Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 19. února 2010 v 16:32® BlueShark
BlueShark

Piranha, Mára, Cormorán, nebyl někdo na té Běle? Já blbeček jsem tam nebyl tak bych to rád věděl a nemusel tam jet čmuchat :-)

Pátek 19. února 2010 v 16:26® BlueShark
BlueShark

Řešit něco někým, kdo se chová jako blbeček, čeština mi jasně říká, že mluvíš o sobě, páč to řešíš Ty. :-)) Ale vím, že to mélo být asi napsánop jinak a na mě. Hm… panáček je ještě za nic zlý a nadává, tos nemusel…

Tento příspěvek byl editován 19.2.2010 15:37:12 uživatelem BlueShark.
Pátek 19. února 2010 v 16:20® monaster
monaster

blueshark: ano máš pravdu. řešit něco a někým kdo se chová jak 7 letej blbeček nemá cenu. už tady na tebe psát nebudu neboj

Pátek 19. února 2010 v 16:17® BlueShark
BlueShark

Comroran: To je teda pěkné žrát ryby a bavit se :-D

Pátek 19. února 2010 v 16:13® BlueShark
BlueShark

Jinak 7. den jedu kolem Labe a 7. den tři ptáci rabujou vodu nad novým mostem u křoví, pořád to stejné místo a pořád plné pupky, ani jeden nechybí, ´tam bude asi dost najetých ryb, že :-)

Pátek 19. února 2010 v 16:07® BlueShark
BlueShark

Neví někdo jak to vypadá na Bílině? Co smrad, stopy po tragédii atd? Neptal jsem se jak tam berou ryby a na co, díky :-))

Pátek 19. února 2010 v 16:06® BlueShark
BlueShark

Lžeš, vracíš se k něčemu, za co jsem se Ti omluvil před ČÚaP (Čas Úšklebek a Posmívání) a už Ti to nikdy nenapsal. Nech to být, jsem uražen přece a nemám už zájem o komunikaci s Tebou, protože Tys ji neměl se mnou, viz konec minulého příspěvku…

Pátek 19. února 2010 v 16:02® monaster
monaster

Blueshark: já na Bílině byl asi půl hodinky u výpusti z chemičky. a nic ale chtělo to žížaly ty tam zabíraj

Pátek 19. února 2010 v 16:01® monaster
monaster

Blueshark: Jeníku kdybys řešil ryby půl slova bych neřekl. ale jakmile začínáš větou ahoj kotě jak je a pak píšeš další zrobnělinky tak se nediv. ale to je buřt. hádat se s tebou nemá cenu. na rybyách se myslím chovám normálně ostatně ty taky. jen do ICQ a po mobilu občas píšeš chujoviny na který je ztráta času reagovat

Pátek 19. února 2010 v 15:58® cormoran
cormoran

Klucí někdy mě fakt bavíte, jen tak dál:-)

Manažerka> Jojo, přesně tak:-)

Pátek 19. února 2010 v 15:50® BlueShark
BlueShark

Hoši mohl by být předmět debaty ryby? nebo tu chcete pokračovat? Chápu nereakci na tu Bílinu, jako že nikdo neví? :-))

Pátek 19. února 2010 v 15:46® BlueShark
BlueShark

Monaster: Vymaž si mě z ICQ nebo to piš normálně, ale nedělej ze mě blba, sám to nemáš rád. Něco jsem Ti slíbil a dodržel, bohužel Ty vidíš mě negativně, tak to asi nikdy jiný nebude, jen u vody se tváříš jak svatoušek, to prostě nechápu. Chceš řešit ryby a když se na něco zeptám, tak ani nemáš čas na mě, to není hochu o kamarádství. obzvlášť, když potřebuješ Ty něco a já vůl hned odpovím. Serem na to smaž si mě a poštvi si mě co to jde a máš klid. Nemá to smysl, ženská má své dny cca týden, ty už od června 2009 ke mě :-)) Sbohem milovaný Pepíku, buď zdráv, já už s Tebou prostě proti srsti ani ty ryby řešit nebudu, pamatuju ten den kdy jsme kecali o rybách každý den a bylo to parádní, nevím, asi se něco změnilo, končím a na toto téma házím rybí bobek…

Tento příspěvek byl editován 19.2.2010 14:50:08 uživatelem BlueShark.
Pátek 19. února 2010 v 15:39® BlueShark
BlueShark

Víš co Davide, jsi slepice a řešíš věci, který Ti někdo pěkně překroutil a kdo asi že. Ten člověk mi má říct, že nemá zájem a že se o rybách bavit už nebudem a je to ne? Ty tomu rozumíš taky jak koza petrželi. Po osobce jsem Ti napsal jasně, že nechápu Tvou reakci a nectěl jsem to sem psát: dnes ve 14:02. Vůbec jsem ji nepochopil, tak proto, asi něco bereš, když tam napíšeš takovouhle hovadinu, nevím kde si to vzal. JSEŠ GÉNIUS, děláš něco co druhý den úplné obrátíš a je to svaté. Já Tě zbožňuju jako plno dalších asi. Zavři už zobák a nediv se, že Tě každej bere takhle, do všeho je Ti vše a to nese následky. Každá reakce musí být vždy otočená. Říkáš, že na Tebe lidi reagujou a nemaj, že Ty na né taky ne a opřeš se do mě, očemž Ti do toho bylo úplný .....

Pátek 19. února 2010 v 15:32® monaster
monaster

Blueshark: nemám chuť ani čas to rozebírat. nevidíš si do pusy. kolkrát jsem ti psal nechci si psát jdu na tv a měl jsi kecy, psal jsem píšu si z holkama nestíhám a měl si kecy. ale seru ti na to a řešit to tu nebudu. nemluvíš se mnou tak nemluv. ty ryby bvudu chytat s tebou i bez tebe

Tento příspěvek byl editován 19.2.2010 14:32:19 uživatelem monaster.
Pátek 19. února 2010 v 15:26® Piranha
Piranha

BlueShark> Monastr ma fakt pravdu ze ses … ale radeji toho necham, ses vstahovacnej a nerejpes kolikrat na icq jen do monastera. Proc mi pises osobku kdyz se to doctu stejne tady :-)) Monaster mi rikal ze prudis den i noc tak jsem ti jen na zklade toho napsal aby jsi se na to vyprd.A pak si nadepises do ICQ ze je to podvodnik.To je docela silny obvineni.V cem te tak strasne podvedl, ze nereaguje na kokotiny co obcas vyšleš po icq?

Tento příspěvek byl editován 19.2.2010 14:27:18 uživatelem Piranha.
Pátek 19. února 2010 v 15:18® BlueShark
BlueShark

Jinak na ryby hodlám jít na Bílinku taky, už brzy, vidím to tak do měsíce :-))

Jak to tam vypadá, kdo tam byl, smrdí to ještě nebo nějaké stopy??

Pátek 19. února 2010 v 15:11® BlueShark
BlueShark

Kdo do koho rejpe? jeho jebnul asi pořádnej sršeň :-)) Já psal Pepovi úplně normálně, něco jsem od jedné chvíle slíbil a hodlám to pohodlně dodržet. Nikdo se tu neuráží, jen když něco potřebuju a v práci mám frmol a Mr. Pepíno mi píše jak mu zlobí ICQ a pak se dozvím, že ostatním odepíše hned. kdyby to bylo z knajpy, dávno ne panáčku. ICQ už na mobilu nepoužívám a naštve mě, když mi někdo lže a sedí doma na zadku. To by asi každýho, stačilo napsat nemám čas, tohle není projev kamarádství. Bohužel. A už vůbec nevím proč bych se měl urážet, jen jsem jasně řekl, že až bude něco potřebovat, zachovám se stejně.

A ohledně hokeje, byla to ironie, říkal jsem si, že kdysi kvůli Fišerovi a teď kvůli Vokounovi by měl mít zájem o hokej jako rybář :-))

Nicméně Píro, ty když někde napíšeš, tak si pudíš lidi jednoho za druhým, Tvé vteŕinove blitky a pak prosím prosím smaž to, já to napsal v afektu. Máš co říkat, raději čti o rybách ať jsi ještě lepší doktor rybka :-))

Tento příspěvek byl editován 19.2.2010 14:11:44 uživatelem BlueShark.
Pátek 19. února 2010 v 15:08® Piranha
Piranha

1Mara> nic ti taky nezbejva :-) nebyl jsi zkusit plavacku na belece?Zda se tam neco neukaze?Ja vyndal v Trmicich jednoho tloustika mini na nymfu.Zitra zkusim asi taky rano kousek niz.

Pátek 19. února 2010 v 15:04® 1Mara
1Mara

Piranha> vyjímečně stebou sohlasím :-)

Pátek 19. února 2010 v 15:02® Piranha
Piranha

BlueShark> ze se na to nevyprdnes, ty ses opravdu docela rypka.A mě neco rikej.

Pátek 19. února 2010 v 15:00® Piranha
Piranha

1Mara> no táááááák trochu mekky vcely ne :-)) :-P

Pátek 19. února 2010 ve 14:50® 1Mara
1Mara

monaster> pepí nó ták , co to do vás furt tady lítá ? jste jako včeli v úlu :-)

Pátek 19. února 2010 ve 14:32® monaster
monaster

Blueshark: to je tovje věc kámo. ano jsem sedmilhář a podvodník. chápu že jsi uraženej že si stebou nepovídám na icq kdykoliv se nudíš v práci nebo v noci když píšeš z knajpy a já spím. ale omlouvat se ti za to nebudu. pokud ses urazil tak že mně nesneseš tvoje blbost

Pátek 19. února 2010 ve 14:27® 1Mara
1Mara

Přidávám se k Monasterovi :-)

Pátek 19. února 2010 ve 14:15® monaster
monaster

lojzíku vše nejlepší k narozkám.

Pátek 19. února 2010 v 1:34® 1Mara
1Mara

Umíte howno srabí :-P

Čtvrtek 18. února 2010 ve 23:38® sgt.mooody

BlueShark> Jojo mooodly to je mnamka :-D ale oukleje nechávám spíš zubatejm ;-D

Tento příspěvek byl editován 18.2.2010 22:38:24 uživatelem sgt.mooody.
Čtvrtek 18. února 2010 ve 21:37® Jak.novi
Jak.novi

BlueShark> :-))

Čtvrtek 18. února 2010 ve 21:30® BlueShark
BlueShark

To nejsou grundle, to jsou mooodle :-D Vybíječ ouklejí fakt tohle umí :-))

Tento příspěvek byl editován 18.2.2010 20:30:36 uživatelem BlueShark.
Čtvrtek 18. února 2010 ve 21:19® Jak.novi
Jak.novi

sgt.mooody> Já nerad grundle. :-D