Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 17:53® chosebaits
-
BlueShark> podle pavučin,néééé
Jsou to policajti,tak to kdyžtak vyšetří.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 17:53® olda
-
Tak mně dnes dorazil prut Team Dragon 5–18g já su spokojen a už se nemohu dočkat až ho vyvětrám,Dragonu 3× zdar a mému zvlášť
- Čtvrtek 11. února 2010 v 17:49® BlueShark
-
Píra: A jak rozeznaj auto stojící na místě den a více dnů?
- Čtvrtek 11. února 2010 v 17:15® chosebaits
-
Piranha> Nechci malovat čerta na zeď,ale pokud se to tady chytne,tak se tyto zákazy potáhnou po té naší zemi jako o závod a budem mít všude smolíka.Znáš to,když to jde tam,tak u nás taky.Tato kontrola byla v zimníh měsícíh,nechci toto vydět tak v květnu,to bude masakr.
Tento příspěvek byl editován 11.2.2010 16:16:58 uživatelem chosebaits. - Čtvrtek 11. února 2010 v 17:01® Piranha
-
chosebaits> cau kamo, ono je to tam dost tezky, tam kam se da sjet daj zavoru a jdes z krpalu kilometr pesky a kdyz uz sjedes nekam rozumne k vode, tak te vyberou chlupaty.Proc teda auta jezdej na tech. prohlidky.Jeste jsem nikdy neslysel o nejakem pripadu kdy by ze stojiciho auta rybare doslo k nejake ekologicke katastrofe.Radeji si maj hlidat poradek kolem vody, hlavne tuny PET lahvi.Beru to, pokud tam budou chtit nocovat treba kaprari nejakej den, tak s autem pryc, ale pokud tam jdu na pul dne bo den, tak snad si tim autem tam sjedu. Je to zase o stovkach diskuznich prispevku tohle a radeji to neřešme, nebo se tim budeme prokousavat dny a stejne nic niko nevyresi. A pokud chtej toto preferovat, tak at udelaj parkovaci stani a hlavne hlidany, nechat si auto 2 km od vody a prijit o kola, kdyz jsem 100km daleko to neni prijemny a taky znacit dobre mista kam smim a kam ne.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 16:52® chosebaits
-
Zdar,bacha na Nechranicíh,policie to bere hodně z wostra a bude huř.
Tento příspěvek byl editován 11.2.2010 15:53:16 uživatelem chosebaits. - Čtvrtek 11. února 2010 v 16:48® BlueShark
-
Monaster: Já také ne, jdu na fotbal
bolí mě celé tělo, fit-trénink beru vážně
- Čtvrtek 11. února 2010 v 16:42® monaster
-
blueshark: sorry. nejdu dneska na ryby.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 16:23® BlueShark
-
Mona, neignoruj mě
- Čtvrtek 11. února 2010 v 16:03® monaster
-
iceman: jj to máš pravdu. někdy jsem to hodil tak blbě že bych si nafackoval. ale na tý jizeře mi to ke konci lítalo krásně kam sem chtěl. házel jsem ke kameni kde ryby kroužkovaly a šlo mi to
- Čtvrtek 11. února 2010 v 15:32® iceman
-
Piranha> bez auta si dnes člověk nezachytá
- Čtvrtek 11. února 2010 v 15:23® Piranha
-
iceman> to jo, jako koncem podzimu a zcatkem zimy je to tam obstojny s tloustema, z jara pak pekny ryby, ale at se postavis jak se postavis, vsude vidis jen kamiony, tatry a neskutecnej kraval, to radeji vymenim za malou ricku nekde pod Jizerskejma horama, kde je svatej klidek a cista priroda.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 15:13® iceman
-
Piranha> hele nestěžuj si
Na Labi je osádka pěkná, tloušti, parmy, spousta dravců. Velikostně zajímavejší než ta droboť na P vodách. Myslím že si tam zachytáte dost
- Čtvrtek 11. února 2010 v 15:07® Piranha
-
iceman> Jo to vis, pro nas ustecaky je porad preferovanejsi MP voda a feeder ci plavana.Tech pstruhovek tu moc neni a ty co tu jsou nejsou temer vubec zarybnny a pokud se tam neco najde je to max. roček.Tak musime jezdit za peknymy rybamy i vic jak 100km a to proste kazdej tejden nebo dvakrat tydne nejde a pro to taky ta muskarska vybava je i bohata na ty obcasny toulky za Lipany a potoky. Pokud by tu prevladali P vody, tak ten klacek(y) by byl samozrejme v jine cenove skupine a vubec celej cajk.Ale jsou tu i vody, kde se da pry taky celkem zachytat a jsou okolo 30km daleko, coz se da udelat i dvakrt tydne, mozna i ty 3 vychazky.
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 14:28® iceman
-
Piranha> ok, zní to hodně rozumně co jsi napsal
Tento příspěvek byl editován 11.2.2010 13:28:40 uživatelem iceman. - Čtvrtek 11. února 2010 ve 14:27® iceman
-
monaster> do vody plácá každá, je to o rukách
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 14:22® Piranha
-
iceman> Monaster ma 6–7AFTMA, ale radeji bych to videl k te sedmicce, je to opravdu poleno, ale zase vim ze mu ten klacek nezustane na veky a brzy koupi jinej a mozna ve 4ce.Proto zase si myslim ze neni dobry kupovat kdovi jakou drahou snuru, kdyz se toho klacku do pristiho roku zbavi a s nejakou sedmickou lajnou pak s prodejem moc neustoji. Asi mu prozatim pujcim muj sestkove kterej je spis do petky tu petku snuru veme lip jak sestku, ja si ted budu porizovat 4# tak ze by si Pepa zatim zachytal na mim a pomalu uskudlil na nejakej klacek, ted se daj koupit fakt pekny pruty do 3000 treba od Greys nebo Wichwuood ci Snoubee a jsou uz na slusny urovni.
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 14:22® monaster
-
šuli: piranha: vy krávy co se kvůli mně hádáte. šňůru koupím . chytat chci tak si poradím. ale díky za starost
jen potřebuju typ. nelíbí se mi ta s tou nějakou hlavou co moc plácá do vody. jak tomu říkáte? střelná hlava?
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 14:04® Piranha
-
iceman> ja vim ze je to nizsi trida, ale beru v potaz hlavne Pepovu momentalni fin. situaci, ja jsem zacinal taky na Airflu a tenkrat jsem nevedel jakej to je rozdil a on to taky nepozna dokud si nekoupi snuru za 1500 treba Rio nebo jinou, ale kdyz na to proste neni tak postaci Airflo. Jak je jiz znamo a rad se toho drzim, rybarina stoji pouze tolik, kolik do ni chci investovat.
šuli>
nečerti se drzko, a za druhy za tu snuru jsem mu dal prachy zpet ve forme navijaku, fungl noveho o tu castku za snuru mene.Koupil jsem si kolecko, ale nesedelo mi, tak jsem ho dal Pepovi o to min. A to ze jsi slibotechna je pravda
, Pepa na to dost cekal, ale je mi to fuk.Bude nova snura.Zeptam se Monfisaku, zda by tam nemeli pro nej nejakej cenovej standard.
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 13:39® BlueShark
-
Pepíno jdeš dneska na ryby?
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 12:44® iceman
-
monaster> v tom případě se piranhovi za toho tru casta omlouvám, z textu to vypadá jako doporučení toho šílenýho drátu. Zbytek platí. U klacku 5/6 je to vždy trošku loterie, těžko bez vyzkoušení říct, zda tam bude sedět 5 nebo 6 lajna. Obecná poučka že se tam má dát DT5 nebo WF6 neplatí, o tom se už mnozí přesvědčili. Pokud máš moznost si od někoho kolečko s lajnou půjčit tak bych do toho šel.
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 12:03® monaster
-
iceman: toho trucasta mi piranha u monfishe rozmlouval že je to hrůza…
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 12:02® monaster
-
iceman: víš že ani nevím co mám za klacek? tedy spíš kládu? tuším 5/6
- Čtvrtek 11. února 2010 v 11:43® iceman
-
monaster> podívám se, chceš plovoučku, jaké AFTMA?
- Čtvrtek 11. února 2010 v 11:42® monaster
-
iceman: mám tu nejblíž brauna. co z těch šnůr tedy vzít viděl bych to do 1000 a plovoucí pokud možno světlou.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 11:40® iceman
-
Piranha> Tru Cast od Airflo je vůbec nejhorší lajna kterou jsem kdy držel s prutem. Tohle bych teda nikdy nikomu nedoporučil, raději levnej Ron Thomson než tenhle drát. Lepší lajny se dají koupit v ceně od 800 Kč a rozhodně to bude jiná liga. Nic osobního, ale radit by se rozhodně mělo s rozmyslem. Například rada ohledně obřích osmičkových navijáků jako vhodného nosiče šňůry – bych to chtěl vidět na trojkovém prutu, to musí být paráda. Už dávno se vyrábějí LA navijáky i pro lajny AFTMA 3, kde se díky průměru cívky lajna nekroutí do malých smyček. A dobrá lajna má malou tvarovou paměti i na klasickém reelu.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 11:04® Šuli
-
monaster> Stačí,ale budeš se trápit.Tru-cast jsem měl WF6F a je to neskutečnej drát.Chytat se s ní dá,ale neni to ono.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 11:02® monaster
-
šuli: se ho musím zastat. on na ní chytal v pohodě. koupím nějakou lacinou do začátku stačí
- Čtvrtek 11. února 2010 v 9:57® Šuli
-
BlueShark> Nejsem zlý
- Čtvrtek 11. února 2010 v 9:38® BlueShark
-
Šuli nebuď zlý