Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 28. dubna 2009 v 15:40® Brendy
-
BlueShark> Tak teď jsem přišel od Labe. Vítr že jsem byl jak na motorce. Ve vodě plave hromada bordelu, feeder skoro nepoužitelnej. Zkusil jsem i splávek, ale musel bych tam dát tak půl kylovej aby mi ho vítr nepokládal. Přemluvil jsem dvě plotice a potupně prchl domů.
- Úterý 28. dubna 2009 ve 14:05® BlueShark
-
Používá někdo tu vázačku háčků? Koukal jsem teď na chytej-videa a néjak pořád postrádám smysl. Přijde mi ruka mnohem rychlejší a preciznější. Má někdo zkušenosti? Důležité asi pro plavačku nadělat návazce a nezdržovat se u vody, ale kupovat kvuli tomu jednoúčelový krám
- Úterý 28. dubna 2009 ve 13:58® HaD
-
hampejzovi jsme zablokovali dalsi z jeho ip adres. Pripadne dalsi vniknuti mi prosim hlaste. A uz zase v klidu o rybach. Diky
- Úterý 28. dubna 2009 ve 13:47® lumpy
-
Šuli> sdílím tvůj názor, před nedávnem jsem se sem zaregistroval úplně ze stejnýho důvodu a už cca měsíc tu čtu jenom nějaký hádky. V podstatě nic k čemu bych se mohl vyjádřit…škoda
- Úterý 28. dubna 2009 ve 13:35® BlueShark
-
Jo jsem si vzpomněl, v neděli na rybách jsem chytil krásnýho holuba Zamotal se do vlasce na feeder. Samozřejmě vrácen !!!
Kdo je podobného ražení a bude pŕi lepší vodě chodit courat se splávkem?
- Úterý 28. dubna 2009 ve 13:34® BlueShark
-
filip: To už se zkoušelo půr roku a nepomohlo. Prostě se to musí řešit jinak
- Úterý 28. dubna 2009 ve 12:48® VODA
-
Ahoj všichni tak jak to jde koukam že tady se ješte pořad valči ? jo chci podekovat za darecky paní Hadové,moc nas s Kominíkem potešili DIKY
- Úterý 28. dubna 2009 ve 12:13® Šuli
-
BlueShark> Nevim jestli něco extra preferuju.Chytám podle situace a revíru.Posledních pár let dělám převážně do kaprařiny.K tomu feeder,plavaná,vláčka a moucha. Pokud jedu někam na delší dobu tak většinou řeka.Teď bydlim v Háji a rybníčků na kratší vycházky tam mám dost.
- Úterý 28. dubna 2009 ve 12:09® Šuli
-
HaD> V pohodě.Počkám až to tu trošku vybublá.
- Úterý 28. dubna 2009 v 11:41® filip111
-
BS, Piranha: tak už to pochopte, když budete ignorovat určité příspěvky, tak to časem vybublá. To že sem Tomash sem tam hodí rejpavou fotku, tak na to nereagujte a bude to. Mě by taky nebavilo někam něco dávat, když na to nikdo nebude reagovat. Nesmíte se divit, že když se tu objeví pod jakýmkoliv nickem a vy na to zareagujete tak tím přiléváte olej do ohně. Prostě to ignorujte a časem bude klid. Nebo se hádejte po mailu, nebo osobkama, ale nevím proč tu píšete tyhle bludy, to je mezi váma tak to neřešte v tomto fóru. Nebo si založte fórum: „Pojďme se hádat“ a řeště si to tam. Už mě to pěkně krká, se pročítat těma blbostma, když si chci přečíst jestli sem někdo nenapsal něco smysluplnýho. Už nevím jak vám to mám napsat, Tomash se asi nezmění, to musí chtít on sám a vy ho neobrátíte k jinému chování, tak nevím o co vám jde. Nikoho se nezastávám, jen to tu můžete změnit tím, že na něj nebudete reagovat.
- Úterý 28. dubna 2009 v 11:12® HaD
-
Šuli> pracuju na tom, aby jsme tohoto blba definitivně odstřihli. Kvůli jednomu člověku přeci nezanevřeš na celý server! To by mě mrzelo.
- Úterý 28. dubna 2009 v 10:34® HampejzT
-
BlueShark> To si mákneš.
- Úterý 28. dubna 2009 v 10:14® BlueShark
-
To vyřeším
Jinak lidi, kdo teď chodí v tom větru? Už aby bylo pod 2m hladina a hurá na plavačku, to mude masakr
Kurňa teď jsem v práci pořád a odpolko je hokej nebo školím
Tak ryby musí počkat.
Šuli: Kde ty chytáš? a co preferuješ?
- Úterý 28. dubna 2009 v 9:58® Šuli
-
To je fakt ubohost tyhle keci.Jsem se zaregistroval abych si mohl pokecat s lidma ze stejnýho kraje,ale tohle se fakt nedá číst. Mějte se tu,rušim registraci a stahuju se zpět na MRK.
- Úterý 28. dubna 2009 v 9:53® HampejzT
-
Piranha> Ono jde i s ženou chodit a milovat ji bez placení, to neznáš viď? Ty za babu vždycky platíš, na co jiného, než na štětky bys ty taky mohl mít se svým žabím ksychtem a neandrtálským chováním… O neslušných rodičích jsi začal mluvit ty – proč? Já jen reagoval, mám své rodiče moc rád. Nevím, co mají společného s mým kaprem a s chytej.cz. Nevím, taky nevím, jaký mají tvé reakce smysl. Těžko to rozluštit. Ono analyzovat dutou hlavu je vždycky hodně těžký a hledat smysl v tvých ,rádoby „vtipných“, příspěvcích je skoro neřešitelný úkol. A že jsi OSVČ, tak co? To si mám kecnout na zadek? Seru na tebe lamo, kdy ti to už dojde? asi nikdy, tak si zase něco napiš, třeba že mám hezkou a chytrou holku a nechápeš proč se mnou je, ty gumo.
- Úterý 28. dubna 2009 v 9:07® BlueShark
-
Co tady já a HaD řešíme jsou právě lidi. A díky tomuhle teleti se vše kazí proto dostáva co příchod z nové IP to ban. Jinak se to řešit nedá. Mlčení a nereagování nepomohlo. Jojo
Byl někdo na rybách????
- Úterý 28. dubna 2009 v 6:47® Prasek_2007
-
Piranha> braň se kdy uznáš za vhodné,jen nevím proč tím zatěžuješ ostatní.Promiň , ale na podobný hašteření fakt nemám čas ani náladu.Myslím,že by jste si to mněli vyříkat jinde, ať už je klid.Konec mých příspěvků na téma Tomash versus Piranha,BS…
- Úterý 28. dubna 2009 v 6:35® Piranha
-
Prasek_2007> smysl tohle forum postradalo uz pred tomashem.Pokud mne nekdo napada nebo nevhodne reaguje ja i BS se branime.Ty sam si taky mel s tomashem tady pre.Proc si nemlcel tenkrat.To samy mara a ted taky dela damu.Ja to tu uz taky nechci resit, vim ze je tu klid, kdyz tu neni.Cim to asi je.
- Úterý 28. dubna 2009 v 6:15® Prasek_2007
-
David,Honza: Velmi mně mrzí,že se neumíte ovládnout a píšete sem vulgarismy,proti kterým jste ze začátku bojovali.Nezlobte se na mně,ale i díky vašim výlevům sem chodí čím dál tím míň lidí.Pokud v tomto stylu chcete pokračovat,tak sem přestanu chodit taky a přesunu se zpět k sousedům.Vypadá to,že nemáte nic jiného na starosti,než se tu dohadovat s Tomášem.Zkuste se zamyslet nad smyslem tohoto fóra…
- Úterý 28. dubna 2009 v 5:50® Piranha
-
HsamoT> ty uz taky nevis co si na mne vymyslet, dosly napady co, tak meles opravdovy kokotiny.Nemuzes prekousnout, ze jsem OSVČ a ze ses zavislej na almuzne, co vydundas od rodicu.Ale jo, az vyrostes a stane se s tebe jednou, mozna chlap a ne dite obaleny 120 kily tuku, tak si taky neco nekdy mozna vydelas a nebudes muset bejt s holkou jen na fotkach
) co jsi ji za to dal, jak jsem tak koukal tak asi moc ne.
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 23:49® pipa
-
Seru nato!!!!! už sem radči nepolezu!!!!
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 23:09® BlueShark
-
Debil blbeček debil blbeček jen tam vzadu sedí dva Hampejzové v jedné lavici. Ten kluk ukáže se u vody s chutí mstít se a udělám mu z papuly podobnou tu pujčeného kapra
ty nejsi nic, zavražděnej kapr a nedrží ho na fotce maminka, divne
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 22:11® cormoran
-
VODA> 63 čísel
foks01> Čéče ten RH vypadá dost provokativně, mrknu na ně:)
Tomash> Ať dělám co dělám, na tom kaproňovi moc života nevidím.
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:37® HampejzT
-
Piranha> To s tím, že ti ležím v žaludku, jsem ti už psal Xkrát, je vidět, že se slohově lepšíš (i když jsi pouhá opička), ale pořád je tam znát ta učňáková úroveň…
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:35® HampejzT
-
Piranha> Moje rodiče jsou neslušný? Alespoň mají na rozdíl od těch tvých čistý trestní rejstřík, hlupáku neandrtálskej.
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:11® Piranha
-
pipa> nejak te prestavam vidat na touzivym kamo, kam zase chodis brakovat vodu
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:10® Piranha
-
monaster> nazdar pepíto.Jeden jezdik a vitr jako svine + vlny.Musim se setrit na ty nechranky v patek.Pojedes?
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:08® Piranha
-
…neslusny rodice, neslusnej jejich parchant.Je videt ze ti dobre lezim v zaludku a to mne hreje Hapejsku.U tebe doma musi bejt asi peknej hampejs co.
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 21:01® monaster
-
je mi z toho tady fakt smutno.
Piranha jak si dopadnul přišlo něco?
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 20:43® filip111
-
pipa: napiš mi do osobky co jsi potřeboval.