč volal Lojzan ze se to tam tre, tak my budem taky :-)) ) my stary buzny :-)) Jeste asi skouknem Zelinu, podle brani na prehrade.

Čtvrtek 30. dubna 2009 ve 14:28® Luda
Luda

Piranha> .. zapoměl jsi napsat, jestli se mu něco vysypalo z toho pytle, když šel přes Teplice. Já že bych z toho vyvodil důsledky :-D Jo, a buď na telefonu na těch Nechrankách, kdybych měl volno, že bych Vás vy dva fešáci přijel zkontrolovat, jestli tam neprobíhá nějaká láska :-))

Čtvrtek 30. dubna 2009 v 10:37® olda
olda

Flid> Dík ale když se dívám ven tak z toho asi nic nebude no uvidím.

Čtvrtek 30. dubna 2009 v 10:23® Flid
Flid

olda> Tak to ti držím palec,já jsem byl nad zdymadlama :-D

Čtvrtek 30. dubna 2009 v 8:35® cormoran
cormoran

BlueShark Piranha> Vy dva šmejdi neserte, nebo se ta naše duchcovská tlupa sbaí, přibereme osečáka a bude mela:-D

Čtvrtek 30. dubna 2009 v 7:18® Piranha
Piranha

BlueShark> ja bych rekl ze z duchcova sel do usti pres teplice a tam se stratil na chvilku :-D pokracoval pak na decin a pytel zahodil v nemecku.

Čtvrtek 30. dubna 2009 v 7:01® BlueShark
BlueShark

Mara: ten vtip znam s Duchcovem. A možná jich pár vypadlo i v Ústí:-D už mastím do Prahy na školení. A večer kanada;-)

Čtvrtek 30. dubna 2009 v 6:55® olda
olda

1Mara> Ty jsi kůň, když jsem se na ten obrázek kouk tak říkám, na co mi posílá vzorník mušek až teprve po zvětšení se mi rozsvítilo.

Čtvrtek 30. dubna 2009 v 6:46® Piranha
Piranha

Vcera jsem koupil taovi darek k narozkam, spolecne s brachou a i mama se pridala. Po nekolika neuspesnych tatovo rybarsky dnech, kdy ja jsem na feeder tahal a jemu se policajti ani nehli, zatouzil po feederu.Na start jsem mu koupil v akci klacek i s navijakem komplet od shakesperaru.Na­vijak teda neni nic moc, ale v tatovych ocich to je krasnej navijacek.Ale ten klacek jsem si zamiloval i ja.Tenkej, dve spicky nej 3oz-84g tedy eMko jedna je sklovka a druha grafit.Hned bych ho otestoval zitra na nechrankach.Jeste trosku skoly o montazich a muze vyrazit.To bude malinkej problem, blbe vidi a malinky hacky tema jeho tlapama nenavaze.Udelam mu forpasy a nejaky hotovky.

Středa 29. dubna 2009 ve 22:36® 1Mara
1Mara

olda> No to je přeci jasný Olouši :-)) )

Středa 29. dubna 2009 ve 22:36® 1Mara
1Mara

olda> No to je přeci jasný Olouši :-)) )

Středa 29. dubna 2009 ve 22:33® 1Mara
1Mara

Jde Bůh a nese pytel s debilama. Najednou zakopne a debilové se vysypou. Bůh se naštve a říká: „No nic, sbírat je nebudu, Praha bude prostě tady“ :-)) )