Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 28. dubna 2009 ve 20:09® monaster
-
jinak mně ryby za ty 3,5 roku co chytám po pauze naučily seřizovat brzdu. Piranha byl světkem když jsem málem přišel o feeder a to se mi stává pořád .5 hodin to ani ne´tukne a jen se hnu kousek od prutu třeba s pískem vrrrrrrrrrrr a prut letí. na Varvažově jsem loni za jedním skákal do vody
- Úterý 28. dubna 2009 ve 20:07® BlueShark
-
Řekl bych, že malý háček vypadne hůř, nevím no
Jdu na fotbal do sporťasu, ale na mobilu budu na chytej
- Úterý 28. dubna 2009 ve 20:06® monaster
-
no hurááááááááááááááááááááááááá tady se mluví o rybách.
já mám kmen na feeder 18 z lenosti měl jsem 16. návazec dávám 16–8 dle cílový ryby. na druhým prutu na kapříka mám 18–22. u Vaňova jsem loni na ten laminát nezničitelnej zapřáhnul cosi co jsem nikd yna prutě neměl. rval jsme to jak praštěnej a 18 držela asi 10 minut. jen ta nepotápivost mně štve
- Úterý 28. dubna 2009 ve 20:00® Piranha
-
BlueShark> ja si myslim, jako sam za sebe, ze kdyz mi to urve kapr s hackem cislo 16 a 0,14 vlascem, tak je to lepsi pro nej v uvozovkach, nez nejakej 6kovej kaprak a 30ka vlasec.Tolik tu nitku necejti oproti 30ce.Mensi hacek take rychle vypadne.Cilene na kapry bych ale s timto cajkem nesel.Feederuju za ucelem lovu cejnu, plotic, karasu a nejakyho kaprika do 50 se neleknu.Tod vse k silam vlasce.
- Úterý 28. dubna 2009 v 19:53® BlueShark
-
Před cca 30 minutama jsem viděl live pořádnýho kapřího dědu. Vlasec 0.25mm a jak si to po 8mi minutách boje namířil do proudu cca 70m pryč a prásk… A to už je nějaký vlasec, ten nebyl malinkej
- Úterý 28. dubna 2009 v 19:45® BlueShark
-
To je slovo do pranice. Se 14kou mu uděláš piercing a je to ještě horší. Jinak je něco jiného na pláži a něco jiného na soutoku kde máš hustej proud 6m před sebou a tam je velká ryba 2× těžší atd atd…
- Úterý 28. dubna 2009 v 19:17® Piranha
-
Šuli> Tak to pro mne neni rybarina.Pokud vim ze ryba nema sanci, tak je to pro mne nefer.Pokud ti pak ustreli s prutem, nebo s jeho casti, tak se pak trapi, kdo vi jestli nepojde s tim tlustovlascem.Zustanu radeji u feederu a u 0,14tek
) Kaprarinu jen vyjimecne a s 0,26kou .-)
- Úterý 28. dubna 2009 v 18:56® Šuli
-
cormaxx> Letos nebyl a asi už nepojedu.Nejlepší je to od března do dubna.Pak se tam navalej dědulové a je po klidu.Možná si to nechám na zimu.
- Úterý 28. dubna 2009 v 18:50® cormaxx
-
Šuli> Byl jsi tam už letos(viz.foto vlevo) ?
- Úterý 28. dubna 2009 v 18:36® Šuli
-
Piranha> 50-ku jsem začal používat tady.Chytal jsem pár metrů od potopených stromů.Pruty jsem měl přivázaný a brzdy navijáků uthlí na krev.Ryba nasměla dostat ani metr.Většinou chvíli bejčili do větví a pak vystřelili nad hladinu jak delfíni.Pak když ti sebral takovej atlet tak jsem se občas loučil s prutem
- Úterý 28. dubna 2009 v 18:27® Šuli
-
Piranha> Je to dost nešvar soukromejch revírů,kde jsou ryby chytány dokola.Kolikrát se ti stane při běžný rybačce že kapřík je chytlej za tlamku,ale jak se otočí tak se vlasec přehodí a zahákne třeba za hřbetní ploutev.Potom když je na druhý straně vokurka a na prutě tenká pletenka s nulovou průtažností tak mu tu ploutev klíďo ufikne. Silnější vlasec je právě dobrej v situaci kterou si popsal,kdy kapr udělá u břehu silnej výpad.U pletenky s nulovou průtažností je větší pravděpodobnost že se ti kapr vyřeže.Je ale potřeba taky zvolit vhodnej vlasec k tomuhle účelu.Některý jsou tuhý s velkou tvarovou pamětí.dva roky mám natočený na celejch cívkách nějaký Zebco za pár kaček a je to super.
- Úterý 28. dubna 2009 v 18:21® olda
-
Já chytám na Labi 4–5 vloni jsem vytáh kaprů asi 17 nej mám dojem 65cm vše tahám na kmen 0,18 a forpas 0,16 utrh mi to možná jeden a to všichni okamžitě frčí do proudu takže když to zvládnu já tak asi všichni páč nejsem žádnej přeborník jo a toho karpa pirňovi jsem podebíral.Předloni jsem vytáhl 70cm na pláži je fakt že na svou velikost moc nebojoval.
- Úterý 28. dubna 2009 v 18:15® Piranha
-
HaD> Davide budes tu mit ted si hodne prace.Jinak tu ignoraci jsem nenasel v nastaveni.Je to uz vubec funkcni?
- Úterý 28. dubna 2009 v 18:13® Piranha
-
Šuli> tenkrat jsem mel SUMO 0,30 a strofty.Snuru Carp Bride.Takova maskacova.Kamos ji tenkrat nemel, nechtel dat 200 a prisel o osobackahodne pres 15 kilo.Zajel mu do koryta a vzal to po proudu a prepiloval.
- Úterý 28. dubna 2009 v 18:11® Piranha
-
HaD> Tak tak.Je to srdcař.
Šuli> kapraril jsem od roku 97 do 03 a nikdy jsem nic podobneho neslysel a nikdy kapr nebyl poskozen vinou zdolavani, nebo manipulaci na brehu.Myslel jsem koncovku, psal jsem 20m.Je to dobry kdyz uz je u brehu a udela razantni vypad.0,50 vlasec jsem snad jeste ani nevidel
) Nic ve zlem opravdu nevidel.
- Úterý 28. dubna 2009 v 18:08® Šuli
-
Piranha> Měl jsem na mysli Bílinu a tvůj test
- Úterý 28. dubna 2009 v 18:07® Šuli
-
Piranha> Pletenka jako odhoz nebo proti oděru o hrany taky neni moc dobrá.Jedině pokud potřebuješ házet daleko.Dost řeže kaprům ploutve a jiný části těla.Vhodnější je použít silnej vlasec.Dva roky chytám s 50-kou vlascem a nemůžu si jí vynachválit.
- Úterý 28. dubna 2009 v 18:05® HaD
-
Nové Hampejzovi (Odpadlík) příspěvky byly smazány. Svým způsobem to ale chápu jako poctu, že se nedokáže se serverem CHYTEJ.cz rozloučit.
- Úterý 28. dubna 2009 v 18:03® Piranha
-
Šuli> vodu jsi myslel jak a jakou.Bilina je celkem tepla muzu odprisahnou na vlastni kuzi jsem ji okusil celym telem
) a labe je jeste studeny.Urcite studenejsi jak bilina.Na biline je uz ted vody lehce pod normal a zacina stradat.Nektera mista nechytatelna.
- Úterý 28. dubna 2009 v 18:01® Piranha
-
Šuli> tak to ne, pokud na kapry, tak ja mam 0,26 vlasec a 20m na kazdym klacku pletenku, kvuli hrane a skeblim.Ale s feeederem na kapry se da jit take cilene a tak takova 0,20 nebo 0,08 pletenka postaci.Z 80% je to o rybarskem umu.
- Úterý 28. dubna 2009 v 18:01® BlueShark
-
Šuli: ještě studená, včera měřeno a 11°C
- Úterý 28. dubna 2009 v 18:00® BlueShark
-
Oiranha: Na kapry cíleně s 0.14 nebo 0.18 je blbina, možná na stojáku. Jak máš blízko proud, nezastavíś výpad ani náhodou nebo musíš mít při sobě všechny svatý. A když jdu na feeder nečekam kapry a nechci od nich záběr a když přijde, je to…
Když jdu na kapry, jedině 6m boloňku a vlasec 0.23–0.25 a to už je cajk
- Úterý 28. dubna 2009 v 17:54® Šuli
-
Piranha> Ale to jsi nešel cíleně na kapry?
Jinak jaká je voda?
- Úterý 28. dubna 2009 v 17:44® Piranha
-
cormoran> je videt ze ses jeste mlada vplasena vydra
)
Nedavno s Prasulou a BS na labku prasek vytahl 53 na 012, neni to obr, ale plno rybaru by to na to nevytahlo.Ja sam 7.5kg na 0,20 na labi.Odjel mi 80m daleko ale sel ven a Olda mi ho podebral, vid Oldo
)
- Úterý 28. dubna 2009 v 17:39® cormoran
-
BlueShark> Na kapry s osmnáctkou je nehorázná blbost, na stojáku bych ani nepípnul, ale na řece? Když bych na ty mohykány šel cíleně, nebál bych se 0,25:)
- Úterý 28. dubna 2009 v 17:33® Piranha
-
BlueShark> videli jsme dva krasavce, ten jeden byl hooodne pres 60.Letos s brachou vyrazime na kapry na labe jako za starych casu na boilies.Necekame zadny 13ti kilaky a vejs, ale kdyz kazdej polapeme par okolo 70ti tak budem spokojeny.
- Úterý 28. dubna 2009 v 17:25® BlueShark
-
Piranha: Najížděj teď, to vím
A vem si, že ten co jsem zapřáhl ani nevím jak byl velký
Hold přezbrojuju na 0.18 už… asi
nebo 0.16
- Úterý 28. dubna 2009 v 17:17® Piranha
-
Dnes jsem byl s brachem na bele.Bracha zaprahl krasavce okolo 60.Lital nam tam jak splasenej a kdyz uz ho konecne uthl, tak si hajzl plac na bok a nechal se unaset.Smula byla ta, ze se unavil metr od hupu do pereji.Tak jsme utikali za nim az jsem nevydrzel a skocil do vody
) kapr se v pereji zahakl o nejakej bordel a voda se do nej oprela a utrhla ho, holt 0,14 no.Z poslednich sil jsem za nim skocil do tune s podberake, strejch ho a byl v pr…Ja byl po ramena durch a mejch 5 papíru ve srajtofli taky :_(( Ale co, love uschnou a v hospode bude co vypravet.Jeste tam sedej s tatou, tak jsem zvedav jak dopadnou.
- Úterý 28. dubna 2009 v 16:32® Šuli
-
lumpy> Ahoj.Koukám že taky rád ty větčí kapříky.Byl jsi letos už někde,nebo taky zatim jenom přicmrndáváš?
- Úterý 28. dubna 2009 v 16:04® BlueShark
-
Brendy> To Tě obdivuju, já bych v tom větru nevydržel. Měl jsem co dělat na balkónu v práci
A kde si lovil? Půl kilovej by Ti nepomohl asi
Už se těším na Labe na chytačku bez větru. Odkud jsi?